A ščokljo sam ga nekako na gov..na ružne lopte od lova travom. U čistoj igri bogami stvarno fino igra, dobro da sam izvuko ovako živu glavu dok se još malo ne popravi na lov.
ib je napisao/la:a moj osobni moment večeri bio kad mi je Grant reko da se spremao s lovcem za mene
MOJ osobni moment s tatom grantom je bio kad su mi svi pljeskali i cestitali sto sam u trecem setu ostvario zacrtani cilj: presao 5 poena.
prva dva seta sam izgubio na 5, u trecem na 10:5 za njega nastala je grobna tisina i napetost se mogla rezati nozem. nekoliko izmjena, spasena lopta od ruba mrezice i nekako iscokljan poen za 10:6! publika je podivljala a protivnik mi od srca cestitao.
Ja si nisam dopustio živčanu atmosferu kao ti, pa sam u meč krenuo s 0:9.
A istinsko rasterećenje je došlo kad sam osvojio bod u drugom setu. Pametnome dosta
Na kraju čak i nije tolko loše ispalo, u jednom momentu sam bio dvije njegove serve udaljen od set-lopte
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
molim obavjest na naslovnici kada se moze doc pogledat mec 10tog kola (Utrine:Nabava)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Utrinaši ponovo jašu!
Kad kapetan zaroni sve tri(mora da mu bruji u ušima od Ramštajna),a vi iščupate sva tri boda u gostima - respekt!
Ajmo sad, borba za prve 2 pozicije,voljeli bi u Jazbini dogodine gledat 2. ligu!
Okrenuo sam protiv Tomčića 6:10 u zadnjem ćaća nikako nije imao sreće u petima nakon šta bi svakoga poveo 2:0 ili 2:1 na poćetku, a Kamba je super odigro zadnju i par kad je trebalo prelomit bodove
Općenito nećemo pamtit po igri, al bodovi ostaju. I fora druženje
Bitnije od svega je da sam ja izgrlio i poprićo sa novopećenim hubbyjem Hubyjem