SOKAZ forum
17. liga jesen 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
17. liga jesen 2012
Pozdrav svim ekipama 17. lige
Hvala, također...
... liga mi izgleda dosta dobro, već bih se usudio reći i da nazirem pomalo favorite za osvajanje prvih par mjesta
, u svakom slučaju i nas (Intercapital) među njima!
Iznimno me veseli što je s nama u ligi i STK Rugvica, pa ćemo imati priliku opravdati se za poraz u prošloj sezoni
, u zadnjem kolu su nas nabili 7:3, i tako nas skinuli s prvog mjesta na treće
. Kapetan Miki i ja smo se posebno iskazali
, samo da ove sezone ne bude još gore!
Prvu igramo protiv Reanimatora, odmah veliki izazov
, kod njih igra Šoštarić
, no srećom i mi imamo jednog takvog... Zimus me je gadno nabio
, nerado se toga i sjetim
... ali bio je to jedan od onih dana kada se trudiš ko pas, ali ništa ne ide od ruke
, jer sam se noć prije
, a onda naravno i
... bolje bi bilo da nisam niti išao na turnir, ali sada je šansa da se sve to malo popravi
.
Sretno svima u novoj sezoni uz lijepo druženje i dobar pingać!

Iznimno me veseli što je s nama u ligi i STK Rugvica, pa ćemo imati priliku opravdati se za poraz u prošloj sezoni
Prvu igramo protiv Reanimatora, odmah veliki izazov
Sretno svima u novoj sezoni uz lijepo druženje i dobar pingać!
Hah, ovo za reket... pa ne znam što bih ti rekao
, dajem sve od sebe pa što bude
, nisam loš ali niti sam posebno dobar
, no znam da su vaši suigrači dosta dobri
, igrali su puno jače lige od ove naše sadašnje... kako su uopće i ispali za tako puno liga
?
Ma nema veze
, najvažnije je da se igramo, družimo i dobro zabavimo!
Gdje igrate domaće utakmice? Vidim da ćemo gostovati kod vas... 
Ma nema veze
Bog Jopa!
Hah, vidim da se srećemo već u drugom kolu
no, za razliku od prošle sezone, ovaj put mi gostujemo kod vas
Još mi odzvanja u glavi kako si me prošle sezone
, no sada sam spreman na pokušaj revanša pa se spremi na
!
Eto, baš se veselim da se opet vidimo, skupite se nekako trojica
... ma može i četvorica pa neka se taj jedan veseli
, samo da vas ima dosta.
Vidim da su s nama iz lige prošli i Rugvičani i Velux, nikoga od njih, uključujući i vas, nismo uspjeli pobijediti prošle sezone
... tako da očekujem dobre tekme
.
Posebno mi je drago da osam suparničkih ekipa nismo nikada ranije sretali u ligama pa će i faktor iznenađenja biti prisutniji nego prije, doista ne znam baš puno o tim ekipama
, jedino mi se čini da će nas momci iz STK NOVI ZAGREB FENIKS sve skupa istamburati
, ali nema predaje unaprijed
, skupo ćemo prodati kožu
...
Već nas ima trojica na forumu, uz pomoć mog sensei Drena Bilanovića forum će nam biti dosta živ
, i iskreno se nadam da će se rezultati relativno brzo nakon tekmi unositi na net
... bilo bi to lijepo.
Od srca pozdravljam i našeg voditelja lige, gospodina Brleka, nadam se da će sve dobro funkcionirati i da će nam prvenstvo proći bez trzavica
Lijep pozdrav do daljnjega! 
Hah, vidim da se srećemo već u drugom kolu
Još mi odzvanja u glavi kako si me prošle sezone
Eto, baš se veselim da se opet vidimo, skupite se nekako trojica
Vidim da su s nama iz lige prošli i Rugvičani i Velux, nikoga od njih, uključujući i vas, nismo uspjeli pobijediti prošle sezone
Posebno mi je drago da osam suparničkih ekipa nismo nikada ranije sretali u ligama pa će i faktor iznenađenja biti prisutniji nego prije, doista ne znam baš puno o tim ekipama
Već nas ima trojica na forumu, uz pomoć mog sensei Drena Bilanovića forum će nam biti dosta živ
Od srca pozdravljam i našeg voditelja lige, gospodina Brleka, nadam se da će sve dobro funkcionirati i da će nam prvenstvo proći bez trzavica
Pitanje je
... ovisi o tome kakva ti je "igračka baza", tj. koji nivo igre imaš pa ga održavaš jednom tjedno
. Ima tu igrača koji treniraju puno češće
, ali znam i neke koji uopće ne treniraju
... Samo igraju mečeve i vrlo su uspješni
. Zato jer znaju igrati dobro i nije im još uvijek potreban nikakav poseban napredak da bi bili na 80-90% pobjeda u ovakvim ligama
.
E ja ti ne spadam u takve
, bez treninga nemam osjećaja za igru, ni za udarac ni za kretanje
... zato treniram kada stignem, a osim toga jako mi se dopada pingaćenje pa mi ne pada nimalo teško!

