NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga jesen 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 24, 25, 26  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bduralija

PostPostano: ned stu 25, 2012 4:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Private_Driver (napisa):
AGF4 morat ćete igrati 300% za pobjedu na njihovom terenu. . . .ako vam izvuku slućajno bod a imate osjećaj da vam na normalnom stolu u setu nebi osvojili 3 znam kako vam je Very Happy

hvala za info... ako svako od nas da 100% a ima nas 3, jel to dosta Smile
zanimljiva je lokacija na kojoj igramo tekmu i upute kak doci do tam - 2,3 km od tam i tam skrenite lijevo i pazite da ne zavrsite na groblju Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bduralija

PostPostano: pon stu 26, 2012 11:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

da probamo pogoditi rezultate 8. kola:

STK Zagreb – Sorry 4:6
Padobranci – Bridž klub Element 5:5
Amaciz III. – Dugave 6:4
RIZ veterani – Dr. Oetkern 8:2
Miroševec-Gornja Dubrava – Agronomski fakultet IV. 5:5 ili navijački 4:6
Bukovac II. – TIO 7:3

Smile

P.S. naravno Dren to radi puno bolje... Thumbs up
[Vrh]
Dren

PostPostano: pon stu 26, 2012 2:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Danas ne stignem.
slažem se pak s većinom bar što se tiće raspodjele bodova.
Osim Bukovca protiv TIA, tu bi stavio nerješeno
Iceman

PostPostano: pon stu 26, 2012 3:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

18ta liga, 18 stranica...

kolko toga je tvojih Dren? :-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Žugec

PostPostano: uto stu 27, 2012 12:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Boris, prvi si rezultat prognozirao točno!
JABADABADUUUU!!!
Thumbs up Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: uto stu 27, 2012 8:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
18ta liga, 18 stranica...

kolko toga je tvojih Dren? :-)

Pojma nemam ne previše. 18.ta liga ima dosta upisivača, srećom Klanja se Klanja se Klanja se
bduralija

PostPostano: uto stu 27, 2012 10:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žugec (napisa):
Boris, prvi si rezultat prognozirao točno!
JABADABADUUUU!!!
Thumbs up Very Happy Very Happy Very Happy

i ćorava koka nabode zrno... Smile

večeras igramo s Miroševčanima... nadam se onoj navijačkoj prognozi
Thumbs up
[Vrh]
Žugec

PostPostano: uto stu 27, 2012 11:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bduralija (napisa):

i ćorava koka nabode zrno... Smile
Žugec (napisa):

nije to baš tako - dobro poznavanje situacije i povjerenje u ekipu Smile

večeras igramo s Miroševčanima... nadam se onoj navijačkoj prognozi
Thumbs up

Žugec (napisa):

Cheer Cheer Cheer
sretno! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bduralija

PostPostano: uto stu 27, 2012 10:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Zugec,
dobili smo Mirosevcane 8:2
Boris 3
Alen 2
Daniel 2
par 1
Smile

najbolje veceras - saznao da Knezevic od 1960. godine nije prropustio SOKAZ tekmu... ako to nije za zlatnu plaketu, ne znam sto je...
Thumbs up
[Vrh]
55

PostPostano: uto stu 27, 2012 11:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se , gospodinu Kneževiću svaka čast Thumbs up . Bogme svaka čast i AGF 4, valja dobiti u gostima 8:2 pa da je bilo tko u pitanju Pojma nemam , a kamo li tako iskusne igrače! Mudri djed
Čuo sam se s dečkima nakon tekme, Bridž klub Element je bio loš, čokljav i nezahvalan gost ROFL ROFL , te se zato padobrancima nisu pootvarali padobrani Laughing Laughing , i odnesoše im oni čokljavi Bridževci sva tri boda s Velesajma Ne ne Ne ne ... od kada su prešli u Ritmo i počeli trenirati, Bridževci su postali ko gradska čistoća Misli , pometu sve oko sebe! Laughing Laughing Laughing
Prognoziram da bi i gospoda iz RIZ veterana mogla imati stanovitih problema s njima... Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: uto stu 27, 2012 11:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da Petre u pravu si. Thumbs up

Padobranci vs Briđ 3:7
Dečki su zasluženo pobjedili Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
kelemen

PostPostano: sri stu 28, 2012 9:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

prvo Juhuu, onda Klanja se da bi Thumbs up

osjećam kako mi kroz kosti struji duuuboko poštovanje, jer nebi stavio lovu na vas. No, još jednom,[size=24] ČBD[/size], čestitam! Cheer
bduralija

