17. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Jopa

#61 Post Postao/la Jopa »

Mi također danas igramo...
STK Novi Zagreb Fenix, 19h...
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
trnac

#62 Post Postao/la trnac »

Mi u srijedu igramo, u 18:30
Početnici : Cvjećarnica Nela
kelemen

#63 Post Postao/la kelemen »

Jopa je napisao/la:Mi također danas igramo...
STK Novi Zagreb Fenix, 19h...
Jel opet s vama rezignirani treći? :zubo:
Kapetan MIKI
Jopa

#64 Post Postao/la Jopa »

Nego što :zubo:
ovog puta očekujem od njega veću borbu :B:
kelemen

#65 Post Postao/la kelemen »

E, mi dobili :cheer:
pojeli ćevape :lux: podružili se :pivo:
i sada krećemo u borbu za ta tri mjesta :rofl:
Velux..., :top:
Kapetan MIKI
Pale
Kontakt:

#66 Post Postao/la Pale »

IC svaka čast, 10:0 :s: :s: :s: :s: :s:
17 liga i Velux i još 10:0 :eek: , još jednom :fulir: , kapa do poda :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Jopa

#67 Post Postao/la Jopa »

IC, svaka čast :top:

Mi pak jučer uspjeli s ok porazom :rofl: :rofl: :rofl:
izaći iz dvorane..
9:1

bilo dobrih mečeva..
Moglo je biti i manje..
2 meča u 5 smo izgubili bzvz (nije bzvz, ali tješim se tako :))
Moglo je lako ići i na našu stranu...

Kvaternik je predobar, može što hoće, samo dosta fula...Po meni top 3 igrača lige. Čim se uozbilji nemreš mu ništa...

Ostali su solidni igrači (Nikola i g. Safić).. Može se s njima...Samo malo mirnoće i može se dobiti...

Uglavnom, BBNAM? će nastaviti igrati u ovakvom sastavu.. Sinke i ja, i ovaj užasno loši treći :zubo:
55

#68 Post Postao/la 55 »

Hvala ti, Ikota :s: ... Odigrali smo jučer odlično :top: , ali to više ne mogu zvati slučajem :nene: , jednostavno igramo bolje nego prije, napredovali smo! :lux:
Pobjeda protiv BBNAM bila je jako olakšana zato što nam je njihov treći došao toliko pijan :drunk: na meč da ga nije bilo ni za vidjet :wow: , ni za čut :no: ! :rofl: :rofl: :rofl: Unatoč tom hendikepu, odigrali smo mi odličan meč, posebno Kapetan Miki! :s: :s: Sve sigurniji, brži, ubojitiji... Miki je postao :clint: . Dečkima iz BBNAM kapa dole :fulir: , odlični su momci, fino smo se i podružili, ali bit će im jako teška sezona ne počne li im igrati još netko kao treći, teško će do bodova :nene: .
Sinoć odigrasmo meč protiv starih poznanika, Velux arhitekata :top: . Već četvrtu sezonu u nizu smo skupa u ligi :grouphug: (od 20. lige smo se svake sezone skupa penjali po jednu ligu) i odigrali smo sinoć u istim sastavima kao nekada u 20. ligi :mljacko: :macevanje: . No, tu se vidjelo ono o čemu sam pisao u početku posta, oni igraju OK, ali mi smo otišli stepenicu iznad :bike: , prošli put smo na jedvite jade izvukli 6:3 nakon devet pojedinačnih mečeva :znoj: , sinoć smo sve dobili bez imalo problema :bicedobro: . Iako oni ne igraju ništa slabije nego tada :ne zna: ...
Sve u svemu, vjerujem da nije lako podnijeti takav poraz :darkevil: :ljut: :zmaj: , ali meč po meč, stvarno smo svaku partiju igrali skoncentrirano i prilično opušteno :cool: ... ma baš je bilo dobro. Parove smo Daniel i ja odigrali super :five: i polako se uigravamo i na tom polju :s: , a i u gemištima nam je tempo bio ujednačen pa smo se i tu već dobro uigrali :lol: :lol: .
Veluksovcima svaka čast jer su odlični ljudi :fulir: , hvala im na dobrom pingiću i želim im sretno u nastavku sezone :luck: .
Slijedeći tjedan igramo u gostima protiv Cvječarnice Nela, čuo sam da igraju dobro i da su iskusni :mudri: , ali sam čuo i da je gospodin Rossini igrač vrlo, vrlo specifičnog načina igranja i usput i vrlo uspješan u tome što radi :s: :s: pa ćemo imati i izazov više da ga pokušamo pobijediti i vidjeti nešto što do sada nikada nismo! :eek: :horor: :trk: ... samo da ne bude :cekicem: :tuctuc: :mama: , onda će biti grdo! :rofl: :rofl:
Za kraj, naravno da smo opet završili "u akciji" :pivo: :klopa: i da je doma bilo :rospija: , ali valjalo se opet malo podružiti i namiriti u mečevima izgubljenu energiju. :lol: :lol:
Lijep pozdrav svima! :w: :leti:
Dren

