NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

1.liga, proljeće 2012.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Iceman

PostPostano: uto tra 24, 2012 10:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ajde svi trolovi, maknite se s topica 1ve lige, vidite da je tu ozbiljno... In love
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
nedam se

PostPostano: uto tra 24, 2012 3:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ozbiljnost je majka gluposti.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
drda

PostPostano: pet tra 27, 2012 12:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

KAJ JE TO GRANDE MIKI LEGAO OD LOVCA
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

e miki,miki manje Zivili
pa nece biti kikseva Banana dancing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: pet tra 27, 2012 6:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda...
[Vrh]
Koki

PostPostano: pet tra 27, 2012 7:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ozvacic (napisa):
E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda...

Bio na početku meča Trans Agram - Sloga, izgrlio se sa Ozvačićem i pogledao reket. Neznam sa kakvim je Damir odigrao protiv Odre ali ovaj izgleda ispravan. Sjaji pozadina jer je trava nova ali čepići izgledaju netretirani. U tom smislu isprika Damiru na insinuaciji. Fenirana trava je bila u nekim prošlim sezonama.
kako je završio meč?
Pogledao dijelove i završetak partije Mikulec - Ozvačić. Što reći? Miki je izgubio na vlastitu glupost što naravno nije Damirov problem. Meč je tipičan primjer kako se sranja mogu počet dešavat kada u meč ne uđeš kako treba. Kada se dođe do 5-tog seta sve je moguće. No Miki je svejedno vodio 5-1, 8-4 pa 10-7 i 10-8 i servis što je trebalo biti i više nego dovoljno za pobjedu. No krivi ulaz u meč onda rezultira prasicom na 10-8 i nemogučnošću da se odigra malo mirnije a ne na silu.

kak je završio meč?

Vidim da me Damir izaziva... Wink
činjenica je da što zbog ozlijeda a što zbog godina ne igram trenutno najbolji pingič u životu, no svejedno ne vidim da igraš nešto drugo nego što si igrao prije. Kako ja ne igram bedasto na lov ne dajem ti mnogo šansi.
he...he ...(kak bi ti reko) Evil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: pet tra 27, 2012 1:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha, sjajan mec jucer, pravi sokazovski...

protivnici odigrali sjajno i natjerali nas na krv, znoj i suze Thumbs up

zavrsilo 6:4 za nas, s tim da smo i parove dobili u 5 setova...

ozvacic nam 3cu slozio, i mile jos mene dobio...i to je sve...

poslije je bio afterparty u Milanu(kaficu kod DS) do 2 ujutro di je ozvacic imao svoj zasluzeni show haha Zubo
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
nedam se

PostPostano: pet tra 27, 2012 5:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ozvacic (napisa):

zar to kažeš da nekršteni lažu odnosno kršteni lažu. i još zvonka nazivaš bratom!!!
nije mi jasno : u postovima si napisao da igraš sa dva drva kako sam shvatio.da li na različitim drvima imaš iste gume ili? jer ako je tako onda ništa ne shvaćam .
različita drva s kojima igraš meč protiv odre.ti si to napisao.gume su možda iste a možda i ne? razjasni ak ti se da.
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: ned tra 29, 2012 11:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
ozvacic (napisa):

Bio na početku meča Trans Agram - Sloga, izgrlio se sa Ozvačićem i pogledao reket. Neznam sa kakvim je Damir odigrao protiv Odre ali ovaj izgleda ispravan. Sjaji pozadina jer je trava nova ali čepići izgledaju netretirani. U tom smislu isprika Damiru na insinuaciji. Fenirana trava je bila u nekim prošlim sezonama.
kako je završio meč?
Pogledao dijelove i završetak partije Mikulec - Ozvačić. Što reći? Miki je izgubio na vlastitu glupost što naravno nije Damirov problem. Meč je tipičan primjer kako se sranja mogu počet dešavat kada u meč ne uđeš kako treba. Kada se dođe do 5-tog seta sve je moguće. No Miki je svejedno vodio 5-1, 8-4 pa 10-7 i 10-8 i servis što je trebalo biti i više nego dovoljno za pobjedu. No krivi ulaz u meč onda rezultira prasicom na 10-8 i nemogučnošću da se odigra malo mirnije a ne na silu.

kak je završio meč?

Vidim da me Damir izaziva... Wink
činjenica je da što zbog ozlijeda a što zbog godina ne igram trenutno najbolji pingič u životu, no svejedno ne vidim da igraš nešto drugo nego što si igrao prije. Kako ja ne igram bedasto na lov ne dajem ti mnogo šansi.
he...he ...(kak bi ti reko) Evil

...Ajde fala Bogu da jesmo Koki...mogu ti se samo nasmijati na kraj tvog posta..he he...razlika je nemjerljiva u mojoj igri sad i nekad kad smo nas dvojica bili na kalemegdanu....no,demokracija je pa imas pravo misliti sve sto zelis.....ali realnosti ni ti ni ja ne mozemo zbrisati...
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: ned tra 29, 2012 11:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nedam se (napisa):
ozvacic (napisa):

zar to kažeš da nekršteni lažu odnosno kršteni lažu. i još zvonka nazivaš bratom!!!
nije mi jasno : u postovima si napisao da igraš sa dva drva kako sam shvatio.da li na različitim drvima imaš iste gume ili? jer ako je tako onda ništa ne shvaćam .
različita drva s kojima igraš meč protiv odre.ti si to napisao.gume su možda iste a možda i ne? razjasni ak ti se da.

