| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Iceman
|
Postano: uto tra 24, 2012 10:09 am Naslov
: |
|
|
ajde svi trolovi, maknite se s topica 1ve lige, vidite da je tu ozbiljno...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedam se
|
Postano: uto tra 24, 2012 3:17 pm Naslov
|
|
| ozbiljnost je majka gluposti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: pet tra 27, 2012 12:26 am Naslov
|
|
KAJ JE TO GRANDE MIKI LEGAO OD LOVCA
e miki,miki manje
pa nece biti kikseva
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: pet tra 27, 2012 6:24 am Naslov
|
|
| E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet tra 27, 2012 7:13 am Naslov
|
|
| ozvacic (napisa): | | E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda... |
Bio na početku meča Trans Agram - Sloga, izgrlio se sa Ozvačićem i pogledao reket. Neznam sa kakvim je Damir odigrao protiv Odre ali ovaj izgleda ispravan. Sjaji pozadina jer je trava nova ali čepići izgledaju netretirani. U tom smislu isprika Damiru na insinuaciji. Fenirana trava je bila u nekim prošlim sezonama.
kako je završio meč?
Pogledao dijelove i završetak partije Mikulec - Ozvačić. Što reći? Miki je izgubio na vlastitu glupost što naravno nije Damirov problem. Meč je tipičan primjer kako se sranja mogu počet dešavat kada u meč ne uđeš kako treba. Kada se dođe do 5-tog seta sve je moguće. No Miki je svejedno vodio 5-1, 8-4 pa 10-7 i 10-8 i servis što je trebalo biti i više nego dovoljno za pobjedu. No krivi ulaz u meč onda rezultira prasicom na 10-8 i nemogučnošću da se odigra malo mirnije a ne na silu.
kak je završio meč?
Vidim da me Damir izaziva...
činjenica je da što zbog ozlijeda a što zbog godina ne igram trenutno najbolji pingič u životu, no svejedno ne vidim da igraš nešto drugo nego što si igrao prije. Kako ja ne igram bedasto na lov ne dajem ti mnogo šansi.
he...he ...(kak bi ti reko)  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet tra 27, 2012 1:01 pm Naslov
|
|
haha, sjajan mec jucer, pravi sokazovski...
protivnici odigrali sjajno i natjerali nas na krv, znoj i suze
zavrsilo 6:4 za nas, s tim da smo i parove dobili u 5 setova...
ozvacic nam 3cu slozio, i mile jos mene dobio...i to je sve...
poslije je bio afterparty u Milanu(kaficu kod DS) do 2 ujutro di je ozvacic imao svoj zasluzeni show haha  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedam se
|
Postano: pet tra 27, 2012 5:36 pm Naslov
|
|
| ozvacic (napisa): | | E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda... |
zar to kažeš da nekršteni lažu odnosno kršteni lažu. i još zvonka nazivaš bratom!!!
nije mi jasno : u postovima si napisao da igraš sa dva drva kako sam shvatio.da li na različitim drvima imaš iste gume ili? jer ako je tako onda ništa ne shvaćam .
različita drva s kojima igraš meč protiv odre.ti si to napisao.gume su možda iste a možda i ne? razjasni ak ti se da. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: ned tra 29, 2012 11:11 am Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | ozvacic (napisa): | | E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda... |
Bio na početku meča Trans Agram - Sloga, izgrlio se sa Ozvačićem i pogledao reket. Neznam sa kakvim je Damir odigrao protiv Odre ali ovaj izgleda ispravan. Sjaji pozadina jer je trava nova ali čepići izgledaju netretirani. U tom smislu isprika Damiru na insinuaciji. Fenirana trava je bila u nekim prošlim sezonama.
kako je završio meč?
Pogledao dijelove i završetak partije Mikulec - Ozvačić. Što reći? Miki je izgubio na vlastitu glupost što naravno nije Damirov problem. Meč je tipičan primjer kako se sranja mogu počet dešavat kada u meč ne uđeš kako treba. Kada se dođe do 5-tog seta sve je moguće. No Miki je svejedno vodio 5-1, 8-4 pa 10-7 i 10-8 i servis što je trebalo biti i više nego dovoljno za pobjedu. No krivi ulaz u meč onda rezultira prasicom na 10-8 i nemogučnošću da se odigra malo mirnije a ne na silu.
kak je završio meč?
Vidim da me Damir izaziva...
činjenica je da što zbog ozlijeda a što zbog godina ne igram trenutno najbolji pingič u životu, no svejedno ne vidim da igraš nešto drugo nego što si igrao prije. Kako ja ne igram bedasto na lov ne dajem ti mnogo šansi.
he...he ...(kak bi ti reko)  |
...Ajde fala Bogu da jesmo Koki...mogu ti se samo nasmijati na kraj tvog posta..he he...razlika je nemjerljiva u mojoj igri sad i nekad kad smo nas dvojica bili na kalemegdanu....no,demokracija je pa imas pravo misliti sve sto zelis.....ali realnosti ni ti ni ja ne mozemo zbrisati... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: ned tra 29, 2012 11:23 am Naslov
|
|
| nedam se (napisa): | | ozvacic (napisa): | | E Zvonko,Zvonko....cudno mi je samo kak nisam tu vecer igrao i za dvije momcadi istovremeno....nek ti netko iz tvoje mo.cadi potvrdi bar jednu od tvojih izmisljenih teza pa ces bit u pravu...ha ha..lazes brate...ko nekrsten....strasno....a ti koki probaj me sad dobit...he he....a ostaloj ekipi savjet da se drze svojih mjesta,tj razreda... |
zar to kažeš da nekršteni lažu odnosno kršteni lažu. i još zvonka nazivaš bratom!!!
