SOKAZ forum
17. liga jesen 2012
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Maca Edinburgh je napisao/la:Svaka čast Intercapitalovci na dosadašnjem rezultatu, a posebna pohvala kapetanu Mikiju..otkad je najveći čokljavac Prof 55. prihvatio da je čoki i prilagodio reket tomu, počeo je i on ubijati na listi "strijelaca".
A vidi Šoštarića kako je napucao Rugvičane!
... Baš ih je
sa svih strana
ih je izdohvaćao
A šta i ovi Rugvičani glume? Vjerojatno će opet samo nama dovesti postavu Raić, Husić, Jurić
, ali ove godine ćemo mi njih
, nema više igrati kao
, sada smo se razgoropadili
i više nam nema nazad!

Sjećam se da su Rugvičani odlični momci pa ćemo se sigurno poslije meča malo i podružiti!
Najvjerojatnije igramo u srijedu, 21.11. oko 19:30, Intercapital je domaćin!

Sjećam se da su Rugvičani odlični momci pa ćemo se sigurno poslije meča malo i podružiti!
Najvjerojatnije igramo u srijedu, 21.11. oko 19:30, Intercapital je domaćin!
Rugvica polako gubi priključak s vodećim trojcem.
Sa žaljenjem moram konstatirati da se potvrđuje ono što sam napisao na početku, biti će velike borbe za 9. mjesto.
Izgledni "borci" smo mi (Cvjećarnica Nela), Pun Mun i Početnici.
Uz pretpostavku da Velux i BBNM neće aktivirati nitro turbo i našamarat protivnike u ostatku sezone.
Trening, trening i samo trening
Zgodno je ovo 6. kolo. Sve pobjede gostiju (računam na pobjedu Novog Zagreba).
.
Sa žaljenjem moram konstatirati da se potvrđuje ono što sam napisao na početku, biti će velike borbe za 9. mjesto.
Izgledni "borci" smo mi (Cvjećarnica Nela), Pun Mun i Početnici.
Uz pretpostavku da Velux i BBNM neće aktivirati nitro turbo i našamarat protivnike u ostatku sezone.
Trening, trening i samo trening
Zgodno je ovo 6. kolo. Sve pobjede gostiju (računam na pobjedu Novog Zagreba).
.
Kapetane Miki, 55, hvala vam, hvala
Odigrali smo točno kako je trebalo, protivnici nisu imali šansi; Rajiču sam (tražio je
) dao odmah revanš, prošao je isto, 0-3
Što reći, treninzi su konačno počeli davati rezultate
Šteta za kiks protiv Nezgoda
, ali uz malo sreće još smo u igri za 3.mjesto!
Vama puno sreće dalje, i OBAVEZNO se vidimo u 8. kolu, želim nazočiti derbiju i pomoći vam
, pametnim savjetima, naravno!

Odigrali smo točno kako je trebalo, protivnici nisu imali šansi; Rajiču sam (tražio je
Šteta za kiks protiv Nezgoda
Vama puno sreće dalje, i OBAVEZNO se vidimo u 8. kolu, želim nazočiti derbiju i pomoći vam
Najvjerojatnije nikako
... a kako će proći? Vidiš da ova dvojica igraju k'o kaznena ekspedicija, nitko im ništa ne može!
Doduše, Šoštarić je bio blizu
, a to znači da dečke treba napadati, očekivanje njihovog napada najvjerojatnije znači
...
Ne znam zašto Cvitković nikada ništa ne javlja
, ulogiran na forum jeste... a valjda ih nije briga za nas čokljavce...

Ne znam zašto Cvitković nikada ništa ne javlja