#69 Post Postao/la Dren »

eh.
naprave prvu desetku u karijeri i onda se okuraže pa nastave istim ritmom. :eek:
Sve je to meni sumnjivo. Prvo kao pouzdan svjedok i sudski delegat primjetio sam da ste protiv BBNAM namjerno donijeli brdo alkohola i nagovorili njihovog trećeg igrača na konzumiranje istog. (sjećam se dobro: "hajde momci poslužite se, pijača je na stolu!")
Proračunati umovi su zaključili da s obzirom na njegovu masu, neće trebat puno da ga se riješite :(
No, nisam imao primjedaba, jerbo je sam tako odlučio.
Kao što se sjećate, kazna za taj propust je bila poprilično blaga (3pive i jedan gemišt) al slijedeći put se čuvajte. :sumo:
A ovo protiv Veluxovaca...na žalost bio sam spriječen drugim aktivnostima i nisam mogao doći. No nebi se čudio da ste posegli za istim prljavim trikovima!
Definitivno vas imam na oku, i ostala domaćinstva ću morat doć delegirat jerbo ste mi turbo sumnjivi. :zivili:

No ipak ostaje činjenica da Veluxovce ostaviti na nuli je podvig. Al dat im samo 7 setova...bome predobro :s: :s: :s: Šteta za kapetana što je za razliku od prošle, ovu tekmu bio ipak treći igrač. (izgubio čak 3 seta, ostali po 2) :rofl: Al ipak postao je pravi :clint:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
trnac

#70 Post Postao/la trnac »

Vidim da se proširio glas o našem Mladenu :zubo:

Igrači Cvjećarnice Nela imaju puno utakmica u reketu, osim mene, apsolutnog početnika.
55

#71 Post Postao/la 55 »

Eh da, znamo da ste dobra i iskusna ekipa, očekujemo zaista dobar meč! :E: Izgleda (za sada) da će nam ipak više odgovarati petak nego četvrtak, još nije 100% :nono: . U koliko sati ste dogovorili da nam počne tekma? :rolleyes:
Nadam se samo da nas neće Rossini sve :tuctuc: ... morat ćemo naći nekakav lijek i za njega :ceka: ... ma nema veze :pfff: , nije grehota niti izgubiti od takvog igrača :o . Nismo baš imali prilike igrati s tako iskusnim ekipama pa eto jedva čekam meč! :lux:
Lijep pozdrav i do čokljanja! :rofl: :rofl:
trnac

#72 Post Postao/la trnac »

Oba termina (čet/pet) su u 19:00.

