NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

SOKAZ u Splitu
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Kašo

PostPostano: pet vel 24, 2012 2:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Spin (napisa):

Nije mi namjera u prethodnom postu bila omalovažiti projekt,
nego samo reći da možda postoji lakši put.

Od kritika se puno više nauči nego od pohvala tako da sve shvaćam konstruktivno i dobronamjerno Smile
Iako godi koji put čuti i pohvalu Very Happy .
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kašo

PostPostano: pet vel 24, 2012 2:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čupa (napisa):

jedna prigodna... http://www.youtube.com/watch?v=CwGR9nn_adk&feature=related

Ovo bi mogao biti službeni video pingića Very Happy .
A i ponašanje nakon izgubljene partije nekako dobro oslikava ovaj video Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kašo

PostPostano: pet vel 24, 2012 2:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Spin (napisa):
Znači u Zagrebu će se igrati pingač, a u Splitu pingić ? ROFL

Tako ispada, barem u početku Very Happy

Spin (napisa):

Sa pravom domenom bi se pokupio sav promet na tu temu,
i međusobnim linkanjem sa Sokazom bi se dobili dobro pozicionirani i posjećeni portali.

Evo smo zakupili domenu stolnitenis.org, pa ćemo vidjeti koliko je to korisno.
stolnitenis.hr sama domena košta 500kn/godinu, a toliko para nemamo. Sad

Sa SOKAZ-om smo se već povezali, evo i putem ovog foruma Wink . Prenosimo vijesti, a i sam webmaster kojeg smo "posudili" je poveznica.
Naravno, zahvalni smo i voditeljima SOKAZa koje smo kontaktirali i koji su nam pomogli praktičnim savjetima oko organizacije i sl. Klanja se
Svima nam je cilj popularizirati stolni tenis tako da se igra što više i svugdje.
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet vel 24, 2012 8:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nkasic (napisa):
Dren (napisa):
STolni Tenis Wink skračeno, STT (Split's Table Tennis prevedeno na engleski, naravski. - jesmol multikulturalni europejci il nismo? Zubo)

Probali smo s strst.org (to je trebala biti kratica za SpliTski Rekreativni Stolni Tenis),

Šteta što niste probali i sjetili se SpliTskog Rekreativnog i Amaterskog Stolnog Tenisa. Sad
Napokon, stolni tenis i jest STRAST In love
wolf

PostPostano: pet vel 24, 2012 9:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nikola sve pohvale za ovaj projekt Klanja se Klanja se Klanja se nego oće'l bit kakvog turnira otvorenog tipa za nas negdi u ljetnim danima pa makar i na kamenim stolovima (uz srdele i vino , narafski) Zubo
Kašo

PostPostano: sub vel 25, 2012 12:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):

Šteta što niste probali i sjetili se SpliTskog Rekreativnog i Amaterskog Stolnog Tenisa. Sad

To bi bilo dobro ime, ali nažalost ne zadovoljava sve kriterije: Crying

X strast.com Nedostupno WWW WHOIS
X strast.net Nedostupno WWW WHOIS
X strast.org Nedostupno WWW WHOIS
X strast.info Nedostupno WWW WHOIS
[Vrh]
Kašo

PostPostano: sub vel 25, 2012 12:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Nikola sve pohvale za ovaj projekt Klanja se Klanja se Klanja se nego oće'l bit kakvog turnira otvorenog tipa za nas negdi u ljetnim danima pa makar i na kamenim stolovima (uz srdele i vino , narafski) Zubo

Pa to i je prikriveni cilj Wink. Pingić bez druženja ne ide. On je samo katalizator Very Happy. A trebat će i zapivat'.

Evo zadnjih vijesti s terena. Izgleda da će se taman uspit popuniti jedna liga.
Zato ako znate nekog zainteresiranog, zadnji je čas da se uključe.
Nadam se da će dogodine ići lakše.
[Vrh]
Dren

PostPostano: sub vel 25, 2012 11:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nkasic (napisa):
Dren (napisa):

To bi bilo dobro ime, ali nažalost ne zadovoljava sve kriterije: Crying

X strast.com Nedostupno WWW WHOIS
X strast.net Nedostupno WWW WHOIS
X strast.org Nedostupno WWW WHOIS
X strast.info Nedostupno WWW WHOIS

strast.hr je zauzeto? ;(
Kašo

PostPostano: pon vel 27, 2012 1:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sa .hr domenama je malo drugačije. One su ili besplatne (ako se firma/udruga/obrt itd. zovu isto kao i domena) ili skupe (7-8 puta skuplje od .com, .org i sl.) dovoljno da ih ne možemo priuštiti jer se plaćaju svake godine. Crying
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon vel 27, 2012 9:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

uostalom, nije ni bitno.
Najvažnije je da se počelo! Cheer

Sad kako je Wolfi već rekao, još da se organizira i kakav turnir. Juhuu Neznam kakva je dvorana u Stinicama od Pomaka...igra sam tamo prije par godina cageball s Pomakovcima al nisam ubra stolove. Pola FESB-a radi u Pomaku, sve poznata ekipa...moga bi ih probat nagovorit da organiziraju turnir Very Happy
Samo čini mi se da su oni više nogomet - orijentirani Sad
Kašo

