|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: sub stu 26, 2011 10:14 am Naslov
: |
|
|
sačekat ćemo da se pojavi netko od aktera pa nam pojasni.
Možda su pogrešno upisali rezultat...a možda se i nešto čudno desilo pa je rezultat realno upisan  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub stu 26, 2011 4:09 pm Naslov
|
|
Izgleda da je rezultat dobro upisan, službeno objašnjenje je :"DZZS nisu dali da uopće igra igrač koji je kasnio na meč, iako je stigao na svoja druga dva susreta, a 5EL tvrdio da smije igrat zadnja dva i da hoće. DZZS tada predaje meč i odlazi."
Pozadina priče je vjerojatno kompliciranija, al meni je ovo dovoljno, mada otvara pitanja jel opće ljudi čitaju sokazova pravila, fair playa i svih ostalih pizdarija koje čine ovaj sport zabavnim  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub stu 26, 2011 4:20 pm Naslov
|
|
Gosp Stanko Loborec je voditelj 18. lige i mjerodavan da im razjasni situaciju. Ne kužim, zašto nebi smio igrat igrač koji kasni... Pa ako prvo kolo nije igral, kakve ima veze, mi smo čekali i igrali več drugo kolo kad je Stupniku došel treći igrač i dečko je normalno odigral sva tri kola.
Nebi se mogel pogledat u špigl da odnesemo bodove na kurvinjski način
No trebalo bi prije osude bilo koga ćuti obje strane, jer osobno sa pojedincima i 5.og elem. nemam baš neka sretna iskustva (jel tak Škreba), tak da je sve moguće  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: sub stu 26, 2011 5:32 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Gosp Stanko Loborec je voditelj 18. lige i mjerodavan da im razjasni situaciju. Ne kužim, zašto nebi smio igrat igrač koji kasni... Pa ako prvo kolo nije igral, kakve ima veze, mi smo čekali i igrali več drugo kolo kad je Stupniku došel treći igrač i dečko je normalno odigral sva tri kola.
No trebalo bi prije osude bilo koga ćuti obje strane, jer osobno sa pojedincima i 5.og elem. nemam baš neka sretna iskustva (jel tak Škreba), tak da je sve moguće  |
vrhunac doživljene arogancije je bilo kašnjenje dva člana uz dva prisutna na dogovorenu tekmu za 19, da bi se drugovi udostojali pojaviti u 20.30 a dvojica prisutnih nisu htjeli počinjati "jer nije njihov red"
i- mi smo pristali!!!!!!!!!!!!!!!!! još kao ORA
ma, bi i sad - jer nam se igra
iskreno, dečki iz dzzs-a su mi ostali u ugodnom sjećanju. s 5akima još nisam imao susret.
pa ponovo:
itizSOKAZ
i SVE je moguće!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: sub stu 26, 2011 8:41 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Gosp Stanko Loborec je voditelj 18. lige i mjerodavan da im razjasni situaciju. Ne kužim, zašto nebi smio igrat igrač koji kasni... Pa ako prvo kolo nije igral, kakve ima veze, mi smo čekali i igrali več drugo kolo kad je Stupniku došel treći igrač i dečko je normalno odigral sva tri kola.
No trebalo bi prije osude bilo koga ćuti obje strane, jer osobno sa pojedincima i 5.og elem. nemam baš neka sretna iskustva (jel tak Škreba), tak da je sve moguće  |
ejj stari covjek nemre vjerovat kasnio sam 40min..na mec ok moja krivica al odustati od daljnejeg odigravanja meceva je krajnje neozbilno..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: sub stu 26, 2011 8:44 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | Izgleda da je rezultat dobro upisan, službeno objašnjenje je :"DZZS nisu dali da uopće igra igrač koji je kasnio na meč, iako je stigao na svoja druga dva susreta, a 5EL tvrdio da smije igrat zadnja dva i da hoće. DZZS tada predaje meč i odlazi."
Pozadina priče je vjerojatno kompliciranija, al meni je ovo dovoljno, mada otvara pitanja jel opće ljudi čitaju sokazova pravila, fair playa i svih ostalih pizdarija koje čine ovaj sport zabavnim  |
pa nije kompliciranija hehe nego nemogu shvatit zasto su podvili rep i otisli glup je razlog bojazni od katastrofalnog poraza al to napravit fkt nije u duhu fer pleja..kojeg stalno spominjemo...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub stu 26, 2011 9:48 pm Naslov
|
|
| tuna25 (napisa): |
pa nije kompliciranija hehe nego nemogu shvatit zasto su podvili rep i otisli glup je razlog bojazni od katastrofalnog poraza al to napravit fkt nije u duhu fer pleja..kojeg stalno spominjemo...  |
Lol. Naravno da jest.
