NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga, proljeće 2012.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Aki Hao

PostPostano: sri svi 16, 2012 8:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitam Systemovci,prvo čestitam Rožmanu na svojoj borbenosti.Napokon da će netko dovesti prvoligaše u Arenu Prečko.Bravo!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: sri svi 16, 2012 9:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Burke (napisa):
zacko (napisa):
Mi se protiv svih tak borimo i ne puštamo doslovno nikom!
Tak da to nije imalo nikakve veze s vama nego više sa našim stavom prema Sokazu.
Znači nema dogovaranja i svi moraju zaslužit svoje bodove.

Sa ovim se apsolutno slažem i tako bi uvijek trebalo biti! Thumbs up
Ni mi nikome ne puštamo, niti bi ikad tražio da nam netko pusti!
Na žalost, nije uvijek tako (i to smo nekih ranijih sezona osjetili na vlastitoj koži! Mad )
Uvijek bi trebalo znati da ako nekome pustiš - nekog drugog ćeš sj....

zacko (napisa):
Naravno da nismo bili u nikakvom kontaktu sa Kašom i da nije bilo nikakih nemoralnih ponuda.
To je bila samo mala zajebancija da dignemo atmosferu prije meča.

Čak i da ste bili, ne bi se nitko bunio jer motivirati nekoga da odigra ozbiljno i sportski do kraja je u redu! To rade i u profi sportu i nije zabranjeno.
Da je bilo nemoralnih ponuda s naše strane to onda ne bi bilo u redu!
Ja osobno volim malo podići atmosferu prije meča, a volim i igrati u takvoj atmosferi (tj. malo pod tenzijama).
Jedino što je jučer naš 3. igrač skoro podlegao pritisku, ali je na kraju ipak prošao na testu! Zubeki

Mogu si mislit kak je bilo Rožmanu. Netko tko se toliko emotivno angažira sigurno je "odrvenio" na meču. Zato danas za njega počinje sedmodnevna rehabilitacija u welness centru uz apaurine i psihologa.........he he..

Ti bokca ...mora olabavit malo....puknut će ko kokica. Prva liga je idealno mjesto za to...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Burke

PostPostano: sri svi 16, 2012 9:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Ti bokca ...mora olabavit malo....puknut će ko kokica. Prva liga je idealno mjesto za to...

Ha, istina. Moramo paziti gdje ćemo dizati atmosferu! Kava
Da budem iskren, Viktoru i meni su jučer trebali apaurini kada smo to gledali (ja sam i sudio) tako da sam jedva imao snage na kraju proslaviti! Drunk

Nego, Koki, kako vi stojite sa motivom u zadnjem kolu?
Bilo bi lijepo skinuti prve na tablici! Cheer Hekla
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri svi 16, 2012 9:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moram i ja čestitat još jednom, meč je bio stvarno vrhunski za gledat (i pravi užitak nama neprotagonistima Smile).

Stvarno ste zaslužili proći dalje, borbeni ste ko lavovi sva trojica, a Rožman je bio junak večeri. Klanja se

Sretno u prvoj! Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: sri svi 16, 2012 10:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Burke (napisa):
Koki (napisa):

Ha, istina. Moramo paziti gdje ćemo dizati atmosferu! Kava
Da budem iskren, Viktoru i meni su jučer trebali apaurini kada smo to gledali (ja sam i sudio) tako da sam jedva imao snage na kraju proslaviti! Drunk

Nego, Koki, kako vi stojite sa motivom u zadnjem kolu?
Bilo bi lijepo skinuti prve na tablici! Cheer Hekla

Neznam što bi ti reko. Igrat ćemo meč i nećemo pustit a da sam nešto posebno motiviran nisam...
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sri svi 16, 2012 10:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

A da je malo pršutića i uja i koja ribica šta se još koprca...? In love Klopa
[Vrh]
Burke

PostPostano: sri svi 16, 2012 10:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Neznam što bi ti reko. Igrat ćemo meč i nećemo pustit a da sam nešto posebno motiviran nisam...

Nikako da vam malo naložimo atmosferu! Dark evil
Zanimljivo bi bilo da još malo zakomplicirate situaciju (kao što to voli raditi Zacko, a i mi također) - sada Industrogradnji treba isključivo pobjeda.
Mi se inače volimo ložiti na jake ekipe bez obzira da li nam trebaju bodovi ili ne, čisto da vidimo koliko možemo i gdje nam je mjesto! Zubo

Inače, kada igrate?

A vidim da se gore (kad prije?) i ib nadovezao...! Pobjeda
Još da i Kašo uleti... Zzz
[Vrh]
Lio

PostPostano: sri svi 16, 2012 10:58 am    Naslov : Bravoo Citirajte i odgovorite

Svaka cast decki Thumbs up Thumbs up Thumbs up .Tezak je to mec bio..decki iz nabave su dobri igraci i drugo nisu imali sto za izgubit pa je samim time ruka slobodnija, dok za vas je bila bitna samo pobjeda i normalno Very Happy da se ruka stisne..

