NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga, proljeće 2012.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Brod

PostPostano: pet ožu 23, 2012 10:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kak je jučer "plovil" Marco Polo?
Ili,drugim riječima,kak su "plivale" Vidre?
Washo

PostPostano: pet ožu 23, 2012 12:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobili smo ih nekako jedva, ja dobio sve tri, Stepan dobio Rajića i Stiplošeka, Kalac Sosića, al je zato četvrti igrač Landekić u svome jedinom meču skoro vratio Polo u igru, dobio Stepana i sve učinio neizvjesnim!!! Odlučujući meč, ja i "nabrijani" Rajić (zagrijavao se prije meča sa mnom na drugom stolu, to cijenim), je dobio porciju mrtvih loptica koje bi da mu je išlo najvjerojatnije lagano pospremio, ovako mi dobili!!! Najteži meč mi je bio sa Sosićem, mojim dragim ljevakom, jedva dobio u petom setu na razliku! Hvala Vam na gostoprimstvu, Jazbina je zakon!!! Juhuu Very Happy Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Burke

PostPostano: ned ožu 25, 2012 4:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovi iz Vidre su se raspištoljili u zadnje vrijeme. Snajper
Na svim turnirima na postoljima - što u singlu što u parovima (čak štoviše, sve parove osvajaju) Sumo
Brankec čak i u Jazbini složio tricu! Bit će teško protiv njih sljedeći tjedan! Strah
[Vrh]
Washo

PostPostano: ned ožu 25, 2012 7:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa ja mislim da će to biti pravi derbi, i mi i Vi igramo u zadnje vrijeme dobro, i nadam se da će svi doći zdravi i spremni za derbi, veliki pozdrav, vidimo se u petak!!! Juhuu
[Vrh]
Washo

PostPostano: sub ožu 31, 2012 10:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Derbi je opet, na našu sreću, otišao na našu stranu!!! Juhuu
Bilo je izjednačeno, kao i uvijek, igralo se skoro 4h Klanja se
Stepan složio tricu, dobio 3:0 Granta, pa skoro izgubio od Rožmana, jedva izvukao 0:2,i dobio na kraju 3:2, u zadnjem meču!
Ja dobio 2, izgubio 9:11 u petom setu od Viktora In love
Kalac nas opet spasio, izgubio od Rožmana, ali zato dobio Buršića i to je bilo to!!! Žao mi je što je Buršić bio sav strgan i nije mogao odigrati ni pola koliko može, svaka čast dečkima na borbi, sretno dalje!!! Veliki pozdrav svima!!! Partijana

Veliki pozdrav Grčiću, sve sam čuo, brzo nam se oporavi, živio!!!
[Vrh]
Burke

PostPostano: sub ožu 31, 2012 11:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svaka čast, Vidraši na pobjedi!
Meč je "standardno" trajao oko 4 sata (bez parova).
Naravno, Stepan i Branko protiv nas uvijek maksimalno motivirani i u super izdanju!
Na žalost, ja ovakav Gips nisam mogao dati maksimum (kao ni prošle sezone!) Dark evil Cursing
Neki će reći da nisam normalan kada isti dan nakon punktiranja koljena igram tekmu, ali nisam želio propustiti ovaj meč (ne mogu si pomoći Cekicem po glavi ).
Bio mi je cilj eventualno dobiti 1 partiju, ali eto, ništa od toga (iako sam u 2 partije bio blizu). Jednostavno su dečki iz Vidre neke ključne lopte odigrali odlično, a ja ne, i to je to!
Bit će valjda bolje idući puta (ako uopće sljedeće sezone budemo u istoj ligi!).
Odlično je saznanje da nam treći igrač igra sve bolje i da ćemo vas probati sljediti u stopu (samo ako bude zdravlja Moli )

Dečki, sretno dalje do 1. lige!
[Vrh]
Donic

PostPostano: ned tra 01, 2012 3:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zanima me što bi suci rekli na travu Tkalca i njezinu regularnost

Zadnja promjena: Donic; ned tra 01, 2012 8:57 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned tra 01, 2012 3:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mene zanima kojem od vas je drugo ime Zvonko?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Burke

PostPostano: ned tra 01, 2012 5:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Akadi (napisa):
Zanima me što bi suci rekli na "lakiranu" travu Tkalca i njezinu regularnost

Ma nema to veze! Trava ko trava, nije u njoj problem. Pfff Travu ili osječaš ili ne osječaš. Dapače, Kalac ima puno nezgodniji forhend nego travu!
Takvim igračima se ustvari igra po travi, ali radi se o tome da sam ja bio jako limitiran u kretanju zbog sj..... koljena pa je problem bio u meni jer mi se puno teže kretati protiv takve igre (stalno ti se rotira koljeno jer igraš više naprijed-nazad i mučiš se sa postavljanjem na lopticu) nego protiv bombaredera kao što su Stepan i Brankec (tu je bitnije kretanje lijevo-desno što mi je daleko manji problem).
Kalac je inače dobar i nezgodan igrač općenito, a ne zbog trave!
[Vrh]
Koki

PostPostano: ned tra 01, 2012 6:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Burke (napisa):
Akadi (napisa):

Ma nema to veze! Trava ko trava, nije u njoj problem. Pfff Travu ili osječaš ili ne osječaš. Dapače, Kalac ima puno nezgodniji forhend nego travu!
Takvim igračima se ustvari igra po travi, ali radi se o tome da sam ja bio jako limitiran u kretanju zbog sj..... koljena pa je problem bio u meni jer mi se puno teže kretati protiv takve igre (stalno ti se rotira koljeno jer igraš više naprijed-nazad i mučiš se sa postavljanjem na lopticu) nego protiv bombaredera kao što su Stepan i Brankec (tu je bitnije kretanje lijevo-desno što mi je daleko manji problem).
Kalac je inače dobar i nezgodan igrač općenito, a ne zbog trave!

