|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
55
|
Postano: sri vel 29, 2012 1:56 pm Naslov
: |
|
|
Ajoooj Drenaže... , mozak me zabolio . Drenak moj, drago mi je ako sam ti pomogao da postaneš bolji igrač, baš lijepo a posebno zato što za dva tjedna igramo međusobno , nadam se da me nećeš onda istamburat, nego da ćeš kao praaavi prijatelj i dobar domaćin izgubiti, možeš i 2:3 u setovima, samo izgubi!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dan
|
Postano: sri vel 29, 2012 2:51 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | I da, sve zahvale Grku na ljepilu
|
Grk, nadam se da si smiksao ljepilo tako da se gume odlijepe prije drugog kola  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri vel 29, 2012 3:56 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): | Ajoooj Drenaže... , mozak me zabolio . Drenak moj, drago mi je ako sam ti pomogao da postaneš bolji igrač, baš lijepo a posebno zato što za dva tjedna igramo međusobno , nadam se da me nećeš onda istamburat, nego da ćeš kao praaavi prijatelj i dobar domaćin izgubiti, možeš i 2:3 u setovima, samo izgubi!  |
pomogao si mi da u budućnosti postanem bolji igrač. trenutno sam lošiji nego prije recimo 7 dana
Jerbo trebat će mi vremena da se priviknem, no čini mi se da sam na pravom putu.
Tako da zapravo, pomogao si vama. Odnosno ja sam vama pomogao jer sam kretenski prešao na novo pred sam početak sezone. (iako sam gume "dogovorio" 1.12. i tad mislio preći i uigrati se, no eto kupovina guma se na kraju svela na to da sam sam naručio s neta 2 mjeseca kasnije )
@dan: koji zločinački si ti um  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: sri vel 29, 2012 7:32 pm Naslov
|
|
tek je -5 dan a mi posustali
cini se da neki i treniraju
ili
ili
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri vel 29, 2012 11:12 pm Naslov
|
|
Ma ne... , tek lovim zalet za početak lige i skidam paučinu s tastature. Ne odustajemo mi tako lako, evo ti na ! , vidiš da nam je krenulo i iznad očekivanja , ne smijemo sada razočarati našeg uvaženog, poštovanog i vrlo cijenjenog gospodina voditelja lige Wolfyja , čujem da ćemo proslaviti skupa kada srušimo forumaški rekord lige... , može se i admin pokoji priključiti proslavi!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri vel 29, 2012 11:17 pm Naslov
|
|
| dan (napisa): | | Dren (napisa): | I da, sve zahvale Grku na ljepilu
|
Grk, nadam se da si smiksao ljepilo tako da se gume odlijepe prije drugog kola  |
A što se Drenovih guma tiče, šta se ima tu govoriti? To su "drenirane" gume , šta će mu , svejedno mu je kada je čokljavac, može igrati s gumama, a može i samo s drvetom, neš ti razlike... ... Sensei, oprosti, malo te moram cimati prije derbija... Kako sam te sada obezvrijedio preostaje mi jedino da te , u suprotnom će biti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet ožu 01, 2012 8:31 am Naslov
|
|
Koje obezvrjeđivanje?!? To je kompliment! Još i da je istina
Samo najbolji igrači mogu dobro igrat sa bilo čim šta uzmu u ruku
A što se tiče našeg susreta, samo se ti nadaj, za tebe i s novim gumama sam prejak  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet ožu 02, 2012 12:01 am Naslov
|
|
Konačno odradih i jedan trening nakon deset dana, shrvala me boleština, raspao sam se od temperature... Eto, sada sam bolje, iako sam igrao , ima neke nade da budem ok do utorka , jedva čekam da prvenstvo počne!
Inače, sastavio sam jedan novi reket... Primorac OFF-, na njemu crni sriver 2.1 i crveni antispin absorber 2.2 pa sam probao igrati s time; a jade jadni, kuko i motiko... , namučio sam se ko Isus na križu dok sam počeo bolje vraćati lopte s time. No, iako sam samome sebi izgledao ko debil i da će me onaj drugi napucati (jer sam mu stalno davao lopte koje su meni izgledale kao zicer), dobio sam ga 5:1 s antispinom, nafulavao se toliko kada mu loptu guram antispinom da je totalno pošizio od muke! Bilo mi je zabavno, ali eksperiment ostaje eksperiment... iako ću ga uvijek nositi sa sobom na tekme, neka se nađe... , možda nekog travaša sčokljam s tim antispinom pa da se niti ne snađe kakve mu loptice vraćam...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet ožu 02, 2012 12:11 pm Naslov
|
|
Samo se ti oporavljaj, bilo bi mi te žao razbit bolesnog.