E ja ti ne spadam u takve
Problem je što sam igrao pingač intenzivno davnih dana, još u osnovnoj školi. Onda totalna pauza od skoro 25 godina i zadnja 3 mjeseca sam počeo igrati.
Recimo da je "igračka baza" jako tanka pa koristim svaku priliku za igru/trening.
Vidim da Intercapital polako ali sigurno napreduje, svaku polusezonu za jednu ligu.
Recimo da je "igračka baza" jako tanka pa koristim svaku priliku za igru/trening.
Vidim da Intercapital polako ali sigurno napreduje, svaku polusezonu za jednu ligu.
Ej Petre,
ma prošla sezona je bila prije 100 godina...
mi ćemo sad napraviti prvi (jeeeej) trening u petak za ovu sezonu, pa ćemo vidit u kakvoj ćemo formi biti za prvi meč...A i vidit ćemo da li će Vinko moći...
A što se tiče dvorane i našeg domaćinstva, bit će ko i prošlih godina. Nomadi smo.
Pa ako će vama pasati igrali bi kod vas
I ovo što si spomenuo..
Mi smo ekipa koja ne trenira i koja održava nisku "igračku bazu"
Mi pak nismo igrali sa samo 3 ekipe, pa smo svi stari znanci..
ma prošla sezona je bila prije 100 godina...
mi ćemo sad napraviti prvi (jeeeej) trening u petak za ovu sezonu, pa ćemo vidit u kakvoj ćemo formi biti za prvi meč...A i vidit ćemo da li će Vinko moći...
A što se tiče dvorane i našeg domaćinstva, bit će ko i prošlih godina. Nomadi smo.
Pa ako će vama pasati igrali bi kod vas
I ovo što si spomenuo..
Mi smo ekipa koja ne trenira i koja održava nisku "igračku bazu"
Mi pak nismo igrali sa samo 3 ekipe, pa smo svi stari znanci..
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
Cool
... poznajete skoro cijelu ligu, znači da se već i igrački poznajete do te mjere da već znate kako protiv koga odigrati
.
Nomadi ste, a Intercapital rado zbrinjava nezbrinute beskućnike
... drugim riječima možemo igrati kod nas, kao i prošle sezone, bit će nam drago da vas ugostimo.
Dražene, što se tiče Intercapitala
... da, svake sezone nas po jedni parovi koje izgubimo koštaju prvog mjesta u ligi
, ali pošteno zaslužimo svoj prolaz dalje
, uvijek smo drugi ili treći
. Imamo jednog igrača koji igra ko
, a imamo i dvojicu kojima igra varira od
do
, no snađemo se nekako, za sada nam dobro ide
... ova sezona bi mogla biti čupava
, ali ne damo se mi!

Nomadi ste, a Intercapital rado zbrinjava nezbrinute beskućnike
Dražene, što se tiče Intercapitala
- Private_Driver