| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Kašo
|
Postano: pet vel 24, 2012 2:23 am Naslov
: |
|
|
| Spin (napisa): |
Nije mi namjera u prethodnom postu bila omalovažiti projekt,
nego samo reći da možda postoji lakši put.
|
Od kritika se puno više nauči nego od pohvala tako da sve shvaćam konstruktivno i dobronamjerno
Iako godi koji put čuti i pohvalu . |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kašo
|
Postano: pet vel 24, 2012 2:30 am Naslov
|
|
Ovo bi mogao biti službeni video pingića .
A i ponašanje nakon izgubljene partije nekako dobro oslikava ovaj video  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kašo
|
Postano: pet vel 24, 2012 2:56 am Naslov
|
|
| Spin (napisa): | Znači u Zagrebu će se igrati pingač, a u Splitu pingić ?
|
Tako ispada, barem u početku
| Spin (napisa): |
Sa pravom domenom bi se pokupio sav promet na tu temu,
i međusobnim linkanjem sa Sokazom bi se dobili dobro pozicionirani i posjećeni portali.
|
Evo smo zakupili domenu stolnitenis.org, pa ćemo vidjeti koliko je to korisno.
stolnitenis.hr sama domena košta 500kn/godinu, a toliko para nemamo.
Sa SOKAZ-om smo se već povezali, evo i putem ovog foruma . Prenosimo vijesti, a i sam webmaster kojeg smo "posudili" je poveznica.
Naravno, zahvalni smo i voditeljima SOKAZa koje smo kontaktirali i koji su nam pomogli praktičnim savjetima oko organizacije i sl.
Svima nam je cilj popularizirati stolni tenis tako da se igra što više i svugdje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet vel 24, 2012 8:44 am Naslov
|
|
| nkasic (napisa): | | Dren (napisa): | STolni Tenis skračeno, STT (Split's Table Tennis prevedeno na engleski, naravski. - jesmol multikulturalni europejci il nismo? )
|
Probali smo s strst.org (to je trebala biti kratica za SpliTski Rekreativni Stolni Tenis), |
Šteta što niste probali i sjetili se SpliTskog Rekreativnog i Amaterskog Stolnog Tenisa.
Napokon, stolni tenis i jest STRAST  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet vel 24, 2012 9:48 am Naslov
|
|
Nikola sve pohvale za ovaj projekt nego oće'l bit kakvog turnira otvorenog tipa za nas negdi u ljetnim danima pa makar i na kamenim stolovima (uz srdele i vino , narafski)  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kašo
|
Postano: sub vel 25, 2012 12:34 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
Šteta što niste probali i sjetili se SpliTskog Rekreativnog i Amaterskog Stolnog Tenisa.
Napokon, stolni tenis i jest STRAST  |
To bi bilo dobro ime, ali nažalost ne zadovoljava sve kriterije:
X strast.com Nedostupno WWW WHOIS
X strast.net Nedostupno WWW WHOIS
X strast.org Nedostupno WWW WHOIS
X strast.info Nedostupno WWW WHOIS |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kašo
|
Postano: sub vel 25, 2012 12:44 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Nikola sve pohvale za ovaj projekt nego oće'l bit kakvog turnira otvorenog tipa za nas negdi u ljetnim danima pa makar i na kamenim stolovima (uz srdele i vino , narafski)  |
Pa to i je prikriveni cilj . Pingić bez druženja ne ide. On je samo katalizator . A trebat će i zapivat'.
Evo zadnjih vijesti s terena. Izgleda da će se taman uspit popuniti jedna liga.
Zato ako znate nekog zainteresiranog, zadnji je čas da se uključe.
Nadam se da će dogodine ići lakše. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sub vel 25, 2012 11:49 pm Naslov
|
|
| nkasic (napisa): | | Dren (napisa): |
Napokon, stolni tenis i jest STRAST  |
To bi bilo dobro ime, ali nažalost ne zadovoljava sve kriterije:
X strast.com Nedostupno WWW WHOIS
X strast.net Nedostupno WWW WHOIS
X strast.org Nedostupno WWW WHOIS
X strast.info Nedostupno WWW WHOIS |
strast.hr je zauzeto? ;( _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kašo
|
Postano: pon vel 27, 2012 1:44 am Naslov
|
|
Sa .hr domenama je malo drugačije. One su ili besplatne (ako se firma/udruga/obrt itd. zovu isto kao i domena) ili skupe (7-8 puta skuplje od .com, .org i sl.) dovoljno da ih ne možemo priuštiti jer se plaćaju svake godine.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon vel 27, 2012 9:05 am Naslov
|
|
uostalom, nije ni bitno.
Najvažnije je da se počelo!
Sad kako je Wolfi već rekao, još da se organizira i kakav turnir. Neznam kakva je dvorana u Stinicama od Pomaka...igra sam tamo prije par godina cageball s Pomakovcima al nisam ubra stolove. Pola FESB-a radi u Pomaku, sve poznata ekipa...moga bi ih probat nagovorit da organiziraju turnir
Samo čini mi se da su oni više nogomet - orijentirani  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kašo
|
Postano: pon vel 27, 2012 10:09 am Naslov
|
|
Bio sam u Pomaka, razgovarao s gazdom i poslikao, dao letke i naljepnice.
