NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

7.liga jesen 2012.
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Šljiva

PostPostano: sub lis 06, 2012 6:19 pm    Naslov : 7.liga jesen 2012. Citirajte i odgovorite

Poćela su nadmetanja u 7.ligi.Gledajući bilten i igraće raznih ekipa,moram konstatirati da tu ima dobrih igraća i da će biti teško u svakoj tekmi.Da je to tako potvrdila je tekma u 1.kolu protiv Elke Dr.Ante Starćević.Pobjedili smo 8 :2 i naizgled ispada da je bilo lako.Međutim puno mećeva je igrano u 5 seta i sve se vrtilo oko fiksa.Znaći moglo je i drugaćije ispasti.Jedino moj Kovačićek igra laganini.Čestitam ekipi Elke na fer,dobroj i uzbudljivoj igri.
55

PostPostano: sub lis 06, 2012 8:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo Šljiva! Thumbs up Trica za otvorenje sezone prava je stvar Klanja se Klanja se , ali protivnicima sigurno nije bilo lako Ne ne ; četiri puta su se dovukli do fiksa petog seta i sva četiri puta izgubili Bonk! Glavom u zid Predaja Visi ... od ta četiri tri poraza su doživjeli od tebe Banana dancing Clint
Znači da više vjerovatno nisi Gips i da ti se koljeno dobro oporavilo, drago mi je Cheer . Ima Šljiva dobru glavu Idea , ima kondicije Macevanje , ali vidi se tu i važan prst iskustva! Mudri djed
Sretno vam dalje i uživajte! Leti Leti Leti
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
.........

PostPostano: sub lis 06, 2012 8:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cestitke Trans Agramu na 3 boda..

Te svaka cast gospodinu Canadiju na pobjedi protiv mene..definitivno nebi bilo pravedno da sam dobio taj mec..

Sretno dalje...
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: sub lis 06, 2012 9:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Bravo Šljiva! Thumbs up Trica za otvorenje sezone prava je stvar Klanja se Klanja se , ali protivnicima sigurno nije bilo lako Ne ne ; četiri puta su se dovukli do fiksa petog seta i sva četiri puta izgubili Bonk! Glavom u zid Predaja Visi ... od ta četiri tri poraza su doživjeli od tebe Banana dancing Clint
Znači da više vjerovatno nisi Gips i da ti se koljeno dobro oporavilo, drago mi je Cheer . Ima Šljiva dobru glavu Idea , ima kondicije Macevanje , ali vidi se tu i važan prst iskustva! Mudri djed
Sretno vam dalje i uživajte! Leti Leti Leti

Da koljeno mi je prilićno dobro i igram bez steznika.Međutim moram reći da idem već treći put na terapije u Medikol radi istezanja istog.Naime ne mogu dokraja istegnuti nogu odnosno skvrćiti do kraja.Tu imam bolove!
drda

PostPostano: pon lis 08, 2012 8:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

AJDE ŠLJIVA VEĆ IZGOVORI UNAPRIJED
NEĆETE BITI PRVI OVU SEZONU I TO JE TO
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: uto lis 09, 2012 6:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidjet ćemo? Thumbs up
Šljiva

PostPostano: sub lis 13, 2012 1:05 pm    Naslov : 2.kolo Citirajte i odgovorite

Odigrali smo i 2.kolo Thumbs up protiv Borongaja.Dobili smo 6 : 4 Smile.Mogu reći da je bilo teško i bilo je Big gun Snajper Box s obadvije strane.Moj sinek je pokleknuo Eeeek! i izgubio sve tri Cryingi bio je ljut Jako ljut na sebe Rolling Eyes .Kova i ja se nismo dali No no Tomislav lakše Klanja se a ja teže Macevanje do tri pobjede.Poslije dugog vremena smo odigrali zajedno Eeeek! par i izgubili od odlićnih napadaća Hrvoja i Željka Klanja se Klanja se
Nadam se da, kad bu trebalo Misli da ćemo odigrati bolje Vozi auto
Dećkima iz Borogaja(dugogodinjim prijateljima za Pingic )više sreće u nastavku lige Luck
Šljiva

