SOKAZ forum
17. liga jesen 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
IC, svaka čast
Mi pak jučer uspjeli s ok porazom
izaći iz dvorane..
9:1
bilo dobrih mečeva..
Moglo je biti i manje..
2 meča u 5 smo izgubili bzvz (nije bzvz, ali tješim se tako
)
Moglo je lako ići i na našu stranu...
Kvaternik je predobar, može što hoće, samo dosta fula...Po meni top 3 igrača lige. Čim se uozbilji nemreš mu ništa...
Ostali su solidni igrači (Nikola i g. Safić).. Može se s njima...Samo malo mirnoće i može se dobiti...
Uglavnom, BBNAM? će nastaviti igrati u ovakvom sastavu.. Sinke i ja, i ovaj užasno loši treći
Mi pak jučer uspjeli s ok porazom
izaći iz dvorane..
9:1
bilo dobrih mečeva..
Moglo je biti i manje..
2 meča u 5 smo izgubili bzvz (nije bzvz, ali tješim se tako
Moglo je lako ići i na našu stranu...
Kvaternik je predobar, može što hoće, samo dosta fula...Po meni top 3 igrača lige. Čim se uozbilji nemreš mu ništa...
Ostali su solidni igrači (Nikola i g. Safić).. Može se s njima...Samo malo mirnoće i može se dobiti...
Uglavnom, BBNAM? će nastaviti igrati u ovakvom sastavu.. Sinke i ja, i ovaj užasno loši treći
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
Hvala ti, Ikota
... Odigrali smo jučer odlično
, ali to više ne mogu zvati slučajem
, jednostavno igramo bolje nego prije, napredovali smo!
Pobjeda protiv BBNAM bila je jako olakšana zato što nam je njihov treći došao toliko pijan
na meč da ga nije bilo ni za vidjet
, ni za čut
!
Unatoč tom hendikepu, odigrali smo mi odličan meč, posebno Kapetan Miki!
Sve sigurniji, brži, ubojitiji... Miki je postao
. Dečkima iz BBNAM kapa dole
, odlični su momci, fino smo se i podružili, ali bit će im jako teška sezona ne počne li im igrati još netko kao treći, teško će do bodova
.
Sinoć odigrasmo meč protiv starih poznanika, Velux arhitekata
. Već četvrtu sezonu u nizu smo skupa u ligi
(od 20. lige smo se svake sezone skupa penjali po jednu ligu) i odigrali smo sinoć u istim sastavima kao nekada u 20. ligi
. No, tu se vidjelo ono o čemu sam pisao u početku posta, oni igraju OK, ali mi smo otišli stepenicu iznad
, prošli put smo na jedvite jade izvukli 6:3 nakon devet pojedinačnih mečeva
, sinoć smo sve dobili bez imalo problema
. Iako oni ne igraju ništa slabije nego tada
...
Sve u svemu, vjerujem da nije lako podnijeti takav poraz
, ali meč po meč, stvarno smo svaku partiju igrali skoncentrirano i prilično opušteno
... ma baš je bilo dobro. Parove smo Daniel i ja odigrali super
i polako se uigravamo i na tom polju
, a i u gemištima nam je tempo bio ujednačen pa smo se i tu već dobro uigrali
.
Veluksovcima svaka čast jer su odlični ljudi
, hvala im na dobrom pingiću i želim im sretno u nastavku sezone
.
Slijedeći tjedan igramo u gostima protiv Cvječarnice Nela, čuo sam da igraju dobro i da su iskusni
, ali sam čuo i da je gospodin Rossini igrač vrlo, vrlo specifičnog načina igranja i usput i vrlo uspješan u tome što radi
pa ćemo imati i izazov više da ga pokušamo pobijediti i vidjeti nešto što do sada nikada nismo!
... samo da ne bude
, onda će biti grdo!
Za kraj, naravno da smo opet završili "u akciji"
i da je doma bilo
, ali valjalo se opet malo podružiti i namiriti u mečevima izgubljenu energiju.
Lijep pozdrav svima!