...Dirty Hary,igram sa dva,ponekad i tri skroz razlicita reketa u istom mecu,na zagrijavanju i sve sakrijem pod stol da protivnik ne vidi i onda svaki put kad brisem noge uzmem drugi reket i nitko to ne skuzi...i tak stalno zajebavam ekipu i dobivam jake igrace....protiv kokija cu sakrit 5 reketa jer je opasan za lovce....pa se nadam sigurnoj pobjedi....Koki je dobar igrac protiv normalnog lovca,ali to ce i za njega biti previse....eto tako ti je to dragi Clinte....a krsten i nekrsten je bilo u zargonu,kao i brate....ne shvacati doslovno....
[Vrh]
Koki

PostPostano: ned tra 29, 2012 12:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

je...teško je protiv nenormalnog lovca... Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ozvacic

PostPostano: ned tra 29, 2012 1:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

....je Koki,vrlo je teško..he he
[Vrh]
nedam se

PostPostano: ned tra 29, 2012 3:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

post gdje spominješ dva različita reketa si ti napisao a ne koki,miki, riki ili tiki.
ak si kršten jedino možeš reći moj grijeh,moj veliki grijeh.
šalu i z.......iju na stranu. pročitaj što si napisao prije nego pošalješ post.
a sam znaš da nesmiješ mijenjati reket za vrijeme partije.ako si to napravio sa pet reketa pa to ni dobre.budu te kaznili sudci, makar i iz tvoje ekipe. jer sudac je sudac,pošten kao suza,i begrešan kao djevica marija.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned tra 29, 2012 3:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ej nedam se, ajd pliz dosta s razvlačenjem ove teme od nemila do nedraga, pogotovo ako se ne namjeravaš predstavit i ako je jedini razlog prisustva na forumu da ovo nikada ne završi.
Visi
[Vrh]
zmilko

PostPostano: ned tra 29, 2012 3:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zaj ...te priču o travama i dva,tri pet reketa.
JASNO SAM PROGOVORIO O [...] PONAŠANJU TIJEKIM IGRANJA MEČA SA OZVAČIČEM.KRAJNJE PROVOKATIVNOM [...] IZAZIVANJU.
primjedba o nedozvoljenoj travi je bila reakcija jer nisam vidio znak ittf na gumi. g.resman mi je kazao i vjerujem da takav znak postoji na gumi ,da je sitno tiskan u desnom donjem kutu gume itd.
ajde čovjek zan trave itd
ali MOJ GNJEV JE VEZAN NA PONAŠANJE IGRAČA I PONAJPRIJE NA PROVOKACIJU
NA KOJU SAM NASJEO.
MOJ GNJEV PRVENSTVENO JE BIO USMJEREN NA SAMOG SEBE JER SAM SE DAO ISPROVOCIRAT.
a sada mi je dosta i neću se više javljati na ovu temu.
ako je pomoglo da dotični više ne briše noge i ruku svaki poen puno sam napravio-
ozvacic

PostPostano: ned tra 29, 2012 5:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

....e [...] covjeka...daj stvarno nemoj vise [...]....ovo [je forum] sokaza.....na ovu temu zatvaram pricu....
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned tra 29, 2012 6:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

niko nije psovao al nemojte bas ici predaleko na osobnu razinu da ne bude vise ovih plavih tockica. Cestitamo!
[Vrh]
Iceman

PostPostano: ned tra 29, 2012 9:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

konacno je i forum prve lige zivnuo Evil ROFL
[Vrh]
Brod

PostPostano: pon tra 30, 2012 7:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da živnuo!
Pa kod vas je izgleda najviše "mučkih provokatora" kaj bi reko Maminjo! Evil
Brod jr.

PostPostano: pon tra 30, 2012 3:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

šteta kaj ja nebum nikad zaigral prvu ligu da se malo okušam u psovanju!!! Eeeek!
Zole000

PostPostano: pon tra 30, 2012 4:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod (napisa):
Da živnuo!
Pa kod vas je izgleda najviše "mučkih provokatora" kaj bi reko Maminjo! Evil

Brod jr. (napisa):
šteta kaj ja nebum nikad zaigral prvu ligu da se malo okušam u psovanju!!! Eeeek!

Laughing Ma j.... sve, u tri p.... al ovaj si k.....c dobro reko, Brod j...., a Brod jr. još j.....e Laughing Laughing
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 4 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.