SOKAZ forum
14. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Maca Edinburgh
Za Tonija Milisu.
Toni,citam ovo i nevjerujem,koliko u tebi ima nekulture i mrznje..cijenim te kao igraca i osobu,al ovo stvarno nema smisla.
Poslao mi je Kresimir Civic sms gdje mi je napisao da me izazivas na susret bilo kad i bilo gdje,sto me je zacudilo jer ne znam zasto me izazivas na neke susrete kad se kao prvo niti ne druzimo niti ne igramo nikada,niti smo neki prijatelji,al sam rekao oke pa zasto ne,moze i u jazbini jer nikad nisam bio tamo jer je koliko znam zabranjeno doci ako nisi clan.
Moja dvorana je takva kakva je,nemam bolje uvijete i sto mogu,dolazio si kod mene besplatno igrati i nikad nisi rekao hvala.
Dobivao si me i cestitao sam ti uvijek.
Ako ti to sto znaci sokaz mi se je prilicno zgadio i mislio sam odustati od njega jer sam dozivio jako neugodnih stvari od par osoba,i onda me je prijatelj iz ekipe Medvedgrad nagovorio da ipak zaigram za njih.
Nikad mi nije ispod casti izgubiti od bilo koga,i nikad nisam nikoga optuzivo da me je dobio radi losih uvijeta.
Da mi je stalo do toga koja sam liga i da stojim sto bolje na rang listi igrao bih 6. ligu gdje sam imao par ponuda..al ne patim na lige niti na to koji sam na rang listi tako da preciznije trenutno sam na 600 + poziciji,pohvalno od tebe kad po tome vrednujes ljude.
Samo cu ti reci,svaka cast Toni,jako si postena i casna osoba,sigurno si ponosan na sebe.
lijep pozdrav
P.S. Gospodina Civica bih zamolio da ne pise u moje ime stvari koje nikad nisam rekao,znam da je to trebala ispast sala,ali kao sto vidis neki ljudi puni mrznje odma zele nekoga napasti i oblatiti.
Toni,citam ovo i nevjerujem,koliko u tebi ima nekulture i mrznje..cijenim te kao igraca i osobu,al ovo stvarno nema smisla.
Poslao mi je Kresimir Civic sms gdje mi je napisao da me izazivas na susret bilo kad i bilo gdje,sto me je zacudilo jer ne znam zasto me izazivas na neke susrete kad se kao prvo niti ne druzimo niti ne igramo nikada,niti smo neki prijatelji,al sam rekao oke pa zasto ne,moze i u jazbini jer nikad nisam bio tamo jer je koliko znam zabranjeno doci ako nisi clan.
Moja dvorana je takva kakva je,nemam bolje uvijete i sto mogu,dolazio si kod mene besplatno igrati i nikad nisi rekao hvala.
Dobivao si me i cestitao sam ti uvijek.
Ako ti to sto znaci sokaz mi se je prilicno zgadio i mislio sam odustati od njega jer sam dozivio jako neugodnih stvari od par osoba,i onda me je prijatelj iz ekipe Medvedgrad nagovorio da ipak zaigram za njih.
Nikad mi nije ispod casti izgubiti od bilo koga,i nikad nisam nikoga optuzivo da me je dobio radi losih uvijeta.
Da mi je stalo do toga koja sam liga i da stojim sto bolje na rang listi igrao bih 6. ligu gdje sam imao par ponuda..al ne patim na lige niti na to koji sam na rang listi tako da preciznije trenutno sam na 600 + poziciji,pohvalno od tebe kad po tome vrednujes ljude.
Samo cu ti reci,svaka cast Toni,jako si postena i casna osoba,sigurno si ponosan na sebe.
lijep pozdrav
P.S. Gospodina Civica bih zamolio da ne pise u moje ime stvari koje nikad nisam rekao,znam da je to trebala ispast sala,ali kao sto vidis neki ljudi puni mrznje odma zele nekoga napasti i oblatiti.
Zadnja izmjena: ........., dana/u čet ožu 29, 2012 11:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Petre ja sam mislio da si ti ozbiljan, ...55 je napisao/la:Plaču male curice..., a možda bude i gore
. E Krešo, onda ćeš ih morati tješiti
pa će se curice puuuno veseliti!
![]()
![]()
Fakat si me sad razpčaral
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
- Maca Edinburgh
Ovaj put s EPN-om tijesno na našu stranu
Mario izvrstan, donesel pobjedu uz odličnu igru.
Dvojac loptica iz EPN-a jučer prilično indisponiran tak da Krunina uvjerljiva izvedba nije bila puno od pomoči.
