17. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#201 Post Postao/la 55 »

Pa ja ti mogu izmjeriti širinu, gostujemo kod njih u 9. kolu :o . Makar meni nije važno što piše u propisima SOKAZ-a :nono: , važno mi je da ima dovoljno mjesta za igru :ne zna: . Ono što bi mi sigurno više smetalo jest klizav pod... imam 114 kila žive vage! :lol: :lol: :lol:
trnac

#202 Post Postao/la trnac »

Odlično :)

Pod meni nije bio klizav, imam samo 100 kg :zubo:
Više me je smetalo što sam u igri parova stalno bio zaljepljen na zid ili je loptica udarala u kolegu koji se nije imao kuda maknuti. No, vidjet ćeš i sam.
trnac

#203 Post Postao/la trnac »

Rugvica u okrnjenom sastavu nije pružila dostojan otpor.

Ekipi Početnici :s: :s: :s: :s:
55

#204 Post Postao/la 55 »

Oh da, početnicima :s: :s: :s: ... Sanjin Pušić je prošli tjedan Nevidala odveo u neizvjesnost petog seta :znoj: , večeras Cvitkovića, a onda je konačno Kvaterniku uzeo "punu mjeru"! :tuctuc: :cekicem:
Fakat Pušiću svaka čast, odličan je momak :top: :pivo: , drago mi je da je on prvi "izmjerio" :rofl: :rofl: Kvaternika u SOKAZ-ovim ligama.
Bit će super kada zato dečki slijedeći tjedan nama "uzmu mjeru" :lol: :lol: :lol: , past će nam akcije kao Grčkoj i Španjolskoj gospodarstvo i ekonomija :headbang: :gitara:
Večeras smo pobijedili Rugvicu koja je nastupila sa samo dva igrača :o :brukica: , ali u kakvoj smo formi ni Slavko i Dževad ne bi tu ništa bitno uspjeli promijeniti :nene: :nene: , malo smo "izrasli", nabili sezonu više iskustva :mudri: u odnosu na sezonu prije, a bogme i nešto više trenirali :macevanje: :pivo: :zivili: , barem Kapetan Miki i ja! :rofl: :rofl:
Rugvičanima svaka čast na dobroj borbi :s: :cestitamo: , morat ćemo nakon kraja tekuće sezone mi k njima u goste da riješimo ovo u punim sastavima! :D :cheer: :lux:
trnac

#205 Post Postao/la trnac »

Sada više nisam siguran tko će kome uzeti mjeru.

Početnici su me ugodno iznenadili i pokazali su ranjivost Novog Zagreba.

Biti će to zanimljiv susret.

Prodaješ li možda ulaznice? :zubo:
sinke72
Kontakt:

#206 Post Postao/la sinke72 »

Bravo Početnici, bravo Sanjine! :s: :s: :s:

To je ono što sam ja tvrdio već nakon 2. kola: mali Matej nema još SOKAZ iskustva, naletjet će on na još pokoju minu :uzid: , a u idućem kolu, predviđam mu bar dvije :clint: :clint: :zubo: :eek: ;)
Mi pak sutra ispitujemo snagu fenjeraša :fulir: :hihihi:

55, stvarno, pošto su karte??? :D I da, ako može, samo jedna zamolba - probajte ne dogovorit derbi za srijedu, igramo sa Veluxovcima, već smo dogovorili.

Lep pozdrau! :w:
D-Tech

#207 Post Postao/la D-Tech »

Kako Interkapitalci melju, brutalno :rlaunch:
Bravo dečkofi, još tako i slijedeće kolo pa idemo na feštu. Kad smo kod fešte, Petre opet ti se omaknuo set - znaš šta to znači :D
Dren

#208 Post Postao/la Dren »

gajba, gajba :lux:
zovite i mene :D
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#209 Post Postao/la 55 »

Pijanci jedni :pivo: :zivili: :drunk: ... Slijedeće kolo igramo protiv Feniksa :zvrko: , dvije jedine preostale ekipe s maksimalnim učinkom u ligi :rolleyes: , ali nakon slijedećeg tjedna više dvije sigurno neće biti! :bis:
Hah... sve sam već rekao prije nekoliko tjedana što mislim o susretu s njima :ne zna: , odigrat ćemo svakako pa što bude bit će! :banana: :skace:
A u vezi eventualnog interesa za gledanje tekme :wow: , dečki nisam vam ja za to :nene: , niti ima kod nas baš toliko mjesta u dvorani niti mi je to baš drago... imam ideju :idea: ; neka nam zainteresirani rentaju prostor za tekmu u Ritmu s otvorenim računom Intercapitalu za :zivili: , tako bismo se možda i mogli dogovoriti :lux: , ali biznis propozišns treba izlagati Kapetanu Mikiju! :rofl: :rofl: :rofl:
trnac

#210 Post Postao/la trnac »

Da ste dobri, jeste, ali nećemo pretjerivati :zubo:

Nadam se da će Dren svjedočiti tom epskom okršaju i da neće štedjeti tipkovnicu pri opisivanju. :D
Pale
Kontakt:

#211 Post Postao/la Pale »

55 je napisao/la:Pijanci jedni :pivo: :zivili: :drunk: ... Slijedeće kolo igramo protiv Feniksa :zvrko: , dvije jedine preostale ekipe s maksimalnim učinkom u ligi :rolleyes: , ali nakon slijedećeg tjedna više dvije sigurno neće biti! :bis:
Hah... sve sam već rekao prije nekoliko tjedana što mislim o susretu s njima :ne zna: , odigrat ćemo svakako pa što bude bit će! :banana: :skace:
A u vezi eventualnog interesa za gledanje tekme :wow: , dečki nisam vam ja za to :nene: , niti ima kod nas baš toliko mjesta u dvorani niti mi je to baš drago... :
Igrate gore kod Mikija ili u maloj dvorani škole??

U svakom slučaju sretno :cheer:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Jopa

#212 Post Postao/la Jopa »

Kratki izvještaj s meča:

Pušing rođo :zubo:
Bolnica "Bez nade", a Mirac?
kelemen

#213 Post Postao/la kelemen »

Ovako dobro ni Dren ne opisuje mečeve! :s:
Kao da sam bio tamo! :top:
Kapetan MIKI
trnac

#214 Post Postao/la trnac »

Malo smo poboljšali bodovnu sliku nakon gostovanja kod odlične ekipe Mladost old vet.

Dečki su :s: :top:, poduže ugodno druženje uz :pivo: nakon :pingic:
trnac

#215 Post Postao/la trnac »

Cvjećarnica Nela vs. Nezgode četvrtak u 19
55

#216 Post Postao/la 55 »

Intercapital - STK Novi Zagreb-Feniks u srijedu, 28.11., u 20:00 sati. :rolleyes:
trnac

#217 Post Postao/la trnac »

Milić iz ekipe Pun Mun pobjedio Cvitkovića iz STK Novi Zagreb

:s: :s: :s:

I jedan :s: za Hrv. vode

Situacija se malo zakomplicirala :)
55

#218 Post Postao/la 55 »

U srijedu (28.11.) se odlučuje o prvaku ovosezonske 17. lige :rolleyes: . Meč počinje od 20:00 sati, očekujem dobru i vrlo napetu tekmu! :top:
D-Tech

#219 Post Postao/la D-Tech »

Ajmo Intercapital, očekujem pozitivne vijesti večeras, držim fige!!! :cheer:
trnac

#220 Post Postao/la trnac »

Čestitke Intercapitalovcima.

:s: :top:
Odgovorite