PostPostano: sri stu 28, 2012 10:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

hvala PP... mi smo inače ekipa koja u gostima prosipa bodove, no jučer nam se poklopilo... izgleda da su nas porazi očvrsnuli i motivirali da damo sve od sebe...
prvi meč Daniel puno aktivniji od Kneževića, drži ritam lijevo desno i tako do 0:1... slijedi Šerkinić protiv mene, inače Marinko ima 78 godina i primjenjujem taktiku dugačkih lopti što uglavnom pali kod starijih koji imaju materijale; nakon prilagodbe na crveni antispin (što nisam znao u vrijeme igre) otišlo je jednosmjerno na 0:2... Alen proti Huzanića dobiva lagano, dovoljno je reći da se Nenad ukočio od početka i prve dvije serve promašio; bilo je to već 0:3... Daniel se dobro držao protiv Marinka, no kod 2:2 u petom setu sreća, iskustvo i ostalo pomaže Šerkiniću da to dobije i smanji na 1:3... Alen protiv Branka igra kontrolirano i što je jako važno strpljivo, već je 1:4... Huzanić je opet u grču, gubi prvi set no onda se u drugom budi ulazi na poluvisoke i visoke, pogađa, što je najbolje počinje i na rezane odgovarati isto mjerom izjednačava, a onda se nakon toga ukočio i glatko izgubio 2 seta i to je 1:5... Alen započinje protiv Šerkinića i vodi u prvom setu, ima par prasica, Marinko kuka, no sve mu se vraća na kraju seta 8 i 10 poen dobiva naravno prasicama i kasnije i set, nakon toga klasika, Alen kad izgubi u fiksu koji je iznad 12 teško se vraća, počinje napadati na antispin, što znači potone i izgubi meč 2:5... Daniel protiv Nenada odigrava koliko treba drži lopticu u igri i već je 2:6, što znači prva pobjeda u gostima ove sezone... ostaje odigrati protiv Kneževića koji je bio skroz neraspoložen za igru, što je i kasnije rekao, pogotovo što mi sva trojica volimo držati lopticu u igri (o.a. osim ako netko ne izdrži zbog nekog razloga) što njemu očito ne odgovara, i to je 2:7... na kraju parovi gdje smo bolji i to je 2:8
"dečkima" iz Miroševca želim još puno SOKAZ prvenstava, a definitivno Nenad ima potencijala ako počne trenirati da bude puno bolji od igre potrebne za 18 ligu...
e da, nismo završili na groblju, iz prve smo pronašli put do dvorane - blaženi google street, išao sam Miroševečkom na PC-u i gledao gdje piše tabla Vatrogasci, tamo treba skrenuti Smile
znam da će Dren donijeti puno bolji prikaz Padobranaca i BKE od sinoć, a ima nas više koji očekujemo to pročitati...
nisam napisao, no bodove smo osvajali samo kada dobijem minimalno 2 meča, sinoć su bila 3 i to prva trica ove sezone
Thumbs up
[Vrh]
Žugec

PostPostano: sri stu 28, 2012 10:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nebu ovak dugo, ali - 11;12;13;14 i 15 bodova!
baš smo se pošlihtali ROFL
šteta kaj bu nam 13. zbrisal...(možda Zubo) Thumbs up

kad sam več tu:
padobranci!!!
kad smo? utorak ili petak? (moji navijaju za utorak)

Zadnja promjena: Žugec; sri stu 28, 2012 10:31 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri stu 28, 2012 10:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žugec (napisa):
nebu ovak dugo, ali - 11;12;13;14 i 15 bodova!
baš smo se pošlihtali ROFL
šteta kaj bu nam 13. zbrisal... Thumbs up

kad sam več tu:
padobranci!!!
kad smo? utorak ili petak? (moji navijaju za utorak)

Evo sutra ti javim, ali najvjerojatnije utorak Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri stu 28, 2012 11:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Opa, dakle ipak neko razjašnjenje poslije 8. kola.
Dakako, borba za prolaz jako gusta, čak 6 ekipa se može dokopat trećeg mjesta...Rizovci su odmakli, i teoretski mogu bit drugi samo ako izgube 2 i nerješe 1 a Amaciz dobije sve. Ima i drugih kombinacija al su još manje vjerojatne.
S druge strane 5 ekipa (TIO nepoznanica jer nisu odigrali još) koje se grčevito bore za ostanak. Za sad Oetkernovci gotovo sigurno ispadaju. Potom mi se čini da najviše vise Dugave i Zagreb. Derbi začelja će biti Dugave - Miroševec, tko izgubi najvjerojatnije ispada. Miroševac ima najlakši raspored i nekako mi se čini da će do zadnjeg kola (protiv nas) biti u puno povoljnijoj situaciji.
Tolko o ligi..naravno čestitke AGFu na visokoj pobjedi Klanja se Klanja se Klanja se i Sorijevcima na provlačenju protiv Zagreba. Zubo

