SOKAZ forum
14. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
"TONI M (ko SENA M ) izvrstan, gušt igrat s njim, opral nas svu trojicu."
Yo man Hvatljivi,
ne znam kaj će ti Maca Ed. s obzirom na iste početne inicijale reći za komparaciju sa singerom sheet lakih nota, meni nije za ponos!
"Moglo je bit i čupavo kod meča Sušac - Garašić"
Ovakav match ne pamtim, mislio sam da su Azijati najbolji u badmintonu,
ali ovaj duo fantasticus je pokazao da i Euroljani tu imaju što za pokazati!
Takodjer su dokazali koliko bi Portalak dobro došao u ovim situacijama, kao i spray za suho grlo te Normabel za opuštanje ukočenih udova!
Hvala na gostoprimstvu, jedno od mojih najljepših gostovanja u svakom pogledu!
Yo man Hvatljivi,
ne znam kaj će ti Maca Ed. s obzirom na iste početne inicijale reći za komparaciju sa singerom sheet lakih nota, meni nije za ponos!
"Moglo je bit i čupavo kod meča Sušac - Garašić"
Ovakav match ne pamtim, mislio sam da su Azijati najbolji u badmintonu,
ali ovaj duo fantasticus je pokazao da i Euroljani tu imaju što za pokazati!
Hvala na gostoprimstvu, jedno od mojih najljepših gostovanja u svakom pogledu!
-
Lin Chi Na
- Maca Edinburgh
nemojte "pilit naopako" što bi živkec rekao.....ima se tu još igrati, osim ako ne kiksate sa zepom...nego, kad će te nam ponuditi termine...bilo bi dobro znati ranije , pa da se možemo bolje organizirati radi prvomajskih praznika....Na prvu gledano velika je vjerojatnost da bu vrh i na kraju zgledal ovak,a još veća da bumo s Vama u ligi i na jesen
55: Ping bez pinga nije ping!
-
Lin Chi Na
Ma Šibenčani, kod nas niko ne pili osim nešto malo kapetan, tak i ak okrenemo pilu naopačke gotovo je ista ko i odozgora, glatka, tajanstvena i pomalo omamljujuća.
Da bi ostala doza napetosti u utakmici s Vama, moramo pobedit ZEP.
Ljudi nisu bezazleni već dobri i iskusni, a nisko su u ligi jer se nikak nemreju skupit. No uvjeren sam da buju protiv nas u punom sastavu jer im je to zadnji vlak za spas. Tak da bu čupavo, no nismo ni mi za bacit.
Termini su ziher Srijeda i Petak, no neznam točnu satnicu. To javim naknadno.
Da bi ostala doza napetosti u utakmici s Vama, moramo pobedit ZEP.
Ljudi nisu bezazleni već dobri i iskusni, a nisko su u ligi jer se nikak nemreju skupit. No uvjeren sam da buju protiv nas u punom sastavu jer im je to zadnji vlak za spas. Tak da bu čupavo, no nismo ni mi za bacit.
Termini su ziher Srijeda i Petak, no neznam točnu satnicu. To javim naknadno.
- Maca Edinburgh
- Maca Edinburgh
ma već je pun poklona.....Hvatljivi je napisao/la:Oba dana Su termini od 19.00 meni osobno je petak isto draži.
Kaj se to Krnić ženi? Sad bu tek shvatil pravi smisao SOKAZA.
On bu onda pri lovi, bome bi mu mogli pustit :-)
Sinoć je primjerice dobio reket na poklon, doduše u komadićima, ali poklon je poklon...Našel sam jučer krhotine nekakvog drva za drugim stolom!
-
Lin Chi Na
- Maca Edinburgh
pa napisa san ti u postu ranije...živko je poslije meča dobio reket na poklon od Munjakovića...razbija je reket nakon šta je u trećem setu vodija 10:6 i izgubija ga.... nije tija više nastaviti, ako ništa drugo održa je svoje obećanje da ne uzima više reket u ruke...malo smo se svi iznenadili, ali sve u svemu stvarno napet meč...mislin da je malo više ovaj munjaković u igri, bilo bi svega....ovako ipak bodovi ostaju u "rupi"....Dren je napisao/la:a šta je bilo?
vidim po zapisniku da si ti odigrao protiv nikoga zadnju, kod još relativno aktivnog rezultata od 5:2 ?!?!?
pa ako sam napisao neukusnu šalu po tvojim mjerilima, i ti je brisao, mislim da nema potrebe da sad i vrijeđaš.
Da si napisao baba, pa ajde. Al babetina?!?!? Nisam tako debel i star (mada imam takvu bradu), jebemu
:tuga: : očaj: :žilet:
Da si napisao baba, pa ajde. Al babetina?!?!? Nisam tako debel i star (mada imam takvu bradu), jebemu
:tuga: : očaj: :žilet:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!