Pobjeda protiv BBNAM bila je jako olakšana zato što nam je njihov treći došao toliko pijan
Sinoć odigrasmo meč protiv starih poznanika, Velux arhitekata
Sve u svemu, vjerujem da nije lako podnijeti takav poraz
Veluksovcima svaka čast jer su odlični ljudi
Slijedeći tjedan igramo u gostima protiv Cvječarnice Nela, čuo sam da igraju dobro i da su iskusni
Za kraj, naravno da smo opet završili "u akciji"
Lijep pozdrav svima!
eh.
naprave prvu desetku u karijeri i onda se okuraže pa nastave istim ritmom.
Sve je to meni sumnjivo. Prvo kao pouzdan svjedok i sudski delegat primjetio sam da ste protiv BBNAM namjerno donijeli brdo alkohola i nagovorili njihovog trećeg igrača na konzumiranje istog. (sjećam se dobro: "hajde momci poslužite se, pijača je na stolu!")
Proračunati umovi su zaključili da s obzirom na njegovu masu, neće trebat puno da ga se riješite
No, nisam imao primjedaba, jerbo je sam tako odlučio.
Kao što se sjećate, kazna za taj propust je bila poprilično blaga (3pive i jedan gemišt) al slijedeći put se čuvajte.
A ovo protiv Veluxovaca...na žalost bio sam spriječen drugim aktivnostima i nisam mogao doći. No nebi se čudio da ste posegli za istim prljavim trikovima!
Definitivno vas imam na oku, i ostala domaćinstva ću morat doć delegirat jerbo ste mi turbo sumnjivi.
No ipak ostaje činjenica da Veluxovce ostaviti na nuli je podvig. Al dat im samo 7 setova...bome predobro
Šteta za kapetana što je za razliku od prošle, ovu tekmu bio ipak treći igrač. (izgubio čak 3 seta, ostali po 2)
Al ipak postao je pravi 
naprave prvu desetku u karijeri i onda se okuraže pa nastave istim ritmom.
Sve je to meni sumnjivo. Prvo kao pouzdan svjedok i sudski delegat primjetio sam da ste protiv BBNAM namjerno donijeli brdo alkohola i nagovorili njihovog trećeg igrača na konzumiranje istog. (sjećam se dobro: "hajde momci poslužite se, pijača je na stolu!")
Proračunati umovi su zaključili da s obzirom na njegovu masu, neće trebat puno da ga se riješite
No, nisam imao primjedaba, jerbo je sam tako odlučio.
Kao što se sjećate, kazna za taj propust je bila poprilično blaga (3pive i jedan gemišt) al slijedeći put se čuvajte.
A ovo protiv Veluxovaca...na žalost bio sam spriječen drugim aktivnostima i nisam mogao doći. No nebi se čudio da ste posegli za istim prljavim trikovima!
Definitivno vas imam na oku, i ostala domaćinstva ću morat doć delegirat jerbo ste mi turbo sumnjivi.
No ipak ostaje činjenica da Veluxovce ostaviti na nuli je podvig. Al dat im samo 7 setova...bome predobro
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Eh da, znamo da ste dobra i iskusna ekipa, očekujemo zaista dobar meč!
Izgleda (za sada) da će nam ipak više odgovarati petak nego četvrtak, još nije 100%
. U koliko sati ste dogovorili da nam počne tekma?
Nadam se samo da nas neće Rossini sve
... morat ćemo naći nekakav lijek i za njega
... ma nema veze
, nije grehota niti izgubiti od takvog igrača
. Nismo baš imali prilike igrati s tako iskusnim ekipama pa eto jedva čekam meč!
Lijep pozdrav i do čokljanja!

Nadam se samo da nas neće Rossini sve
Lijep pozdrav i do čokljanja!
Svejedno vam želim da odigrate dobro i da ih "ščokljate"
Kapetan Miki
i ja
smo večeras navratili do AUTOPRAONE RITMO, došli se malo podružiti, popiti piće i pogledati tu novu dvoranu. Dojmovi?
... Čini mi se da su četiri stola, rasvjeta je izvrsna, stolovi odlični kao i pod na kojem se stol nalazi
. Ne kliže se ama baš niti malo
, što je dosta važno za one stasite
poput mene!
Atmosfera je izuzetno ugodna, čak bih rekao da je topla i intimna
... ma ljudi moji, napraviše dečki dvoranu za pingać usred birtije ili birtiju usred dvorane za pingać. ZAR MOŽE BITI BOLJE!?
A malo sam pogledao i meč između početnika i Cvjećarnice Nela. Bit će interesantno, ima puno nekakvih materijala, a Draženu Trnskom posebno čestitam na prvoj pobjedi u životu, bravo majstore!
Da, Cvjećarnica nela je pobijedila u gustom meču 6:4, bravo momci!
Čestitam i simpatičnim Reanimatorima na prvim bodovima u sezoni, svaka čast i Šoštariću što je uspio dobiti Čavlovića!

Atmosfera je izuzetno ugodna, čak bih rekao da je topla i intimna
A malo sam pogledao i meč između početnika i Cvjećarnice Nela. Bit će interesantno, ima puno nekakvih materijala, a Draženu Trnskom posebno čestitam na prvoj pobjedi u životu, bravo majstore!
Da, Cvjećarnica nela je pobijedila u gustom meču 6:4, bravo momci!
Čestitam i simpatičnim Reanimatorima na prvim bodovima u sezoni, svaka čast i Šoštariću što je uspio dobiti Čavlovića!
Petar je sve rekao. Dvorana RITMO je odlična, svaki stol je posebno tako da nema uletavanja loptica niti prolaska ljudi. Mjesta k'o u priči.
Cvjećarnica Nela je uspjela "materijalizirati" Početnike i u napetom meču ostvariti prvu pobjedu u sezoni.
Rezultat sam upisao, nadam se da se Ivica neće ljutiti što sam upisao rez umjesto njega.
Hvala Petre, ova mi je pobjeda trebala k'o žednom voda.
Cvjećarnica Nela je uspjela "materijalizirati" Početnike i u napetom meču ostvariti prvu pobjedu u sezoni.
Rezultat sam upisao, nadam se da se Ivica neće ljutiti što sam upisao rez umjesto njega.
Hvala Petre, ova mi je pobjeda trebala k'o žednom voda.
Hvala Petre na čestitkama!
Nije bilo lako, dečki iz Hrvatskih voda su iskusni rutineri (Prentašić igra SOKAZ od 1974., a Čavlović od 1980.!
). Ja sam s njima već igrao tamo negdje 1997.
Imali smo sreće da im je treći imao jako loš dan, u stvari ga nije bilo ni za vidjet na terenu
Mi se polako dižemo, ali bojim se da će trebat još dosta treninga
da i moji dečki počnu pobjeđivat. Volja je tu, dvoranu imamo
- mislim da ćemo još mnogima u našoj ligi zapaprit
U svakom slučaju, s kim god da igramo, nema
Nije bilo lako, dečki iz Hrvatskih voda su iskusni rutineri (Prentašić igra SOKAZ od 1974., a Čavlović od 1980.!
U svakom slučaju, s kim god da igramo, nema