22. A i B liga, proljeće 2012.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Brod

#41 Post Postao/la Brod »

Pa prva dva kola ste brutalne! :clint:
Reklo bi se da ste cure bez srca,nedate ni partije,skoro pa ni seta... :sebican:

ili su u 22A sve sami žentlmeni! :fulir:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
dizi

#42 Post Postao/la dizi »

Ništa se ja ne bunim, nama stvarno dobro ide, samo rekoh da stvari nisu uvijek onakve kakve bi uistinu trebale biti, tj. da će uvijek pobijediti onaj koji je realno i bolji. A da svatko dođe natovaren s nekim svojim brijama, to je normalna stvar.

A to što smo ovako pobijedile u prva dva kola, bile smo bolje i to je to. Igramo onako kako i inače igramo. Kad naletimo na neku ekipu otprilike iste jačine onda će se vidjeti stvarno stanje stvari. A do tada, kao što prošli tjedan reče jedan lik iz Rakitovca trebale bi se zvati "no mercy" ;) :cheer:
wolf
Kontakt:

#43 Post Postao/la wolf »

dizi je napisao/la: trebale bi se zvati "no mercy" ;) :cheer:
:rofl: :rofl: :rofl: :zubo:
dizi

#44 Post Postao/la dizi »

Htjela bih još pohvaliti sve ekipe iz 22. a i 22. b lige kako promptno upisuju rezultate (što zasigurno najviše veseli Igora B.), a sve zbog toga što sam upravo pogledala stanje u ženskoj ligi u kojoj još nije objavljen niti jedan rezultat, kao da prva dva kola niti nisu bila odigrana. Eto to je još jedan od razloga zbog kojeg nismo bile zadovoljne s tom "našom" ženskom ligom.
ib
Site Admin
Kontakt:

#45 Post Postao/la ib »

Pa naravno kad ih se sve iznaziva na početku i prikupi mailove i izrecitira pravila i mogućnosti, da se od početka svi lijepo tehnološki odgoje i nauče za kasnije. :rozi:

Vera nije upisivala jer je ženska liga imala krivo postavljena domaćinstva, to mi je ostalo od prošle sezone kada je za proljeće bilo obrnuto, a javili su mi tek jučer. Sad će sve nadoknadit!
Dren

#46 Post Postao/la Dren »

ib je napisao/la:Pa naravno kad ih se sve iznaziva na početku i prikupi mailove i izrecitira pravila i mogućnosti, da se od početka svi lijepo tehnološki odgoje i nauče za kasnije. :rozi:
svejedno, voditelj 22ih liga ne može nadpišat voditelja našeg lige :kava: :mirko: :clint:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
dizi

#47 Post Postao/la dizi »

OK, već mi je stvarno bilo čudno da nije baš ništa upisano. :)
ib
Site Admin
Kontakt:

#48 Post Postao/la ib »

Dren je napisao/la:voditelj 22ih liga ne može nadpišat voditelja našeg lige :kava: :mirko: :clint:
true, ali može regrutirat boljeg od sebe. :s:
Sokk

#49 Post Postao/la Sokk »

Još jedna pobjeda RGNa, polako ulazimo u formu i bit će žestoka borba za 1. mjesto :cheer:
dizi

#50 Post Postao/la dizi »

misliš 6,7 i 11. kolo?
55

#51 Post Postao/la 55 »

6. i 7. kolo svakako, to će biti najteže u cijeloj ligi za RGNF :macevanje: :mljacko: , ali očekujem lijepe mečeve, od 11. kola ne očekujem apsolutno nikakav problem :pfff: , čak se više pribojavam Marušića u slijedećem kolu... :misli: , ipak mislim da će RGNF to dobiti i da će odlučivati s Vama i Ritmom za najviših par pozicija u ligi. :w:
55

#52 Post Postao/la 55 »

Ah, sada sam tek skužio :ajooj: :brukica: , u 11. kolu se sastajete Vi protiv Ritma... bit će to prava tekma, doista za zadnje kolo! :s: :s:
dizi

#53 Post Postao/la dizi »

da, dobro si skužio, mislim da će ta tri kola biti ključna za ukupni poredak...
55

#54 Post Postao/la 55 »

dizi, pa zar opet 10:0 :wow: :eek: ... Sramite se :fucka: , tek ste stigle u mušku ligu i odmah sve žive :cekicem: :tuctuc: :bike: , bojim se da će biti ono: "dobri smo bili danas, jedva čekam slijedeći meč, a s kime igramo slijedeću"? "Pa s Audio sustavima", "Aha, a kada"? "U slijedeći utorak, zašto"? "ajoooj, ma neću ja moći, nekakva me prehlada lovi... " :strah: :eek: :trk:
Eto tako bi se to moglo nastaviti! :rofl: :rofl: :rofl: Ovi moji dečki vrijedno treniraju :pingic: :znoj: , no još im puno fali igračkog iskustva :mudri: (vidjelo se posebno na meču protiv Dr. Ante Starčević-1000), ali nikome neće biti lako s njima! :mirko: :mljacko: :macevanje:
Sretno svima dalje i lijep pozdrav! :w:
dizi

#55 Post Postao/la dizi »

Tak se posložilo da prva 4 kola igramo s nešto slabijim ekipama, ali onda slijede 4 kola s jačima pa će to pokazati kako uistinu stojimo. Super je da tvoji treniraju, jer mi samo odigramo ta tri meča tjedno, trening nismo vidjele odavno.
Sretno i vama u toj vašoj "dead zone" 18. ligi.
WaterDog

#56 Post Postao/la WaterDog »

Samo tak odalje Audio! nemojte dati ni meča protivnicima :cheer:
dizi

#57 Post Postao/la dizi »

možda i tako bude. ćemo se potrudit.... :spring:
Smile

#58 Post Postao/la Smile »

Hvala Audio sustavima na susretljivosti oko termina za 4. kolo, budući da nama nema jednog igrača do četvrtka. Nije da će nešto značiti za konačan rezultat, ali zašto ne bi i on dobio malo po tamburi :retaj:

Jedno pitanje za nadležne: nije da nam je jako bitno jesmo li 9. ili 10., ali kako je Rakitovec ispred nas na tablici? Imamo po 3 boda, nismo igrali međusobno, naša meč razlika je 12:18 a njihova 10:20.
55

#59 Post Postao/la 55 »

Pa i nije tako jako bitno :pfff: , ionako ćete svi odigrati međusobno i dobiti realan poredak na kraju prvenstva, odgovorio bih rado i na to pitanje, ali ne znam :ne zna: , ne bih volio trkeljati o onome što nisam siguran... :blabla:
55

#60 Post Postao/la 55 »

dizi je napisao/la: Sretno i vama u toj vašoj "dead zone" 18. ligi.
Hvala, dizi, trebat će nam... :luck: , luda je kuća od rezultata :lud: , sada nam je pobjeda više nego potrebna i moramo je i ostvariti, unatoč odličnoj "travi" gospodina Perhača... :woohoo: , igram dobro protiv trave i to mi ne bi trebao biti poseban problem, pitanje je samo što on radi s forehandom! :misli: Ali ću se ja boriti do zadnje kapi krvi i, nadam se, pobijediti a ne iskrvariti do smrti! :rofl: :rofl: :rofl:
Odgovorite