Nadam se dobrom meču i danas, Početnici su ekipa sa dvije pobjede što ih stavlja u vrh tablice.
55

#73 Post Postao/la 55 »

Oh da :s: ... Početnici su sigurno dobri :top: , sretno vam danas! :lux:
trnac

#74 Post Postao/la trnac »

Sigurno te plaćaju da nas demoraliziraš. Priznaj :)
55

#75 Post Postao/la 55 »

:brukica: :brukica: ... kako si me skužio? :lol: :lol: :lol: To je jedna od mnogih ekipa koju do sada još nikada nismo sreli :nono: i s kojima se ne poznajemo. Sudeći po rezultatima koje postižu zaključujem da su dobri :ne zna: ... a i ima ih šestorica sve skupa :s: . Zamisli ono, ulaze oni u dvoranu, očekuješ ti trojicu - ulaze šestorica! Pa si misliš, uf hebate... jesam li se morao baš ovoliko "podmazat" a meč još nije niti počeo? :rofl: :rofl: :rofl:
Svejedno vam želim da odigrate dobro i da ih "ščokljate" :tuctuc: :cekicem: :bicedobro: ... bolje da sada uzmete bodove protiv njih nego da se morate slijedeće kolo vaditi na nama! :nene: :eek: :trk:
trnac

#76 Post Postao/la trnac »

Bolje da ih dođe 6 nego 2. Ne volim doma nosit suhe majice :)

Na vama se sigurno nećemo vadit. "Vađenje" počinje od 7. kola na dalje kada se legne na dno tablice.
Dren

#77 Post Postao/la Dren »

eheheh, zato smo mi počeli revijalno, tako da već od četvrtog kola moramo igrat na vađenje :taktika motivacije:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#78 Post Postao/la 55 »

Kapetan Miki :clint: i ja :zvrko: smo večeras navratili do AUTOPRAONE RITMO, došli se malo podružiti, popiti piće i pogledati tu novu dvoranu. Dojmovi? :misli: ... Čini mi se da su četiri stola, rasvjeta je izvrsna, stolovi odlični kao i pod na kojem se stol nalazi :top: . Ne kliže se ama baš niti malo :lux: , što je dosta važno za one stasite :mirko: poput mene! :rofl: :rofl: :rofl:
Atmosfera je izuzetno ugodna, čak bih rekao da je topla i intimna :grouphug: ... ma ljudi moji, napraviše dečki dvoranu za pingać usred birtije ili birtiju usred dvorane za pingać. ZAR MOŽE BITI BOLJE!? :pivo: :zivili: :drunk:
A malo sam pogledao i meč između početnika i Cvjećarnice Nela. Bit će interesantno, ima puno nekakvih materijala, a Draženu Trnskom posebno čestitam na prvoj pobjedi u životu, bravo majstore! :prvak: :tulum: :pivo:
Da, Cvjećarnica nela je pobijedila u gustom meču 6:4, bravo momci! :s: :s: :s:
Čestitam i simpatičnim Reanimatorima na prvim bodovima u sezoni, svaka čast i Šoštariću što je uspio dobiti Čavlovića! :s: :cheer: :lux:
trnac

#79 Post Postao/la trnac »

Petar je sve rekao. Dvorana RITMO je odlična, svaki stol je posebno tako da nema uletavanja loptica niti prolaska ljudi. Mjesta k'o u priči.

Cvjećarnica Nela je uspjela "materijalizirati" Početnike i u napetom meču ostvariti prvu pobjedu u sezoni.

Rezultat sam upisao, nadam se da se Ivica neće ljutiti što sam upisao rez umjesto njega.

Hvala Petre, ova mi je pobjeda trebala k'o žednom voda. :zubo:
sinke72
Kontakt:

#80 Post Postao/la sinke72 »

Hvala Petre na čestitkama! :D

Nije bilo lako, dečki iz Hrvatskih voda su iskusni rutineri (Prentašić igra SOKAZ od 1974., a Čavlović od 1980.! :eek: :s: ). Ja sam s njima već igrao tamo negdje 1997. :mudri: Imali smo sreće da im je treći imao jako loš dan, u stvari ga nije bilo ni za vidjet na terenu :zubo: :lol: :rofl: Mi se polako dižemo, ali bojim se da će trebat još dosta treninga :pingic: da i moji dečki počnu pobjeđivat. Volja je tu, dvoranu imamo :top: - mislim da ćemo još mnogima u našoj ligi zapaprit :E: ;) :vrag:

U svakom slučaju, s kim god da igramo, nema :predaja:
Odgovorite