PostPostano: sri lis 17, 2012 11:57 am    Naslov : 3.kolo Citirajte i odgovorite

Odigrali smo i 3.kolo na Vrbiku Macevanje Ambijent Thumbs up ali mi smo bili Sebican i nismo dali bodove No no Moj Tomi je odigrao Box dobro Klanja se Yesss! posebno protiv Međaši-a.Ukupno smo pobjedili Vozi auto 8:2 Cheer i po rezultatu izgleda lagano Ne ne Karadjole je školovan i jako FU Klanja se dobar igrać.Igrao sam 1.protiv njega i nezagrijan odmah naletio na Glavom u zid Pokušao sam u nastavku Komp ali nije išlo. No no Trebao bi biti dobro Skace i puno Misli da bi pobjedio.KOvačićek je standardno Klanja se dobro odigrao Clint
55

PostPostano: sri lis 17, 2012 12:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svaka vam čast Klanja se Klanja se Klanja se , ide vam super ove sezone Thumbs up , fakat igrate momčadski Grouphug i efikasni ste koliko treba biti! Amen Sraz je to znanja Idea i iskustva Mudri djed .
Samo nastavite tako dalje Very Happy , sretno vam Luck i na kraju sezone će biti Leti Leti Leti ... za ligu ili dvije prema gore! Juhuu Juhuu
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri lis 17, 2012 1:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

asti Eeeek! jeste se našli Gimme five vas dvojica sa svojim stilom pisanja po forumu Klanja se Klanja se Klanja se

ROFL
totalno ste zakon In love
ib
Site Admin

PostPostano: sri lis 17, 2012 2:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Najbolji su! Mikroval + cerek :epileptićki napadaj:
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Šljiva

PostPostano: ned lis 28, 2012 7:17 pm    Naslov : 4.kolo odigrano u dvorani na Ranžirnom kolodvoru Citirajte i odgovorite

I ako smo bili domaćini odigrali smo tekmu kod gostiju W&D68 Smile Thumbs up jer trenutno Crying nemamo domaćinsku Eeeek! dvoranu.Da nesreća Ajooj bude veća,naš najbolji igrać Pracka Sumo je morao raditi zbog afere Wotergate u HR Cursing I mi (Otac i sin) Eeeek! ostali smo sami protiv Trio Mudri djed ali jako dobrih Cestitamo! Woo hoo! igraća a posebno mlađi W. Klanja se kojeg ja nisam u 40 god.nikad dobio Bit ce dobro Dođem blizu Laughing i u fiks Very Happy ali više od toga No no Uvijek dobim po Komp Sinek i ja In love dobili smo svaki po dvije Laughing ali to je sve Pojma nemam
Poslije tekme smo Smile uz ugodni Fulir razgovor malo zamezili Klopa i popili
koju čašu Pivo Cool
Šljiva

PostPostano: pet stu 09, 2012 11:06 am    Naslov : 5.kolo Citirajte i odgovorite

poslije pauze zbog Sisveta odigrali smo Smile i 5.kolo u Dugom selu protiv ekipe Viva´s bar II.Dobili smo 7:3 Juhuu .Moram pohvaliti igraće Viva´s bar ekipe Cestitamo! Posebno Stipića Fulir što su nam izašli u susret Klanja se da moja dva igraća Grli mogu zakasniti na tekmu.Oba dva su radila popodne Rolling Eyes te su morali izaći iz posla Misli i Trk Trk na Pingic Ja sam odigrao sve tri Wink u nizu i to prilićno Sad slabo.Naime dan prije sam na klinici u Perkovičevoj izvadio 5 Zubo Maaamaaaa Dva dana nisam ništa Klopa i pio tablete(ibufropen Farmal)protiv bolova Ajooj Ali bit će Gimme five dobro kad dobim nove Zubeki Yesss! za 1mj.
Dren

