| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
pionirček
|
Postano: uto sij 24, 2012 1:47 pm Naslov
: izra moralna vertikala |
|
|
zakaj drda nebi rekao kaj ima .nema vrijeđanja i bezobrazluka za razliku od nekih.a i ti ko i svimi se nađeš pozvan napisati i kad znaš nešto i kad nemaš pojma.
zato ne glumite uvrijeđene frajle nego argumentima branite svoj stav.ko da ste popili svu pamet svijeta |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto sij 24, 2012 2:03 pm Naslov
: |
|
|
ne znam na sto sam se tocno mogao uvrijediti kad me drda nikad nije uvrijedio, cak mi se nije ni obratio. dobio je generalno upozorenje, nisam mu obrisao post.
obzirom da sam moderator moja duznost je odrzavanje kakvog takvog reda, kulture i konstruktivnosti na forumu. osobno obracanje forumasima na skoro svim temama nije konstruktivno, nema reda, a i drda to ne radi na pretjerano kulturan nacin.
forumas koji usko slijedi iza njega po tome si ti, cak je tvoj ton svadljiviji i osobniji od njegovog, dok su njegovi postovi uglavnom "sale".
jedini razlog zasto ti jos nisi dobio upozorenje je sto si napisao svoje ime i prezime, a za osobe koje se predstave imamo nesto vise razumijevanja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto sij 24, 2012 2:11 pm Naslov
|
|
A kad smo već kod toga, pionirček, slobodno ovo gore shvati kao upozorenje.
Lijepo si žacku bio napisao:
| pionirček (napisa): | | ne umišljam si da sam pametan kao ti <...> neću biti bezobrazan |
..pa neka onda i postovi budu malo više na tom tragu. A ne npr. ovakvi:
| pionirček (napisa): | | dobro je dok nisi blizu tom kaj si se zamjerio |
uvrede neću ni ić nabrajat  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: uto sij 24, 2012 2:15 pm Naslov
|
|
ja se osobno obraćam samo onome koga i poznam a svi ostali su u rangu znam te .tako i pišem .
nisam mislio da je drda tebe uvrijedio nego nije nikoga a to kaj piše osobno nekom vjeruj da ga i pozna.meni je ovo čista zajeb... pa se tako i odnosim a to kaj neki misle manje je važno.
ovo je mjesto di treba biti sve ali sve dopušteno dok nije uvredljivo i prelazi granicu ukusa ali kad se neki prave blesavi a zna se o čemu se priča to je veći problem |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto sij 24, 2012 2:22 pm Naslov
|
|
| pionirček (napisa): | ja se osobno obraćam samo onome koga i poznam a svi ostali su u rangu znam te .tako i pišem .
nisam mislio da je drda tebe uvrijedio nego nije nikoga a to kaj piše osobno nekom vjeruj da ga i pozna.meni je ovo čista zajeb... pa se tako i odnosim a to kaj neki misle manje je važno.
ovo je mjesto di treba biti sve ali sve dopušteno dok nije uvredljivo i prelazi granicu ukusa ali kad se neki prave blesavi a zna se o čemu se priča to je veći problem |
da se predstavi, mozda bi se ta zajeb... vise tolerirala. mi moramo paziti i kako nesto izgleda sa strane, pa cak i ako dva forumasa kuze internu zafrkanciju bitno je i kako ona djeluje drugima.
"uvredljivo" i "granica dobrog ukusa" su relativni pojmovi koje na ovom forumu moramo odredjivati mi, 1 admin i 2 moderatora (najbolje sto znamo i umijemo). ostali forumasi se moraju prilagoditi tome, pa cete morati i drda i ti. pravedno ili ne, tako to ide. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: uto sij 24, 2012 2:26 pm Naslov
|
|
a kaj ste vaz dvojica burazi .pa se branite od nečega vas dvojica ste smiješni likovi.odite pod zabranjene trave pa pogledajte kaj piše zacko i zrinski pa ond adijelite lekcije o pristojnosti.ne bi me začudilo da imate podsjetnik o svakom članu foruma jer uvijek imate odg na sve .
