SOKAZ forum
17. liga jesen 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Eto, poželio sam nove ekipe za borbu i nemogu se požaliti.
Veliku većinu ne poznajem i nadam se ugodnom druženju sa svima.
Sticajem okolnosti ja sam u lošoj fazi(nije alibi), ali zato je Petar boji nego ikada.
Danijel, nije trenirao, pun obaveza, napet ko u tvornici tregera, znači u odličnom tonusu!
Ajmo pokušati dobiti prvo kolo i dalje se dokopati prolaza u višu ligu, dok ide!
Kapetan MIKI
Eh, da...
ma iskreno nismo drugo niti očekivali (slaba psiho priprema
)
jer bez treninga se griješilo na bzvz lopte...
a bez sigurnosti nema nit napada (moj omiljeni je napad pimplom
)
i tak..
ja svoje mečeve izgubio..svi su bili blizu..
Prvi meč je bio onako, aha ovo je reket, aha tamo je loptica...hmm a šta ovaj lik preko radi! šta ovaj sudac njemu dodaje poene!
protiv Ivice sam ulovio ritam neki, dobro igrao prva dva seta, 3. slabije, 4. i 5 bio na nož...i ode bye bye meč
protiv Sanjina, nekako se nisam snašao s dvostrukim softom, sve je bilo, "samo da pređe" i tak ode meč..
Sinke je iznenadio i odigrao dobru tricu, stvarno nakon igara prošle sezone, iznenadio..
Sinke
A Gari, hvala šta si došao, nemoj više
šalaaaaaaa
ima finu ruku, ali par sezona nije igrao, pa se i griješilo..
par smo odigrali onako za drek..bez naboja (kad je već ionako gotovo bilo)
A što se tiče meča za sljedeći tjedan s vama, moram se čut sa svojima...
javim ti se vjerujem prije vikenda...
edit: da nadodam još..Bili smo u dvorani ovo Ritmo u Adžijinoj..
Fora dvorana, stol dobar, na podu se ne skliže, rasvjeta vrlo dobra..
i na kraju, ekipa Početnika je bila skroz korektna, navijalo se kroz vanjski prozor
za naše i njihove

ma iskreno nismo drugo niti očekivali (slaba psiho priprema
jer bez treninga se griješilo na bzvz lopte...
a bez sigurnosti nema nit napada (moj omiljeni je napad pimplom
i tak..
ja svoje mečeve izgubio..svi su bili blizu..
Prvi meč je bio onako, aha ovo je reket, aha tamo je loptica...hmm a šta ovaj lik preko radi! šta ovaj sudac njemu dodaje poene!
protiv Ivice sam ulovio ritam neki, dobro igrao prva dva seta, 3. slabije, 4. i 5 bio na nož...i ode bye bye meč
protiv Sanjina, nekako se nisam snašao s dvostrukim softom, sve je bilo, "samo da pređe" i tak ode meč..
Sinke je iznenadio i odigrao dobru tricu, stvarno nakon igara prošle sezone, iznenadio..
Sinke
A Gari, hvala šta si došao, nemoj više
šalaaaaaaa
ima finu ruku, ali par sezona nije igrao, pa se i griješilo..
par smo odigrali onako za drek..bez naboja (kad je već ionako gotovo bilo)
A što se tiče meča za sljedeći tjedan s vama, moram se čut sa svojima...
javim ti se vjerujem prije vikenda...
edit: da nadodam još..Bili smo u dvorani ovo Ritmo u Adžijinoj..
Fora dvorana, stol dobar, na podu se ne skliže, rasvjeta vrlo dobra..
i na kraju, ekipa Početnika je bila skroz korektna, navijalo se kroz vanjski prozor
za naše i njihove
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
Lijep pozdrav svim sudionicima 17. lige!
Upravo smo odigrali izvrstan meč sa odličnom ekipom Intercapital.
Moram priznati da već odavno nisam toliko uživao u jednom meču SOKAZ-a. Protivnici su bili fer, borba je bila muška, za svaki poen se davao maksimum. Dosta poteza je bilo takvih da ih se ne bi postidjeli ni sudionici jednoznamenkastih liga. Osobite čestitke Petru Paradžiku na sjajnoj borbi protiv mene, jedva sam ga dobio a dao sam sve od sebe.
