NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

pls pomoć
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
.:lol:.

PostPostano: pet pro 15, 2006 6:41 pm    Naslov : pls pomoć Citirajte i odgovorite

trebao bih pomoć oko izabira novog drveta i guma

ja sam igrać između napada i obrane (u biti pimplam dok nedobijem prilik za spin, i onda forsiram napad dok nesjebem ili nedobijem poen).
Treniram nešt više od 2 god, neki allround stil igre (ako se to može tako nazvat) i u biti tražim neko neprebrzo drvo (mislio sam na stigin allround wbr cr ili butterflyov timo boll all+) i neke gume dobre i za pimpl i za spin (u biti nepto što može poslužit za dobar spin ali i za dobro pimplanje), mislio sam na stigin evo ali pošto nemam iskustva s tim gumama . . .

naravno ovo je stil igre protiv "običnih" protivnika a ne travaša Very Happy

hvala svima koji pomognu i daju savjete

(jos jedno pitanje ima li butterfly uopce koje postene allround gume koje drze makar god - god i po)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 15, 2006 6:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja znam samo za Butterfly Tackiness D (koja mi se čini ok za tako nešto što si reko, i s kojom i ja igram) i Tackifire gume (ne znam ni slovo ni ništa, al mi se D čini ko malo ofenzivnija varijanta Tackinessa).

Debljinu bi mogao probat 1.7 prema gore.

Ne znam kolko traju, al evo mene u 3. ili 4. sezoni s istom Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice

PostPostano: pet pro 15, 2006 9:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

lijepo, ja znam da je moj sriver, i ostatka ekipe (nalijepili smo ih na neka divlja teska drva pa nemoze puni potencijal izvuc) drze 2. sezonu ali su skoro potpuno glatki. u biti cuo sam za soft d13 gumu kazu da je allround al ja neznam nist pa ak neko ima iskustva . . .
u biti jel bi na one gume iso timo boll all+
[Vrh]
Slavonac

PostPostano: sub pro 16, 2006 12:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja imam iskustvo od 3 godine igre sa Timo Boll All+ drvetom i mislim da je to dobro olraund drvo koje daje dosta osjećaja i kontrole.
Što se tiće guma za ono što si želio može dobro poslužiti RITC Friendship 729 koja je dosta jeftina ( 160 kn ), dugotrajna je i omogućava solidan spin, te dosta osjećaja kod pimpla.
I navedeno drvo i navedenu gumu možeš kupiti u Butterflayu u Preradovićevoj.
Nadam se da sam pomogao. Thumbs up

PostPostano: sub pro 16, 2006 11:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

hvala ljudi
[Vrh]

PostPostano: ned pro 17, 2006 12:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da bezveze neotvaram novu temu, tu cu onda postat Very Happy

htio sam pitat vidim u dandoy-sportsu nude opciju lakiranja drveta, pa sam htio pitat cemu to??? jel to sta poboljsava svojstva ili samo radi dugotrajnosti ili šta vec?

mislim da cu uzet timo boll all+ drvo i gume (jos nisam siguran koje, sve mi nekak se cine ok za moj stil igre), pa neznam samo dal da lakiram onda drvo i onda zaljepim gume ili direktno gume bez lakiranja.

u biti mislim da cu uzet RITC Friendship 729 ak su stvarno dugotrajne i dobre za allround igru, ak nebudu pasale idu nove Very Happy

e da jos sam htio pitat za soft d 13 nitko mi nije odgovorio a cuo sam da je guma ok
[Vrh]
Burke

PostPostano: ned pro 17, 2006 9:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

.Laughing. (napisa):
htio sam pitat vidim u dandoy-sportsu nude opciju lakiranja drveta, pa sam htio pitat cemu to??? jel to sta poboljsava svojstva ili samo radi dugotrajnosti ili šta vec?

Drvo se lakira zbog toga da se ne ošteti prilikom skidanja i ljepljenja guma, a i radi toga da se lakše odljepljuju gume. Tanki sloj bezbojnog laka ga štiti da ne otpadaju "špranje" s drva jer su slojevi od kojeg je drvo izrađeno vrlo tanki i fini. Sloj samo treba biti jako tanak da se zbog predebelog sloja ne promijeni osjećaj kod igranja.
Ali, ako misliš gume lijepiti "svake prestupne" onda ti to ne treba! Ceka
[Vrh]

PostPostano: pon pro 18, 2006 8:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ne bas svake prestupne, ali ne i cesce od 2 puta na god (osim ak budem vidio da mi gume nepasu, onda idu nakon par treninga dolje)

u biti nikad nisam imo gume koje mi pasu (zadnje 2 god na sriveru i tibharovom preteskom drvetu), pa moram eksperimentirati da dodem na "svoje"
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: pon pro 18, 2006 10:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
ne i cesce od 2 puta na god

to je svake prijestupne... a izmedju ostalog, za lakiranje od dandoya vjerujem da ti malo špricne laka za kosu po drvu...
Burke

PostPostano: pon pro 18, 2006 10:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

