NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

izra moralna vertikala
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
pionirček

PostPostano: uto sij 24, 2012 1:47 pm    Naslov : izra moralna vertikala Citirajte i odgovorite

zakaj drda nebi rekao kaj ima .nema vrijeđanja i bezobrazluka za razliku od nekih.a i ti ko i svimi se nađeš pozvan napisati i kad znaš nešto i kad nemaš pojma.
zato ne glumite uvrijeđene frajle nego argumentima branite svoj stav.ko da ste popili svu pamet svijeta
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: uto sij 24, 2012 2:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ne znam na sto sam se tocno mogao uvrijediti kad me drda nikad nije uvrijedio, cak mi se nije ni obratio. dobio je generalno upozorenje, nisam mu obrisao post.

obzirom da sam moderator moja duznost je odrzavanje kakvog takvog reda, kulture i konstruktivnosti na forumu. osobno obracanje forumasima na skoro svim temama nije konstruktivno, nema reda, a i drda to ne radi na pretjerano kulturan nacin.

forumas koji usko slijedi iza njega po tome si ti, cak je tvoj ton svadljiviji i osobniji od njegovog, dok su njegovi postovi uglavnom "sale".

jedini razlog zasto ti jos nisi dobio upozorenje je sto si napisao svoje ime i prezime, a za osobe koje se predstave imamo nesto vise razumijevanja.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 24, 2012 2:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A kad smo već kod toga, pionirček, slobodno ovo gore shvati kao upozorenje.

Lijepo si žacku bio napisao:

pionirček (napisa):
ne umišljam si da sam pametan kao ti <...> neću biti bezobrazan

..pa neka onda i postovi budu malo više na tom tragu. A ne npr. ovakvi:

pionirček (napisa):
dobro je dok nisi blizu tom kaj si se zamjerio

uvrede neću ni ić nabrajat Rolling Eyes
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
pionirček

PostPostano: uto sij 24, 2012 2:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ja se osobno obraćam samo onome koga i poznam a svi ostali su u rangu znam te .tako i pišem .
nisam mislio da je drda tebe uvrijedio nego nije nikoga a to kaj piše osobno nekom vjeruj da ga i pozna.meni je ovo čista zajeb... pa se tako i odnosim a to kaj neki misle manje je važno.
ovo je mjesto di treba biti sve ali sve dopušteno dok nije uvredljivo i prelazi granicu ukusa ali kad se neki prave blesavi a zna se o čemu se priča to je veći problem
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto sij 24, 2012 2:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pionirček (napisa):
ja se osobno obraćam samo onome koga i poznam a svi ostali su u rangu znam te .tako i pišem .
nisam mislio da je drda tebe uvrijedio nego nije nikoga a to kaj piše osobno nekom vjeruj da ga i pozna.meni je ovo čista zajeb... pa se tako i odnosim a to kaj neki misle manje je važno.
ovo je mjesto di treba biti sve ali sve dopušteno dok nije uvredljivo i prelazi granicu ukusa ali kad se neki prave blesavi a zna se o čemu se priča to je veći problem

da se predstavi, mozda bi se ta zajeb... vise tolerirala. mi moramo paziti i kako nesto izgleda sa strane, pa cak i ako dva forumasa kuze internu zafrkanciju bitno je i kako ona djeluje drugima.

"uvredljivo" i "granica dobrog ukusa" su relativni pojmovi koje na ovom forumu moramo odredjivati mi, 1 admin i 2 moderatora (najbolje sto znamo i umijemo). ostali forumasi se moraju prilagoditi tome, pa cete morati i drda i ti. pravedno ili ne, tako to ide.
[Vrh]
pionirček

PostPostano: uto sij 24, 2012 2:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a kaj ste vaz dvojica burazi .pa se branite od nečega vas dvojica ste smiješni likovi.odite pod zabranjene trave pa pogledajte kaj piše zacko i zrinski pa ond adijelite lekcije o pristojnosti.ne bi me začudilo da imate podsjetnik o svakom članu foruma jer uvijek imate odg na sve .
oupće se ne zamaram vama ali malo previše kenjate a sed me možete i isključiti jer već sam rekao ovo mi je zaj.... a vama posao
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto sij 24, 2012 2:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pionirček (napisa):
...a sed me možete i isključiti jer već sam rekao ovo mi je zaj.... a vama posao

dobro da ti je ovo sve zaj... pa ti nece smetati kad te iskljucimo. meni (a vjerujem ni ib-u) ne smeta previse to sto nama pises, ali nije bas zgodno da takve stvari pises po forumu, bilo nama bilo drugim ljudima. jos jedan ovakav ili slican post i iskljucujemo te bez daljnjih upozorenja.
[Vrh]
pionirček

