15. liga jesen 2011.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
vjekkk

#81 Post Postao/la vjekkk »

Ovo je možda zadnja prilika...
:clint: ....
Loptica Pong

#82 Post Postao/la Loptica Pong »

Prognoza je 7:3 za Tekstilce (ako ne bude igrao Poslončec onda 9:1).
Ako ne bude ovakav rezultat plaćam onom koji sada pristane na okladu 2 piva. A ukoliko bude onda on meni 4. Takvi su ti koeficijenti F.
Gregor

#83 Post Postao/la Gregor »

loptica pong je napisao/la:Prognoza je 7:3 za Tekstilce (ako ne bude igrao Poslončec onda 9:1).
Ako ne bude ovakav rezultat plaćam onom koji sada pristane na okladu 2 piva. A ukoliko bude onda on meni 4. Takvi su ti koeficijenti F.
Robertino srećo, ma takvog te volim!!! :top:

Ako bude ovako kako si prognozirao od mene imaš pivice, a ne pivo. :pivo:

Mi smo u dobroj formi, ali vidim da su i dečki iz ZEP-a u usponu, još niti jednom nisu kiksali, kao ni mi. Još malo pa to više nebu tak. Zato reket u ruke i šišaj :macevanje: , ako pobjedimo bit će :spring: , ako izgubimo odlazak do najbliže birtijice i :zivili: .

Ajd živili! :trio: :zubo:
vjekkk

#84 Post Postao/la vjekkk »

loptica pong je napisao/la:Prognoza je 7:3 za Tekstilce (ako ne bude igrao Poslončec onda 9:1).
Ništa od pive za tebe :)

:clint:
japanac

#85 Post Postao/la japanac »

Tekstilci maestralno obavili zadatak , izravni konkurent pobijeđen na gostovanju :) Gol razlika možda malo prevelika , ali se mi ne žalimo . Ekipa ZEP-a me podsječa na ekipu ZET IV , rutina , kontrola loptice i čekanje prave šanse - odlike ovih ekipa . Razlika u igraču sa antispinom - Poslončec ( ZEP ) , naše prvo iskustvo sa ovim tipom igrača . Vjeko u tom smislu žrtvovan kako bi ostatak ekipe skužil način igre protiv takvog "materijaliste". Sudio meč Poslončec-Gretić , prvi i zadnji puta . Već su mi se smotali brojevi u glavi kod svakog poena . Tako na početku jednog seta nakon 25 prebacivanja loptica rezultat u setu 2 : 2 ( da popiz...). Kako je ZEP izgubio od LIME , a Stupnik i dalje prosipa bodove izgleda da je prvak riješen ( tko pogodi dobi pivu ).
Još jednom čestitke mojim pulenima , dečki su zbilja pravi :lux:
Brod

#86 Post Postao/la Brod »

Bravo Svilci! :s:
Al nema opuštanja,majstori iz lige idu sa 33 boda ili nikako! :top: :cerek: :cheer:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
ČUPKO

#87 Post Postao/la ČUPKO »

Bravo dudovi :gitara: :headbang:
wolf
Kontakt:

#88 Post Postao/la wolf »

:lux: :lux: sam ja rekel da ovi nemaju šanse :top: a i ugrijavanje je odradilo svoje :znoj:
Jedino kaj su sad vrata širom otvorena Joži za najboljeg igača lige :jadnana: :zubo:
Hvatljivi

#89 Post Postao/la Hvatljivi »

Jesam ti reko!Čestitam.:s: Vi skoro ko i Real - Dinamo, bilo bi i gore da ovi nisu malo smanjili broj okretaja.
Nisam stigel stavit koju pivu na Vas, a baš mi je 8:2 bil favorit.
Jel vrede te pive i retroaktivno? Onak na povjerenje:zubo:

Kak smo u Petak kod Vas, jel ima kakva zakuska i tamburaši povodom osvojenog prvenstva?
Loptica Pong

#90 Post Postao/la Loptica Pong »

Hvatljivi nek računa na pivo čim se prvi puta sretnemo. S obzirom da ste zadnji puta odjurili i dali nam košaricu što se tiče pića. :top:
Dren

#91 Post Postao/la Dren »

japanac je napisao/la: Kako je ZEP izgubio od LIME , a Stupnik i dalje prosipa bodove izgleda da je prvak riješen ( tko pogodi dobi pivu ).
W.D. Textil? :zubo:

yey, nikad lakše zarađena piva!!! :D :D :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
japanac

#92 Post Postao/la japanac »

Natječaj zatvoren :

Imamo sretnog dobitnika :s:
wolf
Kontakt:

#93 Post Postao/la wolf »

to nije fer , :mad: Dren i onak zna sve o pingaču :rolleyes: , kak nebi onda znal odgovor na ovak banalno pitanje :pfff: on je trebal bit van konkurencije :sebican: :zubo:
Dren