A sad report s naše tekme.
Prvo, dosta teška tekma sama po sebi, treniramo često skupa i dobro se poznamo. Uz to, zbilja smo dobri s dečkima, i nije baš da na kraju tekme budeš najsretniji što si pobjedio prijateljsku ekipu (a s druge strane kad izgubiš od takve, puno si nesretniji nego kad izgubiš od neznanaca... paradoks?)
U svakom slučaju počeli su Dremel - Puhovski. jedan drugome prodaju serve, dosta se griješi no kako odmiče meč igraju sve bolje. Zadnjeg poena se nebi posramili ni igrači prve lige Klanja se ali Puhovski konstantniji, manje griješi i iako je visio prvi set (Goco imao tri set lopte) ipak dobija za vodstvo Padobranaca 1:0.
Slijedeći meč Mikloška protiv mene. Ulazim iznimno koncentriran i igram super. Mikloška dobro parira ali ne funkcionira mu najjače oružje- forhend spin. Inače smo ravnopravni, primjenjujem hazard taktiku - dajem mu na forhend nek spina. Ako se uvježba izgubio sam, ako ga ne krene, iživcirat će se i dobit ću u tri seta. Što reći, taktika je upalila, Deda se napromašivao a kad je prestao ulazit dobro sam prelazio u ofanzivu i zbilja sam zadovoljan kako sam odigrao. 1:1
Palička - Čanadi, jasno ko dan, Č ne igra danas. Mrak na oči, odošmo pušit. Vratili se na kraj drugog seta, Č i dalje samo pimpla ostalo ne može pogodit skoro ni svoju stranu stola ali Palička to ne kažnjava. I tako slijedeća 3 seta. Palička dominantan, bolji, konkretniji. Č - Čokljav. Klanja se Ali izgleda da je takva njegova igra uspavala Paličku i on i dalje ne kažnjava Čovu pasivu...a i kad dođe do 8 poena Palički se skrati ruka i nepotrebno griješi - što čini baš onu razliku od poen dva do seta. U načelu Č je dobro kontrolirao lopticu, samo mu ulaz nikako nije išao i pametno je odlučio ne forsirati. Stoga, jest, zaslužena pobjeda, al to je izgledalo jadno ROFL
Mikloška - Dremel, Goco primjenjuje moju taktiku, igra na sve ili ništa i to funkcionira. Deda još više griješi, apsolutno mu nije dan. Prelazi i on u Č mod i otprilike tako i dobija. ROFL Očite naznake da će to biti dosta neuobičajena tekma.
Puhovski - Čanadi, laganica. 0:8 bez muke, i Č odluči malo upucat taj svoj napad (priprema se za Miklošku). Ne ide baš, pa vadi set na Č-čokljavinu. Slijedeći isto tako, mislim da je bilo 7:1 prije "raspucavanja". Ne može mu Puhovski ništa. Al onda se Č počeo upucavat od početka trećeg seta (već znam: ajd jedan set ako izgubim imam ga u slijedećem, a upucat ću se spika) no onaj koji se upucao je bio Puhovski. Eeeek! 2:2, 8:6 za Puhovskog, raspucao se, Č igra Ćivić obranu i moli Boga. Očito da ga je čuo i uslišio molitve Very Happy Pobjeda, ovaj put poklonjena (Puhovski ipak treba još malo SOKAZ iskustva i čvrstine u završnici) Č se provukao kroz iglene uši.
Palička - ja, opet Palička ulazi smireno, na svakoj je lopti, malo griješi i odlično barata softom. Imam puno problema sa softom, živciram se i gubim koncentraciju. I prva dva seta. Palička puno bolji. Bolje otvaram treći set, al kako već ide lošem k**** svaka dlaka smeta, počinje mi jako smetati to što me nešto žulja u desnoj tenisici. Izvadim komad gume (ono što koriste na umjetnoj travi) al ko da nisam. Još uvijek osjećam (kasnije sam doma skužio da sam dobio žulj. Što znaći da me to žuljalo cijeli meč protiv Mikloške a da nisam uopće obratio pažnju. eto šta ti je psiha, kad gubiš sve smeta, kad dobijaš ništa Brukica )
Palička primjećuje da sam totalno rastrojen i malo se opušta u trećem setu. Igra agresivnije da me dokrajči, no izbacuje par neforsiranih a onda i zapucava set. Četvrti set, očaj s obje strane, obojica živčani no Palička sve više jer ja sad uglavnom Č-čokljam, samo vraćam, on griješi i vodim dosta, 7:0. No vraća se u meč i gotovo izjednačuje, gdje opet šalje jednu u bunar za set Sad
Meni neugodno. Igram zbilja loše na taj njegov soft i samo gurkam (jer ništa drugo ne uspjevam); Kad mi da dobru loptu - napadnem, al on vrati još goru pa uskoro i od toga odustajem. Najgori mogući scenarij za protivnika - vidi da je bolji al setovi izmiču. Tako je bilo i u petom. Opet neću reći nezasluženo jer Palička me jest trebao razbit al se opustio previše a potom i iživcirao i sam sebe pobjedio.
Vodimo, 2:4 je. Mikloška - Čanadi. Dva izrazita napadača kojima napad ne ide danas i obojica prelaze na davljenje Čokljanjem. Morat ćete zamišljat kakav je to bio meč, jer meni je neugodno uopće opisivat Zubo . I još u 5 setova Eeeek! Na kraju pobjedio strpljiviji. Večer koju obojica trebaju zaboravit. Definitivno.
Palička protiv Dremela, eh ne znam. Otišao sam sa Č-om zapalit jer mi je počupao živce i dok sam se vratio već 3-0 Sad po rezultatu izgleda da je bilo gužvovito u setovima al Goco je jednostavno komentirao sa "ma bio je puno bolji" i eto tako i prenosim.
3:5, Puhovski protiv mene, trebamo pobjedu za 3 boda. Puhovski razigran, pravovremen, dobro se postavlja i bolji suparnik. No dižem ga na iskustvo. Prodam mu par servi, variram puno spin u igri i iako on očito kuži šta se događa s lopticom jednostavno fali prakse. Griješi za dlaku, al griješi. Pogotovo kad se lomi set. Opako sam visio svaki set, al on bi me sam riješio pritiska u ključnim poenima. I evo, neočekivano 3 boda (računali smo na čupanje jednog i to u parovima Very Happy)
Parove Dremel i ja protiv Šurine i Puhovskog, nisu baš bili voljni pa smo i to dobili.

