NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga proljeće 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: sri vel 29, 2012 1:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajoooj Drenaže... Klanja se Klanja se Klanja se , mozak me zabolio ROFL ROFL . Drenak moj, drago mi je ako sam ti pomogao da postaneš bolji igrač, baš lijepo a posebno zato što za dva tjedna igramo međusobno Ne ne Ne ne , nadam se da me nećeš onda istamburat, nego da ćeš kao praaavi prijatelj i dobar domaćin izgubiti, možeš i 2:3 u setovima, samo izgubi! Zubo Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
dan

PostPostano: sri vel 29, 2012 2:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
I da, sve zahvale Grku na ljepilu Klanja se Klanja se Klanja se

Grk, nadam se da si smiksao ljepilo tako da se gume odlijepe prije drugog kola Zubo Evil Zubo Beljenje
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri vel 29, 2012 3:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Ajoooj Drenaže... Klanja se Klanja se Klanja se , mozak me zabolio ROFL ROFL . Drenak moj, drago mi je ako sam ti pomogao da postaneš bolji igrač, baš lijepo a posebno zato što za dva tjedna igramo međusobno Ne ne Ne ne , nadam se da me nećeš onda istamburat, nego da ćeš kao praaavi prijatelj i dobar domaćin izgubiti, možeš i 2:3 u setovima, samo izgubi! Zubo Beljenje

pomogao si mi da u budućnosti postanem bolji igrač. trenutno sam lošiji nego prije recimo 7 dana Zubo
Jerbo trebat će mi vremena da se priviknem, no čini mi se da sam na pravom putu.
Tako da zapravo, pomogao si vama. Odnosno ja sam vama pomogao jer sam kretenski prešao na novo pred sam početak sezone. (iako sam gume "dogovorio" 1.12. i tad mislio preći i uigrati se, no eto kupovina guma se na kraju svela na to da sam sam naručio s neta 2 mjeseca kasnije Crying )

@dan: koji zločinački si ti um ROFL Laughing ROFL
WaterDog

PostPostano: sri vel 29, 2012 7:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

tek je -5 dan a mi posustali

cini se da neki i treniraju

ili
Pingic

ili

Pivo
[Vrh]
55

PostPostano: sri vel 29, 2012 11:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma ne... No no , tek lovim zalet za početak lige i skidam paučinu s tastature. Ne odustajemo mi tako lako, evo ti na \m/ ! ROFL ROFL ROFL , vidiš da nam je krenulo i iznad očekivanja Đe si? , ne smijemo sada razočarati našeg uvaženog, poštovanog i vrlo cijenjenog gospodina voditelja lige Wolfyja Bis , čujem da ćemo proslaviti skupa kada srušimo forumaški rekord lige... Pivo Pivo , može se i admin pokoji priključiti proslavi! Banana dancing Prvak Tulum
[Vrh]
55

PostPostano: sri vel 29, 2012 11:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dan (napisa):
Dren (napisa):
I da, sve zahvale Grku na ljepilu Klanja se Klanja se Klanja se

Grk, nadam se da si smiksao ljepilo tako da se gume odlijepe prije drugog kola Zubo Evil Zubo Beljenje

A što se Drenovih guma tiče, šta se ima tu govoriti? To su "drenirane" gume ROFL ROFL ROFL , šta će mu Pojma nemam , svejedno mu je kada je čokljavac, može igrati s gumama, a može i samo s drvetom, neš ti razlike... Laughing Laughing Laughing ... Sensei, oprosti, malo te moram cimati prije derbija... Kako sam te sada obezvrijedio preostaje mi jedino da te Sibom po guzi , u suprotnom će biti Glavom u zid Bonk! Brukica
[Vrh]
Dren

PostPostano: čet ožu 01, 2012 8:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koje obezvrjeđivanje?!? To je kompliment! Još i da je istina ROFL
Samo najbolji igrači mogu dobro igrat sa bilo čim šta uzmu u ruku Kava

A što se tiče našeg susreta, samo se ti nadaj, za tebe i s novim gumama sam prejak Clint
55

PostPostano: pet ožu 02, 2012 12:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Konačno odradih i jedan trening nakon deset dana, shrvala me boleština, raspao sam se od temperature... Evil Eto, sada sam bolje, iako sam igrao Cice Brukica , ima neke nade da budem ok do utorka Woo hoo! , jedva čekam da prvenstvo počne! Spring
Inače, sastavio sam jedan novi reket... Primorac OFF-, na njemu crni sriver 2.1 i crveni antispin absorber 2.2 pa sam probao igrati s time; a jade jadni, kuko i motiko... Znoj Predaja , namučio sam se ko Isus na križu dok sam počeo bolje vraćati lopte s time. No, iako sam samome sebi izgledao ko debil i da će me onaj drugi napucati (jer sam mu stalno davao lopte koje su meni izgledale kao zicer), dobio sam ga 5:1 s antispinom, nafulavao se toliko kada mu loptu guram antispinom da je totalno pošizio od muke! Jako ljut Dark evil Mad jumping Bilo mi je zabavno, ali eksperiment ostaje eksperiment... iako ću ga uvijek nositi sa sobom na tekme, neka se nađe... Pojma nemam , možda nekog travaša sčokljam s tim antispinom pa da se niti ne snađe kakve mu loptice vraćam... Wow Eeeek! Horor
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet ožu 02, 2012 12:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Samo se ti oporavljaj, bilo bi mi te žao razbit bolesnog.
Da ne spominjem opravdanja "e da sam kojim slučajem bio zdrav" ako izgubiš, ili razinu provokacije "i bolestan sam te razbio" ako ti se posreći da pobjediš. Very Happy
Dren

