NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Lopticeeee .... butterfly, tibhar, nittaku, stiga, dhs ...
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Kemil

PostPostano: sri ruj 12, 2012 2:38 pm    Naslov : Lopticeeee .... butterfly, tibhar, nittaku, stiga, dhs ... Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima!

Obzirom da za predstojeću sezonu treba nabaviti nove loptice zanimaju me vaša iskustva i preporuke, koje i gdje ih najpovoljnije nabaviti.

Počet ću ja sa Butterflykama, unatrag dvije polusezone primjećujem da na svakih 10 novootvorenih barem 3 do četiri nisu ispravne, nepravilno se vrte tj. jajaste su.
Isto tako nova loptica zna puknuti nakon četiri do šest mečeva tako da se po jednom kolu potroše po dvije loptice.

Kupljene u Preradovićevoj, ali se ne sjećam koja je bila cijena.

Konačnu cijenu loptice ne određuje samo cijena pri nabavi, ako ih od 10 moraš barem 3 baciti, pa onda još pukne nakon 4 meča ... početna cijena se značajno povećava.
U pravilu očekujem da nova loptica izdrži jedno kolo, a onda je promoviram u trening lopticu do pucanja.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: sri ruj 12, 2012 3:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nema veze s lopticama ali...jel istina Kemo da si vrbovao Granta sr. Confused
LiChin

PostPostano: sri ruj 12, 2012 4:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jako dobra iskustva s Joolinim lopticama dosada.

2 serije pritom mislim, Gold i Super, Gold ti je onako malo hrapavija sto ja osobno vise volim jer ne volim "masne" loptice za koje imas osjecaj da klize po stolu (primjer su Donic 3 zvjezdice - kvalitetne i trajne loptice, ali naprosto su masne, stavis novu donic i evo npr joola super - joola je naprosto golim okom vidljivo bijelja, hahaha ne znam kako da drukcije kazem Zubo jednostavno je vise bijela, i plus ima neku prirodnu hrapavost. a o jooli gold da i ne govorim (meni osobno najdraze loptice). Dok je donic naprosto masna loptica, cak i kad je nova kao da je premazana necim, i trajna je i nije jajasta i sve, al jednostavno ne volim igrat s njom jer nekako klize. I dok postane malo vise rabljena, jos vise nekako potamni, dobije boju skoro pa bijele kave (u cistoj dvorani s taraflexom i odrzavanim stolovima Zubo )

s bty lopticama ne igram iz razloga koje si naveo, al od trening loptica su mi isto njihove najdraze - standardne bty youth - po usporedbi najslicnije Jooli Gold po meni (Gold je naravno kvalitetniji trajniji bla bla), al po ponasanju na stolu kad su nove, su slicne.

Ugl ja bi ti preporucio Joola Gold ili Joola Super... evo npr na zadnjem EPTTC u Splitu su Joola Super bile sluzbene loptice.

E, jos jedna zanimljivost, u Gdanjsku je ETTU sklopio ugovor s Nittaku-om i Donicom cime je Nittaku postao sluzbeni supplier loptica za iduca 2 europska prvenstva (Herning, Danska i Schwechat, Austrija), s tim da ce Donic biti njihov distributer za europsko trziste (Donic i Nittaku usli u neku kooperaciju).
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
55

PostPostano: sri ruj 12, 2012 4:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kemo, ili nisi imao sreće Pojma nemam , ili igraš kao ninđa Mirko Sumo Box ... ma šalim se ROFL ROFL ROFL
Ja sam s butterfly lopticama superzadovoljan, teško se uopće sjetim da je nova loptica ikada puknula tijekom meča Klanja se , a baš me nisu niti zapale nepravilne loptice... naravno, govorim o lopticama s tri zvjezdice... Zubo , možda netko ima bolje iskustvo s drugim lopticama! Eeeek! Trk
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: sri ruj 12, 2012 6:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
, teško se uopće sjetim da je nova loptica ikada puknula tijekom meča :

2 po meču Crying nitaku je zakon Thumbs up
55

PostPostano: sri ruj 12, 2012 6:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja čokljam lagano pa loptice duže traju! Brukica Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Kemil

PostPostano: sri ruj 12, 2012 9:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

LiChin (napisa):
...ne volim "masne" loptice za koje imas osjecaj da klize po stolu (primjer su Donic 3 zvjezdice - kvalitetne i trajne loptice, ali naprosto su masne...

Obzirom da sam baziran na spin igru ni meni ne pašu "masne" loptice koje ne hvataju dobro rotaciju, a isti je slučaj i sa starim izlizanim lopticama.