Misliš da bi se isto tako pokupili da su oni poslije prvih 5 odigranih vodili 4:1? _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub stu 26, 2011 9:58 pm Naslov
|
|
e da. i je li njihov kapetan potpisao ovakav zapisnik? Kladim se da jest
Ovo još nije gotovo, vjerojatno će biti registrirano 10:0 za vas ili će voditelj lige zvat obe ekipe pa se možda dogovori ponavljanje meča. Što vama vjerojatno neće bit problem s obzirom da ste kvalitetniji i u punom sastavu ćete ih opet dobit. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: sub stu 26, 2011 11:08 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | e da. i je li njihov kapetan potpisao ovakav zapisnik? Kladim se da jest
Ovo još nije gotovo, vjerojatno će biti registrirano 10:0 za vas ili će voditelj lige zvat obe ekipe pa se možda dogovori ponavljanje meča. Što vama vjerojatno neće bit problem s obzirom da ste kvalitetniji i u punom sastavu ćete ih opet dobit. |
kakav potpis mislim da nema potpisa.. ma nebitan je rezultat on je tek u drugom planu mada se svi trude pobjedit svi znamo da je ovo rekreativna udruga prvenstveno i sluzi za druzenje upoznavanje novih stilova pa koi bolji neka pobjedi..i to je to nema ..jer u biti oni misle da su iz tog susreta izasli osteceni...wtf..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: sub stu 26, 2011 11:13 pm Naslov
|
|
| Žugec (napisa): | | Ikota (napisa): | Gosp Stanko Loborec je voditelj 18. lige i mjerodavan da im razjasni situaciju. Ne kužim, zašto nebi smio igrat igrač koji kasni... Pa ako prvo kolo nije igral, kakve ima veze, mi smo čekali i igrali več drugo kolo kad je Stupniku došel treći igrač i dečko je normalno odigral sva tri kola.
vrhunac doživljene arogancije je bilo kašnjenje dva člana uz dva prisutna na dogovorenu tekmu za 19, da bi se drugovi udostojali pojaviti u 20.30 a dvojica prisutnih nisu htjeli počinjati "jer nije njihov red"
i- mi smo pristali!!!!!!!!!!!!!!!!! još kao ORA
ma, bi i sad - jer nam se igra
iskreno, dečki iz dzzs-a su mi ostali u ugodnom sjećanju. s 5akima još nisam imao susret.
pa ponovo:
itizSOKAZ
i SVE je moguće!  |
da aj sad taj slucaj je malo cudan vas,,all ovo stari moj nemam rijeci ..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pacer/pacemaker
Pridružen/a: 02. 03. 2010. (21:40:38) Postovi: 343 Lokacija: ne elitna Šalata
|
Postano: ned stu 27, 2011 10:04 am Naslov
|
|
Da,stvarno je sve to žalosno i bezveze i samo bi nadodao da su i nama dečki iz dzzs-a ostali u dobrom sječanju,da ipak treba čuti i dr.stranu da bi se dalo nešto reći  _________________ Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedihgu
|
Postano: ned stu 27, 2011 10:59 am Naslov
|
|
| Pacer_pacemaker (napisa): | Da,stvarno je sve to žalosno i bezveze i samo bi nadodao da su i nama dečki iz dzzs-a ostali u dobrom sječanju,da ipak treba čuti i dr.stranu da bi se dalo nešto reći  |
Zapisnik je potpisan. I da se razumijemo... I meni su ostali u dobrom sjećanju, ali očito im je bio takav dan i dosta toga ih je živciralo. Ne znam koje bi drugo objašnjenje bilo, kad su vam svima ostali u dobrom sjećanju. Eto... Kolo je odigrano i ne vjerujem da bi se išta trebalo ponavljati, jer mislim da su uvjeti u Domu Sportova itekako regularni. A dobro... Gospon Palička! Opet se ispričavam! Valjda bude mi jednom oprošteno?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: ned stu 27, 2011 4:03 pm Naslov
|
|
Po dosadašnjem iskustvu mislim da je ovdje sve bilo regularno.
tuna kasni, piše se bod protivnicima kada dođe red,
kad se pojavi odigrava se normalno dalje - stoput viđeno.
Očito je da su polagali nadu da imaju šansu protiv 2 igrača i da ih je dolazak trećeg - utukao
Inače napravim jednom tjedno trening sa Ivicom iz Početnika ako nešto ne iskrsne i komentiramo kako su izgubili od 5. Elementa
Nisu ni pustili ni bili van forme nego jednostavno nisu našli igru.