PostPostano: pon ožu 05, 2012 8:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Srijeda 19:00 BKE - Rugvica
wolf

PostPostano: pon ožu 05, 2012 9:04 am    Naslov : OBAVIJEST Citirajte i odgovorite

Dečki iz veluxa su me podsjetili Thumbs up ... za sve one koji rezultate ne šaljete e-mailom , možete ih poslati i faxom i to na broj 7890-569

i... neka igre otpočnu Juhuu Cheer Juhuu
55

PostPostano: pon ožu 05, 2012 10:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eh da, danas počinje i službeno nova sezona, baš se veselim Yesss! , bit će svašta... Ne ne Facepalm ...
Ovim putem molim sve ekipe koje imaju forumaše (za sada samo INTERCAPITAL, BRIDŽ KLUB ELEMENT, BOLNICA "BEZ NADE", A MIRAC?, a mislim i PLANKERI), neka upisuju rezultate na vrijeme i neka ponude suparnicima (ukoliko ne idu na SOKAZOVU WEB stranicu) da upišu rezultate umjesto njih Komp , ovo je samo sugestija... Prošle sezone smo rezultate od Veluxovaca redovito čekali po 10-15 dana Evil Azdaja Zmaj Brukica , baš je to glupavo... Pfff , ali nije važno; ionako će slaviti Banana dancing Tulum onaj koji bude bolji... sretno svima! Woo hoo! Eeeek! Trk
[Vrh]
WaterDog

PostPostano: pon ožu 05, 2012 10:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Valjda će naš uvaženi cjenjeni voditelj lige uskoćiti za one ekipe koje nemaju pristup SOKAZ webu, kako bi mi ostali mogli što bolje komentirati trenutni razvoj situacije.

Thumbs up
[Vrh]
wolf

PostPostano: pon ožu 05, 2012 11:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

narafski Geek Thumbs up Zubo
Jopa

PostPostano: pon ožu 05, 2012 11:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dogovorili smo i mi...

Srijeda, pola 7, gosti smo..

Imam običaj čim dođem doma poslije meča upisati rezultat, bili mi gosti il domaćini Smile
Hoću doći na onu listu onih koji su najviše rezultata unijeli Beljenje

EDIT:
Jel sam ja dobro skužio da možemo poslat mejl s rezultatima svakog domaćeg meča wolfu, a na kraju sezone poslati sve zapisnike na kojima smo bili domaćini običnom poštom?
wolf

PostPostano: pon ožu 05, 2012 12:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nemože bit točnije Thumbs up
Dren

PostPostano: pon ožu 05, 2012 3:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Nemože bit točnije Thumbs up

Možda ne može biti točnije al možda može biti preciznije.
Naime može se poslati rezultat e-mailom prepisan iz zapisnika što ima jednaku vrijednost kao i upis online na sokazovim stranicama (znači stvar povjerenja), a može se poslati sken zapisnika (gdje se vidi potpis kapetana obje momčadi) koji se može prihvatiti kao adekvatna zamjena originalu (dok ne stigne original poštom).

Pretpostavljam da se ovdje ipak misli na sken, a ne na prepisan rezultat, pri postupku slanja e-mailom. Jesam u pravu?
55

PostPostano: sri ožu 07, 2012 1:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bogme odigrasmo mi prvo kolo, i to odmah Eeeek! Eeeek! ... ama totalni Horor ... Po rezultatima pojedinačnih mečeva vidi se da je bilo jako gusto Znoj . Dobro igraju pingać, nemam što za kazati Klanja se , ali onaj drugi (ljudski) aspekt... e tu ga nisu položili. Očekivao sam dobro druženje i laganu pobjedu-dobio sam sve naopako; jedan od njih je od početka stalno nešto mjerio, provjeravao, ne valja mu stol, ne valja mu mrežica... Ne ne Ne ne , a onda je počeo i provocirati Dana za vrijeme igre Lud , ali uspio je; Dan je pošizio, a rezultat je bio njegov poraz (svaka čast Lužaiću na igri Klanja se Klanja se Klanja se ). I to uvijek u vrlo krivom trenutku... da servira iz ruke... Mad ... Drugi je usred meča protiv Dana presvukao crvenu majicu u bijelu i nastavio tako igrati i preostale singlove ROFL ROFL , izgubio sam pa se imam pravo žaliti Laughing Laughing Beljenje
Sve u svemu, dobro igraju (navodno večeras i preko svojih mogućnosti), ali kao ljudi i zafrkanti su Brukica . Iako smo i mi bili u specifično lošoj situaciji za igrati bili smo OK, ali oni su stvarno neugodni, poštopali su nas kao malu dječicu Bit ce dobro ... Eto, nama je sada Brukica Jako ljut Dark evil , probat ćemo se vaditi u slijedećem kolu protiv naših starih, dobrih Bridževaca! Laughing ROFL Laughing ROFL Laughing ROFL
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri ožu 07, 2012 2:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

O plankerima je već bilo govora kao jako susretljivoj momčadi Bljak
Grče nemoj se nervirat. Svaka rit dođe na šekret Wink

Kapetanu Mikiju poruči ako želi proigrat morat će me pozvat koji put na trening, jer bez mene mislim da ništ od pobjeda Zubo

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
WaterDog

PostPostano: sri ožu 07, 2012 8:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prvo pa muško za vas Sad

prva tekma i moja prognoza više ne drži Zubo

sad ste stvarno favoriti protiv nas (napaljeni i prijeko su vam potrebni bodovi) Eeeek!

bit će čupavo
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22, 23, 24  Sljedeće
Stranica 5 / 24.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.