SOKAZ forum
Rang-lista - trkeljana topic
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Hvala mrcino, baš gledam, 12.11.2011 sam bio 831Dren je napisao/la:Auuuuuu, zaboravih.
Čestitke našem čokljavcu Vegeru na ulasku među 200. Stari, najsijači![]()
![]()
Mislim da Grk malo prekopa po statistici došao bi do podatka da su velika većina igrača (ako ne i svi) koji treniraju kod njega jako napredovali u zadnjih godinu dana, što nije nikakvo čudo s obzirom kakvi igrači dolaze na treninge, koliko se trenira i kakva atmosfera vlada u dvorani...
Ponukan tom mišlju predlažem Paradžika za predsjednika, Mikija za kapetana, Nevidala za direktora, Drena za senseija, Brunu za pravnika, Osvita i Davida za trenere, Abramovića za ubojicu, Čanadija za padobranca, Miklošku za dedu, a nama ostalima samo omogućite stol i lopticu da uživamo s vama. Dečki legende ste...
Zadnja izmjena: D-Tech, dana/u pon stu 12, 2012 10:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mah
... poklope ti se okolnosti tako
; Cvitković me je
, Samir nije u formi (nije da ga baš žalim kada sam čuo zašto nije u formi
), a Žac jeste dobar ali s njime se može igrati. To je stvar treninga i užitka u igri i natjecanju, kao i svemu drugome što ide skupa uz to!
Volim turnire, bolje igram na njima nego u ligi
, uvijek je dobro društvo i nadam se da zato i jesmo svi skupa tu!
Nisam pogledao propozicije, ali bih volio doći i na slijedeći turnir, Tovu Stipančića... mislim da se igra u domu sportova!
Joooj... kako me u nastavku ščokljo Svemir Šarić
, još mislim kakav mu je crveni a kakav crni soft... Ma bit će gore... kada naletim na Abramovića!

Volim turnire, bolje igram na njima nego u ligi
Nisam pogledao propozicije, ali bih volio doći i na slijedeći turnir, Tovu Stipančića... mislim da se igra u domu sportova!
Joooj... kako me u nastavku ščokljo Svemir Šarić
Slažem se, obožavam SOKAZNorrin je napisao/la:Evo recepta za tatu Vunderla, treninzi kod Grka.![]()
Decki, sto posto ste ludi.
E da, vidio sam Canadija i Drena na tekmi danas, ko da vidim nekog iz vlastite obitelji, stvarno je Sokaz nesto posebno.
Samo trenirajte, čokljajte i veselo se družite!
Hehehehe, tako nešto sam i ja pomislio kad sam tebe vidioNorrin je napisao/la: E da, vidio sam Canadija i Drena na tekmi danas, ko da vidim nekog iz vlastite obitelji, stvarno je Sokaz nesto posebno.
Šteta što si morao bježat, poslije smo riješili pivicu s Hokijem i gazdom. Izvukošmo se u parovima pa je dobro sjela
Inače, kod Grka...jednostavno skuplja se ekipa koja mi je prirasla srcu. Svi koji su manje više inventar (Veger ih je pobrojio) a i oni koji nalete (tipa bolfi, tonći, pongrac, magaš, detelj bućimon) svi su odreda ljudine i fakat je gušt doć tamo, podružit se, odigrat i (za sad) popušit desetak partija
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
ma nisam pretjerivao. jedno vukovarsko i jedan radler od BAZGE.Brod jr. je napisao/la:
ma zaljeval je sve sa radlerima da ne bi doma bilo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wolf je napisao/la:dojdi rađe danas ženi po naočale
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!