SOKAZ forum
19. liga proljeće 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- bduralija
- Kontakt:
hvala Marko... možda se sretnemo i slijedeće sezonepimpl je napisao/la:...odigrali smo dobar meč sa agronomima...dobri momci i domaćini..svaka čast...
ostale su još 3 tekme... sve pohvale voditelju lige Mladenu Horvatu koji je osobno na Agronomski donio počasne besplatne ulaznice za Međunarodno prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu...
Ali se ovaj put u potpunosti slažem s IkotomIkota je napisao/la:Ne kužim vas Zagrebaše
Od utorka ne mečete rez.
Plišiću sroljo, kad pobjedite rez je odmah vidljiv,
Lako je meni za ekipe koje nisu na netu, ali što reći za ove koji jesu i ne žele staviti rezultat...
Moževjekoslav je napisao/la:ali je ipak stavio i stavlajti če uvjek nego padobranci neki prijateljski meć možda neki dan
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
kerni
Dečki, navijamo za vas!
dr.i iz @kern-a
(valda bumo dobili dvije...
)
dr.i iz @kern-a
(valda bumo dobili dvije...
- marlonbrando
- marlonbrando
- marlonbrando
- Private_Driver
Evo vam rezultati su gore. Šta pizdite iovako svi znaju da smo izgubili i da nismo mogli vratiti lopticu pa bi mi živo bilo sram to staviti na forum. Imam ja i drugih stvari osim SOKAZ-a makar sve zapisnike pošaljem na vrijeme(čitaj ODMAH) te kako sam priznajem smotan iovako nikad ne sačuvam kopiju za sebe pa nekad stavim nekad ne. Fantastično mi je kako neki ljudi misle da bi meni bilo nečim bolje što neću staviti rezultate kao da prije ili kasnije neće dospjet na net ili se saznati, ili kao da ikad nisam u konačnici stavio. Meni je jasno da neki ljudi liječe komplekse na rekreativnoj ligi ali ljudi, nemojmo zaboraviti da je to i dalje rekreativna liga. Imam pravo ovo napisati jer se nikad na ništa nisam žalio. Između ostaloga pogledajte koliko sam aktivan i na forumu pa ce vam biti jasno koliko mi je trenutno bitno koji smo na tzv."tablici".Čudno je kako se oni naj naj bolji nikad ne žale, njima je dobar i zapisnik koji stigne za godinu dana, jer znaju da će stići. Stoga chill out ljudi, neka se nitko ne uvrijedi ali neki su mi komentari stvarno tragikomični. Hvala.
Make your move.
- Private_Driver
Ma kakvi, ja sam inace veliki pacifist i takva pitanja rijesavam za stolom
i nemam nista protiv ama bas nikoga kao sto mislim da nitko nema pravo gazit po meni ili mojoj ekipi jer smo uvijek bili susretljivi i dobri domačini, pogotovo da me se naziva sroljom jer sam stavio rezultate na internet danas a ne prije par dana makar to nije obaveza nego mogućnost.(stavljanje rezultata na internet)
Make your move.
- Private_Driver
Daj Frano ne kenjaj.
Kakve uvrede? Sroljo je od milja, tak velim i svojoj djeci, pa sam mislil da mogu i tebi.
Ak te to uvredilo onda oprosti, zbilja nije bila namjera.
Krešo ovaj puta Padobranci odnose sva tri boda, makar nam ni to nije dovoljno.
Ak Sorry dobi 2od 3meča , mi bi trebali još nekom bod otrgnut.
Kakve uvrede? Sroljo je od milja, tak velim i svojoj djeci, pa sam mislil da mogu i tebi.
Ak te to uvredilo onda oprosti, zbilja nije bila namjera.
Krešo ovaj puta Padobranci odnose sva tri boda, makar nam ni to nije dovoljno.
Ak Sorry dobi 2od 3meča , mi bi trebali još nekom bod otrgnut.
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
- Private_Driver