NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga jesen 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: sub stu 26, 2011 10:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pojma nemam

sačekat ćemo da se pojavi netko od aktera pa nam pojasni.
Možda su pogrešno upisali rezultat...a možda se i nešto čudno desilo pa je rezultat realno upisan Eeeek!
Dren

PostPostano: sub stu 26, 2011 4:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izgleda da je rezultat dobro upisan, službeno objašnjenje je :"DZZS nisu dali da uopće igra igrač koji je kasnio na meč, iako je stigao na svoja druga dva susreta, a 5EL tvrdio da smije igrat zadnja dva i da hoće. DZZS tada predaje meč i odlazi."
Pozadina priče je vjerojatno kompliciranija, al meni je ovo dovoljno, mada otvara pitanja jel opće ljudi čitaju sokazova pravila, fair playa i svih ostalih pizdarija koje čine ovaj sport zabavnim Sad
Pale

PostPostano: sub stu 26, 2011 4:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gosp Stanko Loborec je voditelj 18. lige i mjerodavan da im razjasni situaciju. Ne kužim, zašto nebi smio igrat igrač koji kasni... Pa ako prvo kolo nije igral, kakve ima veze, mi smo čekali i igrali več drugo kolo kad je Stupniku došel treći igrač i dečko je normalno odigral sva tri kola.
Nebi se mogel pogledat u špigl da odnesemo bodove na kurvinjski način Sad

No trebalo bi prije osude bilo koga ćuti obje strane, jer osobno sa pojedincima i 5.og elem. nemam baš neka sretna iskustva (jel tak Škreba), tak da je sve moguće Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Žugec

PostPostano: sub stu 26, 2011 5:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Gosp Stanko Loborec je voditelj 18. lige i mjerodavan da im razjasni situaciju. Ne kužim, zašto nebi smio igrat igrač koji kasni... Pa ako prvo kolo nije igral, kakve ima veze, mi smo čekali i igrali več drugo kolo kad je Stupniku došel treći igrač i dečko je normalno odigral sva tri kola.

No trebalo bi prije osude bilo koga ćuti obje strane, jer osobno sa pojedincima i 5.og elem. nemam baš neka sretna iskustva (jel tak Škreba), tak da je sve moguće Wink

vrhunac doživljene arogancije je bilo kašnjenje dva člana uz dva prisutna na dogovorenu tekmu za 19, da bi se drugovi udostojali pojaviti u 20.30 a dvojica prisutnih nisu htjeli počinjati "jer nije njihov red" Mad Mad Mad
i- mi smo pristali!!!!!!!!!!!!!!!!! još kao ORA
ma, bi i sad - jer nam se igra Wink
iskreno, dečki iz dzzs-a su mi ostali u ugodnom sjećanju. s 5akima još nisam imao susret.
pa ponovo:
itizSOKAZ
i SVE je moguće! Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tuna25

PostPostano: sub stu 26, 2011 8:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):

ejj stari covjek nemre vjerovat kasnio sam 40min..na mec ok moja krivica al odustati od daljnejeg odigravanja meceva je krajnje neozbilno.. Mad Mad Mad Mad
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tuna25

PostPostano: sub stu 26, 2011 8:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
Izgleda da je rezultat dobro upisan, službeno objašnjenje je :"DZZS nisu dali da uopće igra igrač koji je kasnio na meč, iako je stigao na svoja druga dva susreta, a 5EL tvrdio da smije igrat zadnja dva i da hoće. DZZS tada predaje meč i odlazi."
Pozadina priče je vjerojatno kompliciranija, al meni je ovo dovoljno, mada otvara pitanja jel opće ljudi čitaju sokazova pravila, fair playa i svih ostalih pizdarija koje čine ovaj sport zabavnim Sad

pa nije kompliciranija hehe nego nemogu shvatit zasto su podvili rep i otisli glup je razlog bojazni od katastrofalnog poraza al to napravit fkt nije u duhu fer pleja..kojeg stalno spominjemo... ROFL ROFL
[Vrh]
Dren

PostPostano: sub stu 26, 2011 9:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

tuna25 (napisa):

pa nije kompliciranija hehe nego nemogu shvatit zasto su podvili rep i otisli glup je razlog bojazni od katastrofalnog poraza al to napravit fkt nije u duhu fer pleja..kojeg stalno spominjemo... ROFL ROFL