PostPostano: pet stu 09, 2012 11:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nema zube al grize za svaki poen!
Šta ti je pravi sokazovac Klanja se Klanja se Klanja se

Želim što brži oporavak, imadoh i ja sličnu situaciju (al sam vadio 3) i mogu reći jedna od neugodnijih epizoda u životu.
Ništa, juhice i blender su vaši najbolji prijatelji. Nije smiksano meso toliko ukusno kad ga (doslovno) piješ na slamku, al bar nisi gladan. Smile
Šljiva

PostPostano: sub stu 17, 2012 6:40 pm    Naslov : 6.kolo protiv ekipe AS Citirajte i odgovorite

Odigrali smo i 6.kolo i pobjedili 7:3 In love AS su došli samo ROFL njih 2 prijavljena igraća Question Mislili smo da će biti Smile lako Kava i da ćemo to Gitara
Rutinski odraditi. No no Nije bilo tako!Nisu se Predaja i morali smo polućiti dosta Znoj Moj Tomi dobio Cekicem po glavi po glavi u oba dvije partije Rolling Eyes Bio je Jako ljut Wow ali tu se nije moglo ništa.Moj najbolji igrać Clint prišao je meću protiv Martinčića Eeeek! pristupom Pfff i naletio na Glavom u zid Ajooj Krešimir ga mekanom ućinkovitom igrom Bike i Sebican,posebno u 5 setu Klanja se smirio i nanio mu 1. Komp poraz u prvenstvu.Ali zato sam ja tu Sumo Sigurnom Vozi auto igrom uz razmišljanje Misli i Box Woo hoo! dobio sam oba dvojicu.Moram priznati Krešimira In love teže uz Macevanje i malo Luck u 5 setu.Par smo kovačićek i ja Laughing Laughing odigrali kao Clint
Šljiva

PostPostano: ned stu 25, 2012 11:16 pm    Naslov : 7.kolo Citirajte i odgovorite

Confused Definitivno nećemo biti Eeeek! Prvak u ovoj ligi.Padamo u formi Ajooj Pojma nemam i to se odrazilo u gostima kod HEP-a Sad .Dećki su domaći teren Klanja se iskoristili Thumbs up onako kako treba Klap Bakmaz je odigrao Big gun maestralno i bio je Sumo za nas.Dobio je mog najboljeg Clint i to prilićno Woo hoo! lagano. Snajper Zbog mojih Zubo ja već tri tjedna slabo unašam Hrana Klopa i to se vidi u mojoj Box Macevanje Nisam fajter,ne grizem Pfff za Pingic Nitko od nas Trio ne trenira nego smo Kava Smoking Fulir opušteni kroz tjedan raznim obvezama Zzz Azdaja Bla bla i rezultat se vidi.Posebno moj sinek Rolling Eyes već 2kola ne Ne ne može dobiti meć Sad Srdi se Jako ljut na Pingic na lošu Luck 2 up ali ne treba se predati Predaja.Treba igrati za svaki pojen In love .To je kljuć uspjeha Juhuu Izgubili smo 7:3 (par smo Predaja )
Još jedamput Cestitamo! domaćinu.
Šljiva

PostPostano: čet stu 29, 2012 5:47 pm    Naslov : 8.kolo Citirajte i odgovorite

Odigrali smo i 8.kolo Smile i pobjedili 8:2 Juhuu Pošto nemamo Otvaraj! domaću dvoranu odigrali smo tekmu u Resniku(Čulinećka) Gimme five kod gosta D.Dubrava.Dvorana u MZ-Resnik sasvim solidna Thumbs up i u ovoj eri Eeeek! novokomponiranih vlasnika i antišportskih vlasnika i upravitelja Rigo raznih bivših dobrih firmi Confused Tuzni sve manje je dvorana u ZG i ovakve dvorane treba čuvati Amen
Ipak da se vratimo Pingic Moj Clint i ja Mudri djed Box odigrali smo Klanja se Laughing jako dobro Thumbs up i protivnicima nismo No no Sebican puno dali za njihovo zadovoljstvo Bit ce dobro Jedino je moj sinek Nisam ja! opet bio Jako ljut i naletio na Glavom u zid u dvije partije. Geek Bit će bolje za njega Misli Mig
pnyg

