SOKAZ forum
13. liga - proljeće
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Kolko ja znam, mi bi ponudili srijedu ili četvrtak, ali Guardiola će danas potvrditi kada se javi s friškim sinoćnjim rezultatom i osvrtom protiv Tehničara.Srebrni je napisao/la:Svilci, mi smo dogovorili termin s Igromat 600 u četvrtak 12.04. u 19:30 pa bi nam pasalo da vi isti dan odigrate s 3.poluvrijeme, jer bi mi mogli onda s njima dogovoriti termin dan ranije za odgođenu utakmicu s obzirom da nam samo taj preostali termin, u srijedu, odgovara slijedeći tjedan.
Velika pobjeda Tekstilaca . Konačni rezultat baš i ne pokazuje pravo stanje u tekmi , puna neizvjesnosti ali su dečki održali koncentraciju . Svaka čast Vjeki , povratak u velikom stilu , naročito protiv Željka Klepac . Stipe definitivno proradio a Greta standardno održava visoku razinu igre . Protivnici igrali izvrsno , tehnički izrađeni ping , ali na našoj strani je i mladost ( čitaj - brzina , svježina ) .
Slijedeće gostovanje kod Jablanovca ovaj petak , kako nam je Stipe definitivno odsutan ( su blagdani , ne ) bilo bu gusto . Eto , Gvardiola dobiva priliku za popravni
.
Drugi tjedan igramo kontra 3. poluvremena doma , srijeda ili četvrtak ( dečki se još nisu javili ) , treća tekma u nizu koja možda riješi puno toga .
Još jednom čestitke Malim tehničarima , a mojim dečkima skidam kapu do poda
Slijedeće gostovanje kod Jablanovca ovaj petak , kako nam je Stipe definitivno odsutan ( su blagdani , ne ) bilo bu gusto . Eto , Gvardiola dobiva priliku za popravni
Drugi tjedan igramo kontra 3. poluvremena doma , srijeda ili četvrtak ( dečki se još nisu javili ) , treća tekma u nizu koja možda riješi puno toga .
Još jednom čestitke Malim tehničarima , a mojim dečkima skidam kapu do poda
Jablanovec-WD
A što je sa utakmicom Jablanovec-WD?
Svi čekamo taj rezultat.

Svi čekamo taj rezultat.
Re: Jablanovec-WD
Danas igramo, nažalost bez našeg prvog igrača....jaki je napisao/la:A što je sa utakmicom Jablanovec-WD?
Svi čekamo taj rezultat.
OK, onda bum ga ja skinul...golog, a Greta će da ga praši odozada. Ili si mislio u igri?Brod je napisao/la:Ma daj,nije ni Mikuš svemirac,jedan ga mora skinut ak misle da su spremni za jače lige.
Ja im bez 1 na Mikušu niš ne priznam...![]()
Inače Hrc, igramo vani, jer da smo doma bili bi ziher.
Jel ima kakvog druženja danas u jazbini pošto nema tekmi?
Šefe, pa Vi isto krivo govorite, pa Vi ste treći reket, ko je taj Štef, jer to ovajjapanac je napisao/la:Da se razmemo , Vjeko se zeka . On je naš prvi reket , drugi Greta a treći je otiša u Zadar
PS molim vas nemojte me gurat u nekakve igrice sa muškima
Eto nisam mogel izdržati da ne javim lošu vijest - Tekstilci glatko izgubili , pokupili svoje krpice i domeka
Očito nije bio naš dan , nikako da se ostvari bar jedna pobjeda čisto pa da svi dobijemo na sigurnosti. Taman kad i nekaj dobiš te protivnik odkanta . Kak su dečki iz Jablanovca svi materijalisti teško nam je bilo igrati protiv njih , stalno ti dolaze novi valovi istog .....
No , kaj je je , zaslužili su pobjedu jer su znali iskoristiti svoje šanse , kod nas premalo odlučnosti u momentima kada se lomio rezultat .
Slijedeće kolo doma protiv 3. poluvremena , prilika za popravak koju ne smijemo propustiti
Još jemput Jablanovcu pozdrav , fala na pivama i druženju , pa baš i nije bilo tak strašno
No , kaj je je , zaslužili su pobjedu jer su znali iskoristiti svoje šanse , kod nas premalo odlučnosti u momentima kada se lomio rezultat .
Slijedeće kolo doma protiv 3. poluvremena , prilika za popravak koju ne smijemo propustiti
Još jemput Jablanovcu pozdrav , fala na pivama i druženju , pa baš i nije bilo tak strašno
Hvala, hvala na lijepim razmišljanjima i podršci. Imat ćemo to u vidu u budućnostiČUPKO je napisao/la:oni mogu maznut samo nekom lovu na cesti ali bodove nemogu![]()
Čestitke Svilcima na pobjedi. Svaka čast
Jazbina je večeras bila neosvojiva.