Dvorana može primiti 6 stolova, a moglo bi se stisnuti i sedam.
Gazda je mislio izbaciti stolni tenis jer ima više štete nego koristi. On im je davao rekete i loptice, a ovi su mu u afektu, malo pomalo sve porazbivali .
Objasnio sam mu da su ovo druga vrsta igrača, tako da će stolnom tenisu dati još jednu šansu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon vel 27, 2012 10:26 am Naslov
|
|
Pomakovci su legende, pogotovo vlasnik. Primjer firme koja zbilja daje sve za svoju lokalnu zajednicu
Bili su mi prvi pick za zaposlenje, no eto sudba nije dala, mada je interes postojao s obje strane
Predumjevam izvrsnu suradnju, pogotovo ako se bude poslovalo na pozitivnoj nuli ili bolje. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
iugrina
|
Postano: pon vel 27, 2012 10:55 pm Naslov
|
|
| nkasic (napisa): | Bio sam u Pomaka, razgovarao s gazdom i poslikao, dao letke i naljepnice.
Dvorana može primiti 6 stolova, a moglo bi se stisnuti i sedam.
Gazda je mislio izbaciti stolni tenis jer ima više štete nego koristi. On im je davao rekete i loptice, a ovi su mu u afektu, malo pomalo sve porazbivali .
Objasnio sam mu da su ovo druga vrsta igrača, tako da će stolnom tenisu dati još jednu šansu. |
Ako se dobro sjecam u Pomaka su uzasni stolovi, a mrezice van svake pameti
Takodjer, bilo bi dobro kad biste digli forum sto prije (pomoglo bi i kod trazenja momcadi/igraca) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet ožu 01, 2012 8:38 am Naslov
|
|
Šta se zbiva dole, kad će bilten na netu, da vidim jel poznam koje od aktera  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
iugrina
|
Postano: pet ožu 02, 2012 5:04 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | Šta se zbiva dole, kad će bilten na netu, da vidim jel poznam koje od aktera  |
Izgleda da je bilten objavljen ovdje, a nije stavljena obavjiest na glavnu stranicu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet ožu 02, 2012 9:45 pm Naslov
|
|
ae, s Kašićem igra Stipe "lipi bekend spin" koji je mene naučio osnovama stolnog tenisa
zakon
vjerujem da me više nebi mogao dobit 22:20 kad mi da 20 fore ko kad sam bio mulac, al da je triput bolji to sigurno još uvijek jest. Al za godinu dvije
Baš ću mu se javit kad doletin do Splita. I ponit ću reket  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: pet ožu 02, 2012 11:56 pm Naslov
|
|
kasic kaj ima ko u splitu da zna igrati stolni
pardon drzati uopće reket  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: uto ožu 06, 2012 5:51 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | ae, s Kašićem igra Stipe "lipi bekend spin" koji je mene naučio osnovama stolnog tenisa
zakon
vjerujem da me više nebi mogao dobit 22:20 kad mi da 20 fore ko kad sam bio mulac, al da je triput bolji to sigurno još uvijek jest. Al za godinu dvije
Baš ću mu se javit kad doletin do Splita. I ponit ću reket  |
Stipe je jos ziv, u medjuvremenu presao na soft na bh. Steta izgubit onakav bh spin, al godine su tu, a s 2 backside-a triba bit brz na nogama... Al zato sad vecini ljudi stvara jos vece probleme jer mu je soft jako neugodan i zna ga koristit...
| drda (napisa): | kasic kaj ima ko u splitu da zna igrati stolni
pardon drzati uopće reket  |
slobodno navrati, imas dobrodoslicu od nas. Naravno, trebao bi se prije toga predstavit.  _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto ožu 06, 2012 11:39 pm Naslov
|
|
| LiChin (napisa): |
Stipe je jos ziv, u medjuvremenu presao na soft na bh. Steta izgubit onakav bh spin, al godine su tu, a s 2 backside-a triba bit brz na nogama... Al zato sad vecini ljudi stvara jos vece probleme jer mu je soft jako neugodan i zna ga koristit...
|
A naravski, onakav sporski tip (a i ribolovac i svirač i pjevač i majstor pravljenja homemade petardi ) u ranim pedesetima, više nego živ
Pozdravi mi ga puno kad ga vidiš! Nisam ga vidio već par godina...mimoilazimo se na Lastovu...  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: sri ožu 07, 2012 8:33 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): |
A naravski, onakav sporski tip (a i ribolovac i svirač i pjevač i majstor pravljenja homemade petardi ) u ranim pedesetima, više nego živ
Pozdravi mi ga puno kad ga vidiš! Nisam ga vidio već par godina...mimoilazimo se na Lastovu...  |
Hocu  _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|