|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Čupa
|
Postano: uto stu 22, 2011 3:59 pm Naslov
: |
|
|
| Dren (napisa): | Najbolji igrač?
objektivno Garešić je imao lošiji skor od sva tri igrača koja su ostala (po postotku pobjeda).
To što je jedini pobjedio tebe, samo znači da tebi njegova igra ne odgovara, odnosno igra ostalih odgovara.  |
u meču s nama pobjedio je, pametnjakoviću, sve nas. sad igra 15 ligu, učinilo mi se da bi možda po tome mogao biti njihov najjači igrač. no možda se i varam.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto stu 22, 2011 4:49 pm Naslov
|
|
Čuj Mario, poznam te, igrao sam protiv tebe, vidio te kako igraš. Znaš puno o stolnom i dobar si igrač, i stoga sam sklon prihvatiti tvoju procjenu igrača puno prije nego mnogih drugih sokazovaca.
No, ovdje je dosta čudna situacija, naime, Garešić je recimo izgubio od Kutnjaka i Masnjaka a njih dvojicu ste tukli i svi vi i svi Garešićevi suigrači.
I sad ko je bolji igrač? Teško je odredit, pa onda idem po vražjoj statistici. A ona kaže da je Garešić u postotku imao najmanje pobjeda u Stupniku II prošle sezone.
Al kao što ti reče, možda se varam jer čovjeku možda ne leže igrači kao Kutnjak, il je bio pjan, il ozljeđen, ko će ga znat  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: uto stu 22, 2011 9:25 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
No, ovdje je dosta čudna situacija, naime, Garešić je recimo izgubio od Kutnjaka i Masnjaka a njih dvojicu ste tukli i svi vi i svi Garešićevi suigrači.
I sad ko je bolji igrač? Teško je odredit, pa onda idem po vražjoj statistici. A ona kaže da je Garešić u postotku imao najmanje pobjeda u Stupniku II prošle sezone.
Al kao što ti reče, možda se varam jer čovjeku možda ne leže igrači kao Kutnjak, il je bio pjan, il ozljeđen, ko će ga znat  |
pa valjda su ovi iz prve ekipe stupnika uzeli najboljeg iz druge ekipe za 15.ligu. ili možda nisu
ma načelno sam mislio da su slabiji nego prošle sezone, ali izgleda da im je zamjena bolja no što je meni izgledalo kad smo igrali s njima. da, kad gledaš samo statistiku ispada drugačije, dosta je iznenađujućih rezultata kao što si naveo. velim, meni se činilo da je malo kvalitetniji od ostalih. pogotovo zato kaj me dobio 3:0 u odlučujućem meču...
kao što je rekao kolega ispred, nemamo uvijek istu volju za igrom.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto stu 22, 2011 11:22 pm Naslov
|
|
Padobranci vs STK STUPNIK 5:5
Čestitke protivnicima na fer igri
Ovaj bod je ko kuća,  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto stu 22, 2011 11:34 pm Naslov
|
|
opa!
čestitke! _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: sri stu 23, 2011 3:01 pm Naslov
|
|
baš me iznenadili Padobranci protiv Stupnika II...
čestitke na rezultatu...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: čet stu 24, 2011 12:13 am Naslov
|
|
padobranci svaka vam čast na bodu protiv relativno najjaće ekipe.
očito je da je ove sezone liga puno puno jaća. kraj još nije blizu moguće je svašta.
URIHO igra sutra u 18:30 cca |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: čet stu 24, 2011 2:38 pm Naslov
|
|
Hvala na pohvalama, ali samo nam se pogodio onaj dan kad smo svi troje donekle dobri
Inače smatram da ekipe koje imaju bar dva stabilna igrača (intercapital, agronomski, tio) nemaju problema sa pobjedama ili bar nerješenim rezom. Kod Padobranaca je Mikloška jedini stabilan, a ja i Harma smo više onak, ... kak nam se pogodi dan  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet stu 25, 2011 12:19 am Naslov
|
|
Eto ga, završili smo i meč protiv mladih "Zagrebaša", dobili smo u gostima s 9:1. Tako smo, eto, ostali u izravnoj borbi za prolazak u ligu iznad , bio bi to jako dobar uspjeh! Doduše, gledano iz ove pozicije, bio bi totalni fijasko ne proći dalje, ali Veluxovci i TIO su uvijek tu negdje, a ako je Stupnik II do kraja sezone bez Gajskog, onda bi i oni trebali dobro svezati gaće , imaju i oni još par vrlo interesantnih mečeva do kraja i moglo bi se tu još dogoditi i da ih se prestigne na ljestvici! ... Teško, ali nije nemoguće!
Igramo slijedeće kolo protiv Padobranaca u ponedjeljak od 19:50 kao domaćini, nadamo se novim bodovima, no morat će se odigrati dobro i pametno , da ne bi kasnije bilo .
Zagrebaši su bili ok kao domaćini , želim im više sportske sreće u narednim tekmama!
Svaka čast Padobrancima na osvojenom bodu protiv Stupnika II , iako je Stupnik bez Gajskog (umjesto njega Horvatinec) potpuno jedna druga ekipa .
Lijep pozdrav svima i dobro pingaćite!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet stu 25, 2011 9:19 am Naslov
|
|
ajde napokon da je i kapetan pobjedio jedan u 5 setova!
Ma reko sam ja njemu da će morat krenut!
A ja sam izgleda počeo njegovim stopama - kad dođem do petog seta, redovno gubim
Čestitke momci!
Inače, kod vas napeto od početka do kraja - imate 7 ekipa koje su još uvijek u opakoj igri za drugo i treće mjesto, a i kako si ti rek'o i stupnik ima nezavidan raspored ako zbilja jesu oslabljeni. Mada su tukli večinu izravnih konkurenata, može tu bit borbe i za 1. mjesto!