Kaže ovaj mali (Ivo) sve vraća, gađam po stranama, gađam u lakat, gađam u tijelo, i sve vrati
Kod nas su recimo Šibenčani jedna tako najspremnija momčad.
S njima smo odigrali full opušteno, nećemo si valjda zube lomiti
Dokazivati ćemo se na ekipama naše snage ili slabijima  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: ned stu 27, 2011 6:46 pm Naslov
|
|
haha u pravu si kad smo kod treninga mogli bi jedan takav slozit ak si za  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon stu 28, 2011 4:10 pm Naslov
|
|
Kako stvari stoje, malo se toga razriješilo ovim kolom. jedino su mladastaši i teoretski osigurali ostanak u ligi, ali to nije ni bilo upitno.
Slijedeće kolo bi moglo razjasniti neke stvari, ali nekako mi se čini da će se još više zakomplicirati
Jako je nezahvalno prognozirati rezultate jer sve je moguće ovo kolo. Jedino, dao bi prednost petom elementu protiv bolnice, al samo blagu jer bolnica jako varira u formi i ako im se posloži dan mogu i pobjediti. Isto tako realno je za očekivati da će jo-jo dobiti vjesnik a sve ostalo je dosta otvoreno.
Ali eto da malo dodam ulja na vatru, a malo se i zabavim evo i prognoze:
Mladost - Amaciz 7:3. Kopić stariji 3, vilher 2, kopić mlađi 1 i parovi za mladost.
Jo-Jo - Vjesnik 8:2. Hruškar i cvrtila po 1. ostalo jo-jo
Novoselec-Input 5:5. Perhač može dobiti sve, a i u parovima su jaki. Stavio sam 5:5 iako je jednako blizu i 6:4 za Novoselec.
Početnici-BKE 5:5 zapravo je sve otvoreno jer jako ovisi o tome u kojem će se sastavu pojaviti početnici. Realno može završiti od 7:3 za njih do 7:3 za nas. Derbi kola, s obzirom da mi tradicionalno bolje igramo kako se bliži kraj sezone a oni nisu u najboljem sastavu.
DZZS - Sorry 4:6 najnapetija utakmica kola. tko pobjedi zadržava teoretsku šansu da ostane u ligi, tko izgubi vjerojatno ispada. DZZS je u blagoj prednosti jer se još mogu vaditi na vjesniku ali načelno obima ekipama igra samo pobjeda. Ipak, čini mi se da je Sorry u uzlaznoj putanji i da bi mogao ovdje odnjeti sve bodove.
Bolnica-Peti element 2:8. peti element je u izvrsnoj formi za razliku od bolnice. Ali realno gledano bolnica ovdje lako može izvući bod(ove). iskusni su i kvalitetni samo variraju u formi. S druge strane 5 element jest jači ali pitanje je hoće li biti kompletni i pitanje je koliko će koncentrirano ući u meč. Naime, kad im loše ide svi znaju puknuti. kad im dobro ide postaju još bolji. stoga je krucijalan ulaz bolnice u meč. sa dvije pobjede u prvom krugu bi mogli iznenaditi, bez toga jako teško. Stavio sam 2:8 jer ipak imam dojam da je 5 element mentalno jači nego prošle godine jer je mali Ivo donio dodatnu opuštenost ostalim igračima koji su znali odigrati prošle godine u grču zbog pritiska obvezne pobjede.
Ako se prognoze ostvare zapravo se ništa bitno neće promjeniti. Jedino zbog međusobnih susreta 4 zadnje momčadi skoro cijela liga će se vjerojatno osigurati od ispadanja za dva razreda, a elementaši i teoretski osigurati pehar (treće mjesto) _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pacer/pacemaker
Pridružen/a: 02. 03. 2010. (21:40:38) Postovi: 343 Lokacija: ne elitna Šalata
|
Postano: pon stu 28, 2011 4:39 pm Naslov
|
|
Dren,,najbolji sportski analitičar na ovim prostorima,a ako ne i šire Legendoooo  _________________ Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otić na pivo,a to kaj furaš pacemaker,jebe ti se živo... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon stu 28, 2011 5:29 pm Naslov
|
|
| nedihgu (napisa): | A dobro... Gospon Palička! Opet se ispričavam! Valjda bude mi jednom oprošteno?  |
OPROŠTENO
Ma tebe sam spomenul da nebi bilo da ogovaram nekog ko nije prisutan. Sitnice (koje su nekom nebitne) ovom drugom (obično gubitniku)mogu biti velike ko kuća i tu može doći do konflikta.