Lol. Naravno da jest.
Misliš da bi se isto tako pokupili da su oni poslije prvih 5 odigranih vodili 4:1?
Dren

PostPostano: sub stu 26, 2011 9:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

e da. i je li njihov kapetan potpisao ovakav zapisnik? Kladim se da jest Rolling Eyes
Ovo još nije gotovo, vjerojatno će biti registrirano 10:0 za vas ili će voditelj lige zvat obe ekipe pa se možda dogovori ponavljanje meča. Što vama vjerojatno neće bit problem s obzirom da ste kvalitetniji i u punom sastavu ćete ih opet dobit.
tuna25

PostPostano: sub stu 26, 2011 11:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
e da. i je li njihov kapetan potpisao ovakav zapisnik? Kladim se da jest Rolling Eyes
Ovo još nije gotovo, vjerojatno će biti registrirano 10:0 za vas ili će voditelj lige zvat obe ekipe pa se možda dogovori ponavljanje meča. Što vama vjerojatno neće bit problem s obzirom da ste kvalitetniji i u punom sastavu ćete ih opet dobit.

kakav potpis mislim da nema potpisa.. ma nebitan je rezultat on je tek u drugom planu mada se svi trude pobjedit svi znamo da je ovo rekreativna udruga prvenstveno i sluzi za druzenje upoznavanje novih stilova pa koi bolji neka pobjedi..i to je to nema ..jer u biti oni misle da su iz tog susreta izasli osteceni...wtf.. Mad
[Vrh]
tuna25

PostPostano: sub stu 26, 2011 11:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žugec (napisa):
Ikota (napisa):

vrhunac doživljene arogancije je bilo kašnjenje dva člana uz dva prisutna na dogovorenu tekmu za 19, da bi se drugovi udostojali pojaviti u 20.30 a dvojica prisutnih nisu htjeli počinjati "jer nije njihov red" Mad Mad Mad
i- mi smo pristali!!!!!!!!!!!!!!!!! još kao ORA
ma, bi i sad - jer nam se igra Wink
iskreno, dečki iz dzzs-a su mi ostali u ugodnom sjećanju. s 5akima još nisam imao susret.
pa ponovo:
itizSOKAZ
i SVE je moguće! Juhuu

da aj sad taj slucaj je malo cudan vas,,all ovo stari moj nemam rijeci .. ROFL
[Vrh]
Pacer/pacemaker

PostPostano: ned stu 27, 2011 10:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da,stvarno je sve to žalosno i bezveze i samo bi nadodao da su i nama dečki iz dzzs-a ostali u dobrom sječanju,da ipak treba čuti i dr.stranu da bi se dalo nešto reći Crying Pojma nemam Tisina
nedihgu

PostPostano: ned stu 27, 2011 10:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pacer_pacemaker (napisa):
Da,stvarno je sve to žalosno i bezveze i samo bi nadodao da su i nama dečki iz dzzs-a ostali u dobrom sječanju,da ipak treba čuti i dr.stranu da bi se dalo nešto reći Crying Pojma nemam Tisina

Zapisnik je potpisan. I da se razumijemo... I meni su ostali u dobrom sjećanju, ali očito im je bio takav dan i dosta toga ih je živciralo. Ne znam koje bi drugo objašnjenje bilo, kad su vam svima ostali u dobrom sjećanju. Eto... Kolo je odigrano i ne vjerujem da bi se išta trebalo ponavljati, jer mislim da su uvjeti u Domu Sportova itekako regularni. A dobro... Gospon Palička! Very Happy Opet se ispričavam! Valjda bude mi jednom oprošteno? Sad
[Vrh]
Spin

PostPostano: ned stu 27, 2011 4:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Po dosadašnjem iskustvu mislim da je ovdje sve bilo regularno.
tuna kasni, piše se bod protivnicima kada dođe red,
kad se pojavi odigrava se normalno dalje - stoput viđeno.

Očito je da su polagali nadu da imaju šansu protiv 2 igrača i da ih je dolazak trećeg - utukao Sad Smile

Inače napravim jednom tjedno trening sa Ivicom iz Početnika ako nešto ne iskrsne i komentiramo kako su izgubili od 5. Elementa Wink
Nisu ni pustili ni bili van forme nego jednostavno nisu našli igru.
Kaže ovaj mali (Ivo) sve vraća, gađam po stranama, gađam u lakat, gađam u tijelo, i sve vrati ROFL

Kod nas su recimo Šibenčani jedna tako najspremnija momčad.
S njima smo odigrali full opušteno, nećemo si valjda zube lomiti Wink
Dokazivati ćemo se na ekipama naše snage ili slabijima Very Happy
[Vrh]
tuna25

PostPostano: ned stu 27, 2011 6:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha u pravu si kad smo kod treninga mogli bi jedan takav slozit ak si za Cheer
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon stu 28, 2011 4:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kako stvari stoje, malo se toga razriješilo ovim kolom. jedino su mladastaši i teoretski osigurali ostanak u ligi, ali to nije ni bilo upitno.

