SOKAZ forum
22. A i B liga, proljeće 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ništa se ja ne bunim, nama stvarno dobro ide, samo rekoh da stvari nisu uvijek onakve kakve bi uistinu trebale biti, tj. da će uvijek pobijediti onaj koji je realno i bolji. A da svatko dođe natovaren s nekim svojim brijama, to je normalna stvar.
A to što smo ovako pobijedile u prva dva kola, bile smo bolje i to je to. Igramo onako kako i inače igramo. Kad naletimo na neku ekipu otprilike iste jačine onda će se vidjeti stvarno stanje stvari. A do tada, kao što prošli tjedan reče jedan lik iz Rakitovca trebale bi se zvati "no mercy"

A to što smo ovako pobijedile u prva dva kola, bile smo bolje i to je to. Igramo onako kako i inače igramo. Kad naletimo na neku ekipu otprilike iste jačine onda će se vidjeti stvarno stanje stvari. A do tada, kao što prošli tjedan reče jedan lik iz Rakitovca trebale bi se zvati "no mercy"
Htjela bih još pohvaliti sve ekipe iz 22. a i 22. b lige kako promptno upisuju rezultate (što zasigurno najviše veseli Igora B.), a sve zbog toga što sam upravo pogledala stanje u ženskoj ligi u kojoj još nije objavljen niti jedan rezultat, kao da prva dva kola niti nisu bila odigrana. Eto to je još jedan od razloga zbog kojeg nismo bile zadovoljne s tom "našom" ženskom ligom.
Pa naravno kad ih se sve iznaziva na početku i prikupi mailove i izrecitira pravila i mogućnosti, da se od početka svi lijepo tehnološki odgoje i nauče za kasnije. 
Vera nije upisivala jer je ženska liga imala krivo postavljena domaćinstva, to mi je ostalo od prošle sezone kada je za proljeće bilo obrnuto, a javili su mi tek jučer. Sad će sve nadoknadit!
Vera nije upisivala jer je ženska liga imala krivo postavljena domaćinstva, to mi je ostalo od prošle sezone kada je za proljeće bilo obrnuto, a javili su mi tek jučer. Sad će sve nadoknadit!
svejedno, voditelj 22ih liga ne može nadpišat voditelja našeg ligeib je napisao/la:Pa naravno kad ih se sve iznaziva na početku i prikupi mailove i izrecitira pravila i mogućnosti, da se od početka svi lijepo tehnološki odgoje i nauče za kasnije.
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
6. i 7. kolo svakako, to će biti najteže u cijeloj ligi za RGNF
, ali očekujem lijepe mečeve, od 11. kola ne očekujem apsolutno nikakav problem
, čak se više pribojavam Marušića u slijedećem kolu...
, ipak mislim da će RGNF to dobiti i da će odlučivati s Vama i Ritmom za najviših par pozicija u ligi. 
dizi, pa zar opet 10:0
... Sramite se
, tek ste stigle u mušku ligu i odmah sve žive
, bojim se da će biti ono: "dobri smo bili danas, jedva čekam slijedeći meč, a s kime igramo slijedeću"? "Pa s Audio sustavima", "Aha, a kada"? "U slijedeći utorak, zašto"? "ajoooj, ma neću ja moći, nekakva me prehlada lovi... "
Eto tako bi se to moglo nastaviti!
Ovi moji dečki vrijedno treniraju
, no još im puno fali igračkog iskustva
(vidjelo se posebno na meču protiv Dr. Ante Starčević-1000), ali nikome neće biti lako s njima!
Sretno svima dalje i lijep pozdrav!
Eto tako bi se to moglo nastaviti!
Sretno svima dalje i lijep pozdrav!
Hvala Audio sustavima na susretljivosti oko termina za 4. kolo, budući da nama nema jednog igrača do četvrtka. Nije da će nešto značiti za konačan rezultat, ali zašto ne bi i on dobio malo po tamburi
Jedno pitanje za nadležne: nije da nam je jako bitno jesmo li 9. ili 10., ali kako je Rakitovec ispred nas na tablici? Imamo po 3 boda, nismo igrali međusobno, naša meč razlika je 12:18 a njihova 10:20.
Jedno pitanje za nadležne: nije da nam je jako bitno jesmo li 9. ili 10., ali kako je Rakitovec ispred nas na tablici? Imamo po 3 boda, nismo igrali međusobno, naša meč razlika je 12:18 a njihova 10:20.
Hvala, dizi, trebat će nam...dizi je napisao/la: Sretno i vama u toj vašoj "dead zone" 18. ligi.