Daleko od toga da Vi (peti element) niste dobri i kulturni dečki, da se nebi nešto drugo pomislilo, ali ste vjerovatni na neki naćin ovu drugu ekipu ispizdili. Opet vjerujem da to nije bila namjera, jer ste zbilja kvalitetna momčad i takve scene vam za uspjeh nisu potrebne
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon stu 28, 2011 9:18 pm Naslov
|
|
| Pacer_pacemaker (napisa): | Dren,,najbolji sportski analitičar na ovim prostorima,a ako ne i šire Legendoooo  |
ahahaha, da, svakako!
sprega ljubavi prema statistici, potrebe za zanimacijom koja bi mi malo očistila um od masnog mozganja na poslu i želje za trkeljanjem
Zapravo često jesam prije pogađao tko će odnijeti bodove, al ove godine nisam imao vremena to zapisat (a bome nisam imao baš nekih komentatora zainteresiranih za analize za razliku od prošle sezone i rekordnih 850+ postova )
A i da jesam, ne bih se proslavio. Ova liga je totalka izjednačena i fakat raspoloženje igrača jako utječe na tijek i rezultat utakmica
Al eto danas sam posebno inspiriran pa si dadoh oduška. Mada ne vjerujem da ću bit dobar prognozer
Al inače po meni, od ljudi koje poznam, grk je najbolji prognozer. Što nije ni čudo. Da njega pitaš kako si odigrao u 20. ligi prije 2 sezone protiv štajaznam miliše čovjek ti nebi rekao da si izgubio, ni da si izgubio 3:0 već i s kojom razlikom po setu. Legenda brojeva  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: sri stu 30, 2011 12:37 am Naslov
|
|
eo da ja slozim prognoze ovog kola:
MLADOST vs AMACIZ eo vako s mladostasima nisam igrao al bi nam odgovaralo da izgube s recimo 4-6.. )
NOVOSELEC vs INPUT..input ima perhaca. ..dok novoselec 2jaka igraca s toga pobjeda domacina,,recimo 6-4,,parovi bi mogli odlucivat
POČETNICI vs BRIĐĐ--nisam igrao meceve protiv početnika al poznavajuc briđđane lagana pobjeda::3-7 ili jos uvjerljivije ovisi kak ce DREN igrat.. )
DZS vs SORRY --e tajj mec stvarno neznam kak ce zavrsit jako neizvjestan mec lagani favorit dzs
BBnade MIRAC vs MI -- ekipa mi je nepoznanica al gledajuc rezultate nase i njihove mi smo favorit al na papiru to treba i za stolom ostvarit ...2-8,,posto smo u rez. formi.. )) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: ned pro 04, 2011 2:44 pm Naslov
|
|
ehehe, bolje da nisam prognozirao
sve sam ispromašivao
inače mi odigrali protiv početnika, izgubili 6:4
došli su u najjačem sastavu, ali pušić je malo kasnio pa su stavili kalebotu prvi krug. I to nam je bila šansa, kalebota igra dobro, ali izgleda nedostatak treninga i nove gume ga malo zezaju i dobro smo počeli 1:1.
A onda je čanadi u meču protiv kaluđera sve ispromašivao što je promašiti mogao, i gusto izgubio. No treba kaluđeru čestitati, on je početnicima sigurno sad najbolji igrač. Začudo nisu pušića stavili ni drugi krug i tu je goco imao veliku šansu, ali kalebota se u drugom setu već malo navikao na nove gume i okrenuo 0:1 u 3:1. Kako je čanadi igrao prvi krug tako sam ja nastavio slijedeća dva kaluđer me rastavio na proste faktore a ja sam previše griješio i dosta sam se iznervirao. Nažalost, ta nervoza je utjecala na moj zadnji meč kod 5:3 za njih i osim što sam odabrao lošu taktiku, nastavio sam jako griješiti i samo strpljivom igrom trbojević zasluženo donio sve bodove početnicima.
Imali smo šanse, jer čanadi može dobiti kaluđera, goco kalebotu a ja trbojevića, ali ovaj put su momci odigrali bolje i zasluženo pobjedili.
Inače korektna utakmica (osim mog deranja tu i tamo, fakat sam bio popizdio na sebe) i ovim putem se ispričavam svima kojima je to išlo na živce. (mada se nitko nije žalio )
Puno dobrih poena, atraktivne igre i napetih setova...al na kraju, ništa drugo do reći: čestitke boljima  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|