Univerzalna chat tema

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
wolf
Kontakt:

#121 Post Postao/la wolf »

Još nikakvih rezultata zimskog kupa :confused: Utrinaši kaj nebu niko otvoril našu grupu :rolleyes: :azdaja: :zubo:
ČUPKO

#122 Post Postao/la ČUPKO »

otvori ti wolfi mi smo slobodni prvo kolo :gitara: :headbang:
wolf
Kontakt:

#123 Post Postao/la wolf »

Ja da otvaram kraj živih moderatora i webmastera :ajooj: slika :zubo:
rope

#124 Post Postao/la rope »

wolf je napisao/la:Ja da otvaram kraj živih moderatora i webmastera :ajooj: slika :zubo:
mislim da to više ide voditelja lige pojedine grupe

nema smisla da ti otvorim temu kad neću znati kak je tko odigrao
Čupa

#125 Post Postao/la Čupa »

zašto tu nitko ne ćeta? a znate ćetati po nepripadajućim temama, sunce li vam ćetersko.

perice, kakav ti je to avatar? bolji ti je bio onaj s mladim visarionovičem.
wolf
Kontakt:

#126 Post Postao/la wolf »

A kaj ti šumski s dva r :rolleyes: malo ti je dosadno na poslu a :rolleyes: :zubo:
Čupa

#127 Post Postao/la Čupa »

dragi gosp. wolf, prvi dio rečenice nisam shvatio a na drugi je odgovor DA! slika :D
wolf
Kontakt:

#128 Post Postao/la wolf »

Al si pronicljiv :rofl: ko ćoravi tapir :rolleyes: pa koji je tvoj avatar ??Nije li to forrest na slici ??? ako je , onda je to u prevodu (bez jednog R) šuma ....i dalje ti je valjda jasno :rolleyes: :zubo:

P.S. sorri , ubuduće ću u komunikaciji s tobom koristiti samo prosto neproširene rečenice i to bez skrivenog značenja :rofl: :E: :rolleyes: :lol: :zubo:
Čupa

#129 Post Postao/la Čupa »

a na to si mislio?! pa kaj ne kažeš! :rofl: tu se jebem s nekakvim brojevima i misliš da imam energije zdvajati nad rečeničnim značenjima?! :mad: :D

s druge strane, nemam pojma o kojem avataru pričaš. :confused: daj si provjeri dioptriju, molim te. :zubo:
wolf
Kontakt:

#130 Post Postao/la wolf »

A i ovaj ti je jaki , opet šumski ... :zubo:
kelemen

#131 Post Postao/la kelemen »

wolf je napisao/la:A i ovaj ti je jaki , opet šumski ... :zubo:
Ne quotam, nego se obraćam! :rolleyes:

Jesi li za trerning u četvrtak kod nas.
Želim isprat gorčinu poraza od Jazbinaša, a ko bi mi bio bolji od pajde! :zubo:
Zovni ako si za!(20 h).
Kapetan MIKI
55

#132 Post Postao/la 55 »

Trening s Wolfom? :misli: Cool... jedva čekam... :pivo: :pivo:
Lin Chi Na

#133 Post Postao/la Lin Chi Na »

Jeste li vas dvojica sigurni da želite da zvjer po imenu WOlfi dođe u vaše prostore kako bi igrali stolni tenis?!?

Nikako ne preporučam, dotični je primječen u okolici Knežije kako čupa (spinove) i reže, pa PU zagrebačka preporuča povečani oprez ako se dotični primjeti, a strogo je zabranjeno upuštanje u igru s plastičnom lopticom večiline 40mm. :trk:
55

#134 Post Postao/la 55 »

Dobra... :rofl: :rofl: :lol: :lol:
Dren

#135 Post Postao/la Dren »

čisto malo za četanje.
šta kažete da se pobjede u skupinama po ovim vikend turnirima malo drugačije boduju?
Nekako mi nije fer da netko sa pobjedom i 2 poraza na turniru od 18-22 dobije isti broj bodova kao netko s istim skorom na turniru od 5-9 lige :ne zna:

ako ste za, kakav bi bio vaš prijedlog načina bodovanja?
meni recimo (za sam očito :zubo: ) se čini prihvatljivo da je koeficijent za najslabiji turnir jednak 1. a da za ostale turnire koeficijent bude 1+koeficijent najslabije lige tog turnira. (npr za turnir od 14 do 17 da je koef = 1+0,34 = 1,34. za turnir od 10 do 13 koef = 1+0,51=1,51, slijedeći 1,82 pa 2,53 i 5,5)
za poraz bi se dobijalo kao i uvijek - 5 bodova.

Mislim da bi to diglo interes za turnire i da bi bila poštenija nagrada onima koji dobro odigraju.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#136 Post Postao/la wolf »

Kaj nema na Visu(il Jabuci :misli:) nikakve barke za lovit lignje :confused: kad već tu besposličariš :rolleyes: :zubo:
Brod

#137 Post Postao/la Brod »

Pa mislim da koeficjenti i nisu isti za svaki turnir!
Al nešto više o tome znat će Banfićka....
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
wolf
Kontakt:

#138 Post Postao/la wolf »

A i to je istina , btw :kava:
ib
Site Admin
Kontakt:

#139 Post Postao/la ib »

Koeficijenti za plasman su različiti, ali ako netko ne prođe grupu onda da, dobit će npr. za pobjedu i dva poraza isto na svim vikend turnirima (osim finalnog, tamo je za pobjedu duplo više).

Razlozi za to su:
a) ne da mi se komplicirati stvari, budući da
b) 10 za pobjedu i 5 za poraz su kikiriki bodovi za sve jače lige (barem za pola ukupno, u rangu 1 do 2 pobjede u ligi), osim za
c) slabije lige kojima nešto više znače, al njima ne želim smanjit jer su bodovi u grupi takvi upravo zato da privuku slabije igrače na turnire.

Uostalom, ako za poraz dijeliš 5 bodova, onda za pobjedu ne možeš manje od 10, a opet ne možeš 20 jer su ti turniri slabiji od finalnog, od Dede i od Vodovoda.
A pustu matematiku uvodit samo za radit raspon između 10 i 15 mi je pretjerivanje, da ne upotrijebim grublji izraz slika

Osim toga, svi koji ne prođu grupu obično nemaju više od te jedne pobjede, ako uopće i nju.
Iceman

#140 Post Postao/la Iceman »

haha, ovaj fap fap rage sam bas neki dan googlo da vidim sta je. :-) Zbog ovog linka:

http://tinyurl.com/6mxnkv6
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Odgovorite