| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Aki Hao
|
Postano: sri svi 16, 2012 8:56 am Naslov
: |
|
|
| Čestitam Systemovci,prvo čestitam Rožmanu na svojoj borbenosti.Napokon da će netko dovesti prvoligaše u Arenu Prečko.Bravo! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri svi 16, 2012 9:00 am Naslov
|
|
| Burke (napisa): | | zacko (napisa): | Mi se protiv svih tak borimo i ne puštamo doslovno nikom!
Tak da to nije imalo nikakve veze s vama nego više sa našim stavom prema Sokazu.
Znači nema dogovaranja i svi moraju zaslužit svoje bodove.
|
Sa ovim se apsolutno slažem i tako bi uvijek trebalo biti!
Ni mi nikome ne puštamo, niti bi ikad tražio da nam netko pusti!
Na žalost, nije uvijek tako (i to smo nekih ranijih sezona osjetili na vlastitoj koži! )
Uvijek bi trebalo znati da ako nekome pustiš - nekog drugog ćeš sj....
| zacko (napisa): | Naravno da nismo bili u nikakvom kontaktu sa Kašom i da nije bilo nikakih nemoralnih ponuda.
To je bila samo mala zajebancija da dignemo atmosferu prije meča.
|
Čak i da ste bili, ne bi se nitko bunio jer motivirati nekoga da odigra ozbiljno i sportski do kraja je u redu! To rade i u profi sportu i nije zabranjeno.
Da je bilo nemoralnih ponuda s naše strane to onda ne bi bilo u redu!
Ja osobno volim malo podići atmosferu prije meča, a volim i igrati u takvoj atmosferi (tj. malo pod tenzijama).
Jedino što je jučer naš 3. igrač skoro podlegao pritisku, ali je na kraju ipak prošao na testu!  |
Mogu si mislit kak je bilo Rožmanu. Netko tko se toliko emotivno angažira sigurno je "odrvenio" na meču. Zato danas za njega počinje sedmodnevna rehabilitacija u welness centru uz apaurine i psihologa.........he he..
Ti bokca ...mora olabavit malo....puknut će ko kokica. Prva liga je idealno mjesto za to... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sri svi 16, 2012 9:21 am Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | Ti bokca ...mora olabavit malo....puknut će ko kokica. Prva liga je idealno mjesto za to... |
Ha, istina. Moramo paziti gdje ćemo dizati atmosferu!
Da budem iskren, Viktoru i meni su jučer trebali apaurini kada smo to gledali (ja sam i sudio) tako da sam jedva imao snage na kraju proslaviti!
Nego, Koki, kako vi stojite sa motivom u zadnjem kolu?
Bilo bi lijepo skinuti prve na tablici!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri svi 16, 2012 9:31 am Naslov
|
|
Moram i ja čestitat još jednom, meč je bio stvarno vrhunski za gledat (i pravi užitak nama neprotagonistima ).
Stvarno ste zaslužili proći dalje, borbeni ste ko lavovi sva trojica, a Rožman je bio junak večeri.
Sretno u prvoj!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sri svi 16, 2012 10:10 am Naslov
|
|
| Burke (napisa): | | Koki (napisa): | | Ti bokca ...mora olabavit malo....puknut će ko kokica. Prva liga je idealno mjesto za to... |
Ha, istina. Moramo paziti gdje ćemo dizati atmosferu!
Da budem iskren, Viktoru i meni su jučer trebali apaurini kada smo to gledali (ja sam i sudio) tako da sam jedva imao snage na kraju proslaviti!
Nego, Koki, kako vi stojite sa motivom u zadnjem kolu?
Bilo bi lijepo skinuti prve na tablici!  |
Neznam što bi ti reko. Igrat ćemo meč i nećemo pustit a da sam nešto posebno motiviran nisam... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri svi 16, 2012 10:13 am Naslov
|
|
A da je malo pršutića i uja i koja ribica šta se još koprca...?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sri svi 16, 2012 10:31 am Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | Neznam što bi ti reko. Igrat ćemo meč i nećemo pustit a da sam nešto posebno motiviran nisam... |
Nikako da vam malo naložimo atmosferu!
Zanimljivo bi bilo da još malo zakomplicirate situaciju (kao što to voli raditi Zacko, a i mi također) - sada Industrogradnji treba isključivo pobjeda.
Mi se inače volimo ložiti na jake ekipe bez obzira da li nam trebaju bodovi ili ne, čisto da vidimo koliko možemo i gdje nam je mjesto!
Inače, kada igrate?
A vidim da se gore (kad prije?) i ib nadovezao...!
Još da i Kašo uleti...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lio
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sri svi 16, 2012 1:59 pm Naslov
|
|
| Burke (napisa): | | Koki (napisa): | | Neznam što bi ti reko. Igrat ćemo meč i nećemo pustit a da sam nešto posebno motiviran nisam... |
Nikako da vam malo naložimo atmosferu!