.Laughing. (napisa):
ne bas svake prestupne, ali ne i cesce od 2 puta na god (osim ak budem vidio da mi gume nepasu, onda idu nakon par treninga dolje)

u biti nikad nisam imo gume koje mi pasu (zadnje 2 god na sriveru i tibharovom preteskom drvetu), pa moram eksperimentirati da dodem na "svoje"

S obzirom na ovo što si rekao (eksperimentirati s gumama je isto što i lijepiti istu gumu), mislim da malo laka ipak ne bi škodilo! Rolling Eyes
A što se tiče onog "svake prestupne" pod tim podrazumijevam sve što je rijeđe od jednom mjesečno (naravno, kad se trenira i igraju utakmice). Ja osobno lijepim gume prije svake utakmice (osim ak' znam da ne mogu izgubit - onda mi se ne da gubit vrijeme Zubo ). Za trening uglavnom ne lijepim.
[Vrh]
Burke

PostPostano: pon pro 18, 2006 10:52 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I još nešto, neke gume jednostavno moraš često lijepiti jer inače nemaju one karakteristike zbog kojih si ih kupio!! Tu mislim u prvom redu na većinu Buterfly-evih napadačkih guma (razni Sriveri, Bryce,... ).
[Vrh]

PostPostano: pon pro 18, 2006 11:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma nemam ja para da lijepim jednom na mj, ali 2 puta godisnje mi se cini ok za neprofesionalca koji tu lopticu nehvata na "milimetar".
u biti mozd budem prije nekog vaznijeg turnira napravio iznimku ali mislim da ce ici to 2 puta godisnje
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: pon pro 18, 2006 2:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ili lijepis iz tehnickih razloga (odlijepila ti se guma, stavljas novu gumu) ili lijepis kao pravilo (prije igre)...

Citat:
u biti mozd budem prije nekog vaznijeg turnira napravio iznimku

cemu?? Confused to ti je ko da stalno treniras s jednim reketom, dodjes na turnir i uzmes drugi...
Burke

PostPostano: pon pro 18, 2006 5:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

.Laughing. (napisa):
ma nemam ja para da lijepim jednom na mj, ali 2 puta godisnje mi se cini ok za neprofesionalca koji tu lopticu nehvata na "milimetar".
u biti mozd budem prije nekog vaznijeg turnira napravio iznimku ali mislim da ce ici to 2 puta godisnje

Sada možda još ne hvataš "na milimetar", ali s vremenom kad popraviš igru i stekneš bolji osjećaj za gume polako ćeš doći na ovo što sam naveo jer će ti osjećaj i hvatljivost gume biti 10-20% bolji s friško nalijepljenom gumom. Međutim, do tada, kao što si rekao možda to i nema smisla! Wink
[Vrh]

PostPostano: pon pro 18, 2006 9:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma za svaki slucaj ja cu drvo lakirat i gotovo, drvo kad se jednom naviknem necu ni mijenjat (u biti mislim svakak da je timo boll all+ sasvim solidno drvo po karakteristikama a uopce nije tesko), a za gume, vidjet cemo kak se igra bude razvijala, u biti trenutno imam i forhend i beckend spinove i pimpl, ali nije jos to "ono pravo". u biti gume i uzimam u nadi da ce mi to podic igru ( drvo moram promjenit ovo sadasnje od tibhar serije 2000 je fakat pretesko)
[Vrh]

PostPostano: sri pro 20, 2006 10:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jel zna ko mozd kolko u hrv u butterfly shopu kosta timo boll all+, znam da na dandayu kosta 180 kn, ali kad gledas i gume su jeftinije neg tu, cist da znam kolko trebam sastrane stavit za drvo
[Vrh]
Burke

PostPostano: sri pro 20, 2006 10:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

.Laughing. (napisa):
jel zna ko mozd kolko u hrv u butterfly shopu kosta timo boll all+, znam da na dandayu kosta 180 kn, ali kad gledas i gume su jeftinije neg tu, cist da znam kolko trebam sastrane stavit za drvo

Ne znam koliko, ali sigurno više od 180 kn!! Crying
[Vrh]

PostPostano: sri pro 20, 2006 10:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i mislio sam da nece biti jednako ili nedaj boze jeftinije, sam da je ispod 250kn i ok je, uzeo bi u dandayu al stara nema taku karticu a niko koga poznaje nema takoder pa nece ici
[Vrh]

PostPostano: čet pro 28, 2006 8:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

o bože

juče je bio pospis doso u nasu skromnu dvoranu, mislim da bi to spadalo u razocaranje godine. unatoc cinjenici da smo mu rekli da nas zanima i trava i def gume sve sto je lik poneso su bila 6 srivera (el) i 2 friendshipa (koje je naravno procjenio na 200kn a u dandayu su 100kn Very Happy). da negovorim o cinjenici da smo nas 6 htjelo uzeti i gume i drvo a on je donesi samo jedno (primorac off- i to ocjenio da bi mogel dobit za njega 300 kn - danday 200). ma sve bi to bilo jos ok da je on imo ljepila na prodaju Laughing

moram priznat unatoc svemu sad makar znam da ce to ici preko dandaya i gotovo, sta cu se ja zajebavat ovak Very Happy
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: čet pro 28, 2006 9:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

da je donio 6 drva, ne bi biti jedno ostalo u ducanu Rolling Eyes
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.