Da ne spominjem opravdanja "e da sam kojim slučajem bio zdrav" ako izgubiš, ili razinu provokacije "i bolestan sam te razbio" ako ti se posreći da pobjediš.  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon ožu 05, 2012 8:17 am Naslov
|
|
Srijeda 19:00 BKE - Rugvica _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pon ožu 05, 2012 9:04 am Naslov
: OBAVIJEST |
|
|
Dečki iz veluxa su me podsjetili ... za sve one koji rezultate ne šaljete e-mailom , možete ih poslati i faxom i to na broj 7890-569
i... neka igre otpočnu  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon ožu 05, 2012 10:30 am Naslov
|
|
Eh da, danas počinje i službeno nova sezona, baš se veselim , bit će svašta... ...
Ovim putem molim sve ekipe koje imaju forumaše (za sada samo INTERCAPITAL, BRIDŽ KLUB ELEMENT, BOLNICA "BEZ NADE", A MIRAC?, a mislim i PLANKERI), neka upisuju rezultate na vrijeme i neka ponude suparnicima (ukoliko ne idu na SOKAZOVU WEB stranicu) da upišu rezultate umjesto njih , ovo je samo sugestija... Prošle sezone smo rezultate od Veluxovaca redovito čekali po 10-15 dana , baš je to glupavo... , ali nije važno; ionako će slaviti onaj koji bude bolji... sretno svima!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: pon ožu 05, 2012 10:40 am Naslov
|
|
Valjda će naš uvaženi cjenjeni voditelj lige uskoćiti za one ekipe koje nemaju pristup SOKAZ webu, kako bi mi ostali mogli što bolje komentirati trenutni razvoj situacije.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopa
|
Postano: pon ožu 05, 2012 11:48 am Naslov
|
|
Dogovorili smo i mi...
Srijeda, pola 7, gosti smo..
Imam običaj čim dođem doma poslije meča upisati rezultat, bili mi gosti il domaćini
Hoću doći na onu listu onih koji su najviše rezultata unijeli
EDIT:
Jel sam ja dobro skužio da možemo poslat mejl s rezultatima svakog domaćeg meča wolfu, a na kraju sezone poslati sve zapisnike na kojima smo bili domaćini običnom poštom? _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon ožu 05, 2012 3:55 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Nemože bit točnije  |
Možda ne može biti točnije al možda može biti preciznije.
Naime može se poslati rezultat e-mailom prepisan iz zapisnika što ima jednaku vrijednost kao i upis online na sokazovim stranicama (znači stvar povjerenja), a može se poslati sken zapisnika (gdje se vidi potpis kapetana obje momčadi) koji se može prihvatiti kao adekvatna zamjena originalu (dok ne stigne original poštom).
Pretpostavljam da se ovdje ipak misli na sken, a ne na prepisan rezultat, pri postupku slanja e-mailom. Jesam u pravu? _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri ožu 07, 2012 1:17 am Naslov
|
|
Bogme odigrasmo mi prvo kolo, i to odmah ... ama totalni ... Po rezultatima pojedinačnih mečeva vidi se da je bilo jako gusto . Dobro igraju pingać, nemam što za kazati , ali onaj drugi (ljudski) aspekt... e tu ga nisu položili. Očekivao sam dobro druženje i laganu pobjedu-dobio sam sve naopako; jedan od njih je od početka stalno nešto mjerio, provjeravao, ne valja mu stol, ne valja mu mrežica... , a onda je počeo i provocirati Dana za vrijeme igre , ali uspio je; Dan je pošizio, a rezultat je bio njegov poraz (svaka čast Lužaiću na igri ). I to uvijek u vrlo krivom trenutku... da servira iz ruke... ... Drugi je usred meča protiv Dana presvukao crvenu majicu u bijelu i nastavio tako igrati i preostale singlove , izgubio sam pa se imam pravo žaliti
Sve u svemu, dobro igraju (navodno večeras i preko svojih mogućnosti), ali kao ljudi i zafrkanti su . Iako smo i mi bili u specifično lošoj situaciji za igrati bili smo OK, ali oni su stvarno neugodni, poštopali su nas kao malu dječicu ... Eto, nama je sada , probat ćemo se vaditi u slijedećem kolu protiv naših starih, dobrih Bridževaca!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri ožu 07, 2012 2:29 am Naslov
|
|
O plankerima je već bilo govora kao jako susretljivoj momčadi
Grče nemoj se nervirat. Svaka rit dođe na šekret
Kapetanu Mikiju poruči ako želi proigrat morat će me pozvat koji put na trening, jer bez mene mislim da ništ od pobjeda  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: sri ožu 07, 2012 8:14 am Naslov
|
|
Prvo pa muško za vas
prva tekma i moja prognoza više ne drži
sad ste stvarno favoriti protiv nas (napaljeni i prijeko su vam potrebni bodovi)
bit će čupavo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|