13. liga - proljeće

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
japanac

#101 Post Postao/la japanac »

Tekstilci odradili svoje nakon što su stekli status favorita za osvajanje lige , što je vjerojatno dosta utjecalo na igru momčadi . Kad smo ovo dobili ostalo bi trebalo biti laganica ;) Tekma dobivena u prvom meču , Greta spašava 0:2 , i zadnjem , Vjeko spašava 0:2 .Protivnici do zla boga neugodni , Augustić sa svojim načinom držanja reketa , guranjem loptice , vrlo neugodan stil igre - rekli bi unikatni , veliki problem mojima . Šteta da ga Greta nije dobio , a imao ga u petom setu 8:6 i svoje serve , ali ....Šesto , čovjek igrao kao u najboljim godinama , moji ga razigrali i tada su počeli problemi . Njihov položaj na ljestvici lige je sigurno nerealan .
No , bilo kako bilo očito je otvorena sezona lova na Tekstilce , ono , možemo i ispasti ali smo ih pobijedili pa treba biti maksimalno oprezan u svakom meču . Mislim da dalje ne bi trebalo biti problema , pogotovo što je između pratitelja počela opća tarapana ( samo tako dečki :zubo: )
Slijedeća tekma doma sa Inkerom , čestitke polismenima na pobjedi , sredite Odru pa će biti možda i neka piva :top:
Sve u svemu zadovoljan sa igrom svoje momčadi misleći prvenstveno na mentalnu snagu u prelomnicama meča , ovakve tekme ne možeš vježbati i trenirati već ih treba dobiti a tu je psiha najvažnija .
Au , što se ja raspiso :wd:
Dren

#102 Post Postao/la Dren »

japanac je napisao/la: Au , što se ja raspiso :wd:
pih, amater :kava:
:zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#103 Post Postao/la wolf »

japanac je napisao/la:. Njihov položaj na ljestvici lige je sigurno nerealan .
A da nije možda vaš nerealan ... :rolleyes: :E: :zubo:
wolf
Kontakt:

#104 Post Postao/la wolf »

Srebrni je napisao/la:Za informaciju zainteresiranima, IPA je izvojevala vrlo, vrlo tešku pobjedu, doslovce u zadnjem meču, igre parova (5.set) :s: :s: :s: , ali zasluženo sa 6:4, protiv Inker III Helene i sada s optimizmom gledamo u daljnju budućnost. :lux: :lux: :lux:
Tek kad sam pozornije pogledal rezultat skužil sam zakaj na dva topica piše isto :rolleyes: pa srebrni mitski letač je nabio frajera od kojeg su i Mirko :mirko: i Gabra dobili po riti :tuctuc: :lux: :lux: :lux: i to , pazi , 3-0 i još odlućujuća tekma za bodove :s: :s: :s: :top:
Brod

#105 Post Postao/la Brod »

bogme Zoki,svaka čast! :s: :s: :s: :lux:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Srebrni

#106 Post Postao/la Srebrni »

Zahvaljujem na čestitkama :w: no značajniji je povrat našeg para koji je gubio s 0:2 i herojski se vratio i pobijedio, a sveukupno gledano pobijedio je ekipni nastup gdje je svatko dao svoj obol pobjedi, koliko je mogao. :trio:
wolf
Kontakt:

#107 Post Postao/la wolf »

Srebrni je napisao/la:Zahvaljujem na čestitkama :w: no značajniji je povrat našeg para ...... gdje je svatko dao svoj obol pobjedi, koliko je mogao. :trio:
Koja skromnost :wow: :top: :zubo:
japanac

#108 Post Postao/la japanac »

Danas se od polismena očekuje prvi cener na kontu :top:
vjekkk

#109 Post Postao/la vjekkk »

japanac je napisao/la:Danas se od polismena očekuje prvi cener na kontu :top:
Odrađeno! Bravo!
Dren

#110 Post Postao/la Dren »

ja samo moram reć da je naš, sokazovski Gvardiola :wd: puno bolji od onog Barcinog :kava:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#111 Post Postao/la wolf »

A igra bez Messija :rofl: :cerek: :zubo:
Srebrni

#112 Post Postao/la Srebrni »

vjekkk je napisao/la:
japanac je napisao/la:Danas se od polismena očekuje prvi cener na kontu :top:
Odrađeno! Bravo!
:top: Zahvaljujem na čestitki, no protivnici nisu imali nikakve šanse pa nije neki uspjeh mada je to povijesno gledano, naš prvi cener. I naš Ivek je konačno krenuo s pobjedama :s: pa za neko vrijeme i puno :pingic: očekujemo i njegove pozitivne rezultate protiv jačih protivnika. :cheer:
japanac

#113 Post Postao/la japanac »

Tekstilci nastavili u očekivanom trendu . Tekma počela super a onda nastupa Greta i gubi u fiksu , ostatak ekipe se povodi za onim " kad može on mogu i ja " i evo ti problema na vidiku. Dečki nikak ne kuže da još nije gotovo , najteže tek predstoji . No , nakon što su vidjeli da je vrag odnesel šalu primili se posla i odradili što su trebali odmah u 6 partija .
Vidim da se i Odra uključila u trku za vrh , slijedeća dva kola definitivno odlučuju o vrhu tablice , morti zbrišemo pratiteljima a morti se do kraja ne bu znao poredak od 1 do 3 mjesta . Liga je zbilja neizvjesna :top:
jaki
Kontakt:

#114 Post Postao/la jaki »

Liga je zbilja neizvjesna
Kakva neizvjesnost.
Pa 3. poluvrijeme će biti prvak. :B:
I zadnja tri su već rezervirana.
vjekkk

#115 Post Postao/la vjekkk »

jaki je napisao/la:Kakva neizvjesnost.
Pa 3. poluvrijeme će biti prvak. :B:

:pfff:
japanac

#116 Post Postao/la japanac »

Veli Jaki - Odra do Velike Gorice :zubo:

Zgledi da i Odra zaslužuje da im Tekstilci nekaj lepega skroje ;)
55

#117 Post Postao/la 55 »

Pa da :ne zna: , imam ideju :idea: ... skrojite im :wd: ... nema toga koji se neće zaplesti u takvu mrežu, zar ne? :rofl: :rofl: :rofl:
japanac

#118 Post Postao/la japanac »

Je je .. mreža je napravljena samo da im još zememo mjeru :lol:
Srebrni

#119 Post Postao/la Srebrni »

Međunarodni polismeni odradili rutinski Igepu sa 6:4 u gostima. :lux:
Nastavljamo dalje prema višoj poziciji na tablici :cheer:
vjekkk

#120 Post Postao/la vjekkk »

Srebrni je napisao/la:Međunarodni polismeni odradili rutinski Igepu sa 6:4 u gostima. :lux:
Nastavljamo dalje prema višoj poziciji na tablici :cheer:
Ou jea! Čestitam! :top: :top:
Odgovorite