Ajd samo naprijed  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pet stu 25, 2011 1:25 pm Naslov
|
|
tko gubi ima pravo da se ljuti... no ipak je bolje kada se na sve možeš dobro nasmijati
čestitke Pohabanim gumicama na pobjedi...
dvorana tj. atomsko sklonište Gredice (čitaj Ledice) je sigurno jedna od boljih dvorana u kojima smo igrali po svemu, osim po temperaturi, tamo nema grijanja i svi koji ne igraju su zabundani, neki i u zimskim jaknama...
da li postoji u pravilima koja je minimalna temperatura prostora koju treba osigurati da bi se meč uopće odigrao... jer teoretski tamo je moguće napraviti uvjete da bude i koji celzijus ispod ništice; recimo vani je -10 i unutra lijepo pustiš da bude -8C, uzmeš lijepo zimske rukavice i uživaš u zimskim radostima...
P.S. promrzao i doslovce smrznut kao da sam bio na Igmanskom maršu...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjekoslav
|
Postano: pet stu 25, 2011 5:20 pm Naslov
|
|
Mada tema dvorana možda nije za ovdje. budem reko par stvari.
Jedina dvorana koja me je oduševila je od stupnika naprosto predivno.
nakon nje barem što se tiće naše lige stavljam kušlanovu, agronomski fakultet.
Jučer su bolji zasluženo pobjedili i pokazali da bez treninga ne možemo da igramo, dorma barem meni u strašnom padu.
Padobranci skidam kapu na bodovoima protiv stupnika, pohabane svaka čas za velika 3 boda. Daleko je još kraj lige ima dosta kola kao što vidite diže se forma igraća |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: pon stu 28, 2011 11:43 pm Naslov
|
|
Intercapital vs Padobranci 9:1
Dečki su nas lijepo nakantali.
U svemu lošem ima nešto dobro, a to je da je Kelemen proigral pingači ubil nas je svu trojcu
Mi smo na kraju zadovoljni jer smo ipak iz dva najteža meća izvukli bod, i sada još igramo sa ORA-om i Stk Zagreb. Mislim da bi nam 3 boda trebala biti dosta za ostanak u 19. ligi, a na proljeće ....
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: uto stu 29, 2011 12:46 am Naslov
|
|
Da, na jeb.-ne guzove sam dobio Harmića i Palićku,međutim mislim da me Mikloška vratio u život(moje igre) i nadam se da to nije smo bljesak da dobre Padobrance ostavim frustrirane.Daniiel i Petar
Ostale detalje meča očekujem od Petra  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto stu 29, 2011 12:49 am Naslov
|
|
Da, doista smo danas odradili posao potpuno vrhunski , nikada ovako efikasno u singlu!
Moglo je ispasti i dosta gušće da Padobranci nisu pogubili nekoliko mečeva u prvom dijelu večeri u pet setova... , točnije rečeno mogli su uz malo više sreće voditi 1:3 nakon prva četiri meča , no bili smo pribrani cijelu večer i fakat u svakom meču uspjeli odigrati najbolje kada je najvažnije!
Padobrancima hvala na dobrom druženju i (unatoč 9:1) dobroj igri. , ne biste trebali imati baš nikakvih problema protiv ORE i mladih Zagrebaša. Očekujem da ih dobijete!
Posebne pohvale našem kapetanu, koji je fakat večeras briljirao , to je pingić kojega se dobro trebaju čuvati svi naši budući suparnici!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: uto stu 29, 2011 9:08 am Naslov
|
|
| kelemen (napisa): | Da, na jeb.-ne guzove sam dobio Harmića i Palićku,međutim mislim da me Mikloška vratio u život(moje igre) i nadam se da to nije smo bljesak da dobre Padobrance ostavim frustrirane.Daniiel i Petar
Ostale detalje meča očekujem od Petra  |
Padobranci stvarno nemaju sreće,
prošle godine su mene razbudili iz zimskog sna a ove godine kapetana Mikija!
svaka čast na dobroj igri Intercapitalu
čekamo vas sljedeće sezone u 18.
(bar se nadam) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto stu 29, 2011 9:25 am Naslov
|
|
Ehehe, ma to je prava stvar! Interkapitalci se razbude oko 7-8 kola i onda su nezaustavljivi.
Samo, iako Kapetan Miki odigra dobro, u zadnjim kolima im se da desit da Smuk i Salaso popiju malo više pa svašta bude (slave valda? )
Doduše općepoznato je da Smuk igra fantastično pod gasom, ali Salaso mi tu fejla  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: uto stu 29, 2011 6:22 pm Naslov
|
|
| Waterdog (napisa): | čekamo vas sljedeće sezone u 18.
(bar se nadam) |
Zahvaljujem na dobrim željama, ali moramo još puno žganaca pojesti.
A Drene, jbg. dio našeg uspjeha zasniva se na  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto stu 29, 2011 11:45 pm Naslov
|
|
Smuk i Salaso... , u našoj verziji se i kapetan Miki odao čarima lokanja , a Smuk i Salaso su već doktorirali, samo što Salaso onda zaboravi zašto je tu i doživi to da ga svi i , a kada dođe k sebi već je prekasno i ne preostaje mu ništa nego i onda od tuge i jada opet mora na novu rundu ...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tuna25
|
Postano: sri stu 30, 2011 12:49 am Naslov
|
|
ulalaaAA LeeegendEEE ,,gledam rez i ,,pa šta je ovo grk
nevidjeni se nije ni oznoio ,,ti si se razgoropadio,,a mikyy je napokon posloozio znoj trud znanje koje nikad nije bilo upitno,,nesumnjam da ste u mec usli pjenušavih glava od (beera) see yeah |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|