Slijedeće kolo bi moglo razjasniti neke stvari, ali nekako mi se čini da će se još više zakomplicirati Zubo

Jako je nezahvalno prognozirati rezultate jer sve je moguće ovo kolo. Jedino, dao bi prednost petom elementu protiv bolnice, al samo blagu jer bolnica jako varira u formi i ako im se posloži dan mogu i pobjediti. Isto tako realno je za očekivati da će jo-jo dobiti vjesnik a sve ostalo je dosta otvoreno.
Ali eto da malo dodam ulja na vatru, a malo se i zabavim evo i prognoze:
Mladost - Amaciz 7:3. Kopić stariji 3, vilher 2, kopić mlađi 1 i parovi za mladost.
Jo-Jo - Vjesnik 8:2. Hruškar i cvrtila po 1. ostalo jo-jo
Novoselec-Input 5:5. Perhač može dobiti sve, a i u parovima su jaki. Stavio sam 5:5 iako je jednako blizu i 6:4 za Novoselec.
Početnici-BKE 5:5 zapravo je sve otvoreno jer jako ovisi o tome u kojem će se sastavu pojaviti početnici. Realno može završiti od 7:3 za njih do 7:3 za nas. Derbi kola, s obzirom da mi tradicionalno bolje igramo kako se bliži kraj sezone a oni nisu u najboljem sastavu.
DZZS - Sorry 4:6 najnapetija utakmica kola. tko pobjedi zadržava teoretsku šansu da ostane u ligi, tko izgubi vjerojatno ispada. DZZS je u blagoj prednosti jer se još mogu vaditi na vjesniku ali načelno obima ekipama igra samo pobjeda. Ipak, čini mi se da je Sorry u uzlaznoj putanji i da bi mogao ovdje odnjeti sve bodove.
Bolnica-Peti element 2:8. peti element je u izvrsnoj formi za razliku od bolnice. Ali realno gledano bolnica ovdje lako može izvući bod(ove). iskusni su i kvalitetni samo variraju u formi. S druge strane 5 element jest jači ali pitanje je hoće li biti kompletni i pitanje je koliko će koncentrirano ući u meč. Naime, kad im loše ide svi znaju puknuti. kad im dobro ide postaju još bolji. stoga je krucijalan ulaz bolnice u meč. sa dvije pobjede u prvom krugu bi mogli iznenaditi, bez toga jako teško. Stavio sam 2:8 jer ipak imam dojam da je 5 element mentalno jači nego prošle godine jer je mali Ivo donio dodatnu opuštenost ostalim igračima koji su znali odigrati prošle godine u grču zbog pritiska obvezne pobjede.

Ako se prognoze ostvare zapravo se ništa bitno neće promjeniti. Jedino zbog međusobnih susreta 4 zadnje momčadi skoro cijela liga će se vjerojatno osigurati od ispadanja za dva razreda, a elementaši i teoretski osigurati pehar (treće mjesto)
Pacer/pacemaker

PostPostano: pon stu 28, 2011 4:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren,,najbolji sportski analitičar na ovim prostorima,a ako ne i šire Smile Legendoooo Thumbs up
Pale

PostPostano: pon stu 28, 2011 5:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nedihgu (napisa):
A dobro... Gospon Palička! Very Happy Opet se ispričavam! Valjda bude mi jednom oprošteno? Sad

OPROŠTENO Thumbs up

Ma tebe sam spomenul da nebi bilo da ogovaram nekog ko nije prisutan. Sitnice (koje su nekom nebitne) ovom drugom (obično gubitniku)mogu biti velike ko kuća i tu može doći do konflikta.

