| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
antispin
Pridružen/a: 07. 01. 2007. (18:49:33) Postovi: 326 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet sij 19, 2007 4:40 pm Naslov
: Prijedlog za početak proljetnog prvenstva 2008 g. |
|
|
| Igram za ekipu koja je nažalost ispala u prvom kolu kupa.Sada nam predstoji stanka do početka trećeg mjeseca,što mislim da je predugo za ovo zimsko vrijeme.Moj je prijedlog da proljetno prvenstvo 2008 g. počne u prvom tjednu drugog mjeseca.Ekipe koje bi igrale samu završnicu kupa,igrale bi paralelno kup i prvenstvo (3-4 kola ).Na taj način bi smanjli zimsku pauzu i proljetno bi prvenstvo završilo mjesec dana ranije čime bi izbjegli vručine u petom mjesecu te bi smo se mogli ranije posvetiti i drugim ljetnim sportovima.Možda bi se o tome moglo raspravljati na predstoječoj godišnjoj skupštini Sokaza. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: pet sij 19, 2007 5:54 pm Naslov
: Re: Prijedlog za početak proljetnog prvenstva 2008 g. |
|
|
| antispin (napisa): | | Igram za ekipu koja je nažalost ispala u prvom kolu kupa.Sada nam predstoji stanka do početka trećeg mjeseca,što mislim da je predugo za ovo zimsko vrijeme.Moj je prijedlog da proljetno prvenstvo 2008 g. počne u prvom tjednu drugog mjeseca.Ekipe koje bi igrale samu završnicu kupa,igrale bi paralelno kup i prvenstvo (3-4 kola ).Na taj način bi smanjli zimsku pauzu i proljetno bi prvenstvo završilo mjesec dana ranije čime bi izbjegli vručine u petom mjesecu te bi smo se mogli ranije posvetiti i drugim ljetnim sportovima.Možda bi se o tome moglo raspravljati na predstoječoj godišnjoj skupštini Sokaza. |
To bi bilo pametno, baš zbog toga jer kad zatopli rađe sam na tenisu vani nek u zatvorenom na pingaču  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: ned sij 21, 2007 4:50 pm Naslov
: |
|
|
ni u snu pod opijumom
nadam se, a i ocekujem da ce isto tako reagirati predsjedništvo sokaza
bitna je ta pauza da se covjek odmori prek praznika, pa da opet pocne trenirati pomalo, i udje u formu... pogotovo u slucaju promjene reketa (drva ili gume)....
ja osobno nisam trenirao sve od kraja jesenskog prvenstva pa do par dana prije prve utakmice kupa..... igrao pingic jesam, i to po 4 puta tjedno... ali samo partije, što malo čemu služi, no to mi je jako bitno da se opustim malo da dobijem volju da ponovno pocnem ozbiljno trenirat...
| Citat: | | zbog toga jer kad zatopli rađe sam na tenisu vani nek u zatvorenom na pingaču |
onda odi na tenis, i nemoj igrat sokaz na proljece... to je finalno tvoj izbor.... a sad da ljudi kojima je pingac prvi na ljestvici prioriteta, svoje navike pomjeraju radi meteroroloskih prilika, i želje nekolicine da igraju tenis, to se ne bi smjelo dogoditi... _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: ned sij 21, 2007 5:11 pm Naslov
|
|
| Citat: | | zbog toga jer kad zatopli rađe sam na tenisu vani nek u zatvorenom na pingaču |
onda odi na tenis, i nemoj igrat sokaz na proljece... to je finalno tvoj izbor.... a sad da ljudi kojima je pingac prvi na ljestvici prioriteta, svoje navike pomjeraju radi meteroroloskih prilika, i želje nekolicine da igraju tenis, to se ne bi smjelo dogoditi...[/quote]
Naravno da je moj izbor kaj ću igrati na proljeće, to mi neće niko govorit . Još uvijek imam dovoljno mladosti i htjenja da stignem oboje, za razliku od tebe koji to više nemože . Samo sam bio izrazio svoje mišljenje, neznam kaj odmah skačeš ko pitbul , da nisi živnuo od ovog bedastog vremena?
Neka IB stavi anketu dal bi ljudi voljeli za poćetak proljetnog djela veljaću ili ožujak pa da vidimo?
