SOKAZ forum
15. liga jesen 2011.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Loptica Pong
Robertino srećo, ma takvog te volim!!!loptica pong je napisao/la:Prognoza je 7:3 za Tekstilce (ako ne bude igrao Poslončec onda 9:1).
Ako ne bude ovakav rezultat plaćam onom koji sada pristane na okladu 2 piva. A ukoliko bude onda on meni 4. Takvi su ti koeficijenti F.
Ako bude ovako kako si prognozirao od mene imaš pivice, a ne pivo.
Mi smo u dobroj formi, ali vidim da su i dečki iz ZEP-a u usponu, još niti jednom nisu kiksali, kao ni mi. Još malo pa to više nebu tak. Zato reket u ruke i šišaj
Ajd živili!
Tekstilci maestralno obavili zadatak , izravni konkurent pobijeđen na gostovanju
Gol razlika možda malo prevelika , ali se mi ne žalimo . Ekipa ZEP-a me podsječa na ekipu ZET IV , rutina , kontrola loptice i čekanje prave šanse - odlike ovih ekipa . Razlika u igraču sa antispinom - Poslončec ( ZEP ) , naše prvo iskustvo sa ovim tipom igrača . Vjeko u tom smislu žrtvovan kako bi ostatak ekipe skužil način igre protiv takvog "materijaliste". Sudio meč Poslončec-Gretić , prvi i zadnji puta . Već su mi se smotali brojevi u glavi kod svakog poena . Tako na početku jednog seta nakon 25 prebacivanja loptica rezultat u setu 2 : 2 ( da popiz...). Kako je ZEP izgubio od LIME , a Stupnik i dalje prosipa bodove izgleda da je prvak riješen ( tko pogodi dobi pivu ).
Još jednom čestitke mojim pulenima , dečki su zbilja pravi
Još jednom čestitke mojim pulenima , dečki su zbilja pravi
Jesam ti reko!Čestitam.
Vi skoro ko i Real - Dinamo, bilo bi i gore da ovi nisu malo smanjili broj okretaja.
Nisam stigel stavit koju pivu na Vas, a baš mi je 8:2 bil favorit.
Jel vrede te pive i retroaktivno? Onak na povjerenje:zubo:
Kak smo u Petak kod Vas, jel ima kakva zakuska i tamburaši povodom osvojenog prvenstva?
Nisam stigel stavit koju pivu na Vas, a baš mi je 8:2 bil favorit.
Jel vrede te pive i retroaktivno? Onak na povjerenje:zubo:
Kak smo u Petak kod Vas, jel ima kakva zakuska i tamburaši povodom osvojenog prvenstva?
- Loptica Pong
W.D. Textil?japanac je napisao/la: Kako je ZEP izgubio od LIME , a Stupnik i dalje prosipa bodove izgleda da je prvak riješen ( tko pogodi dobi pivu ).
yey, nikad lakše zarađena piva!!!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Ma prvo vi osigurajte to prvo mjesto, i kako kolega bolfan kaže, ništa manje od 33 boda nije dobro 
A kako je on očito vaš najveći navijač, pivo prepuštam njemu, a kad završi sezona i s blagoslovom precjednika, dođem ja na treningić da isprobam te vaše nove stolove, provjerim koliko sam fotodegeneričan i suput nasapunam bolfija kad već nismo imali prilike susrest se na Dedi
edit: isse kako me preduhitrio!
tako mi i treba kad radim trista stvari i usput pišem postove
edit2: sad vidim da je brod napisao to od 33 boda. ajd nek onda podjele pivo po pola. Ionako kombiniranjem njih dva jedva dobiješ jednog pristojnog igrača
A kako je on očito vaš najveći navijač, pivo prepuštam njemu, a kad završi sezona i s blagoslovom precjednika, dođem ja na treningić da isprobam te vaše nove stolove, provjerim koliko sam fotodegeneričan i suput nasapunam bolfija kad već nismo imali prilike susrest se na Dedi
edit: isse kako me preduhitrio!