Izuzetak je bila Robertinova partija protiv našeg kapetana, pobjeda 3:0 čista ko suza
Takav bezobrazluk i gorak okus skrnavljenja skora vođe našeg čopora može se isprat samo s nekoliko runda pive g. Ojdenić ( na moj račun )

Ovaj put popili i rundu poslije tekme, a kak ispada da pijemo samo kad pobjeđujemo i u ligi smo obavezno s Vama, najbolje da se ljepo dogovorimo da pobijedimo mi, nemoramo ni igrat idemo odma na cicu
Mario izvrstan, donesel pobjedu uz odličnu igru.
Dvojac loptica iz EPN-a jučer prilično indisponiran tak da Krunina uvjerljiva izvedba nije bila puno od pomoči.
Izuzetak je bila Robertinova partija protiv našeg kapetana, pobjeda 3:0 čista ko suza
Takav bezobrazluk i gorak okus skrnavljenja skora vođe našeg čopora može se isprat samo s nekoliko runda pive g. Ojdenić ( na moj račun )
Ovaj put popili i rundu poslije tekme, a kak ispada da pijemo samo kad pobjeđujemo i u ligi smo obavezno s Vama, najbolje da se ljepo dogovorimo da pobijedimo mi, nemoramo ni igrat idemo odma na cicu
Hah, žao mi je što sam te razočarao ko čovekaIkota je napisao/la:Petre ja sam mislio da si ti ozbiljan, ...55 je napisao/la:Plaču male curice..., a možda bude i gore
. E Krešo, onda ćeš ih morati tješiti
pa će se curice puuuno veseliti!
![]()
![]()
Fakat si me sad razpčaral
- Maca Edinburgh
e sad nije baš tako bilo....malo zafrkancije i provokacije da, ali nismo se gadili...više mi to sliči na jednu akademsku diskusiju, za koju se znalo i prije početkja da neće imati svoju konkluziju....glupo mi je da se ovako prepucavaju i gade preko foruma, ali eto, i to je dio naše SOKAZ-ovske svakodnevnice
Btw čestitamo gospodi iz Stupnika, posebno Garašiću M. na pobjedi, a i na svojo koži sam iskusio prije nekih godinu dana kako on zna i može odigrati...
55: Ping bez pinga nije ping!
- Loptica Pong
Iznenadio nas Mario totalno. Jako lijepo je odigrao. Bez obzira što su loptice bile prilično indisponirane s početka, nadigrao nas je jučer bolji igrač.Hvatljivi je napisao/la:Mario izvrstan, donesel pobjedu uz odličnu igru.
Najbolji meč po meni Kruno i Ivica. S obzirom na poraz od prošli puta Ivica je od prve loptice navalio ofenzivno (s obzirom da obično igra defanzivnije, bilo je lijepo za gledati) ali eto Kruno je prevagnuo.
Bilježim se sa štovanjem za obećane pive H. Sve u svemu zaslužena pobjeda. Sretno dalje.
Kreanga-Kreangica je umanjenica od Kreanga..a i bas me zanima kako bi se ti ponjeo da je o tebi netko bez ikakvog razloga napisao tako gadne stvari.55 je napisao/la: Hah, žao mi je što sam te razočarao ko čoveka![]()
, sa ženskom verzijom Kreange sam u sasvim korektnim odnosima, s onim čokljavim Milišom u izvrsnim odnosima (samo da ga još počnem
)
![]()
, glupo mi je da se ovako prepucavaju i gade preko foruma, ali eto, i to je dio naše SOKAZ-ovske svakodnevnice
, kada to Krešo zakuha onda je to pravi "bosanski" lonac!
![]()
![]()
Da, siguran sam da je Tonijev motiv bio sportska želja da bude bolji od tebeKreangica je napisao/la:Kreanga-Kreangica je umanjenica od Kreanga..a i bas me zanima kako bi se ti ponjeo da je o tebi netko bez ikakvog razloga napisao tako gadne stvari.55 je napisao/la: Hah, žao mi je što sam te razočarao ko čoveka![]()
, sa ženskom verzijom Kreange sam u sasvim korektnim odnosima, s onim čokljavim Milišom u izvrsnim odnosima (samo da ga još počnem
)
![]()
, glupo mi je da se ovako prepucavaju i gade preko foruma, ali eto, i to je dio naše SOKAZ-ovske svakodnevnice
, kada to Krešo zakuha onda je to pravi "bosanski" lonac!
![]()
![]()
Hebiga, ti se previše lako daš upaliti
Do neba mir i kriv je krumpir!
Postat ću stihoklepac kao Brod...
- Maca Edinburgh
Mislim da Petar ima sve predispozicije da igra sa normalnim gumamaMaca Edinburgh je napisao/la:Očeš me poslušati i staviti antispin? ha čoki?
Za materijalima posežu "očajnici" (u koje i ja spadam) koji nemaju brzinu te moraju na neki način zahebat protivnika. E onda se javljaju ideje kao trava i antispin, a i soft.
Petre ostani na normalnim gumama i budi "čoki" i dalje
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!