| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Dren
|
Postano: čet pro 15, 2011 9:43 am Naslov
: |
|
|
heh, evo kiksali su i novaki. ako i zadnje kolo odigraju nerješeno, možda se sretnete već slijedeće sezone? _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet pro 15, 2011 9:49 am Naslov
|
|
Stvarno odličan meč dostojan meča za ulazak u drugu ligu
Curi donio prevagu a žacko bio najbolji kad je najmanje trebalo Ljepotica dana svakako meč veš-žacko
Atmosfera skoro pa neponovljiva ali trudićemo se i dalje
Nabavi.net sretno u drugoj lizi rijetko normalna momčad daj nam više takvih u Sokazu
Nisam samo skužio jel Rožman bio vaš kupljeni navijač (kolko ste mu to platili ) ili je stvar samo u utaživanju žeđi za vrhunskim ping-pongom  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: čet pro 15, 2011 10:05 am Naslov
|
|
Rožman je kolko sam ja skužio došao pogledat meč. U početku je navijao za Utrine al kad je vidio za koga zapravo treba navijat čini mi se da je obrnuo stranu.
Mi smo ga vidjeli prvi put u životu tak da zapravo nismo ni znali ko je on. Meni je bio poznat s telke kao guru.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet pro 15, 2011 10:38 am Naslov
|
|
| Washo (napisa): | pa ko bi rekao da tako slabi pojedinci tvore tako jaku momčad |
bilo Vas je lijepo pratiti jer ste učinili ovu ligu zanimljivom šteta ... više sreće dogodine ..... ipak ste trećeligaška momčad za ovog svemirca koji ima problema s pamćenjem pa svako malo zaboravlja da zna držati reket... al vidim da ga je kameni inspirirao i vratio mu sjećanja .... za sad još ne mora na tekme nositi veliku torbu u kojoj će ponjeti i pekar sa PP Deda 2006 kao antisklerin ...
i naravno Brankecu za post godine  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet pro 15, 2011 11:49 am Naslov
|
|
Na početku i najbitnije, hvala navijačima na najboljoj podršci i najljepšoj atmosferi ikad!
Bila je čast igrati pred Utrinašima starog kova
i svima ostalima šta su došli gledat
Znam da sam dosadan, al stvarno smo najbolja dvorana.
Šta se meča tiče, za dečke smo (barem ja) oduvijek znali da im je mjesto u prvoj ligi gdje su bili godinama, i ja im jako želim da se što prije tamo vrate.
Nas su dobili jer su najbolja ekipa treće lige (s drugačijim rasporedom, sumnjam da bi izgubili iti jedan bod) i također mi je drago da će završiti kao prvaci jer im je tamo i mjesto.
Objektivno, mi smo u ovom meču kao underdogsi tražili iznenađenje, a njega smo temeljili najviše na mečevima Matije i materijala, pogotovo ćaćinog softa.
Tako da su nam ekspresno presjekli plan odma nakon prve partije
Al borili smo se hrabro kolko smo znali i mogli šteta šta ćaća nije dobio jedan od dva (više-manje) dobivena meča, šteta šta ja nisam poveo žacka 2:1 možda bi i to bilo čupavo
Za Curija sam jedino znao da mu skor nije realan i da ne znam kakav je na lov, ali to sam dosta brutalno saznao
Moram još pohvalit Kamenog na fantastičnoj igri u dva tvrda meča koja je dobio
Kako god, ako nas je neko morao natuć, drago mi je da su barem legende i frendovi koje znam sto godina, i za koje sam ionako uvijek navijao i navijat ću i dalje
Sad nek neko napiše da sam prodo meć odma ću ga benat ješčuo?
U osvrtu na sve, odigrali smo meč dobro, i imali smo vrhunsku sezonu na koju možemo bit ponosni
Sad još obavit posao protiv Cole i jednim okom pratit što Grantovi misle oko svoje slabije forme zadnjih kola (bodovno) i mogu li Aco & co. ščokljat kakav remijić za svoje stare dobre prijatelje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet pro 15, 2011 7:46 pm Naslov
|
|
aaaaaaaaaa, a lijepo sam zamolio da me obavijestite kad igrate medjusobno...ljutim se na vas koji imate moj broj a niste nazvali (citaj ib i zacko )
zao mi je sto nisam dosao vidjeti tu epsku borbu i uzivati u pravoj stolnoteniskoj atmosferi u rupi...
cestitke zacku na ulasku u drugu ligu  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: čet pro 15, 2011 7:55 pm Naslov
|
|
navijanje na mecu zacko - cupko je daleko premasilo atmosferu dr. casl - transagram, eventualno se moglo usporediti sa zadrom i cibonom u jazinama.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: čet pro 15, 2011 10:43 pm Naslov
|
|
Isse Iceman, MEGAROLAJZ, pa nije da se u zadnja dva tjedna o necem drugo pisalo na forumu
Atmosfera usporediva jedino s lanjskim mecom Sibencana za prvaka ako mene pitate  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: pet pro 16, 2011 8:21 am Naslov
|
|
Atmosfera je bila takva da da sam između 3 i 4, i 4 i 5 seta morao čekati jedno minutu da čujem Matiju šta mi govori kao savjet protiv Veša. On počne a ja mu signaliziram rukama da ga niš ne čujem i da pričeka. A oni još pojačavaju!
Svaka čast! Baš je bilo gušt igrat u takvoj atmosferi!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sub pro 17, 2011 10:52 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Isse Iceman, MEGAROLAJZ, pa nije da se u zadnja dva tjedna o necem drugo pisalo na forumu : |
a ne pratim ja te neke nize lige... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub pro 17, 2011 5:26 pm Naslov
|
|
zato i jesi propustio derbi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sub pro 17, 2011 5:46 pm Naslov
|
|
razumijem bahatost, ali nije mi jasno da za čim onda žali  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Čupa
|
Postano: sub pro 17, 2011 9:29 pm Naslov
|
|
nadam se da sam kao stari utrinaš, ispričan na nedolasku jer je izra vidio gdje provodim recentna popodneva i večeri čestitam na dobroj igri, i navijam za ulazak u drugu već sljedeće sezone  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sub pro 17, 2011 9:55 pm Naslov
|
|
Tonči propio si se?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub pro 17, 2011 10:46 pm Naslov
|
|
Čupa i ja, birtijasa dva  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri pro 21, 2011 11:49 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | razumijem bahatost, ali nije mi jasno da za čim onda žali  |
daj daj, od tebe bi zadnjeg ocekivao da zagrize  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet pro 29, 2011 8:46 am Naslov
|
|
ste skužili kak voditelj lige održava ekipu nabava.neta na vrhu tablice  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: čet pro 29, 2011 10:44 am Naslov
|
|
Rope, provokatoru!
Nije mi još došao taj posljednji zapisnik koji će nas vjerojatno skinut s prvog mjesta.
Neznam zašto, al nije. Inače su mi ti domaćini slali skenirani zapisnik odmah al ovaj još nije došao u nijednom obliku. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|