| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pet ožu 23, 2012 10:09 am Naslov
: |
|
|
Kak je jučer "plovil" Marco Polo?
Ili,drugim riječima,kak su "plivale" Vidre? _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: pet ožu 23, 2012 12:18 pm Naslov
|
|
Dobili smo ih nekako jedva, ja dobio sve tri, Stepan dobio Rajića i Stiplošeka, Kalac Sosića, al je zato četvrti igrač Landekić u svome jedinom meču skoro vratio Polo u igru, dobio Stepana i sve učinio neizvjesnim!!! Odlučujući meč, ja i "nabrijani" Rajić (zagrijavao se prije meča sa mnom na drugom stolu, to cijenim), je dobio porciju mrtvih loptica koje bi da mu je išlo najvjerojatnije lagano pospremio, ovako mi dobili!!! Najteži meč mi je bio sa Sosićem, mojim dragim ljevakom, jedva dobio u petom setu na razliku! Hvala Vam na gostoprimstvu, Jazbina je zakon!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: ned ožu 25, 2012 4:51 pm Naslov
|
|
Ovi iz Vidre su se raspištoljili u zadnje vrijeme.
Na svim turnirima na postoljima - što u singlu što u parovima (čak štoviše, sve parove osvajaju)
Brankec čak i u Jazbini složio tricu! Bit će teško protiv njih sljedeći tjedan!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: ned ožu 25, 2012 7:18 pm Naslov
|
|
Pa ja mislim da će to biti pravi derbi, i mi i Vi igramo u zadnje vrijeme dobro, i nadam se da će svi doći zdravi i spremni za derbi, veliki pozdrav, vidimo se u petak!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: sub ožu 31, 2012 10:37 am Naslov
|
|
Derbi je opet, na našu sreću, otišao na našu stranu!!!
Bilo je izjednačeno, kao i uvijek, igralo se skoro 4h
Stepan složio tricu, dobio 3:0 Granta, pa skoro izgubio od Rožmana, jedva izvukao 0:2,i dobio na kraju 3:2, u zadnjem meču!
Ja dobio 2, izgubio 9:11 u petom setu od Viktora
Kalac nas opet spasio, izgubio od Rožmana, ali zato dobio Buršića i to je bilo to!!! Žao mi je što je Buršić bio sav strgan i nije mogao odigrati ni pola koliko može, svaka čast dečkima na borbi, sretno dalje!!! Veliki pozdrav svima!!!
Veliki pozdrav Grčiću, sve sam čuo, brzo nam se oporavi, živio!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sub ožu 31, 2012 11:32 am Naslov
|
|
Svaka čast, Vidraši na pobjedi!
Meč je "standardno" trajao oko 4 sata (bez parova).
Naravno, Stepan i Branko protiv nas uvijek maksimalno motivirani i u super izdanju!
Na žalost, ja ovakav nisam mogao dati maksimum (kao ni prošle sezone!)
Neki će reći da nisam normalan kada isti dan nakon punktiranja koljena igram tekmu, ali nisam želio propustiti ovaj meč (ne mogu si pomoći ).
Bio mi je cilj eventualno dobiti 1 partiju, ali eto, ništa od toga (iako sam u 2 partije bio blizu). Jednostavno su dečki iz Vidre neke ključne lopte odigrali odlično, a ja ne, i to je to!
Bit će valjda bolje idući puta (ako uopće sljedeće sezone budemo u istoj ligi!).
Odlično je saznanje da nam treći igrač igra sve bolje i da ćemo vas probati sljediti u stopu (samo ako bude zdravlja )
Dečki, sretno dalje do 1. lige! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Donic
|
Postano: ned tra 01, 2012 3:34 pm Naslov
|
|
Zanima me što bi suci rekli na travu Tkalca i njezinu regularnost
Zadnja promjena: Donic; ned tra 01, 2012 8:57 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned tra 01, 2012 3:56 pm Naslov
|
|
| Mene zanima kojem od vas je drugo ime Zvonko? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: ned tra 01, 2012 5:48 pm Naslov
|
|
| Akadi (napisa): | | Zanima me što bi suci rekli na "lakiranu" travu Tkalca i njezinu regularnost |
Ma nema to veze! Trava ko trava, nije u njoj problem. Travu ili osječaš ili ne osječaš. Dapače, Kalac ima puno nezgodniji forhend nego travu!
Takvim igračima se ustvari igra po travi, ali radi se o tome da sam ja bio jako limitiran u kretanju zbog sj..... koljena pa je problem bio u meni jer mi se puno teže kretati protiv takve igre (stalno ti se rotira koljeno jer igraš više naprijed-nazad i mučiš se sa postavljanjem na lopticu) nego protiv bombaredera kao što su Stepan i Brankec (tu je bitnije kretanje lijevo-desno što mi je daleko manji problem).
Kalac je inače dobar i nezgodan igrač općenito, a ne zbog trave! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned tra 01, 2012 6:14 pm Naslov
|
|
| Burke (napisa): | | Akadi (napisa): | | Zanima me što bi suci rekli na "lakiranu" travu Tkalca i njezinu regularnost |
Ma nema to veze! Trava ko trava, nije u njoj problem. Travu ili osječaš ili ne osječaš. Dapače, Kalac ima puno nezgodniji forhend nego travu!