PostPostano: pon pro 03, 2012 11:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo da se javim i ja..
Iz ekipe trenutno prvoplasirane u našoj ligi Smile
Pošto kako se i samo vidi na tablici, situacija se poprilično zakomplicirala u samoj završnici. Manji kiks - ako se to tako može nazvait kod momčadi Elke, i eto vraga...
Jest da nam dva vrhunska igrača ne igraju (barem do ostatka sezone) ali opet... i što je ostalo od nas će i dalje pružati najveći mogući otpor.
Sutra nas čeka okršaj sa Bilić vision-om, pa ćemo vidjeti kako će proći.
Dosadno sigurno neće biti..

Do kraja još tri kola i 9 bodova je još u igri. Tako da će biti svega, a najviše će odlučivati međusobni obračuni.
Tako da se nadam dobro pingiću, pa nek bolji pobjedi...

Tko sutra bude u prilici neka navrati u Prečko u 18 sati, na utakmicu sa B.V...
[Vrh]
pnyg

PostPostano: uto pro 11, 2012 9:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da se još kratko javim, vezano za 7-u ligu.
Za sutra se može najaviti derbi, druga i treće plasirana momčad su na rasporedu, i direktno se odlučuje tko će dalje.
Pobjednik sigurno ide naprijed, dok tko izgubi će ostati u problemima.
Tj. zadnje kolo će odlučivati o svemu.

Tko bude u prilici neka navrati sutra u ŠC Prečko u 18 sati, pa neka bolji pobjedi!

Toliko za sada..
Premda sam osobno razočaran kako su teme u ovoj ligi neaktivne..
I kako pola momčadi ne uvrštava svoje rezultate na internetu :-(
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: sri pro 19, 2012 9:13 pm    Naslov : 9.;10.i 11 kolo Citirajte i odgovorite

Sorry zbog kašnjenja Wink posta prijašnjih kola Question
Prvo o 9.kolu Smile Odigrali smo u dvorani RITMO Thumbs up (Jako dobra dvorana In love Klanja se )Protiv J.Gredelja.Bilo je dobro Laughing i pobjeda je Juhuu otišla na našu stranu.
10.kolo-Derbi susret protiv oslabljenih VITA-STAN Rolling Eyes u hladnom Prećkom:eek: Thumbs down Maaamaaaa Tamo se ne možeš Question Tuzni zagrijati.Stalno su mi bila Horor hladna leđa bez Znoj mogućnosti da se zagriješ Eeeek!
U tom ozračju ja i nisam No no mogao Crying pružiti neki otpor Pojma nemam Box Woo hoo! dobrom Gojani-u.I moj Kovačićek Pojma nemam nije bio u elementu i dobio je Ruga se Sibom po guzi od Leonarda.KLjućnu tekmu Klanja se je odigrao Very Happy moj Tomislav protiv Bosić-a Laughing Thumbs up Klanja se i dobio u 5 seta.
Pobjedili smo 7:3 Klap
11.kolo-zadnje kolo igramo protiv isto jake ekipe Macevanje .Ponudili su nam Eeeek! ponedjeljak i utorak Sad termin u Šestinama. Ne ne Utorak definitivno otpada Komp Kava zbog radnih obveza a i ponedjeljak je upitan Question Wink
za našega Clint Prihvatili smo taj ponedjeljak Smile međutim naš Clint mi je javio u 18:30h taj dan da ipak Đe si? Dark evil neće doći zbog radnih obveza WD Tekstilci.Moj Tomislav i ja odigrali smo Locked Woo hoo! hrabro i da je Tomislav pobjedio Vuksana Laughing rezultat bi bio drugačiji.Ovako smo Zubo izgubili 6:4 uz dobar Pingic i veliku Box. Moram konstatirati da je to Rocket launcher jaka ekipa(Posebno Gluhak)i bez Kovačićka nema pobjede Sad

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.