oupće se ne zamaram vama ali malo previše kenjate a sed me možete i isključiti jer već sam rekao ovo mi je zaj.... a vama posao |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto sij 24, 2012 2:35 pm Naslov
|
|
| pionirček (napisa): | | ...a sed me možete i isključiti jer već sam rekao ovo mi je zaj.... a vama posao |
dobro da ti je ovo sve zaj... pa ti nece smetati kad te iskljucimo. meni (a vjerujem ni ib-u) ne smeta previse to sto nama pises, ali nije bas zgodno da takve stvari pises po forumu, bilo nama bilo drugim ljudima. jos jedan ovakav ili slican post i iskljucujemo te bez daljnjih upozorenja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pionirček
|
Postano: uto sij 24, 2012 2:42 pm Naslov
|
|
| i kaj bi ja sad trebao se ukakiti jer je to posljednje upozorenje. pa vi jedino kaj znate je upozoravati zato gospodo fuck off pa me sad isključite |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto sij 24, 2012 2:44 pm Naslov
|
|
| pionirček (napisa): | | i kaj bi ja sad trebao se ukakiti jer je to posljednje upozorenje. |
ne, samo odrediti prioritete da li ti je draze biti kulturan na forumu i nastaviti pisati, ili biti nekulturan i dobiti ban.
drago mi je da nemas dileme oko toga, hvala i dovidjenja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: uto sij 24, 2012 2:49 pm Naslov
|
|
Pozdrav i od mene!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto sij 24, 2012 3:07 pm Naslov
|
|
ovaj...da ne otvaram novu temu...
sad kad se aktualiziralo masovito benanje po sokaz forumu, imam prijedlog da se updejtaju profili tako da se vidi je li netko benan ili ne (na njegovim starim postovima recimo) i na koji je period benan.
Znam da ib to nije predvidio jer je podrazumjevao da to neće biti neka masovita pojava, "jer je raja ovdje kulturna" ((TM) - Zabranjeno pušenje - pišonja i žuga u paklu droge) al očito da se vremena mjenjaju i da "već poslije pete pive neki prave budalu od sebe" (isti TM)  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: uto sij 24, 2012 3:49 pm Naslov
|
|
| Citat: | | Znam da ib to nije predvidio jer je podrazumjevao da to neće biti neka masovita pojava, "jer je raja ovdje kulturna" ((TM) - Zabranjeno pušenje - pišonja i žuga u paklu droge) al očito da se vremena mjenjaju i da "već poslije pete pive neki prave budalu od sebe" (isti TM) |
Ajde Dren dosta s tom pjesmom, sad će sljedeće netko reći za ovaj forum "sve je puno drogiranih pedera" (isti TM).  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto sij 24, 2012 5:10 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): |
jedini razlog zasto ti jos nisi dobio upozorenje je sto si napisao svoje ime i prezime, a za osobe koje se predstave imamo nesto vise razumijevanja. |
Da i na kraju ga banirate zbog nekog "drde" koji se nije predstavio i kojeg poznaju samo nekolicina Vas
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: uto sij 24, 2012 5:19 pm Naslov
|
|
Pa valjda uocavas razliku izmedju drdinih i pionircekovih postova (ne mislim na potpisanost).
Drda po nasem misljenju nije zasluzio ban, i u osnovi djeluje kao neki veseli odron
I bez brige, ne radi se o protekciji jer ni Tonci ni ja ne znamo tko je drda. Osim pionirceka, ne znam zna li itko drugi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: uto sij 24, 2012 6:18 pm Naslov
|
|
| Citat: | a kaj ste vaz dvojica burazi .pa se branite od nečega vas dvojica ste smiješni likovi.odite pod zabranjene trave pa pogledajte kaj piše zacko i zrinski pa ond adijelite lekcije o pristojnosti.ne bi me začudilo da imate podsjetnik o svakom članu foruma jer uvijek imate odg na sve .
|
A ja si sad u miru idem pročitat kaj sam to nepristojno pisao!?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto sij 24, 2012 8:58 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | | I bez brige, ne radi se o protekciji jer ni Tonci ni ja ne znamo tko je drda. Osim pionirceka, ne znam zna li itko drugi. |
pa neću valjda morat otvarat novu anketu ???? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri sij 25, 2012 8:23 am Naslov
|
|
| Stip (napisa): | | Citat: | | Znam da ib to nije predvidio jer je podrazumjevao da to neće biti neka masovita pojava, "jer je raja ovdje kulturna" ((TM) - Zabranjeno pušenje - pišonja i žuga u paklu droge) al očito da se vremena mjenjaju i da "već poslije pete pive neki prave budalu od sebe" (isti TM) |
Ajde Dren dosta s tom pjesmom, sad će sljedeće netko reći za ovaj forum "sve je puno drogiranih pedera" (isti TM).  |
Misliš da već nije?!?  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri sij 25, 2012 9:38 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Pozdrav i od mene!  |
I like your new avatar samo... po čem se on razlikuje od mog hiće  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri sij 25, 2012 9:49 am Naslov
|
|