Zanimljivo bi bilo da još malo zakomplicirate situaciju (kao što to voli raditi Zacko, a i mi također) - sada Industrogradnji treba isključivo pobjeda.
Mi se inače volimo ložiti na jake ekipe bez obzira da li nam trebaju bodovi ili ne, čisto da vidimo koliko možemo i gdje nam je mjesto!
Inače, kada igrate?
A vidim da se gore (kad prije?) i ib nadovezao...!
Još da i Kašo uleti...  |
štos je u tome što ja točno znam gdje mi je mjesto...
Meni se čini da navijate za kašu jer vam se on čini ugodniji protivnik u 1. ligi. Mustre jedne...
Igramo danas. Puljiz je u Londonu do kraja tjedna. Dakle Ja, Veki i Cetinić.... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: sri svi 16, 2012 2:29 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): |
Meni se čini da navijate za kašu jer vam se on čini ugodniji protivnik u 1. ligi. Mustre jedne...
Igramo danas. Puljiz je u Londonu do kraja tjedna. Dakle Ja, Veki i Cetinić.... |
Da ti pravo kažem, uopće nismo o tome razmišljali tko nam je lakši protivnik u 1. ligi (nismo ni imali vremena).
Dapače, ako sa Kašom igramo u gostima onda su nam oni neugodniji od Industrogradnje.
Inače, ima u 1. ligi dosta ekipa s kojima ćemo ravnopravni igrati (ako bude zdravlja), ali nije isključeno i da ćemo ispasti.
U stvari, ne zamaramo s time previše. Mi ćemo igrati maksimalno sa svima, pa što bude...
A obzirom da vam Puljiz neće igrati, jasna mi je tvoja motivacija!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: pet svi 18, 2012 12:39 pm Naslov
|
|
kako je liga gotova i zna se ko ide u prvu a ko ispada mali osvrt. ...
Iako u smanjenom sastavu ove sezone liga je kao i uvijek bila zanimljiva i napeta sa trilerima do samog kraja. naprijed idu dvije momčadi kojima nitko ne može osporiti zaslužen prolazak u prvu ligu. Industrogradnja jednostavno ima najviše bodova dok je Sistem 32 u direktnom srazu pobjedio Kegleviće i time zaslužio prolaz. No Keglevići nisu imali sreću da im Povratnici dođu sa dva igraća pa im i ti bodovi nedostaju (takva momčad u ligi uvijek "kroji" tablicu...ti bokca s nama su uvijek kompletni). Šteta...ove su sezone stvarno dobro igrali, imali čvrstog prvog igrača i dva dobra druga i to nije bilo dovoljno...tako je to...
Ispadaju po meni dvije najslabije momčadi a zanimljivost je da je za opstanak bilo dovoljno 6 bodova. kada se sjetim da ponekad i 13 nije bilo dosta... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DS1
|
Postano: pet svi 18, 2012 2:19 pm Naslov
|
|
Želio bih ovom prilikom čestitati oba dvijema ekipama na osvajanju vrha tablice i prolasku u prvu ligu!!!
Od samog početka bilo je zanimljivo pratiti situaciju na tablici i napredak ekipa kroz sezonu do samoga kraja.
| Burke (napisa): | | Inače, ima u 1. ligi dosta ekipa s kojima ćemo ravnopravno igrati |
E Burke,iako ćete se boriti u prvoj lizi siguran sam da će Vam nedostajati 4 satne borbe sa Vidrama
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kašo
|
Postano: ned svi 20, 2012 10:41 am Naslov
|
|
Pa ova naša liga je napetija od Premiershipa !
Čestitke svim ekipama na borbenosti i sportkom pristupu, a Grantu i ekipi na prolasku!
Mi smo svoju šansu propustili na Povratnicima .
Već vidim da će biti napeto i dogodine. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: ned svi 20, 2012 11:23 am Naslov
|
|
Hvala na čestitkama i na sportskoj borbi tijekom cijele sezone!
Usput, moram reći da sam priželjkivao da Kašo ili Vidra prođu zajedno sa nama, premda će nas velika većina igrača iz 1. lige vjerojatno teže tako nakantati kao Kašo i Stepan!
Također će nam nedostajati 4 i pol - satne tekme protiv Vidre.
Međutim, ova sezona je zbilja bila splet raznoraznih (sretnih i nesretnih) okolnosti, tako da zbilja ne znam što bi bilo da su sve ekipe od početka do kraja bile u punim sastavima i bez povreda!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned svi 20, 2012 5:56 pm Naslov
|
|
dobrodoso u 1vu ligu burke  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: ned svi 20, 2012 9:48 pm Naslov
|
|