Na kraju smo (zasluženo) izgubili 7:3, ali rezultat je tu bio najmanje bitan.
Gospodo iz Intercapitala, pozivam vas na prijateljsku tekmu kod nas u dvorani Ritmo za vrijeme zimske pauze! Bila mi je čast igrati protiv vas.
Živili!
Upravo smo odigrali izvrstan meč sa odličnom ekipom Intercapital.
Na kraju smo (zasluženo) izgubili 7:3, ali rezultat je tu bio najmanje bitan.
Gospodo iz Intercapitala, pozivam vas na prijateljsku tekmu kod nas u dvorani Ritmo za vrijeme zimske pauze! Bila mi je čast igrati protiv vas.
Živili!
Heh... konačno da i mene netko prestigne u brzini stavljanja posta nakon meča...
Kako Siniša reče - tako je i bilo
, odigrali smo prekrasan meč uz odlično druženje i u iznimno ugodnoj i sportskoj atmosferi!
Stvarno u jednom trenutku više nisam niti znao koga da više bodrim, naravno da smo svi navijali za svoje suigrače, ali nagrađivao se svaki dobar potez bilo kojeg takmaca pljeskom i odobravanjem... ma fakat je bilo fantastično!
Po rezultatima se da primijetiti da je bilo vrlo napeto
, naime otvorili smo susret Šoštarić i ja izvrsnom tekmom u 5 setova. Bilo je doista neizvjesno do samog kraja i ja sam odlično odigrao
, ali igra Siniša igra
... ma taman pomislim imam ga sada sigurno i onda mi opet zalijepi one svoje dvi-tri forhendom i moš se slikat!
. Velim ja, daj meni da pobijedim, veli on - ne dam!
Ma dobro, izvrsno čovjek igra i baš je u pravom trenutku odigrao točno ono što treba (jednoga dana ću i ja tako
) i opet me je
, kao i zimus, ali sada sam bio puuuno bliže!
Ostali Reanimatori su divni i pristojni ljudi, slabiji su igrački od Siniše, ali vidi se da im fali treninga... što sada više neće biti problem
, jer su si dečki našli dvoranu i počet će pomalo trenirati
... drugim riječima mi smo ih ugostili u pravom trenutku, dok još nisu u formi
.
Kapetan Miki je odigrao kapetanski, nakon mog prvog poraza doveo je rezultat u egal dobrom pobjedom protiv prilično neugodnog Novkoskog
, naravno opet triler u 5 setova...
, s time da je Kapetan Miki fantastično odigrao i protiv Šoštarića, frcalo je sa svih strana!
A Daniel
... ma nema se tu što reći, nevjerovatno je kako je odigrao protiv Siniše, obojica su sinoć bili
, ali je Daniel u ključnim trenucima imao pravi odgovor na pitanja
. Prelijep meč za gledati, s puno samomotivacije
, svako malo mi dođe da pitam, ma je li to pogodio?
Ma je li to moguće?
Ma bit će i Siniša i Daniel sasvim sigurno u top 5 igrača lige!
Nakon meča smo si međusobno čestitali
i još malo podružili
, te se prijateljski rastali
i preliminarno dogovorili prijateljsku tekmu iza sezone! Prave ljudine, samo neka se tako nastavi i dalje, tko nam pokuša pokvariti atmosferu bit će mu
Naravno, u nastavku večeri su Kapetan Miki, Smuk i Salaso još malo usavršavali svoj već jako dobro razrađeni sistem
... to je bilo sinoć oko (nemam pojma kada, zapravo je to bilo danas), a jutros posljedice, opet malo
i nizostavno je glava znatno dobila na kilaži!
Hvala i mome prijatelju Deanu Peteku što je navratio pogledati tekmu, podružiti se s nama i malo nas poučiti tajnama stolnog tenisa (kada sam ja u pitanju, onda su to tajne ščokljog tenisa
).
Siniši i njegovim Reanimatorima želim sreću u nastavku lige
, svima ostalima također... da uživaju u najmanju ruku kako smo i mi sinoć!
Grčki pozdrav svima!

Kako Siniša reče - tako je i bilo
Stvarno u jednom trenutku više nisam niti znao koga da više bodrim, naravno da smo svi navijali za svoje suigrače, ali nagrađivao se svaki dobar potez bilo kojeg takmaca pljeskom i odobravanjem... ma fakat je bilo fantastično!