#94 Post Postao/la Dren »

Ma prvo vi osigurajte to prvo mjesto, i kako kolega bolfan kaže, ništa manje od 33 boda nije dobro ;)

A kako je on očito vaš najveći navijač, pivo prepuštam njemu, a kad završi sezona i s blagoslovom precjednika, dođem ja na treningić da isprobam te vaše nove stolove, provjerim koliko sam fotodegeneričan i suput nasapunam bolfija kad već nismo imali prilike susrest se na Dedi :D

edit: isse kako me preduhitrio! :eek:
tako mi i treba kad radim trista stvari i usput pišem postove :zubo:

edit2: sad vidim da je brod napisao to od 33 boda. ajd nek onda podjele pivo po pola. Ionako kombiniranjem njih dva jedva dobiješ jednog pristojnog igrača :B:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
bduralija
Kontakt:

#95 Post Postao/la bduralija »

svaka čast Tekstilci... htio sam komentirati kako ste u gostima pobjedili direktnog suparnika, no japanac me svojom analizom preduhitrio...
a prije godinu i pol je bilo ovako
8:2
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2010-03-17
:)
P.S. sretno u 13. ligi...
:top:
wolf
Kontakt:

#96 Post Postao/la wolf »

Dren je napisao/la:. Ionako kombiniranjem njih dva jedva dobiješ jednog pristojnog igrača :B:
Ova ti je dobra
:top:
ajd nek onda podjele pivo po pola.
al ova ti je dobra samo ak je piva u bačvici od barem jednog barela :rofl: :rofl: :zubo:
Dren

#97 Post Postao/la Dren »

:rofl:
Hvatljivi

#98 Post Postao/la Hvatljivi »

loptica pong je napisao/la:Hvatljivi nek računa na pivo čim se prvi puta sretnemo. S obzirom da ste zadnji puta odjurili i dali nam košaricu što se tiče pića. :top:
Tad je bilo dost kasno, a i vrtilo nam se već u glavi od dobivene tambure.
Da smo popili pivu nebi ni došli do Stupnika.
No ak zbrojiš tu i ovu dobivenu na okladi, zapravo si mi dužan dvije :top:
I bome ih imaš rezona platit, mislim da nas niko nije dobil 8:2 od kad igramo vola oko stola.

A kad se već kladimo jel prihvaća neko mogućnost da mi otrgnemo bar bod textilcima, pa da kur..viti ne odu dve lige više s nosom do plafona?
Lakše bi odigral tu tekmu, ak znam da se bar za nekaj imam trudit :cerek:
Gregor

#99 Post Postao/la Gregor »

Hvatljivi je napisao/la: A kad se već kladimo jel prihvaća neko mogućnost da mi otrgnemo bar bod textilcima, pa da kur..viti ne odu dve lige više s nosom do plafona?
Lakše bi odigral tu tekmu, ak znam da se bar za nekaj imam trudit :cerek:

Jebate vrag, pa tebi nikad dosta! :E: Imam prijedlog da vi dođete na tekmu i lijepo popijemo pivicu ili sokić na naš račun, malo se proveselimo, popričamo o nadam se našem prvom mjestu i to je to. Doma spat!

Ti bi sad baš neki bodić, vraga, ti bi tri! :D

Dam se kladit da se Ivek diže u 5 ujutro, malo trči po nasipu, onda na stol :pingic: , tako do navečer, pa malo kod ženice na masažu :cice: i tak bar 8 puta tjedno. Kaj bi bilo još da ga ruka ne boli? :zubo:

Hvala svima na podršci, al nije kraj dok sudac ne primi tamburu u ruke, nisu dudovi svilci više zeleni.

Aj živili! :pivo:
Hvatljivi

#100 Post Postao/la Hvatljivi »

Jel ja to čujem zveckanje metala ili možda šuškanje papira ? :belj:

Popit nekaj na tuđi račun, osvojit koji bod, pače i tri, hvalit se bez pokrića! Neprocjenjivo. Neke se stvari nemogu kupit novcem, za sve ostalo .....

Kaj se tiče Iveka pogodil si samo dizanje u 5, trening se svodi na lopatu, moj na tanjur i flašu, tak da smo za dio u kojem predlažeš "bajku o prvaku" prije spavanja, potpuno spremni.

Dosta laprdanja, od sad odgovaram samo na ozbiljne ponude za okladu.
Primjer ozbiljne ponude: na moju uloženu pivu onaj u zabludi plaća pivu i ćevape :zubo:
S obzirom na status i formu modnih mačaka i našu skromnu predstavu u ovom prvenstvu koeficjent je velikodušan.

Za ostale verbalne egzibicije uvodim silencio stampa.
Odgovorite