SOKAZ forum
Univerzalna chat tema
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
-
Lin Chi Na
Jeste li vas dvojica sigurni da želite da zvjer po imenu WOlfi dođe u vaše prostore kako bi igrali stolni tenis?!?
Nikako ne preporučam, dotični je primječen u okolici Knežije kako čupa (spinove) i reže, pa PU zagrebačka preporuča povečani oprez ako se dotični primjeti, a strogo je zabranjeno upuštanje u igru s plastičnom lopticom večiline 40mm.
Nikako ne preporučam, dotični je primječen u okolici Knežije kako čupa (spinove) i reže, pa PU zagrebačka preporuča povečani oprez ako se dotični primjeti, a strogo je zabranjeno upuštanje u igru s plastičnom lopticom večiline 40mm.
čisto malo za četanje.
šta kažete da se pobjede u skupinama po ovim vikend turnirima malo drugačije boduju?
Nekako mi nije fer da netko sa pobjedom i 2 poraza na turniru od 18-22 dobije isti broj bodova kao netko s istim skorom na turniru od 5-9 lige
ako ste za, kakav bi bio vaš prijedlog načina bodovanja?
meni recimo (za sam očito
) se čini prihvatljivo da je koeficijent za najslabiji turnir jednak 1. a da za ostale turnire koeficijent bude 1+koeficijent najslabije lige tog turnira. (npr za turnir od 14 do 17 da je koef = 1+0,34 = 1,34. za turnir od 10 do 13 koef = 1+0,51=1,51, slijedeći 1,82 pa 2,53 i 5,5)
za poraz bi se dobijalo kao i uvijek - 5 bodova.
Mislim da bi to diglo interes za turnire i da bi bila poštenija nagrada onima koji dobro odigraju.
šta kažete da se pobjede u skupinama po ovim vikend turnirima malo drugačije boduju?
Nekako mi nije fer da netko sa pobjedom i 2 poraza na turniru od 18-22 dobije isti broj bodova kao netko s istim skorom na turniru od 5-9 lige
ako ste za, kakav bi bio vaš prijedlog načina bodovanja?
meni recimo (za sam očito
za poraz bi se dobijalo kao i uvijek - 5 bodova.
Mislim da bi to diglo interes za turnire i da bi bila poštenija nagrada onima koji dobro odigraju.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Koeficijenti za plasman su različiti, ali ako netko ne prođe grupu onda da, dobit će npr. za pobjedu i dva poraza isto na svim vikend turnirima (osim finalnog, tamo je za pobjedu duplo više).
Razlozi za to su:
a) ne da mi se komplicirati stvari, budući da
b) 10 za pobjedu i 5 za poraz su kikiriki bodovi za sve jače lige (barem za pola ukupno, u rangu 1 do 2 pobjede u ligi), osim za
c) slabije lige kojima nešto više znače, al njima ne želim smanjit jer su bodovi u grupi takvi upravo zato da privuku slabije igrače na turnire.
Uostalom, ako za poraz dijeliš 5 bodova, onda za pobjedu ne možeš manje od 10, a opet ne možeš 20 jer su ti turniri slabiji od finalnog, od Dede i od Vodovoda.
A pustu matematiku uvodit samo za radit raspon između 10 i 15 mi je pretjerivanje, da ne upotrijebim grublji izraz
Osim toga, svi koji ne prođu grupu obično nemaju više od te jedne pobjede, ako uopće i nju.
Razlozi za to su:
a) ne da mi se komplicirati stvari, budući da
b) 10 za pobjedu i 5 za poraz su kikiriki bodovi za sve jače lige (barem za pola ukupno, u rangu 1 do 2 pobjede u ligi), osim za
c) slabije lige kojima nešto više znače, al njima ne želim smanjit jer su bodovi u grupi takvi upravo zato da privuku slabije igrače na turnire.
Uostalom, ako za poraz dijeliš 5 bodova, onda za pobjedu ne možeš manje od 10, a opet ne možeš 20 jer su ti turniri slabiji od finalnog, od Dede i od Vodovoda.
A pustu matematiku uvodit samo za radit raspon između 10 i 15 mi je pretjerivanje, da ne upotrijebim grublji izraz
Osim toga, svi koji ne prođu grupu obično nemaju više od te jedne pobjede, ako uopće i nju.
haha, ovaj fap fap rage sam bas neki dan googlo da vidim sta je. :-) Zbog ovog linka:
http://tinyurl.com/6mxnkv6
http://tinyurl.com/6mxnkv6
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.