| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: sub lis 06, 2012 6:19 pm Naslov
: 7.liga jesen 2012. |
|
|
Poćela su nadmetanja u 7.ligi.Gledajući bilten i igraće raznih ekipa,moram konstatirati da tu ima dobrih igraća i da će biti teško u svakoj tekmi.Da je to tako potvrdila je tekma u 1.kolu protiv Elke Dr.Ante Starćević.Pobjedili smo 8 :2 i naizgled ispada da je bilo lako.Međutim puno mećeva je igrano u 5 seta i sve se vrtilo oko fiksa.Znaći moglo je i drugaćije ispasti.Jedino moj Kovačićek igra laganini.Čestitam ekipi Elke na fer,dobroj i uzbudljivoj igri. _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sub lis 06, 2012 8:15 pm Naslov
: |
|
|
Bravo Šljiva! Trica za otvorenje sezone prava je stvar , ali protivnicima sigurno nije bilo lako ; četiri puta su se dovukli do fiksa petog seta i sva četiri puta izgubili ... od ta četiri tri poraza su doživjeli od tebe
Znači da više vjerovatno nisi i da ti se koljeno dobro oporavilo, drago mi je . Ima Šljiva dobru glavu , ima kondicije , ali vidi se tu i važan prst iskustva!
Sretno vam dalje i uživajte!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
.........
|
Postano: sub lis 06, 2012 8:40 pm Naslov
|
|
Cestitke Trans Agramu na 3 boda..
Te svaka cast gospodinu Canadiju na pobjedi protiv mene..definitivno nebi bilo pravedno da sam dobio taj mec..
Sretno dalje... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sub lis 06, 2012 9:37 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): | Bravo Šljiva! Trica za otvorenje sezone prava je stvar , ali protivnicima sigurno nije bilo lako ; četiri puta su se dovukli do fiksa petog seta i sva četiri puta izgubili ... od ta četiri tri poraza su doživjeli od tebe
Znači da više vjerovatno nisi i da ti se koljeno dobro oporavilo, drago mi je . Ima Šljiva dobru glavu , ima kondicije , ali vidi se tu i važan prst iskustva!
Sretno vam dalje i uživajte!  |
Da koljeno mi je prilićno dobro i igram bez steznika.Međutim moram reći da idem već treći put na terapije u Medikol radi istezanja istog.Naime ne mogu dokraja istegnuti nogu odnosno skvrćiti do kraja.Tu imam bolove! _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: pon lis 08, 2012 8:29 pm Naslov
|
|
AJDE ŠLJIVA VEĆ IZGOVORI UNAPRIJED
NEĆETE BITI PRVI OVU SEZONU I TO JE TO
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: uto lis 09, 2012 6:29 am Naslov
|
|
Vidjet ćemo?  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sub lis 13, 2012 1:05 pm Naslov
: 2.kolo |
|
|
Odigrali smo i 2.kolo protiv Borongaja.Dobili smo 6 : 4 .Mogu reći da je bilo teško i bilo je s obadvije strane.Moj sinek je pokleknuo i izgubio sve tri i bio je ljut na sebe .Kova i ja se nismo dali Tomislav lakše a ja teže do tri pobjede.Poslije dugog vremena smo odigrali zajedno par i izgubili od odlićnih napadaća Hrvoja i Željka
Nadam se da, kad bu trebalo da ćemo odigrati bolje
Dećkima iz Borogaja(dugogodinjim prijateljima za )više sreće u nastavku lige  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sri lis 17, 2012 11:57 am Naslov
: 3.kolo |
|
|
Odigrali smo i 3.kolo na Vrbiku Ambijent ali mi smo bili i nismo dali bodove Moj Tomi je odigrao dobro posebno protiv Međaši-a.Ukupno smo pobjedili 8:2 i po rezultatu izgleda lagano Karadjole je školovan i jako dobar igrać.Igrao sam 1.protiv njega i nezagrijan odmah naletio na Pokušao sam u nastavku ali nije išlo. Trebao bi biti dobro i puno da bi pobjedio.KOvačićek je standardno dobro odigrao  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri lis 17, 2012 12:49 pm Naslov
|
|
Svaka vam čast , ide vam super ove sezone , fakat igrate momčadski i efikasni ste koliko treba biti! Sraz je to znanja i iskustva .