Bio si mi dobar referent lige , nemoj sad pokvarit to  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: ned sij 21, 2007 5:47 pm Naslov
|
|
| Citat: | | Još uvijek imam dovoljno mladosti i htjenja da stignem oboje |
meni su punih 23 godine i još uvijek se ubrajam medju mlade (nadam se), a i ja igram tenis... a i stignem oboje... i pingac mi je prioritet... tako da ako u slucaju preklapanja uvijek cu otici na pingac, a necu njima na tenisu prigovarat da ne stignem oboje....
i upravo zbog toga i jesam voditelj lige jer cu prije tenisa stavit rezultate na net i nazvat razne tukce koji se ne mogu dogovorit za mec ili mi nisu javili da su odgodili (pa i zbog toga zakasniti na tenis).... dok ce netko tenis, a i 59 drugih stvari napraviti prije toga, pa onda si gledajte 2 rezultata na netu od pretproslog kola...
| Citat: | | za razliku od tebe koji to više nemože |
prihvaćam izazov... vidimo se za stolom
| Citat: | | Neka IB stavi anketu dal bi ljudi voljeli za poćetak proljetnog djela veljaću ili ožujak pa da vidimo? |
pa neka stavi, ali nije nikakvo mjerilo kad nas 10-15 na forumu glasamo... to je vrlo selektivan i nekvalitetan uzorak.... _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: ned sij 21, 2007 6:52 pm Naslov
|
|
Nema frke možda i službeno prije nego očekuješ.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
|
Postano: ned sij 21, 2007 10:39 pm Naslov
|
|
Ne znam od čega se to treba odmarati preko praznika.Logično je da se proljetno prvenstvo nastavi što prije . Svaki duži prekid utječe na pad forme igrača,stoga je logično da prvenstvo što prije započne.Uostalom stolni tenis je zimski a ne ljetni sport,niti je to nogomet da se trebamo odmarati od prevelikih napora.A onaj tko želi,može igrati stolni tenis i preko cijelog ljeta.Dakle,situacija je vrlo jasna te molim IB da provede anketu o mojem prijedlogu.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned sij 21, 2007 11:38 pm Naslov
|
|
Eo saću stavit
Inače osobno sam za treći mjesec, jer je ić na utakmice po toplom vremenu zakon i luks pogotovo sad kad si kupim novo biciklo, zatim jer je pauza preko zime ok, i jer bi mi pet mjeseci bez pinponga na ljeto bilo malo previše. I jer mi je zabavnije dvaput ulazit u formu nego biti pola godine u jednoj
vlado --> <-- možda ja
E da, i ja igram tenis, i stignem sve čim ima sunceta vani  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Moover
|
Postano: sri sij 24, 2007 6:23 pm Naslov
|
|
moj prijedlog je da se stavi i ljetna liga koja bi se igrala u od polovice lipnja do polovice rujna...
 _________________ Moover, kuća stara  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
Pridružen/a: 20. 12. 2006. (23:11:15) Postovi: 57 Lokacija: Jablanovec
|
Postano: čet sij 25, 2007 7:09 pm Naslov
|
|
Ha ha, onda stvarno nevjerujem da bi se našlo igrača koji bi se žalili na hladnoću u dvorani.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet sij 25, 2007 7:12 pm Naslov
|
|
U našoj dvorani se nitko nikad ne žali na hladnoću.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
Pridružen/a: 20. 12. 2006. (23:11:15) Postovi: 57 Lokacija: Jablanovec
|
Postano: čet sij 25, 2007 7:21 pm Naslov
|
|
Ma ni kod nas se ne žale, samo kaj je došo jedan gospodin u džemperu i nakon odigranog meča jedino je njemu bilo hladno, a mi svi brišemo znoj i pokušavamo se ohladiti.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
antispin
|
Postano: čet sij 25, 2007 9:41 pm Naslov
|
|
Možda se je Sokaz proširio na Gorski Kotar i Liku pa ne možemo putovati u zimsko vrijeme,nego moramo čekati kasno proljeće.Zamislite naše starije kolege pingpongaše sa srčanim bolestima koji se moraju kuhati na 30 stupnjeva u petom mjesecu.Trebamo misliti i na njih,zar ne?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|