Gdje nabavljaš Joole i po kojoj cijeni?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kemil

PostPostano: sri ruj 12, 2012 10:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
... a baš me nisu niti zapale nepravilne loptice... ...

Ako ne zavrtiš lopticu na stolu vjerojatno nećeš niti primjetiti da je nepravilnog oblika, a što znači nepravilan let i odskok kod jačih rotacija.

Nekada to nisam radio sa svakom lopticom pa tko zna možda su i prije bile tako loše.
[Vrh]
Kemil

PostPostano: sri ruj 12, 2012 10:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Nema veze s lopticama ali...jel istina Kemo da si vrbovao Granta sr. Confused

No comment ...
[Vrh]
55

PostPostano: sri ruj 12, 2012 10:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hm... Misli ... vrlo moguće, nikada ih ne vrtim na stolu, uzimam zdravo za gotovo da su odlične, a nepravilan odskok ne primjetim jer ne idem za tim Pojma nemam , nego kažem: "u hebote... jesam mu stisnuo sajd..." ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
LiChin

PostPostano: čet ruj 13, 2012 2:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kemil (napisa):
Gdje nabavljaš Joole i po kojoj cijeni?

ovu zadnju seriju je klub nabavio izravno preko Bilica sad kad je EPTTC u Splitu bilo, tako da se ta zaliha nije jos potrosila, nema ih puno al zaista su trajne. Mislim da ti je 7-8 kn bio komad, i Gold i Super. Ugl svidja mi se ova ideja nabavljanja iz prve ruke, sad vjerojatno su loptice kvalitetnije jer su iz iste serije s kojima se i europsko igralo. (to inace uvijek igra ulogu, distributeri firmi na velika natjecanja uvijek salju loptice koje u proizvodnji prodju jacu kontrolu kvalitete nego inace). Kad ovo ode ne znam preko koga cemo uzimati.

Navodno ( In love ) mislim da ne smijem reklamirati pa evo, kazem navodno In love ima neki forumas ovdje koji te loptice (izmedju ostalog) isto prodaje na veliko, cak i jos povoljnije... Al to bi njega prvo trebao pitat od koga dobavlja... Meni se cini razumna ideja kad se ovo potrosi, probat nabavit preko njega. Mozda se i sam javi na ovom postu. Smile
Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
geek

PostPostano: čet ruj 13, 2012 5:00 pm    Naslov : Loptice Citirajte i odgovorite

Baš se NEĆU javiti.

Kroz ruke mi je prošlo mnogo modela (Butterfly, TSP, Nittaku, DHS, Double Fish, Joola Gold i Super, Tibhar, Stiga, Gambler, Imperial, Friendship ...). Osobno, kao optimalni izbor (po tvrdoći, trajnosti, težini). izdvojio bi Stiga Competition 3* po 8 kn.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
keko

PostPostano: čet ruj 13, 2012 7:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

za trening - yasaka superior training ball

za tekme - nittaku 3-star premium
ČUPKO

PostPostano: pet ruj 14, 2012 8:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

stiga je zakon Gitara Headbang
[Vrh]
rope

PostPostano: pet ruj 14, 2012 10:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

baš me dobro podsjetiste da trebam uzet loptice...

sa stigom nisam nikad igrao, pa bi mogla biti prvi izbor za ovu sezonu
[Vrh]
mixer

PostPostano: pet ruj 14, 2012 12:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

tebi je rope ionak svejedno s kojom lopticom igraš kad ti ionako lete na sve strane Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .a izgleda da je kod geeka došla nova pošiljka stiga.kakav majstor prikrivenog marketinga Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
[Vrh]
geek

PostPostano: pet ruj 14, 2012 12:53 pm    Naslov : Loptice Citirajte i odgovorite

To se zove GERILA marketing ! A, loptice su dobre, ne što ja tako mislim, već na temelju povratnih informacija nakon prodaje. Neke uopće više ne naručujem (DHS zbog sumnji u original, Double Fish brzo puca, Nittaku se linja, TSP je preskupa u odnosu na kvalitetu ...).
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet ruj 14, 2012 1:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i ja ću pohvalit Stigu. Hihihi Jer stvarno su dobre. Thumbs up
[Vrh]
mixer

PostPostano: pet ruj 14, 2012 1:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

neznam koliko su dhs i tsp ali one s kojim sam igrao su bile bolje i izdržljivije od većine loptica a igrao sam sa manje više svima .btf koje sam dobio iz dojčland su za klasu bolje od domaćih zato ni izvor loptica nije nebitan
[Vrh]
King

PostPostano: pet ruj 14, 2012 11:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Btw. Igore koliko ti je još ostalo? Kad ćemo baciti novu narudžbu po istim uvjetima?
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.