Po rezultatima se da primijetiti da je bilo vrlo napeto
Ma dobro, izvrsno čovjek igra i baš je u pravom trenutku odigrao točno ono što treba (jednoga dana ću i ja tako
Ostali Reanimatori su divni i pristojni ljudi, slabiji su igrački od Siniše, ali vidi se da im fali treninga... što sada više neće biti problem
Kapetan Miki je odigrao kapetanski, nakon mog prvog poraza doveo je rezultat u egal dobrom pobjedom protiv prilično neugodnog Novkoskog
A Daniel
Nakon meča smo si međusobno čestitali
Naravno, u nastavku večeri su Kapetan Miki, Smuk i Salaso još malo usavršavali svoj već jako dobro razrađeni sistem
Hvala i mome prijatelju Deanu Peteku što je navratio pogledati tekmu, podružiti se s nama i malo nas poučiti tajnama stolnog tenisa (kada sam ja u pitanju, onda su to tajne ščokljog tenisa
Siniši i njegovim Reanimatorima želim sreću u nastavku lige
Grčki pozdrav svima!
Heh, na žalost niti jednog igrača iz Pun Muna ne poznajem, ali zato poznajem jako dobro sve dečke iz Veluxa
! Gospodin Somek je dobio sva tri singla i par za Velux (potpuno očekivano
)... teško će njega istamburati ijedan igrač u našoj ligi... možda Nevidal jer ga već dobro poznaje
. Boris Somek je odličan igrač i za jednoznamenkaste lige SOKAZ-a. 
Legendo, hvala ti!
Ne znam kako igraju Početnici
, sensei Bilanović mi je rekao da su dosta dobri
, ali još se dugo nećemo s njima sastati, a do tada će se već manje-više znati omjer snaga u ligi i tko pretendira na vrh lige.
Vidim da si i ti krenuo "furiozno" u sezonu
, svaka ti čast
... Intercapital je u vrlo solidnom stanju što se tiče igračke forme
, nije baš da briljiramo, ali neće nikome biti lako protiv nas
, jedva čekam da se opet sastanemo s Rugvicom
, da osvjetlamo obraz za Mikijeve i moje poraze u zadnjem kolu prošle sezone
(Daniel ih je sve nabio, ali toga dana njegov omiljeni smajli je bio
), ali i da se podružimo opet s tim genijalnim dečkima
Stvarno su momci izuzetno pošteni, dobri i druželjubivi, jedva čekam novi sraz (da me opet svi po redu napucaju kao prošle sezone
).
Sretno i tebi i Gavelli u nastavku prvenstva!

Vidim da si i ti krenuo "furiozno" u sezonu
Stvarno su momci izuzetno pošteni, dobri i druželjubivi, jedva čekam novi sraz (da me opet svi po redu napucaju kao prošle sezone
Sretno i tebi i Gavelli u nastavku prvenstva!
U pravu si, rasturili nas dečki ko panta pitu...
dobili smo sva trojica uredno
Cvitković i Kvaternik su odlični, obojica kandidati za prve pozicije pojedinaca u ligi; brzi, čvrsti u glavi, dobro se kreću - školovani igrači.
Moja prognoza:
borba za prvo mjesto i to do zadnjeg kola između IC-a, Feniksa i Rugvice.
Nama predstoji (po tko zna koji put
) teška borba za opstanak u ligi
i naravno čim više treninga 
Pozdrav IC-ovcima, navijamo za vas!

dobili smo sva trojica uredno
Cvitković i Kvaternik su odlični, obojica kandidati za prve pozicije pojedinaca u ligi; brzi, čvrsti u glavi, dobro se kreću - školovani igrači.
Nama predstoji (po tko zna koji put
Pozdrav IC-ovcima, navijamo za vas!
Ne bih se složio s prvim dijelom konstatacije, sve ovisi o Intercapitalu. Al s obzirom na sve čimbenike u jednadžbi, vjerojatno si u pravu.Saša je napisao/la: Dečki budite realni prvi će biti Feniks i to će biti jasno prije zadnjeg kola. Cvitković i Kvaternik nose ovu ekipu daleko i grabe po dvije lige...
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!