Samo nastavite tako dalje , sretno vam i na kraju sezone će biti ... za ligu ili dvije prema gore!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri lis 17, 2012 1:59 pm Naslov
|
|
asti jeste se našli vas dvojica sa svojim stilom pisanja po forumu
totalno ste zakon  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sri lis 17, 2012 2:05 pm Naslov
|
|
Najbolji su! :epileptićki napadaj: |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: ned lis 28, 2012 7:17 pm Naslov
: 4.kolo odigrano u dvorani na Ranžirnom kolodvoru |
|
|
I ako smo bili domaćini odigrali smo tekmu kod gostiju W&D68 jer trenutno nemamo domaćinsku dvoranu.Da nesreća bude veća,naš najbolji igrać je morao raditi zbog afere Wotergate u HR I mi (Otac i sin) ostali smo sami protiv ali jako dobrih igraća a posebno mlađi W. kojeg ja nisam u 40 god.nikad dobio Dođem blizu i u fiks ali više od toga Uvijek dobim po Sinek i ja dobili smo svaki po dvije ali to je sve
Poslije tekme smo uz ugodni razgovor malo zamezili i popili
koju čašu  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: pet stu 09, 2012 11:06 am Naslov
: 5.kolo |
|
|
poslije pauze zbog Sisveta odigrali smo i 5.kolo u Dugom selu protiv ekipe Viva´s bar II.Dobili smo 7:3 .Moram pohvaliti igraće Viva´s bar ekipe Posebno Stipića što su nam izašli u susret da moja dva igraća mogu zakasniti na tekmu.Oba dva su radila popodne te su morali izaći iz posla i na Ja sam odigrao sve tri u nizu i to prilićno slabo.Naime dan prije sam na klinici u Perkovičevoj izvadio 5 Dva dana nisam ništa i pio tablete(ibufropen Farmal)protiv bolova Ali bit će dobro kad dobim nove za 1mj. _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet stu 09, 2012 11:35 am Naslov
|
|
nema zube al grize za svaki poen!
Šta ti je pravi sokazovac
Želim što brži oporavak, imadoh i ja sličnu situaciju (al sam vadio 3) i mogu reći jedna od neugodnijih epizoda u životu.
Ništa, juhice i blender su vaši najbolji prijatelji. Nije smiksano meso toliko ukusno kad ga (doslovno) piješ na slamku, al bar nisi gladan.  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sub stu 17, 2012 6:40 pm Naslov
: 6.kolo protiv ekipe AS |
|
|
Odigrali smo i 6.kolo i pobjedili 7:3 AS su došli samo njih 2 prijavljena igraća Mislili smo da će biti lako i da ćemo to
Rutinski odraditi. Nije bilo tako!Nisu se i morali smo polućiti dosta Moj Tomi dobio po glavi u oba dvije partije Bio je ali tu se nije moglo ništa.Moj najbolji igrać prišao je meću protiv Martinčića pristupom i naletio na Krešimir ga mekanom ućinkovitom igrom i ,posebno u 5 setu smirio i nanio mu 1. poraz u prvenstvu.Ali zato sam ja tu Sigurnom igrom uz razmišljanje i dobio sam oba dvojicu.Moram priznati Krešimira teže uz i malo u 5 setu.Par smo kovačićek i ja odigrali kao  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: ned stu 25, 2012 11:16 pm Naslov
: 7.kolo |
|
|
Definitivno nećemo biti u ovoj ligi.Padamo u formi i to se odrazilo u gostima kod HEP-a .Dećki su domaći teren iskoristili onako kako treba Bakmaz je odigrao maestralno i bio je za nas.Dobio je mog najboljeg i to prilićno lagano. Zbog mojih ja već tri tjedna slabo unašam i to se vidi u mojoj Nisam fajter,ne grizem za Nitko od nas ne trenira nego smo opušteni kroz tjedan raznim obvezama i rezultat se vidi.Posebno moj sinek već 2kola ne može dobiti meć Srdi se na na lošu ali ne treba se predati .Treba igrati za svaki pojen .To je kljuć uspjeha Izgubili smo 7:3 (par smo )
Još jedamput domaćinu. _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: čet stu 29, 2012 5:47 pm Naslov
: 8.kolo |
|
|
Odigrali smo i 8.kolo i pobjedili 8:2 Pošto nemamo domaću dvoranu odigrali smo tekmu u Resniku(Čulinećka) kod gosta D.Dubrava.Dvorana u MZ-Resnik sasvim solidna i u ovoj eri novokomponiranih vlasnika i antišportskih vlasnika i upravitelja raznih bivših dobrih firmi sve manje je dvorana u ZG i ovakve dvorane treba čuvati
Ipak da se vratimo Moj i ja odigrali smo jako dobro i protivnicima nismo puno dali za njihovo zadovoljstvo Jedino je moj sinek opet bio i naletio na u dvije partije. Bit će bolje za njega  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pnyg
|
Postano: pon pro 03, 2012 11:43 pm Naslov
|
|
Evo da se javim i ja..
