SOKAZ forum
14. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Pacer/pacemaker
- Maca Edinburgh
- Loptica Pong
Mi smo uvijek za plaćanje, nema problema. Bilo nam je zadovoljstvo odigrati s vama i proslaviti vašu pobjedu.Mlada nada Šibenika je napisao/la:Svaka čast ekipi EPN-a šta su i nakon prividno teškog poraza, bili odlični suparnici u pingaću, i još bolji kolege za šankom. Treba znati biti velik i u porazu![]()
![]()
, a mom krvniku, jednoj od loptica (neznam jel ping ili pong), poručujem da će platiti idući put za stolom, a druga loptica da će platiti zbog drugih stvari.
- Loptica Pong
-
Lin Chi Na
- Loptica Pong
-
Lin Chi Na
- Maca Edinburgh
-
Lin Chi Na
- Maca Edinburgh
Iviček trica, Garašić i Perković jedinice, par EPN-u
5:5
Kako EPN igra sa našim protivnicima kolo prije nas bilo bi lijepo da se napravi i neki osvrt na meč?
Iduću srijedu gostujemo u Stupniku.
A moj kratki osvrt na sinoćnji meč;
Šibenčani su u zadnjih pola godine od kada smo igrali vidljivo napredovali.
Još im je Daniel Klinac pravo pojačanje, ima školovani udarac, sve u svemu, ima i lakših načina za osvojiti bodove.
Inače potužio sam se Kreangici iz 17. lige da mi zlikovci nisu ni seta pustili
A on mi pun sebe odgovori; ti čokljavci iz KŠ mene neće moći dobiti ni kada ću imati 80 godina
5:5
Kako EPN igra sa našim protivnicima kolo prije nas bilo bi lijepo da se napravi i neki osvrt na meč?
Iduću srijedu gostujemo u Stupniku.
A moj kratki osvrt na sinoćnji meč;
Šibenčani su u zadnjih pola godine od kada smo igrali vidljivo napredovali.
Još im je Daniel Klinac pravo pojačanje, ima školovani udarac, sve u svemu, ima i lakših načina za osvojiti bodove.
Inače potužio sam se Kreangici iz 17. lige da mi zlikovci nisu ni seta pustili
A on mi pun sebe odgovori; ti čokljavci iz KŠ mene neće moći dobiti ni kada ću imati 80 godina
- Maca Edinburgh
jesu li to možda oni koji se boje ići na gostovanja, kojima ne odgovaraju uvjeti nijedne dvorane osim one jedne jedine u kojoj se parket skliže, a svjetla gotovo da i nema...da li su to isti oni koji protiv igrača KŠ-a imaju skor od sto mečeva, 2 pobjede a 98 poraza u toj istoj svojoj sauni od dvorane (čitaj manufakturne radnje)...pa eto ja ja tog gospona pozivam na tekmu, čak i u onoj njegovoj tvornici...Inače potužio sam se Kreangici iz 17. lige da mi zlikovci nisu ni seta pustili
A on mi pun sebe odgovori; ti čokljavci iz KŠ mene neće moći dobiti ni kada ću imati 80 godina![]()
55: Ping bez pinga nije ping!
- Maca Edinburgh