Takvim igračima se ustvari igra po travi, ali radi se o tome da sam ja bio jako limitiran u kretanju zbog sj..... koljena pa je problem bio u meni jer mi se puno teže kretati protiv takve igre (stalno ti se rotira koljeno jer igraš više naprijed-nazad i mučiš se sa postavljanjem na lopticu) nego protiv bombaredera kao što su Stepan i Brankec (tu je bitnije kretanje lijevo-desno što mi je daleko manji problem).
Kalac je inače dobar i nezgodan igrač općenito, a ne zbog trave! |
Pitanje je jel trava regularna? kako igrati na nju drugo je pitanje. Ovo smo već prežvakali u drugoj temi... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: ned tra 01, 2012 6:27 pm Naslov
|
|
Kako misliš neregularna.
Po ITTF -u ili regularna po ITTF-u ali štucana,pečena a možda i kuhana.Kako dolazi uskrs valja i malo ulaštiti da blešči kak bi se reklo. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned tra 01, 2012 6:43 pm Naslov
|
|
| zmilko (napisa): | Kako misliš neregularna.
Po ITTF -u ili regularna po ITTF-u ali štucana,pečena a možda i kuhana.Kako dolazi uskrs valja i malo ulaštiti da blešči kak bi se reklo. |
Pričao mi neki dan netko da za neke trave u 1. ligi nisi siguran jel su crvene ili crne. Istina? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Donic
|
Postano: ned tra 01, 2012 6:43 pm Naslov
|
|
Piranja je regularna ITF trava, ali kada se prelakira lakom, nije više regularna, to onda glatka trava, blešči  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned tra 01, 2012 7:48 pm Naslov
|
|
| Akadi (napisa): | | Zanima me što bi suci rekli na "lakiranu" travu Tkalca i njezinu regularnost |
ovisi.
ako je regularna ne bi nista rekli.
ako je "lakirana" i neregularna, ne bi mu dali da igra s njom.
isto kao sto ne bi dali igrati sokazovcima koji tuniraju svoje gume.
isto kao sto ne bi dali igrati ljudima koji igraju s gumama cija je firma propala pa nisu produzile ittf licencu (mislim da je "banda" takav primjer, ili ce uskoro postati).
isto kao sto ne bi dali igrati ljudima kojima je guma odrezana par milimetara preko drva.
isto kao sto ne bi dali igrati ljudima kojima je guma negdje malo puknuta ili nagrizena.
isto kao sto ne bi dali igrati ljudima kojima drvo nije potpuno ravno (tako sam ja odigrao jednu sokaz sezonu sa malo spiganim mazunovom).
isto kao sto ne bi dali igrati ljudima na cijem softu ili travi nedostaje nekoliko cepica.
uistinu, svi ti ljudi ne bi smjeli igrati u sluzbenim natjecanjima ittf-a sa sucima.
nego, tko pita? fino se proziva kalca a bez potpisa. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: ned tra 01, 2012 8:19 pm Naslov
|
|
lakirane gume,odrezani čepići na softu ili travi,gume iz mikrovalke nemaju veze sa spiganim drvom,okrhnutom gumom itd
to je nekaj čist drugo _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned tra 01, 2012 8:58 pm Naslov
|
|
| cist drugo je, u svakom slucaju nije isto. al na sve to bi sudac ittf-a rekao "ne moze". tako da argument "sto bi sudac rekao" - macku o rep. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Washo
|
Postano: pon tra 02, 2012 7:47 am Naslov
|
|
Evo odgovora!!! Koliko ja znam, a igram s njim, i imao sam tu čast da u više navrata odmjerim snage s njim , Kalac ima Donic Piranju na backhandu,
na koju se normalno ulazi, kao što ti je i Dugi potvrdio!!! Znam za nekoliko igrača koji igraju sa takvim travama da o tome nema smisla raspravljati, ponekad se začudim kako ti ljudi uopće barataju sa tom "čizmom" na reketu, ali Kalac nije jedan od njih!!! Ako ti njegove loptice čudno dolaze, to je zato što "Tkalac" ne igra baš "pravilno", kao ni većina Sokaz-ovaca, čovjek igra vrhunski tenis pa je isti stil prenio i na pingač, tako da stolni igra kao Muster!!! Veliki pozdrav!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pon tra 02, 2012 7:57 am Naslov
|
|
Bolje ko Muster nego ko Master!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: pon tra 02, 2012 8:12 am Naslov
|
|
Evo, još se jednom potvrđuje da su dobri (ili bar solidni) tenisači i dobri (i nezgodni) stolnotenisači (i obrnuto). Ima u SOKAZ-u puno primjera. Koliko znam to su: P. Lacković, Maljac, Prstec, Kalac, Župančić, J. Matešić,.....
A od onih koji relativno solidno igraju znam ih bar još 20 (uključujući i moju malenkost). S mnogima sam i odmjerio snage (prije nešto godina kada sam i tenis više igrao...)
Baš me zanima kako Brankec i Stepan stoje sa tenisom?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lacka
|
Postano: pon tra 02, 2012 9:14 am Naslov
|
|
Ma taj Tkalac je neka budala, to se odmah skuzi!!!
Taj nije vrijedan diskusije na forumu, zato pustite njega i njegovu ultra-mega-cool travuljagu na miru! Stanite za stol, posteno izgubite i trazite pobjede protiv luzera Stepana i Oriskovica!
Cestitke systemasima na dobroj borbi (pogotovo Bursicu koji se borio onako ozljeden i jos k tome brutalno nesretan)!
Pozdrav svima |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|