13. liga - proljeće

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
vjekkk

#61 Post Postao/la vjekkk »

Srebrni je napisao/la:Svilci, mi smo dogovorili termin s Igromat 600 u četvrtak 12.04. u 19:30 pa bi nam pasalo da vi isti dan odigrate s 3.poluvrijeme, jer bi mi mogli onda s njima dogovoriti termin dan ranije za odgođenu utakmicu s obzirom da nam samo taj preostali termin, u srijedu, odgovara slijedeći tjedan.
Kolko ja znam, mi bi ponudili srijedu ili četvrtak, ali Guardiola će danas potvrditi kada se javi s friškim sinoćnjim rezultatom i osvrtom protiv Tehničara. :yesss: :yesss:
japanac

#62 Post Postao/la japanac »

Velika pobjeda Tekstilaca . Konačni rezultat baš i ne pokazuje pravo stanje u tekmi , puna neizvjesnosti ali su dečki održali koncentraciju . Svaka čast Vjeki , povratak u velikom stilu , naročito protiv Željka Klepac . Stipe definitivno proradio a Greta standardno održava visoku razinu igre . Protivnici igrali izvrsno , tehnički izrađeni ping , ali na našoj strani je i mladost ( čitaj - brzina , svježina ) .
Slijedeće gostovanje kod Jablanovca ovaj petak , kako nam je Stipe definitivno odsutan ( su blagdani , ne ) bilo bu gusto . Eto , Gvardiola dobiva priliku za popravni :zubo: .
Drugi tjedan igramo kontra 3. poluvremena doma , srijeda ili četvrtak ( dečki se još nisu javili ) , treća tekma u nizu koja možda riješi puno toga .
Još jednom čestitke Malim tehničarima , a mojim dečkima skidam kapu do poda :top:
jaki
Kontakt:

Jablanovec-WD

#63 Post Postao/la jaki »

A što je sa utakmicom Jablanovec-WD?
Svi čekamo taj rezultat.
:rolleyes:
vjekkk

Re: Jablanovec-WD

#64 Post Postao/la vjekkk »

jaki je napisao/la:A što je sa utakmicom Jablanovec-WD?
Svi čekamo taj rezultat.
:rolleyes:
Danas igramo, nažalost bez našeg prvog igrača.... :(
Lin Chi Na

#65 Post Postao/la Lin Chi Na »

Šta je prvi igrač iša u Zadar??
japanac

#66 Post Postao/la japanac »

Da se razmemo , Vjeko se zeka . On je naš prvi reket , drugi Greta a treći je otiša u Zadar :zubo:
Brod jr.

#67 Post Postao/la Brod jr. »

danas ne znam jel bum stigal na okršaj al sam ziher da bu gvardiola proigral. :cerek:
ajmo svilci!!!! :wd:
jedino vam priznam poraz od Mikuša a ostale morate nakantat........greta 2,vjekk 2 a menager bar 1 tak da se u paru borite za sva 3 boda!!!!
jeste čuli??? :azdaja:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Brod

#68 Post Postao/la Brod »

Ma daj,nije ni Mikuš svemirac,jedan ga mora skinut ak misle da su spremni za jače lige.
Ja im bez 1 na Mikušu niš ne priznam... :E: :D
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
vjekkk

#69 Post Postao/la vjekkk »

Brod je napisao/la:Ma daj,nije ni Mikuš svemirac,jedan ga mora skinut ak misle da su spremni za jače lige.
Ja im bez 1 na Mikušu niš ne priznam... :E: :D
OK, onda bum ga ja skinul...golog, a Greta će da ga praši odozada. Ili si mislio u igri? :zubo:

Inače Hrc, igramo vani, jer da smo doma bili bi ziher.
Jel ima kakvog druženja danas u jazbini pošto nema tekmi? :pivo:
Brod

#70 Post Postao/la Brod »

Kaj ste ti i Greta, Lolek i Bolek? :lol: :E:
Danas nema dežurstva u Jazbini baš kao ni u ponedeljak! :amen:
wolf
Kontakt:

#71 Post Postao/la wolf »

U ponedjeljak je i tekma(Marco polo) i dežurstvo , naime ja dolazim na prvi trening nakon ...pauze :rolleyes: :zubo:
drda

#72 Post Postao/la drda »

:lol: :lol: :lol: :lol:
kajići me uvijek nasmiju
daj i dalmatinca im negdje smjesti
Gregor

#73 Post Postao/la Gregor »

japanac je napisao/la:Da se razmemo , Vjeko se zeka . On je naš prvi reket , drugi Greta a treći je otiša u Zadar :zubo:
Šefe, pa Vi isto krivo govorite, pa Vi ste treći reket, ko je taj Štef, jer to ovaj :afro: . Prvo nek se ošiša, a onda može postati neki reket. Nego šefe danas drž gaće i šamaraj koliko ide, držim fige. :biggun:

PS molim vas nemojte me gurat u nekakve igrice sa muškima :tuctuc: , ipak se rađe igram sa ljepšim spolom :cice: . Sa muškima samo za stolom. :tenk:
japanac

#74 Post Postao/la japanac »

Eto nisam mogel izdržati da ne javim lošu vijest - Tekstilci glatko izgubili , pokupili svoje krpice i domeka :zubo: Očito nije bio naš dan , nikako da se ostvari bar jedna pobjeda čisto pa da svi dobijemo na sigurnosti. Taman kad i nekaj dobiš te protivnik odkanta . Kak su dečki iz Jablanovca svi materijalisti teško nam je bilo igrati protiv njih , stalno ti dolaze novi valovi istog ..... :mad:
No , kaj je je , zaslužili su pobjedu jer su znali iskoristiti svoje šanse , kod nas premalo odlučnosti u momentima kada se lomio rezultat .
Slijedeće kolo doma protiv 3. poluvremena , prilika za popravak koju ne smijemo propustiti :top:
Još jemput Jablanovcu pozdrav , fala na pivama i druženju , pa baš i nije bilo tak strašno :rofl:
Brod

#75 Post Postao/la Brod »

Pazite samo da ne udjete u niz(negativan).... :E: ,sad kad ste pokazali da ste jaki na materijale! :cerek:
vjekkk

#76 Post Postao/la vjekkk »

Kvragu, šteta što I.P.A. nije maznula boda. Taman bi nam sjelo... :E:
ČUPKO

#77 Post Postao/la ČUPKO »

oni mogu maznut samo nekom lovu na cesti ali bodove nemogu :gitara: :headbang:
vjekkk

#78 Post Postao/la vjekkk »

ČUPKO je napisao/la:oni mogu maznut samo nekom lovu na cesti ali bodove nemogu :gitara: :headbang:
:lol: :lol:
Srebrni

#79 Post Postao/la Srebrni »

ČUPKO je napisao/la:oni mogu maznut samo nekom lovu na cesti ali bodove nemogu :gitara: :headbang:
Hvala, hvala na lijepim razmišljanjima i podršci. Imat ćemo to u vidu u budućnosti :vrag:, ali I.P.A. je ostvarila značajnu pobjedu :lux: za naše samopouzdanje i uz dodatni trening krećemo smjelo :mirko: prema gornjem dijelu tablice.
Čestitke Svilcima na pobjedi. Svaka čast :top:
Jazbina je večeras bila neosvojiva. :D
vjekkk

#80 Post Postao/la vjekkk »

Čestitke Svilcima na pobjedi. Svaka čast :top:
Jazbina je večeras bila neosvojiva. :D
Thanks! Sinoć je zaista dvorana bila utvrda. Čestitke pandurima i Utrini. :top: :cheer:
Odgovorite