NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

3.liga jesen 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: čet pro 15, 2011 9:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

heh, evo kiksali su i novaki. ako i zadnje kolo odigraju nerješeno, možda se sretnete već slijedeće sezone?
wolf

PostPostano: čet pro 15, 2011 9:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stvarno odličan meč Klanja se Klanja se Klanja se dostojan meča za ulazak u drugu ligu Thumbs up
Curi donio prevagu a žacko bio najbolji kad je najmanje trebalo Rolling Eyes Ljepotica dana svakako meč veš-žacko Klanja se Klanja se
Atmosfera skoro pa neponovljiva ali trudićemo se i dalje Cheer Cheer Cheer
Nabavi.net sretno u drugoj lizi Thumbs up rijetko normalna momčad ROFL daj nam više takvih u Sokazu Juhuu Juhuu
Nisam samo skužio jel Rožman bio vaš kupljeni navijač Confused (kolko ste mu to platili Ceka Very Happy ) ili je stvar samo u utaživanju žeđi za vrhunskim ping-pongom Zubo
zacko

PostPostano: čet pro 15, 2011 10:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rožman je kolko sam ja skužio došao pogledat meč. U početku je navijao za Utrine al kad je vidio za koga zapravo treba navijat čini mi se da je obrnuo stranu. Juhuu
Mi smo ga vidjeli prvi put u životu tak da zapravo nismo ni znali ko je on. Meni je bio poznat s telke kao guru. In love
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
rope

PostPostano: čet pro 15, 2011 10:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Washo (napisa):
pa ko bi rekao da tako slabi pojedinci tvore tako jaku momčad Beljenje

bilo Vas je lijepo pratiti jer ste učinili ovu ligu zanimljivom Klanja se Klanja se šteta ... više sreće dogodine ..... ipak ste trećeligaška momčad za ovog svemirca koji ima problema s pamćenjem pa svako malo zaboravlja da zna držati reket... al vidim da ga je kameni inspirirao i vratio mu sjećanja .... za sad još ne mora na tekme nositi veliku torbu u kojoj će ponjeti i pekar sa PP Deda 2006 kao antisklerin ...

i naravno Brankecu Prvak za post godine Klanja se Klanja se
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet pro 15, 2011 11:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Na početku i najbitnije, hvala navijačima na najboljoj podršci i najljepšoj atmosferi ikad! Grouphug

Bila je čast igrati pred Utrinašima starog kova Klanja se
i svima ostalima šta su došli gledat Klanja se Klanja se Klanja se
Znam da sam dosadan, al stvarno smo najbolja dvorana. Amen

Šta se meča tiče, za dečke smo (barem ja) oduvijek znali da im je mjesto u prvoj ligi gdje su bili godinama, i ja im jako želim da se što prije tamo vrate. Thumbs up

Nas su dobili jer su najbolja ekipa treće lige (s drugačijim rasporedom, sumnjam da bi izgubili iti jedan bod) i također mi je drago da će završiti kao prvaci jer im je tamo i mjesto.

Objektivno, mi smo u ovom meču kao underdogsi tražili iznenađenje, a njega smo temeljili najviše na mečevima Matije i materijala, pogotovo ćaćinog softa.
Tako da su nam ekspresno presjekli plan odma nakon prve partije Sibom po guzi
Al borili smo se hrabro kolko smo znali i mogli Osama šteta šta ćaća nije dobio jedan od dva (više-manje) dobivena meča, šteta šta ja nisam poveo žacka 2:1 možda bi i to bilo čupavo Smile

Za Curija sam jedino znao da mu skor nije realan Smile i da ne znam kakav je na lov, ali to sam dosta brutalno saznao Srami se

Moram još pohvalit Kamenog na fantastičnoj igri u dva tvrda meča koja je dobio \m/ Klanja se

Kako god, ako nas je neko morao natuć, drago mi je da su barem legende i frendovi koje znam sto godina, i za koje sam ionako uvijek navijao i navijat ću i dalje Thumbs up
Sad nek neko napiše da sam prodo meć odma ću ga benat ješčuo? Azdaja

U osvrtu na sve, odigrali smo meč dobro, i imali smo vrhunsku sezonu na koju možemo bit ponosni Juhuu

Sad još obavit posao protiv Cole i jednim okom pratit što Grantovi misle oko svoje slabije forme zadnjih kola (bodovno) i mogu li Aco & co. ščokljat kakav remijić za svoje stare dobre prijatelje Zivili Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: čet pro 15, 2011 7:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

aaaaaaaaaa, a lijepo sam zamolio da me obavijestite kad igrate medjusobno...ljutim se na vas koji imate moj broj a niste nazvali (citaj ib i zacko Juhuu )

zao mi je sto nisam dosao vidjeti tu epsku borbu i uzivati u pravoj stolnoteniskoj atmosferi u rupi...

cestitke zacku na ulasku u drugu ligu Klanja se
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: čet pro 15, 2011 7:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

navijanje na mecu zacko - cupko je daleko premasilo atmosferu dr. casl - transagram, eventualno se moglo usporediti sa zadrom i cibonom u jazinama. Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: čet pro 15, 2011 10:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Isse Iceman, MEGAROLAJZ, pa nije da se u zadnja dva tjedna o necem drugo pisalo na forumu Rolling Eyes

Atmosfera usporediva jedino s lanjskim mecom Sibencana za prvaka ako mene pitate Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
zacko

PostPostano: pet pro 16, 2011 8:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Atmosfera je bila takva da da sam između 3 i 4, i 4 i 5 seta morao čekati jedno minutu da čujem Matiju šta mi govori kao savjet protiv Veša. On počne a ja mu signaliziram rukama da ga niš ne čujem i da pričeka. A oni još pojačavaju!
Svaka čast! Baš je bilo gušt igrat u takvoj atmosferi! Juhuu
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sub pro 17, 2011 10:52 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Isse Iceman, MEGAROLAJZ, pa nije da se u zadnja dva tjedna o necem drugo pisalo na forumu Rolling Eyes:

a ne pratim ja te neke nize lige...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Izra

PostPostano: sub pro 17, 2011 5:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zato i jesi propustio derbi. Beljenje
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub pro 17, 2011 5:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

razumijem bahatost, ali nije mi jasno da za čim onda žali Pojma nemam
[Vrh]
Čupa

PostPostano: sub pro 17, 2011 9:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nadam se da sam kao stari utrinaš, ispričan na nedolasku Embarassed jer je izra vidio gdje provodim recentna popodneva i večeri Smile čestitam na dobroj igri, i navijam za ulazak u drugu već sljedeće sezone Thumbs up
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub pro 17, 2011 9:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tonči propio si se? Crying
[Vrh]
Izra

PostPostano: sub pro 17, 2011 10:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čupa i ja, birtijasa dva Zubo
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sri pro 21, 2011 11:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
razumijem bahatost, ali nije mi jasno da za čim onda žali Pojma nemam

daj daj, od tebe bi zadnjeg ocekivao da zagrize ROFL
[Vrh]
rope

PostPostano: čet pro 29, 2011 8:46 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ste skužili kak voditelj lige održava ekipu nabava.neta na vrhu tablice ROFL
[Vrh]
zacko

PostPostano: čet pro 29, 2011 10:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rope, provokatoru! Evil
Nije mi još došao taj posljednji zapisnik koji će nas vjerojatno skinut s prvog mjesta.
Neznam zašto, al nije. Inače su mi ti domaćini slali skenirani zapisnik odmah al ovaj još nije došao u nijednom obliku.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Stranica 9 / 9.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.