SOKAZ forum
3.liga jesen 2011
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
tonci je poceo losije igrat od kad sam vidio da mu komadi dolaze na treninge u domu sportova 
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
aiii šta bi sa JT II Barbićem? nije odigrao dvije?!?! Valjda se nije ozljedio.
A bili su blizu bar izravnim konkurentima Utrina maznut bod (i gotovo ih izbaciti iz utrke za prva 2 mjesta) bilo bi fer, kad su već to uspjeli napravit sudvoranskoj ekipi.
A bili su blizu bar izravnim konkurentima Utrina maznut bod (i gotovo ih izbaciti iz utrke za prva 2 mjesta) bilo bi fer, kad su već to uspjeli napravit sudvoranskoj ekipi.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
-
Lin Chi Na
Ali kako si sčokljao Mateljana, 11:1 u 5. setu
... Osim toga, ti si večeras jedini bio
, sve si ih
i
, čak i u paru, dobra večer za Utrine, svako je dobio po nešto pa čak i Izra!
Već sam mislio da samo mene možeš onako lako
, ali eto, večeras si ti usmjerio vodu na vas mlin
, u tako teškom meču okrenuti grdih 0:2 u 3:2, to je majstorski
, svaka ti čast, upade čovjek u tvoju mrežu
za 11:9 u 5. setu... fakat super...

Već sam mislio da samo mene možeš onako lako
za 11:9 u 5. setu... fakat super... ma trazio sam se prva dva seta, bilo je privikavanje na stol, na protivnika, na hladnocu, na cinjenicu da drzim reket u ruci...
al bilo je i srece i par prasica da bi na kraju u petom setu okrenuo sa 6:9 na 11:9.
s drugom dvojicom sam odrzao radnu brzinu postignutu u prvom mecu, ali nije bilo dovoljno, decki su odigrali jako dobro.
opcenito mi ovo nije neka pretjerano dobra sezona ali zato suigraci peglaju ko ludi pa je ovo sto sad igram sasvim dovoljno.
s drugom dvojicom sam odrzao radnu brzinu postignutu u prvom mecu, ali nije bilo dovoljno, decki su odigrali jako dobro.
opcenito mi ovo nije neka pretjerano dobra sezona ali zato suigraci peglaju ko ludi pa je ovo sto sad igram sasvim dovoljno.
Ajoooj... ima li išta slađe?Izra je napisao/la:ma trazio sam se prva dva seta, bilo je privikavanje na stol, na protivnika, na hladnocu, na cinjenicu da drzim reket u ruci...al bilo je i srece i par prasica da bi na kraju u petom setu okrenuo sa 6:9 na 11:9.
Sretno vam dalje, trebat će vam!
Bravo Utrine, bravo Nabava, imam neki lagani osjećaj da će mi se božićna želja i ispuniti
, i da će iduće godine biti užitak igrati 2.ligu, svi na okupu
! Čini mi se da Novaki posustaju, i to ove sezone iznenađujuće kasno, lai to nije vaš problem!!! Sretno svima u ljepotici jesenskog dijela prvenstva, ali pošto igra Bućo, sumnjam da će biti lijepog ping ponga
!!! Nadam se da se vidimo danas kod Vas!!!