PostPostano: pon vel 27, 2012 10:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bio sam u Pomaka, razgovarao s gazdom i poslikao, dao letke i naljepnice.
Dvorana može primiti 6 stolova, a moglo bi se stisnuti i sedam.
Gazda je mislio izbaciti stolni tenis jer ima više štete nego koristi. On im je davao rekete i loptice, a ovi su mu u afektu, malo pomalo sve porazbivali Crying .
Objasnio sam mu da su ovo druga vrsta igrača, tako da će stolnom tenisu dati još jednu šansu.
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon vel 27, 2012 10:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pomakovci su legende, pogotovo vlasnik. Primjer firme koja zbilja daje sve za svoju lokalnu zajednicu Klanja se Klanja se Klanja se
Bili su mi prvi pick za zaposlenje, no eto sudba nije dala, mada je interes postojao s obje strane Sad
Predumjevam izvrsnu suradnju, pogotovo ako se bude poslovalo na pozitivnoj nuli ili bolje.
iugrina

PostPostano: pon vel 27, 2012 10:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nkasic (napisa):
Bio sam u Pomaka, razgovarao s gazdom i poslikao, dao letke i naljepnice.
Dvorana može primiti 6 stolova, a moglo bi se stisnuti i sedam.
Gazda je mislio izbaciti stolni tenis jer ima više štete nego koristi. On im je davao rekete i loptice, a ovi su mu u afektu, malo pomalo sve porazbivali Crying .
Objasnio sam mu da su ovo druga vrsta igrača, tako da će stolnom tenisu dati još jednu šansu.

Ako se dobro sjecam u Pomaka su uzasni stolovi, a mrezice van svake pameti Sad

Takodjer, bilo bi dobro kad biste digli forum sto prije (pomoglo bi i kod trazenja momcadi/igraca)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dren

PostPostano: čet ožu 01, 2012 8:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Šta se zbiva dole, kad će bilten na netu, da vidim jel poznam koje od aktera Very Happy
iugrina

PostPostano: pet ožu 02, 2012 5:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
Šta se zbiva dole, kad će bilten na netu, da vidim jel poznam koje od aktera Very Happy

Izgleda da je bilten objavljen ovdje, a nije stavljena obavjiest na glavnu stranicu.
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet ožu 02, 2012 9:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ae, s Kašićem igra Stipe "lipi bekend spin" koji je mene naučio osnovama stolnog tenisa ROFL
zakon Very Happy
vjerujem da me više nebi mogao dobit 22:20 kad mi da 20 fore ko kad sam bio mulac, al da je triput bolji to sigurno još uvijek jest. Al za godinu dvije Clint
Baš ću mu se javit kad doletin do Splita. I ponit ću reket Very Happy
drda

PostPostano: pet ožu 02, 2012 11:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kasic kaj ima ko u splitu da zna igrati stolni Pingic
pardon drzati uopće reket Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
LiChin

PostPostano: uto ožu 06, 2012 5:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
ae, s Kašićem igra Stipe "lipi bekend spin" koji je mene naučio osnovama stolnog tenisa ROFL
zakon Very Happy
vjerujem da me više nebi mogao dobit 22:20 kad mi da 20 fore ko kad sam bio mulac, al da je triput bolji to sigurno još uvijek jest. Al za godinu dvije Clint
Baš ću mu se javit kad doletin do Splita. I ponit ću reket Very Happy

Stipe je jos ziv, u medjuvremenu presao na soft na bh. Steta izgubit onakav bh spin, al godine su tu, a s 2 backside-a triba bit brz na nogama... Al zato sad vecini ljudi stvara jos vece probleme jer mu je soft jako neugodan i zna ga koristit...

drda (napisa):
kasic kaj ima ko u splitu da zna igrati stolni Pingic
pardon drzati uopće reket Laughing Laughing Laughing Laughing

slobodno navrati, imas dobrodoslicu od nas. Naravno, trebao bi se prije toga predstavit. Very Happy
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Dren

PostPostano: uto ožu 06, 2012 11:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

LiChin (napisa):

Stipe je jos ziv, u medjuvremenu presao na soft na bh. Steta izgubit onakav bh spin, al godine su tu, a s 2 backside-a triba bit brz na nogama... Al zato sad vecini ljudi stvara jos vece probleme jer mu je soft jako neugodan i zna ga koristit...

A naravski, onakav sporski tip (a i ribolovac i svirač i pjevač i majstor pravljenja homemade petardi Very Happy) u ranim pedesetima, više nego živ Smile

Pozdravi mi ga puno kad ga vidiš! Nisam ga vidio već par godina...mimoilazimo se na Lastovu... Sad
LiChin

PostPostano: sri ožu 07, 2012 8:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):

A naravski, onakav sporski tip (a i ribolovac i svirač i pjevač i majstor pravljenja homemade petardi Very Happy) u ranim pedesetima, više nego živ Smile

Pozdravi mi ga puno kad ga vidiš! Nisam ga vidio već par godina...mimoilazimo se na Lastovu... Sad

Hocu Thumbs up Smile
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.