NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

19. liga jesen 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Čupa

PostPostano: uto stu 22, 2011 3:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
Najbolji igrač?
objektivno Garešić je imao lošiji skor od sva tri igrača koja su ostala (po postotku pobjeda).
To što je jedini pobjedio tebe, samo znači da tebi njegova igra ne odgovara, odnosno igra ostalih odgovara. Wink

u meču s nama pobjedio je, pametnjakoviću, sve nas. Wink sad igra 15 ligu, učinilo mi se da bi možda po tome mogao biti njihov najjači igrač. Wink no možda se i varam. Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dren

PostPostano: uto stu 22, 2011 4:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čuj Mario, poznam te, igrao sam protiv tebe, vidio te kako igraš. Znaš puno o stolnom i dobar si igrač, i stoga sam sklon prihvatiti tvoju procjenu igrača puno prije nego mnogih drugih sokazovaca.

No, ovdje je dosta čudna situacija, naime, Garešić je recimo izgubio od Kutnjaka i Masnjaka a njih dvojicu ste tukli i svi vi i svi Garešićevi suigrači.
I sad ko je bolji igrač? Teško je odredit, pa onda idem po vražjoj statistici. A ona kaže da je Garešić u postotku imao najmanje pobjeda u Stupniku II prošle sezone.

Al kao što ti reče, možda se varam Very Happy jer čovjeku možda ne leže igrači kao Kutnjak, il je bio pjan, il ozljeđen, ko će ga znat Zubo
Čupa

PostPostano: uto stu 22, 2011 9:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):

No, ovdje je dosta čudna situacija, naime, Garešić je recimo izgubio od Kutnjaka i Masnjaka a njih dvojicu ste tukli i svi vi i svi Garešićevi suigrači.
I sad ko je bolji igrač? Teško je odredit, pa onda idem po vražjoj statistici. A ona kaže da je Garešić u postotku imao najmanje pobjeda u Stupniku II prošle sezone.

Al kao što ti reče, možda se varam Very Happy jer čovjeku možda ne leže igrači kao Kutnjak, il je bio pjan, il ozljeđen, ko će ga znat Zubo

pa valjda su ovi iz prve ekipe stupnika uzeli najboljeg iz druge ekipe za 15.ligu. ili možda nisu Confused

ma načelno sam mislio da su slabiji nego prošle sezone, ali izgleda da im je zamjena bolja no što je meni izgledalo kad smo igrali s njima. da, kad gledaš samo statistiku ispada drugačije, dosta je iznenađujućih rezultata kao što si naveo. velim, meni se činilo da je malo kvalitetniji od ostalih. pogotovo zato kaj me dobio 3:0 u odlučujućem meču... Zubo

kao što je rekao kolega ispred, nemamo uvijek istu volju za igrom. Smile
[Vrh]
Pale

PostPostano: uto stu 22, 2011 11:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Padobranci vs STK STUPNIK 5:5
Čestitke protivnicima na fer igri Smile

Ovaj bod je ko kuća, Cheer Cheer

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: uto stu 22, 2011 11:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

opa! Klanja se Klanja se Klanja se

čestitke!
bduralija

PostPostano: sri stu 23, 2011 3:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

baš me iznenadili Padobranci protiv Stupnika II...
Smile
čestitke na rezultatu...
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjekoslav

PostPostano: čet stu 24, 2011 12:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

padobranci svaka vam čast na bodu protiv relativno najjaće ekipe.
očito je da je ove sezone liga puno puno jaća. kraj još nije blizu moguće je svašta.

URIHO igra sutra u 18:30 cca
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet stu 24, 2011 2:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na pohvalama, ali samo nam se pogodio onaj dan kad smo svi troje donekle dobri Thumbs up