tako mi i treba kad radim trista stvari i usput pišem postove
edit2: sad vidim da je brod napisao to od 33 boda. ajd nek onda podjele pivo po pola. Ionako kombiniranjem njih dva jedva dobiješ jednog pristojnog igrača
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
- bduralija
- Kontakt:
svaka čast Tekstilci... htio sam komentirati kako ste u gostima pobjedili direktnog suparnika, no japanac me svojom analizom preduhitrio...
a prije godinu i pol je bilo ovako
8:2
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2010-03-17
P.S. sretno u 13. ligi...

a prije godinu i pol je bilo ovako
8:2
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2010-03-17
P.S. sretno u 13. ligi...
Tad je bilo dost kasno, a i vrtilo nam se već u glavi od dobivene tambure.loptica pong je napisao/la:Hvatljivi nek računa na pivo čim se prvi puta sretnemo. S obzirom da ste zadnji puta odjurili i dali nam košaricu što se tiče pića.
Da smo popili pivu nebi ni došli do Stupnika.
No ak zbrojiš tu i ovu dobivenu na okladi, zapravo si mi dužan dvije
I bome ih imaš rezona platit, mislim da nas niko nije dobil 8:2 od kad igramo vola oko stola.
A kad se već kladimo jel prihvaća neko mogućnost da mi otrgnemo bar bod textilcima, pa da kur..viti ne odu dve lige više s nosom do plafona?
Lakše bi odigral tu tekmu, ak znam da se bar za nekaj imam trudit
Hvatljivi je napisao/la: A kad se već kladimo jel prihvaća neko mogućnost da mi otrgnemo bar bod textilcima, pa da kur..viti ne odu dve lige više s nosom do plafona?
Lakše bi odigral tu tekmu, ak znam da se bar za nekaj imam trudit
Jebate vrag, pa tebi nikad dosta!
Ti bi sad baš neki bodić, vraga, ti bi tri!
Dam se kladit da se Ivek diže u 5 ujutro, malo trči po nasipu, onda na stol
Hvala svima na podršci, al nije kraj dok sudac ne primi tamburu u ruke, nisu dudovi svilci više zeleni.
Aj živili!
Jel ja to čujem zveckanje metala ili možda šuškanje papira ?
Popit nekaj na tuđi račun, osvojit koji bod, pače i tri, hvalit se bez pokrića! Neprocjenjivo. Neke se stvari nemogu kupit novcem, za sve ostalo .....
Kaj se tiče Iveka pogodil si samo dizanje u 5, trening se svodi na lopatu, moj na tanjur i flašu, tak da smo za dio u kojem predlažeš "bajku o prvaku" prije spavanja, potpuno spremni.
Dosta laprdanja, od sad odgovaram samo na ozbiljne ponude za okladu.
Primjer ozbiljne ponude: na moju uloženu pivu onaj u zabludi plaća pivu i ćevape
S obzirom na status i formu modnih mačaka i našu skromnu predstavu u ovom prvenstvu koeficjent je velikodušan.
Za ostale verbalne egzibicije uvodim silencio stampa.
Popit nekaj na tuđi račun, osvojit koji bod, pače i tri, hvalit se bez pokrića! Neprocjenjivo. Neke se stvari nemogu kupit novcem, za sve ostalo .....
Kaj se tiče Iveka pogodil si samo dizanje u 5, trening se svodi na lopatu, moj na tanjur i flašu, tak da smo za dio u kojem predlažeš "bajku o prvaku" prije spavanja, potpuno spremni.
Dosta laprdanja, od sad odgovaram samo na ozbiljne ponude za okladu.
Primjer ozbiljne ponude: na moju uloženu pivu onaj u zabludi plaća pivu i ćevape
S obzirom na status i formu modnih mačaka i našu skromnu predstavu u ovom prvenstvu koeficjent je velikodušan.
Za ostale verbalne egzibicije uvodim silencio stampa.