Pitanje je jel trava regularna? kako igrati na nju drugo je pitanje. Ovo smo već prežvakali u drugoj temi...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zmilko

PostPostano: ned tra 01, 2012 6:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kako misliš neregularna.
Po ITTF -u ili regularna po ITTF-u ali štucana,pečena a možda i kuhana.Kako dolazi uskrs valja i malo ulaštiti da blešči kak bi se reklo.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Koki

PostPostano: ned tra 01, 2012 6:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
Kako misliš neregularna.
Po ITTF -u ili regularna po ITTF-u ali štucana,pečena a možda i kuhana.Kako dolazi uskrs valja i malo ulaštiti da blešči kak bi se reklo.

Pričao mi neki dan netko da za neke trave u 1. ligi nisi siguran jel su crvene ili crne. Istina?
[Vrh]
Donic

PostPostano: ned tra 01, 2012 6:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Piranja je regularna ITF trava, ali kada se prelakira lakom, nije više regularna, to onda glatka trava, blešči Smile
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned tra 01, 2012 7:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Akadi (napisa):

ovisi.

ako je regularna ne bi nista rekli.

ako je "lakirana" i neregularna, ne bi mu dali da igra s njom.

isto kao sto ne bi dali igrati sokazovcima koji tuniraju svoje gume.

isto kao sto ne bi dali igrati ljudima koji igraju s gumama cija je firma propala pa nisu produzile ittf licencu (mislim da je "banda" takav primjer, ili ce uskoro postati).

isto kao sto ne bi dali igrati ljudima kojima je guma odrezana par milimetara preko drva.

isto kao sto ne bi dali igrati ljudima kojima je guma negdje malo puknuta ili nagrizena.

isto kao sto ne bi dali igrati ljudima kojima drvo nije potpuno ravno (tako sam ja odigrao jednu sokaz sezonu sa malo spiganim mazunovom).

isto kao sto ne bi dali igrati ljudima na cijem softu ili travi nedostaje nekoliko cepica.

uistinu, svi ti ljudi ne bi smjeli igrati u sluzbenim natjecanjima ittf-a sa sucima.

Mah mah

nego, tko pita? fino se proziva kalca a bez potpisa.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: ned tra 01, 2012 8:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

lakirane gume,odrezani čepići na softu ili travi,gume iz mikrovalke nemaju veze sa spiganim drvom,okrhnutom gumom itd
to je nekaj čist drugo
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: ned tra 01, 2012 8:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

cist drugo je, u svakom slucaju nije isto. al na sve to bi sudac ittf-a rekao "ne moze". tako da argument "sto bi sudac rekao" - macku o rep.
[Vrh]
Washo

PostPostano: pon tra 02, 2012 7:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo odgovora!!! Koliko ja znam, a igram s njim, i imao sam tu čast da u više navrata odmjerim snage s njim Beljenje , Kalac ima Donic Piranju na backhandu,
na koju se normalno ulazi, kao što ti je i Dugi potvrdio!!! Znam za nekoliko igrača koji igraju sa takvim travama da o tome nema smisla raspravljati, ponekad se začudim kako ti ljudi uopće barataju sa tom "čizmom" na reketu, ali Kalac nije jedan od njih!!! Ako ti njegove loptice čudno dolaze, to je zato što "Tkalac" ne igra baš "pravilno", kao ni većina Sokaz-ovaca, čovjek igra vrhunski tenis pa je isti stil prenio i na pingač, tako da stolni igra kao Muster!!! Juhuu Veliki pozdrav!!!
[Vrh]
Brod

PostPostano: pon tra 02, 2012 7:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bolje ko Muster nego ko Master! Evil
Burke

PostPostano: pon tra 02, 2012 8:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo, još se jednom potvrđuje da su dobri (ili bar solidni) tenisači i dobri (i nezgodni) stolnotenisači (i obrnuto). Ima u SOKAZ-u puno primjera. Koliko znam to su: P. Lacković, Maljac, Prstec, Kalac, Župančić, J. Matešić,.....
A od onih koji relativno solidno igraju znam ih bar još 20 (uključujući i moju malenkost). S mnogima sam i odmjerio snage (prije nešto godina kada sam i tenis više igrao...)
Baš me zanima kako Brankec i Stepan stoje sa tenisom? Zubo Raspa nokte
[Vrh]
Lacka

PostPostano: pon tra 02, 2012 9:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma taj Tkalac je neka budala, to se odmah skuzi!!!
Taj nije vrijedan diskusije na forumu, zato pustite njega i njegovu ultra-mega-cool travuljagu na miru! Stanite za stol, posteno izgubite i trazite pobjede protiv luzera Stepana i Oriskovica!

Cestitke systemasima na dobroj borbi (pogotovo Bursicu koji se borio onako ozljeden i jos k tome brutalno nesretan)!
Pozdrav svima
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 2 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.