Inače smatram da ekipe koje imaju bar dva stabilna igrača (intercapital, agronomski, tio) nemaju problema sa pobjedama ili bar nerješenim rezom. Kod Padobranaca je Mikloška jedini stabilan, a ja i Harma smo više onak, ... kak nam se pogodi dan Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: pet stu 25, 2011 12:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eto ga, završili smo i meč protiv mladih "Zagrebaša", dobili smo u gostima s 9:1. Trio Tako smo, eto, ostali u izravnoj borbi za prolazak u ligu iznad Banana dancing , bio bi to jako dobar uspjeh! Headbang Doduše, gledano iz ove pozicije, bio bi totalni fijasko ne proći dalje, ali Veluxovci i TIO su uvijek tu negdje, a ako je Stupnik II do kraja sezone bez Gajskog, onda bi i oni trebali dobro svezati gaće Eeeek! Eeeek! , imaju i oni još par vrlo interesantnih mečeva do kraja i moglo bi se tu još dogoditi i da ih se prestigne na ljestvici! ROFL Laughing ROFL Laughing ... Teško, ali nije nemoguće! Macevanje Box Znoj
Igramo slijedeće kolo protiv Padobranaca u ponedjeljak od 19:50 kao domaćini, nadamo se novim bodovima, no morat će se odigrati dobro Clint i pametno Mudri djed , da ne bi kasnije bilo Bonk! Maaamaaaa Brukica .
Zagrebaši su bili ok kao domaćini Thumbs up , želim im više sportske sreće u narednim tekmama! Bit ce dobro
Svaka čast Padobrancima na osvojenom bodu protiv Stupnika II Klanja se Klanja se Klanja se , iako je Stupnik bez Gajskog (umjesto njega Horvatinec) potpuno jedna druga ekipa Misli .
Lijep pozdrav svima Mah mah i dobro pingaćite! Pingic Cestitamo! Pivo Zivili Drunk
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet stu 25, 2011 9:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ajde napokon da je i kapetan pobjedio jedan u 5 setova! Klanja se
Ma reko sam ja njemu da će morat krenut!
A ja sam izgleda počeo njegovim stopama - kad dođem do petog seta, redovno gubim Sad

Čestitke momci!
Inače, kod vas napeto od početka do kraja - imate 7 ekipa koje su još uvijek u opakoj igri za drugo i treće mjesto, a i kako si ti rek'o i stupnik ima nezavidan raspored ako zbilja jesu oslabljeni. Mada su tukli večinu izravnih konkurenata, može tu bit borbe i za 1. mjesto!

Ajd samo naprijed Thumbs up
bduralija

PostPostano: pet stu 25, 2011 1:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

tko gubi ima pravo da se ljuti... no ipak je bolje kada se na sve možeš dobro nasmijati Smile

čestitke Pohabanim gumicama na pobjedi...

dvorana tj. atomsko sklonište Gredice (čitaj Ledice) je sigurno jedna od boljih dvorana u kojima smo igrali po svemu, osim po temperaturi, tamo nema grijanja i svi koji ne igraju su zabundani, neki i u zimskim jaknama...

da li postoji u pravilima koja je minimalna temperatura prostora koju treba osigurati da bi se meč uopće odigrao... jer teoretski tamo je moguće napraviti uvjete da bude i koji celzijus ispod ništice; recimo vani je -10 i unutra lijepo pustiš da bude -8C, uzmeš lijepo zimske rukavice i uživaš u zimskim radostima...

P.S. promrzao i doslovce smrznut kao da sam bio na Igmanskom maršu...
Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vjekoslav

PostPostano: pet stu 25, 2011 5:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mada tema dvorana možda nije za ovdje. budem reko par stvari.
Jedina dvorana koja me je oduševila je od stupnika naprosto predivno.
nakon nje barem što se tiće naše lige stavljam kušlanovu, agronomski fakultet.
Jučer su bolji zasluženo pobjedili i pokazali da bez treninga ne možemo da igramo, dorma barem meni u strašnom padu.
Padobranci skidam kapu na bodovoima protiv stupnika, pohabane svaka čas za velika 3 boda. Daleko je još kraj lige ima dosta kola kao što vidite diže se forma igraća
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon stu 28, 2011 11:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Intercapital vs Padobranci 9:1
Dečki su nas lijepo nakantali.
U svemu lošem ima nešto dobro, a to je da je Kelemen proigral pingači ubil nas je svu trojcu Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se

Mi smo na kraju zadovoljni jer smo ipak iz dva najteža meća izvukli bod, i sada još igramo sa ORA-om i Stk Zagreb. Mislim da bi nam 3 boda trebala biti dosta za ostanak u 19. ligi, a na proljeće ....