Bravo decki Juhuu Juhuu Juhuu

http://www.youtube.com/user/CRO0707

https://tabletennisblades.com/

Povratak prirodi...
http://www.udruga-flyer.hr/
[Vrh]
Koki

PostPostano: sri svi 16, 2012 1:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Burke (napisa):
Koki (napisa):

Nikako da vam malo naložimo atmosferu! Dark evil
Zanimljivo bi bilo da još malo zakomplicirate situaciju (kao što to voli raditi Zacko, a i mi također) - sada Industrogradnji treba isključivo pobjeda.
Mi se inače volimo ložiti na jake ekipe bez obzira da li nam trebaju bodovi ili ne, čisto da vidimo koliko možemo i gdje nam je mjesto! Zubo

Inače, kada igrate?

A vidim da se gore (kad prije?) i ib nadovezao...! Pobjeda
Još da i Kašo uleti... Zzz

štos je u tome što ja točno znam gdje mi je mjesto... Beljenje
Meni se čini da navijate za kašu jer vam se on čini ugodniji protivnik u 1. ligi. Mustre jedne... Laughing

Igramo danas. Puljiz je u Londonu do kraja tjedna. Dakle Ja, Veki i Cetinić....
[Vrh]
Burke

PostPostano: sri svi 16, 2012 2:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):

Meni se čini da navijate za kašu jer vam se on čini ugodniji protivnik u 1. ligi. Mustre jedne... Laughing

Igramo danas. Puljiz je u Londonu do kraja tjedna. Dakle Ja, Veki i Cetinić....

Da ti pravo kažem, uopće nismo o tome razmišljali tko nam je lakši protivnik u 1. ligi (nismo ni imali vremena). Pfff
Dapače, ako sa Kašom igramo u gostima onda su nam oni neugodniji od Industrogradnje. Znoj
Inače, ima u 1. ligi dosta ekipa s kojima ćemo ravnopravni igrati (ako bude zdravlja), ali nije isključeno i da ćemo ispasti.
U stvari, ne zamaramo s time previše. Mi ćemo igrati maksimalno sa svima, pa što bude...

A obzirom da vam Puljiz neće igrati, jasna mi je tvoja motivacija! Tuzni
[Vrh]
Koki

PostPostano: pet svi 18, 2012 12:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kako je liga gotova i zna se ko ide u prvu a ko ispada mali osvrt. ...

Iako u smanjenom sastavu ove sezone liga je kao i uvijek bila zanimljiva i napeta sa trilerima do samog kraja. naprijed idu dvije momčadi kojima nitko ne može osporiti zaslužen prolazak u prvu ligu. Industrogradnja jednostavno ima najviše bodova dok je Sistem 32 u direktnom srazu pobjedio Kegleviće i time zaslužio prolaz. No Keglevići nisu imali sreću da im Povratnici dođu sa dva igraća pa im i ti bodovi nedostaju (takva momčad u ligi uvijek "kroji" tablicu...ti bokca s nama su uvijek kompletni). Šteta...ove su sezone stvarno dobro igrali, imali čvrstog prvog igrača i dva dobra druga i to nije bilo dovoljno...tako je to...
Ispadaju po meni dvije najslabije momčadi a zanimljivost je da je za opstanak bilo dovoljno 6 bodova. kada se sjetim da ponekad i 13 nije bilo dosta...
[Vrh]
DS1

PostPostano: pet svi 18, 2012 2:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Želio bih ovom prilikom čestitati oba dvijema ekipama na osvajanju vrha tablice i prolasku u prvu ligu!!! Thumbs up

Od samog početka bilo je zanimljivo pratiti situaciju na tablici i napredak ekipa kroz sezonu do samoga kraja.

Burke (napisa):
Inače, ima u 1. ligi dosta ekipa s kojima ćemo ravnopravno igrati

E Burke,iako ćete se boriti u prvoj lizi siguran sam da će Vam nedostajati 4 satne borbe sa Vidrama Trio

Macevanje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Kašo

PostPostano: ned svi 20, 2012 10:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa ova naša liga je napetija od Premiershipa Smile !
Čestitke svim ekipama na borbenosti i sportkom pristupu, a Grantu i ekipi na prolasku!
Mi smo svoju šansu propustili na Povratnicima Sad.
Već vidim da će biti napeto i dogodine.
[Vrh]
Burke

PostPostano: ned svi 20, 2012 11:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na čestitkama i na sportskoj borbi tijekom cijele sezone!
Usput, moram reći da sam priželjkivao da Kašo ili Vidra prođu zajedno sa nama, premda će nas velika većina igrača iz 1. lige vjerojatno teže tako nakantati kao Kašo i Stepan! Rocket launcher
Također će nam nedostajati 4 i pol - satne tekme protiv Vidre. In love
Međutim, ova sezona je zbilja bila splet raznoraznih (sretnih i nesretnih) okolnosti, tako da zbilja ne znam što bi bilo da su sve ekipe od početka do kraja bile u punim sastavima i bez povreda! Pojma nemam
[Vrh]
Iceman

PostPostano: ned svi 20, 2012 5:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dobrodoso u 1vu ligu burke Klanja se
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
masterinsider

PostPostano: ned svi 20, 2012 9:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
dobrodoso u 1vu ligu burke Klanja se

Laughing Prešli ste granicu SOKAZ-a Klanja se sretno dalje Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 6 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.