nije mi jasno : u postovima si napisao da igraš sa dva drva kako sam shvatio.da li na različitim drvima imaš iste gume ili? jer ako je tako onda ništa ne shvaćam .
različita drva s kojima igraš meč protiv odre.ti si to napisao.gume su možda iste a možda i ne? razjasni ak ti se da. |
...Dirty Hary,igram sa dva,ponekad i tri skroz razlicita reketa u istom mecu,na zagrijavanju i sve sakrijem pod stol da protivnik ne vidi i onda svaki put kad brisem noge uzmem drugi reket i nitko to ne skuzi...i tak stalno zajebavam ekipu i dobivam jake igrace....protiv kokija cu sakrit 5 reketa jer je opasan za lovce....pa se nadam sigurnoj pobjedi....Koki je dobar igrac protiv normalnog lovca,ali to ce i za njega biti previse....eto tako ti je to dragi Clinte....a krsten i nekrsten je bilo u zargonu,kao i brate....ne shvacati doslovno.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned tra 29, 2012 12:00 pm Naslov
|
|
je...teško je protiv nenormalnog lovca...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: ned tra 29, 2012 1:29 pm Naslov
|
|
| ....je Koki,vrlo je teško..he he |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedam se
|
Postano: ned tra 29, 2012 3:21 pm Naslov
|
|
post gdje spominješ dva različita reketa si ti napisao a ne koki,miki, riki ili tiki.
ak si kršten jedino možeš reći moj grijeh,moj veliki grijeh.
šalu i z.......iju na stranu. pročitaj što si napisao prije nego pošalješ post.
a sam znaš da nesmiješ mijenjati reket za vrijeme partije.ako si to napravio sa pet reketa pa to ni dobre.budu te kaznili sudci, makar i iz tvoje ekipe. jer sudac je sudac,pošten kao suza,i begrešan kao djevica marija. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned tra 29, 2012 3:50 pm Naslov
|
|
ej nedam se, ajd pliz dosta s razvlačenjem ove teme od nemila do nedraga, pogotovo ako se ne namjeravaš predstavit i ako je jedini razlog prisustva na forumu da ovo nikada ne završi.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
Postano: ned tra 29, 2012 3:56 pm Naslov
|
|
zaj ...te priču o travama i dva,tri pet reketa.
JASNO SAM PROGOVORIO O [...] PONAŠANJU TIJEKIM IGRANJA MEČA SA OZVAČIČEM.KRAJNJE PROVOKATIVNOM [...] IZAZIVANJU.
primjedba o nedozvoljenoj travi je bila reakcija jer nisam vidio znak ittf na gumi. g.resman mi je kazao i vjerujem da takav znak postoji na gumi ,da je sitno tiskan u desnom donjem kutu gume itd.
ajde čovjek zan trave itd
ali MOJ GNJEV JE VEZAN NA PONAŠANJE IGRAČA I PONAJPRIJE NA PROVOKACIJU
NA KOJU SAM NASJEO.
MOJ GNJEV PRVENSTVENO JE BIO USMJEREN NA SAMOG SEBE JER SAM SE DAO ISPROVOCIRAT.
a sada mi je dosta i neću se više javljati na ovu temu.
ako je pomoglo da dotični više ne briše noge i ruku svaki poen puno sam napravio- _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: ned tra 29, 2012 5:07 pm Naslov
|
|
| ....e [...] covjeka...daj stvarno nemoj vise [...]....ovo [je forum] sokaza.....na ovu temu zatvaram pricu.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned tra 29, 2012 6:14 pm Naslov
|
|
niko nije psovao al nemojte bas ici predaleko na osobnu razinu da ne bude vise ovih plavih tockica.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned tra 29, 2012 9:41 pm Naslov
|
|
konacno je i forum prve lige zivnuo  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pon tra 30, 2012 7:45 am Naslov
|
|
Da živnuo!
Pa kod vas je izgleda najviše "mučkih provokatora" kaj bi reko Maminjo!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pon tra 30, 2012 3:47 pm Naslov
|
|
šteta kaj ja nebum nikad zaigral prvu ligu da se malo okušam u psovanju!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zole000
|
Postano: pon tra 30, 2012 4:08 pm Naslov
|
|
| Brod (napisa): | Da živnuo!
Pa kod vas je izgleda najviše "mučkih provokatora" kaj bi reko Maminjo!  |
| Brod jr. (napisa): | šteta kaj ja nebum nikad zaigral prvu ligu da se malo okušam u psovanju!!!  |
Ma j.... sve, u tri p.... al ovaj si k.....c dobro reko, Brod j...., a Brod jr. još j.....e  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|