SOKAZ forum
13. liga - proljeće
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Tekstilci odradili svoje nakon što su stekli status favorita za osvajanje lige , što je vjerojatno dosta utjecalo na igru momčadi . Kad smo ovo dobili ostalo bi trebalo biti laganica
Tekma dobivena u prvom meču , Greta spašava 0:2 , i zadnjem , Vjeko spašava 0:2 .Protivnici do zla boga neugodni , Augustić sa svojim načinom držanja reketa , guranjem loptice , vrlo neugodan stil igre - rekli bi unikatni , veliki problem mojima . Šteta da ga Greta nije dobio , a imao ga u petom setu 8:6 i svoje serve , ali ....Šesto , čovjek igrao kao u najboljim godinama , moji ga razigrali i tada su počeli problemi . Njihov položaj na ljestvici lige je sigurno nerealan .
No , bilo kako bilo očito je otvorena sezona lova na Tekstilce , ono , možemo i ispasti ali smo ih pobijedili pa treba biti maksimalno oprezan u svakom meču . Mislim da dalje ne bi trebalo biti problema , pogotovo što je između pratitelja počela opća tarapana ( samo tako dečki
)
Slijedeća tekma doma sa Inkerom , čestitke polismenima na pobjedi , sredite Odru pa će biti možda i neka piva
Sve u svemu zadovoljan sa igrom svoje momčadi misleći prvenstveno na mentalnu snagu u prelomnicama meča , ovakve tekme ne možeš vježbati i trenirati već ih treba dobiti a tu je psiha najvažnija .
Au , što se ja raspiso
No , bilo kako bilo očito je otvorena sezona lova na Tekstilce , ono , možemo i ispasti ali smo ih pobijedili pa treba biti maksimalno oprezan u svakom meču . Mislim da dalje ne bi trebalo biti problema , pogotovo što je između pratitelja počela opća tarapana ( samo tako dečki
Slijedeća tekma doma sa Inkerom , čestitke polismenima na pobjedi , sredite Odru pa će biti možda i neka piva
Sve u svemu zadovoljan sa igrom svoje momčadi misleći prvenstveno na mentalnu snagu u prelomnicama meča , ovakve tekme ne možeš vježbati i trenirati već ih treba dobiti a tu je psiha najvažnija .
Au , što se ja raspiso

Tek kad sam pozornije pogledal rezultat skužil sam zakaj na dva topica piše istoSrebrni je napisao/la:Za informaciju zainteresiranima, IPA je izvojevala vrlo, vrlo tešku pobjedu, doslovce u zadnjem meču, igre parova (5.set)![]()
![]()
, ali zasluženo sa 6:4, protiv Inker III Helene i sada s optimizmom gledamo u daljnju budućnost.
![]()
![]()
vjekkk je napisao/la:Odrađeno! Bravo!japanac je napisao/la:Danas se od polismena očekuje prvi cener na kontu
Tekstilci nastavili u očekivanom trendu . Tekma počela super a onda nastupa Greta i gubi u fiksu , ostatak ekipe se povodi za onim " kad može on mogu i ja " i evo ti problema na vidiku. Dečki nikak ne kuže da još nije gotovo , najteže tek predstoji . No , nakon što su vidjeli da je vrag odnesel šalu primili se posla i odradili što su trebali odmah u 6 partija .
Vidim da se i Odra uključila u trku za vrh , slijedeća dva kola definitivno odlučuju o vrhu tablice , morti zbrišemo pratiteljima a morti se do kraja ne bu znao poredak od 1 do 3 mjesta . Liga je zbilja neizvjesna
Vidim da se i Odra uključila u trku za vrh , slijedeća dva kola definitivno odlučuju o vrhu tablice , morti zbrišemo pratiteljima a morti se do kraja ne bu znao poredak od 1 do 3 mjesta . Liga je zbilja neizvjesna