PostPostano: uto sij 24, 2012 2:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i kaj bi ja sad trebao se ukakiti jer je to posljednje upozorenje. pa vi jedino kaj znate je upozoravati zato gospodo fuck off pa me sad isključite
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto sij 24, 2012 2:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pionirček (napisa):
i kaj bi ja sad trebao se ukakiti jer je to posljednje upozorenje.

ne, samo odrediti prioritete da li ti je draze biti kulturan na forumu i nastaviti pisati, ili biti nekulturan i dobiti ban.

drago mi je da nemas dileme oko toga, hvala i dovidjenja.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 24, 2012 2:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav i od mene! Mah mah
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto sij 24, 2012 3:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ovaj...da ne otvaram novu temu...

sad kad se aktualiziralo masovito benanje po sokaz forumu, imam prijedlog da se updejtaju profili tako da se vidi je li netko benan ili ne (na njegovim starim postovima recimo) i na koji je period benan.

Znam da ib to nije predvidio jer je podrazumjevao da to neće biti neka masovita pojava, "jer je raja ovdje kulturna" ((TM) - Zabranjeno pušenje - pišonja i žuga u paklu droge) al očito da se vremena mjenjaju i da "već poslije pete pive neki prave budalu od sebe" (isti TM) Zubo
Stip

PostPostano: uto sij 24, 2012 3:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Znam da ib to nije predvidio jer je podrazumjevao da to neće biti neka masovita pojava, "jer je raja ovdje kulturna" ((TM) - Zabranjeno pušenje - pišonja i žuga u paklu droge) al očito da se vremena mjenjaju i da "već poslije pete pive neki prave budalu od sebe" (isti TM)

Ajde Dren dosta s tom pjesmom, sad će sljedeće netko reći za ovaj forum "sve je puno drogiranih pedera" (isti TM). Zubo Zubo
[Vrh]
Pale

PostPostano: uto sij 24, 2012 5:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):

jedini razlog zasto ti jos nisi dobio upozorenje je sto si napisao svoje ime i prezime, a za osobe koje se predstave imamo nesto vise razumijevanja.

Da i na kraju ga banirate zbog nekog "drde" koji se nije predstavio i kojeg poznaju samo nekolicina Vas

Facepalm

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 24, 2012 5:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa valjda uocavas razliku izmedju drdinih i pionircekovih postova (ne mislim na potpisanost).
Drda po nasem misljenju nije zasluzio ban, i u osnovi djeluje kao neki veseli odron Very Happy Thumbs up

I bez brige, ne radi se o protekciji jer ni Tonci ni ja ne znamo tko je drda. Osim pionirceka, ne znam zna li itko drugi.
[Vrh]
zacko

PostPostano: uto sij 24, 2012 6:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
a kaj ste vaz dvojica burazi .pa se branite od nečega vas dvojica ste smiješni likovi.odite pod zabranjene trave pa pogledajte kaj piše zacko i zrinski pa ond adijelite lekcije o pristojnosti.ne bi me začudilo da imate podsjetnik o svakom članu foruma jer uvijek imate odg na sve .

A ja si sad u miru idem pročitat kaj sam to nepristojno pisao!? Cheer
[Vrh]
rope

PostPostano: uto sij 24, 2012 8:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
I bez brige, ne radi se o protekciji jer ni Tonci ni ja ne znamo tko je drda. Osim pionirceka, ne znam zna li itko drugi.

pa neću valjda morat otvarat novu anketu ????
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri sij 25, 2012 8:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stip (napisa):
Citat:
Znam da ib to nije predvidio jer je podrazumjevao da to neće biti neka masovita pojava, "jer je raja ovdje kulturna" ((TM) - Zabranjeno pušenje - pišonja i žuga u paklu droge) al očito da se vremena mjenjaju i da "već poslije pete pive neki prave budalu od sebe" (isti TM)

Ajde Dren dosta s tom pjesmom, sad će sljedeće netko reći za ovaj forum "sve je puno drogiranih pedera" (isti TM). Zubo Zubo

Klanja se Klanja se Klanja se

Misliš da već nije?!? ROFL ROFL
wolf

PostPostano: sri sij 25, 2012 9:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Pozdrav i od mene! Mah mah

I like your new avatar Thumbs up Laughing Laughing Laughing samo... po čem se on razlikuje od mog hiće Rolling Eyes Zubo
ib
Site Admin

PostPostano: sri sij 25, 2012 9:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Broj zrtava u milijunima od ovog mog je nepoznat? Pojma nemam
[Vrh]
Izra

PostPostano: sri sij 25, 2012 9:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nemojte mi oftopićarit na temi o meni ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.