Iz ekipe trenutno prvoplasirane u našoj ligi
Pošto kako se i samo vidi na tablici, situacija se poprilično zakomplicirala u samoj završnici. Manji kiks - ako se to tako može nazvait kod momčadi Elke, i eto vraga...
Jest da nam dva vrhunska igrača ne igraju (barem do ostatka sezone) ali opet... i što je ostalo od nas će i dalje pružati najveći mogući otpor.
Sutra nas čeka okršaj sa Bilić vision-om, pa ćemo vidjeti kako će proći.
Dosadno sigurno neće biti..
Do kraja još tri kola i 9 bodova je još u igri. Tako da će biti svega, a najviše će odlučivati međusobni obračuni.
Tako da se nadam dobro pingiću, pa nek bolji pobjedi...
Tko sutra bude u prilici neka navrati u Prečko u 18 sati, na utakmicu sa B.V... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pnyg
|
Postano: uto pro 11, 2012 9:49 pm Naslov
|
|
Da se još kratko javim, vezano za 7-u ligu.
Za sutra se može najaviti derbi, druga i treće plasirana momčad su na rasporedu, i direktno se odlučuje tko će dalje.
Pobjednik sigurno ide naprijed, dok tko izgubi će ostati u problemima.
Tj. zadnje kolo će odlučivati o svemu.
Tko bude u prilici neka navrati sutra u ŠC Prečko u 18 sati, pa neka bolji pobjedi!
Toliko za sada..
Premda sam osobno razočaran kako su teme u ovoj ligi neaktivne..
I kako pola momčadi ne uvrštava svoje rezultate na internetu :-( |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sri pro 19, 2012 9:13 pm Naslov
: 9.;10.i 11 kolo |
|
|
Sorry zbog kašnjenja posta prijašnjih kola
Prvo o 9.kolu Odigrali smo u dvorani RITMO (Jako dobra dvorana )Protiv J.Gredelja.Bilo je dobro i pobjeda je otišla na našu stranu.
10.kolo-Derbi susret protiv oslabljenih VITA-STAN u hladnom Prećkom:eek: Tamo se ne možeš zagrijati.Stalno su mi bila hladna leđa bez mogućnosti da se zagriješ
U tom ozračju ja i nisam mogao pružiti neki otpor dobrom Gojani-u.I moj Kovačićek nije bio u elementu i dobio je od Leonarda.KLjućnu tekmu je odigrao moj Tomislav protiv Bosić-a i dobio u 5 seta.
Pobjedili smo 7:3
11.kolo-zadnje kolo igramo protiv isto jake ekipe .Ponudili su nam ponedjeljak i utorak termin u Šestinama. Utorak definitivno otpada zbog radnih obveza a i ponedjeljak je upitan
za našega Prihvatili smo taj ponedjeljak međutim naš mi je javio u 18:30h taj dan da ipak neće doći zbog radnih obveza .Moj Tomislav i ja odigrali smo hrabro i da je Tomislav pobjedio Vuksana rezultat bi bio drugačiji.Ovako smo izgubili 6:4 uz dobar i veliku . Moram konstatirati da je to jaka ekipa(Posebno Gluhak)i bez Kovačićka nema pobjede _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|