19. liga proljeće 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
bduralija
Kontakt:

#121 Post Postao/la bduralija »

pimpl je napisao/la:...odigrali smo dobar meč sa agronomima...dobri momci i domaćini..svaka čast...
hvala Marko... možda se sretnemo i slijedeće sezone :)

ostale su još 3 tekme... sve pohvale voditelju lige Mladenu Horvatu koji je osobno na Agronomski donio počasne besplatne ulaznice za Međunarodno prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu...

:top:
55

#122 Post Postao/la 55 »

Ikota je napisao/la:Ne kužim vas Zagrebaše
Od utorka ne mečete rez.
Plišiću sroljo, kad pobjedite rez je odmah vidljiv,
Ali se ovaj put u potpunosti slažem s Ikotom :s: :s: :s: , i ja sam iz istih razloga prigovarao Frani (STK Zagreb) i Vjeki (STKI URIHO) u doba dok smo bili u istoj ligi :darkevil: :ljut: . Znaš da ima pristup internetu, ali kada izgubi onda glumi uvrijeđenu damu i jednostavno neće da stavi rezultat :ne zna: , prava fora, svaka im čast! :brukica:
Lako je meni za ekipe koje nisu na netu, ali što reći za ove koji jesu i ne žele staviti rezultat... :2up:
Dren

#123 Post Postao/la Dren »

:rofl:
svi smo skužili.

njihova sramota ;)
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
vjekoslav

#124 Post Postao/la vjekoslav »

ali je ipak stavio i stavlajti če uvjek nego padobranci neki prijateljski meć možda neki dan
Pale
Kontakt:

#125 Post Postao/la Pale »

vjekoslav je napisao/la:ali je ipak stavio i stavlajti če uvjek nego padobranci neki prijateljski meć možda neki dan
Može :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Žugec
Kontakt:

kerni

#126 Post Postao/la Žugec »

Dečki, navijamo za vas! :cheer:
dr.i iz @kern-a :top:
(valda bumo dobili dvije... :rofl: )
marlonbrando

#127 Post Postao/la marlonbrando »

jel se nekom ''relativno dobrom' da ic malo trenirat dns u precko oko 7 ..mora se bit samoinicijativan kad imas lijene momcadske kolege
gume gume i samo nove gume
Žugec
Kontakt:

#128 Post Postao/la Žugec »

marlonbrando je napisao/la:jel se nekom ''relativno dobrom' da ic malo trenirat dns u precko oko 7 ..mora se bit samoinicijativan kad imas lijene momcadske kolege
kad god sam odlutao do prečkog, pa i bez reketa, nikad nije bilo problema - uvijek se našao netko poznati voljan za loptanje!
:jumping:
marlonbrando

#129 Post Postao/la marlonbrando »

a ja kad god sam otiso i sa full opremom nisam mogo nekog nac
Dren

#130 Post Postao/la Dren »

a jebi ga, kad Žugec uvijek nosi ovo sa njegova avatara u džepu, ko bi se usudio ga odbit :rofl: :zubo:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
marlonbrando

#131 Post Postao/la marlonbrando »

hahahahh ....cijeli dan zovem nemrem nikog nac za trening...strasno
Žugec
Kontakt:

#132 Post Postao/la Žugec »

Dren je napisao/la:a jebi ga, kad Žugec uvijek nosi ovo sa njegova avatara u džepu, ko bi se usudio ga odbit :rofl: :zubo:
:D
meni je za igru dobra i planjka sa zida - bolje "lovi" od mojih trava ;)
Private_Driver

#133 Post Postao/la Private_Driver »

Evo vam rezultati su gore. Šta pizdite iovako svi znaju da smo izgubili i da nismo mogli vratiti lopticu pa bi mi živo bilo sram to staviti na forum. Imam ja i drugih stvari osim SOKAZ-a makar sve zapisnike pošaljem na vrijeme(čitaj ODMAH) te kako sam priznajem smotan iovako nikad ne sačuvam kopiju za sebe pa nekad stavim nekad ne. Fantastično mi je kako neki ljudi misle da bi meni bilo nečim bolje što neću staviti rezultate kao da prije ili kasnije neće dospjet na net ili se saznati, ili kao da ikad nisam u konačnici stavio. Meni je jasno da neki ljudi liječe komplekse na rekreativnoj ligi ali ljudi, nemojmo zaboraviti da je to i dalje rekreativna liga. Imam pravo ovo napisati jer se nikad na ništa nisam žalio. Između ostaloga pogledajte koliko sam aktivan i na forumu pa ce vam biti jasno koliko mi je trenutno bitno koji smo na tzv."tablici".Čudno je kako se oni naj naj bolji nikad ne žale, njima je dobar i zapisnik koji stigne za godinu dana, jer znaju da će stići. Stoga chill out ljudi, neka se nitko ne uvrijedi ali neki su mi komentari stvarno tragikomični. Hvala.
Make your move.
Pale
Kontakt:

#134 Post Postao/la Pale »

Tako treba Frano... Tako treba, ime dedino :top:

Nedaj se ti provocirati :zubo:

Jebo sam ježa drugi tjedan :confused:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Private_Driver

#135 Post Postao/la Private_Driver »

Ma kakvi, ja sam inace veliki pacifist i takva pitanja rijesavam za stolom :) i nemam nista protiv ama bas nikoga kao sto mislim da nitko nema pravo gazit po meni ili mojoj ekipi jer smo uvijek bili susretljivi i dobri domačini, pogotovo da me se naziva sroljom jer sam stavio rezultate na internet danas a ne prije par dana makar to nije obaveza nego mogućnost.(stavljanje rezultata na internet)
Make your move.
55

#136 Post Postao/la 55 »

:s: :s: ... nemoj kukati :mama: , nikada nije na odmet malo stare, dobre SOKAZ-ovske kritike :cursing: , posebno ako ti je uputimo Ikota ili ja... ili Dren! :lol: :lol: :lol:
Private_Driver

#137 Post Postao/la Private_Driver »

Naravno dapace samo dajte sta vise greski ispravim postajem bolji igrac i kapetan tako da vam to uopce ne zamjeram :top: A sta cu svi kukaju kad im neide :cry: Ali opet kritika je jedno, uvreda je drugo.
Make your move.
Spin
Kontakt:

#138 Post Postao/la Spin »

Idući tjedan u susretu Padobranci vs. Zagreb, Padobrancima je pobjeda biti ili ne biti.
A ako se zna da do sada Zagreb vodi 3:0 normalno je da su tenzije pojačane i da se neće igrati "u rukavicama" ;)
Pale
Kontakt:

#139 Post Postao/la Pale »

Daj Frano ne kenjaj.
Kakve uvrede? Sroljo je od milja, tak velim i svojoj djeci, pa sam mislil da mogu i tebi.
Ak te to uvredilo onda oprosti, zbilja nije bila namjera.

Krešo ovaj puta Padobranci odnose sva tri boda, makar nam ni to nije dovoljno.
Ak Sorry dobi 2od 3meča , mi bi trebali još nekom bod otrgnut.

Private_Driver

#140 Post Postao/la Private_Driver »

Ma nema problema, samo vas ne poznam dovoljno da znam šta ste mislili :) Kad smo već tu, vam više odgovara utorak ili cetvrtak slijedeci tjedan 7 sati dom sportova?
Make your move.
Odgovorite