Daleko od toga da Vi (peti element) niste dobri i kulturni dečki, da se nebi nešto drugo pomislilo, ali ste vjerovatni na neki naćin ovu drugu ekipu ispizdili. Opet vjerujem da to nije bila namjera, jer ste zbilja kvalitetna momčad i takve scene vam za uspjeh nisu potrebne
Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon stu 28, 2011 9:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pacer_pacemaker (napisa):
Dren,,najbolji sportski analitičar na ovim prostorima,a ako ne i šire Smile Legendoooo Thumbs up

ahahaha, da, svakako! Laughing
sprega ljubavi prema statistici, potrebe za zanimacijom koja bi mi malo očistila um od masnog mozganja na poslu i želje za trkeljanjem Zubo
Zapravo često jesam prije pogađao tko će odnijeti bodove, al ove godine nisam imao vremena to zapisat (a bome nisam imao baš nekih komentatora zainteresiranih za analize za razliku od prošle sezone i rekordnih 850+ postova Klanja se Klanja se Klanja se )
A i da jesam, ne bih se proslavio. Ova liga je totalka izjednačena i fakat raspoloženje igrača jako utječe na tijek i rezultat utakmica Cheer
Al eto danas sam posebno inspiriran pa si dadoh oduška. Mada ne vjerujem da ću bit dobar prognozer Zubo

Al inače po meni, od ljudi koje poznam, grk je najbolji prognozer. Što nije ni čudo. Da njega pitaš kako si odigrao u 20. ligi prije 2 sezone protiv štajaznam miliše čovjek ti nebi rekao da si izgubio, ni da si izgubio 3:0 već i s kojom razlikom po setu. Legenda brojeva Klanja se
tuna25

PostPostano: sri stu 30, 2011 12:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

eo da ja slozim prognoze ovog kola: Mad
MLADOST vs AMACIZ eo vako s mladostasima nisam igrao al bi nam odgovaralo da izgube s recimo 4-6..Smile)
NOVOSELEC vs INPUT..input ima perhaca. Mad ..dok novoselec 2jaka igraca s toga pobjeda domacina,,recimo 6-4,,parovi bi mogli odlucivat
POČETNICI vs BRIĐĐ--nisam igrao meceve protiv početnika al poznavajuc briđđane lagana pobjeda::3-7 ili jos uvjerljivije ovisi kak ce DREN igrat..Smile)
DZS vs SORRY --e tajj mec stvarno neznam kak ce zavrsit jako neizvjestan mec lagani favorit dzs
BBnade MIRAC vs MI -- ekipa mi je nepoznanica al gledajuc rezultate nase i njihove mi smo favorit al na papiru to treba i za stolom ostvarit ...2-8,,posto smo u rez. Juhuu formi..Smile))
[Vrh]
Dren

PostPostano: ned pro 04, 2011 2:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ehehe, bolje da nisam prognozirao ROFL
sve sam ispromašivao Sad

inače mi odigrali protiv početnika, izgubili 6:4 Sad
došli su u najjačem sastavu, ali pušić je malo kasnio pa su stavili kalebotu prvi krug. I to nam je bila šansa, kalebota igra dobro, ali izgleda nedostatak treninga i nove gume ga malo zezaju i dobro smo počeli 1:1.
A onda je čanadi u meču protiv kaluđera sve ispromašivao što je promašiti mogao, i gusto izgubio. No treba kaluđeru čestitati, on je početnicima sigurno sad najbolji igrač. Začudo nisu pušića stavili ni drugi krug i tu je goco imao veliku šansu, ali kalebota se u drugom setu već malo navikao na nove gume i okrenuo 0:1 u 3:1. Kako je čanadi igrao prvi krug tako sam ja nastavio slijedeća dva Sad kaluđer me rastavio na proste faktore a ja sam previše griješio i dosta sam se iznervirao. Nažalost, ta nervoza je utjecala na moj zadnji meč kod 5:3 za njih i osim što sam odabrao lošu taktiku, nastavio sam jako griješiti i samo strpljivom igrom trbojević zasluženo donio sve bodove početnicima.
Imali smo šanse, jer čanadi može dobiti kaluđera, goco kalebotu a ja trbojevića, ali ovaj put su momci odigrali bolje i zasluženo pobjedili.

Inače korektna utakmica (osim mog deranja tu i tamo, fakat sam bio popizdio na sebe) i ovim putem se ispričavam svima kojima je to išlo na živce. Embarassed (mada se nitko nije žalio Very Happy)
Puno dobrih poena, atraktivne igre i napetih setova...al na kraju, ništa drugo do reći: čestitke boljima Klanja se Klanja se Klanja se
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 6 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.