3.liga jesen 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
vjekkk

#81 Post Postao/la vjekkk »

Ma bravo! :top: . Samo se nadam da vam neće faliti oni bodovi od dvoranskog remija. :cheer: :cheer:
Dren

#82 Post Postao/la Dren »

Brod je napisao/la:Utrine su stvarno hebački raspoložene ove sezone!
Sad samo bez opuštanja do desetog kola a onda borba(pred punim tribinama nadam se) za 2. ligu! :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Ajmooooooo! :cerek:
Čestitke Kamenom al i Kapetanu! :s:
ib je podbacio jer sigurno nije dobro jeo prije meča, to je njemu najbitnije :zubo:

Inače, pokušao sam naći (jer sam vidio negdje prije) al sad ne uspjevam. Zar ne idu druga i treća ekipa u 2. ligu?
Ako idu, mislim da su čokljavci u jako dobroj poziciji i da porazom protiv nabavljača budu treći. Imaju bolji raspored a sad su pobjedili izravnog konkurenta za treće mjesto?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
zacko

#83 Post Postao/la zacko »

vjekk je napisao/la:Ma bravo! :top: . Samo se nadam da vam neće faliti oni bodovi od dvoranskog remija. :cheer: :cheer:
Neće. :kokice:
Čestitke Kamenom al i Kapetanu!
ib je podbacio jer sigurno nije dobro jeo prije meča, to je njemu najbitnije

Inače, pokušao sam naći (jer sam vidio negdje prije) al sad ne uspjevam. Zar ne idu druga i treća ekipa u 2. ligu?
Ako idu, mislim da su čokljavci u jako dobroj poziciji i da porazom protiv nabavljača budu treći. Imaju bolji raspored a sad su pobjedili izravnog konkurenta za treće mjesto?
Samo dvije momčadi idu u 2. ligu. Nema preskoka iz 3. lige u 1. ligu. Bilo bi malo too much. Najčešće je i prijelaz iz 2. u 1. već preveliki kvalitativan skok. Tak da je ovo u redu.
A i bit će zanimljivije. :cheer:
ib
Site Admin
Kontakt:

#84 Post Postao/la ib »

Ako se do kraja megaskrumpiramo i ispadnemo treći s istim brojem bodova ko ovaj lapan gore, ali zbog nekakvog čokljavog remija, osobno ću sredit s Brodom da našoj dragoj sudvoranskoj ekipi udvostruči članarinu.
:vrag: :usama:

Sva sreća da su šanse za to dosta male :zubo:
zacko

#85 Post Postao/la zacko »

Ali mi igramo zadnje kolo sa vašom sudvoranskom ekipom!
Možda vas oni poguraju! :zubo:

PS.
Moj kapetan i ja još uvijek razmišljamo dal da uopće zovemo Curija jer smatramo da je on nepotreban za vas. Bar sudeći prema ne tako davnoj prijateljskoj s vama.
Jedino nam je sumnjiv taj vaš napredak i domaći teren na nekakvom novom hibridnom stolu s novom rasvjetom kod Tumija.
Ipak mislim da će Curi-dvica doći bar popit pivu pa ak treba ćemo ga i nagovorit da se skine za 9. partiju. :lol:
ib
Site Admin
Kontakt:

#86 Post Postao/la ib »

Nemojte ga zvat, ne treba vam. Prejaki ste za nas. U frižideru ionako ima samo soka. Ja na tvom mjestu ne bi ni Matiju zvao. :E:
zacko

#87 Post Postao/la zacko »

Matija voli sok! :B:

A i nebi volio da se u 2. ligi napucavaju s vama. :lol:
ib
Site Admin
Kontakt:

#88 Post Postao/la ib »

Awww :grli:

Kažeš skoro si dobio Matka? :hihihi:
rope

#89 Post Postao/la rope »

zacko je napisao/la: A i nebi volio da se u 2. ligi napucavaju s vama. :lol:
:s: čovek humanista altruista i nadasve dobrotvor :s:
Washo

#90 Post Postao/la Washo »