Big gun

[Vrh]
kelemen

PostPostano: uto stu 29, 2011 12:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, na jeb.-ne guzove sam dobio Harmića i Palićku,međutim mislim da me Mikloška vratio u život(moje igre) i nadam se da to nije smo bljesak da dobre Padobrance ostavim frustrirane.Daniiel i Petar Klanja se
Ostale detalje meča očekujem od Petra Thumbs up
[Vrh]
55

PostPostano: uto stu 29, 2011 12:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, doista smo danas odradili posao potpuno vrhunski Clint Clint Clint , nikada ovako efikasno u singlu! Trio
Moglo je ispasti i dosta gušće da Padobranci nisu pogubili nekoliko mečeva u prvom dijelu večeri u pet setova... Evil , točnije rečeno mogli su uz malo više sreće voditi 1:3 nakon prva četiri meča Znoj , no bili smo pribrani cijelu večer i fakat u svakom meču uspjeli odigrati najbolje kada je najvažnije! Skace Yesss! Woo hoo!
Padobrancima hvala na dobrom druženju i (unatoč 9:1) dobroj igri. Amen , ne biste trebali imati baš nikakvih problema protiv ORE i mladih Zagrebaša. Pfff Očekujem da ih dobijete! Cekicem po glavi
Posebne pohvale našem kapetanu, koji je fakat večeras briljirao Juhuu , to je pingić kojega se dobro trebaju čuvati svi naši budući suparnici! Rocket launcher
[Vrh]
WaterDog

PostPostano: uto stu 29, 2011 9:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kelemen (napisa):
Da, na jeb.-ne guzove sam dobio Harmića i Palićku,međutim mislim da me Mikloška vratio u život(moje igre) i nadam se da to nije smo bljesak da dobre Padobrance ostavim frustrirane.Daniiel i Petar Klanja se
Ostale detalje meča očekujem od Petra Thumbs up

Padobranci stvarno nemaju sreće,

prošle godine su mene razbudili iz zimskog sna a ove godine kapetana Mikija!

svaka čast na dobroj igri Intercapitalu Cheer

čekamo vas sljedeće sezone u 18. Zivili

(bar se nadam)
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto stu 29, 2011 9:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ehehe, ma to je prava stvar! Interkapitalci se razbude oko 7-8 kola i onda su nezaustavljivi.
Samo, iako Kapetan Miki odigra dobro, u zadnjim kolima im se da desit da Smuk i Salaso popiju malo više pa svašta bude (slave valda? Zubo )
Doduše općepoznato je da Smuk igra fantastično pod gasom, ali Salaso mi tu fejla Beljenje Evil
kelemen

PostPostano: uto stu 29, 2011 6:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Waterdog (napisa):
čekamo vas sljedeće sezone u 18. Zivili

(bar se nadam)

Zahvaljujem na dobrim željama, ali moramo još puno žganaca pojesti. Klopa
A Drene, jbg. dio našeg uspjeha zasniva se na Pivo
55

PostPostano: uto stu 29, 2011 11:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Smuk i Salaso... Laughing Laughing Laughing , u našoj verziji se i kapetan Miki odao čarima lokanja Pivo Zivili , a Smuk i Salaso su već doktorirali, samo što Salaso onda zaboravi zašto je tu i doživi to da ga svi Sibom po guzi i Cekicem po glavi , a kada dođe k sebi već je prekasno i ne preostaje mu ništa nego Glavom u zid Bonk! Maaamaaaa i onda od tuge i jada opet mora na novu rundu Pivo Zivili ... ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
tuna25

PostPostano: sri stu 30, 2011 12:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ulalaaAA LeeegendEEE Laughing ,,gledam rez i Thumbs up Klanja se ,,pa šta je ovo grk
nevidjeni se nije ni oznoio ,,ti si se razgoropadio,,a mikyy je napokon posloozio znoj trud znanje koje nikad nije bilo upitno,,nesumnjam da ste u mec usli pjenušavih glava od (beera) see yeah
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Sljedeće
Stranica 11 / 16.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.