SOKAZ forum
3.liga jesen 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Čestitke Kamenom al i Kapetanu!Brod je napisao/la:Utrine su stvarno hebački raspoložene ove sezone!
Sad samo bez opuštanja do desetog kola a onda borba(pred punim tribinama nadam se) za 2. ligu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajmooooooo!
ib je podbacio jer sigurno nije dobro jeo prije meča, to je njemu najbitnije
Inače, pokušao sam naći (jer sam vidio negdje prije) al sad ne uspjevam. Zar ne idu druga i treća ekipa u 2. ligu?
Ako idu, mislim da su čokljavci u jako dobroj poziciji i da porazom protiv nabavljača budu treći. Imaju bolji raspored a sad su pobjedili izravnog konkurenta za treće mjesto?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Neće.vjekk je napisao/la:Ma bravo!. Samo se nadam da vam neće faliti oni bodovi od dvoranskog remija.
![]()
Samo dvije momčadi idu u 2. ligu. Nema preskoka iz 3. lige u 1. ligu. Bilo bi malo too much. Najčešće je i prijelaz iz 2. u 1. već preveliki kvalitativan skok. Tak da je ovo u redu.Čestitke Kamenom al i Kapetanu!
ib je podbacio jer sigurno nije dobro jeo prije meča, to je njemu najbitnije
Inače, pokušao sam naći (jer sam vidio negdje prije) al sad ne uspjevam. Zar ne idu druga i treća ekipa u 2. ligu?
Ako idu, mislim da su čokljavci u jako dobroj poziciji i da porazom protiv nabavljača budu treći. Imaju bolji raspored a sad su pobjedili izravnog konkurenta za treće mjesto?
A i bit će zanimljivije.
Ali mi igramo zadnje kolo sa vašom sudvoranskom ekipom!
Možda vas oni poguraju!
PS.
Moj kapetan i ja još uvijek razmišljamo dal da uopće zovemo Curija jer smatramo da je on nepotreban za vas. Bar sudeći prema ne tako davnoj prijateljskoj s vama.
Jedino nam je sumnjiv taj vaš napredak i domaći teren na nekakvom novom hibridnom stolu s novom rasvjetom kod Tumija.
Ipak mislim da će Curi-dvica doći bar popit pivu pa ak treba ćemo ga i nagovorit da se skine za 9. partiju.
Možda vas oni poguraju!
PS.
Moj kapetan i ja još uvijek razmišljamo dal da uopće zovemo Curija jer smatramo da je on nepotreban za vas. Bar sudeći prema ne tako davnoj prijateljskoj s vama.
Jedino nam je sumnjiv taj vaš napredak i domaći teren na nekakvom novom hibridnom stolu s novom rasvjetom kod Tumija.
Ipak mislim da će Curi-dvica doći bar popit pivu pa ak treba ćemo ga i nagovorit da se skine za 9. partiju.
-
Lin Chi Na
Živac šta je to, počea si opasno brijat na hejt, sve nešto vrijeđanje, iskrenje, bolje igraš...? 
Još ćeš nam napravit konfliktnu osobu od Kamenog
Jedino di je iskrilo dok smo mi igrali bilo je za susjednim stolom kad bi Stole the Čigra zapao u lošu seriju.
Washinjo hvala na krasnim željama, al kontam da Djed Mraz u ispunjavanju želja ide od mlađih prema starijima. Dakle u slučaju naše lige, prvi na listi je Ivor!
Jedino di je iskrilo dok smo mi igrali bilo je za susjednim stolom kad bi Stole the Čigra zapao u lošu seriju.
Washinjo hvala na krasnim željama, al kontam da Djed Mraz u ispunjavanju želja ide od mlađih prema starijima. Dakle u slučaju naše lige, prvi na listi je Ivor!
Pa Stole je u lošoj seriji od 2001, od kad ga znam, i nikak da se izvuče!ib je napisao/la:Jedino di je iskrilo dok smo mi igrali bilo je za susjednim stolom kad bi Stole the Čigra zapao u lošu seriju.
Jedina je nepravda što smo kraj živog Stoleta nadimak Kameni prišili Kambi!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
-
Lin Chi Na
Ma nije nego mi se uvik čini nezainteresiran na igru, vidiš kako upali kad ga se malo nabrije, a nedaj Bože da je tu uključeno vrijeđanje, samo pozitivno nabrijavanje!Živac šta je to, počea si opasno brijat na hejt, sve nešto vrijeđanje, iskrenje, bolje igraš...?
Dobra presidente!Pa Stole je u lošoj seriji od 2001, od kad ga znam, i nikak da se izvuče!
Hej, pa bar su se tumaraši uvijek opravdano dičili s kreativnošćuBrod je napisao/la: Pa Stole je u lošoj seriji od 2001, od kad ga znam, i nikak da se izvuče!
Siguran sam da imate u rukavu nešto što bi odgovaralo Stolu?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
to se zove žrtva za ekipuib je napisao/la:ja otišo jest ...
i opet kameni i kapetan na vrhu zadatka
a i tonči gubio u 5 setova, zrno fali.
Da ti češće ideš jest dok oni igraju?