Svaka čast Kameni, škare, papir!!! Ja bi htio za Božić, dragi Djeda Mraze da i pravnik Zacko i čokljavi Bućo uđu u 2ligu i donesu nam puno, puno alkohola i slatkiša, može i bez slatkiša, hvala, tvoj dobri Branko!!!
Lin Chi Na

#91 Post Postao/la Lin Chi Na »

Bravo Kameni, vidi se da uvijek upali kad se malo zaiskri atmosfera u dvorani, odma bolje igra(š)! :B: :azdaja: :uzid: :klap: :pehar:
ib
Site Admin
Kontakt:

#92 Post Postao/la ib »

Živac šta je to, počea si opasno brijat na hejt, sve nešto vrijeđanje, iskrenje, bolje igraš...? :zmurko:
Još ćeš nam napravit konfliktnu osobu od Kamenog :zmaj:

Jedino di je iskrilo dok smo mi igrali bilo je za susjednim stolom kad bi Stole the Čigra zapao u lošu seriju. :cerek:

Washinjo hvala na krasnim željama, al kontam da Djed Mraz u ispunjavanju želja ide od mlađih prema starijima. Dakle u slučaju naše lige, prvi na listi je Ivor! :)
Brod

#93 Post Postao/la Brod »

ib je napisao/la:Jedino di je iskrilo dok smo mi igrali bilo je za susjednim stolom kad bi Stole the Čigra zapao u lošu seriju. :cerek:
Pa Stole je u lošoj seriji od 2001, od kad ga znam, i nikak da se izvuče!
Jedina je nepravda što smo kraj živog Stoleta nadimak Kameni prišili Kambi! :lol:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Brod

#94 Post Postao/la Brod »

BTW, kak su naši jučer prošli s Goricom?
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Lin Chi Na

#95 Post Postao/la Lin Chi Na »

Živac šta je to, počea si opasno brijat na hejt, sve nešto vrijeđanje, iskrenje, bolje igraš...?
Još ćeš nam napravit konfliktnu osobu od Kamenog
Ma nije nego mi se uvik čini nezainteresiran na igru, vidiš kako upali kad ga se malo nabrije, a nedaj Bože da je tu uključeno vrijeđanje, samo pozitivno nabrijavanje!
Pa Stole je u lošoj seriji od 2001, od kad ga znam, i nikak da se izvuče!
Jedina je nepravda što smo kraj živog Stoleta nadimak Kameni prišili Kambi!
Dobra presidente! :lol: :rofl: :lol: :rofl:
Dren

#96 Post Postao/la Dren »

Brod je napisao/la: Pa Stole je u lošoj seriji od 2001, od kad ga znam, i nikak da se izvuče!
Jedina je nepravda što smo kraj živog Stoleta nadimak Kameni prišili Kambi! :lol:
Hej, pa bar su se tumaraši uvijek opravdano dičili s kreativnošću :D
Siguran sam da imate u rukavu nešto što bi odgovaralo Stolu?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#97 Post Postao/la wolf »

Dren je napisao/la:Siguran sam da imate u rukavu nešto što bi odgovaralo Stolu?
Stolu odgovara mrežica ... :confused: :misli: :cool: :bonk: :zubo:
ib
Site Admin
Kontakt:

#98 Post Postao/la ib »

ja otišo jest moji zaklali. :rozi:

ništa novo. :kava:
Dren

#99 Post Postao/la Dren »

ib je napisao/la:ja otišo jest ...
to se zove žrtva za ekipu :rofl:

i opet kameni i kapetan na vrhu zadatka :s: :s: :s:
a i tonči gubio u 5 setova, zrno fali.

Da ti češće ideš jest dok oni igraju? :zubo:
Izra
Kontakt:

#100 Post Postao/la Izra »

"igracka kriza" rekao bi jedan juznotresnjevcanin. :D ne fali samo zrno, malo sam ispod nivoa na mecevima u zadnje vrijeme, sreca da nije potrebno da igram bolje kad ostatak ekipe ovako odradjuje posao. :zubo:
Odgovorite