Sve u svemu jako napet meč sa indisponirane dvije vedete obje strane. Lošija igra nego možemo prikazati (uz jedini moj bljesak protiv Mikloške) i Čanadi i Palička i ja i osobito Deda - podbacili. Iskustvo je očito presudilo jer je Č možda najlošije igrao svoju standardnu igru al se brzo i dobro prebacio (iako je to izgledalo jako čokljavo i neuobičajeno ROFL ) i zbilja isčupao tricu (sve 3 u pet setova) uz moj preokret protiv Paličke - 4 partije koje su sve realno mogle otići na drugu stranu a sve smo ih mi dobili.
Čestitke momcima, poslije smo se lijepo i podružili uz pivce i popričali o životu and stuff Zivili
Siguran sam da idu dalje ove godine. Jednostavno, bolji su od onog što su prikazali sinoć. A i mi ćemo se potrudit im pomoć tako da dobijemo Amaciz slijedeće kolo Mig
55

PostPostano: sri stu 28, 2012 11:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uf... Dreniranje očiju je završilo Wow ... koliko sam shvatio skratila se svima ruka od važnosti meča Moli pa ste na kraju igrali ko pi.ke Hippie Cice , ali nema veze Pfff , čokljanje je najveća umjetnost pobjeđivanja mečeva Retaj Brukica Vrag
Sensei, sada ste i vi u odličnoj poziciji za prolaz! Cheer Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: sri stu 28, 2012 11:34 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da Petre ispada da su ovaj put svi igrali ko P...e osim mene, komu je takva igra obično prednost Zubo
Neću reč da mi nije žao, žao mi je ko cucku, al jebiga idemo dalje u borbu.
Slijede nam jo tri meča i nadamo se bar 7 bodova. Neznam dali bu nam 7 bodova dosta za 3. mjesto. Od 4 sezone kaj sam u SOKAZ-u imam dva 4. mjesta.
FUJ Mad

Na proljeće idemo na pehar, a ova sezona kak završi. Za prolivenim mlijekom se ne plače (otkud mi ovo neznam ROFL )

Pozdrav i još jednom čestitke Briđevcima i znajte da vas mrzim ROFL Wink Wink

[Vrh]
Žugec

PostPostano: sri stu 28, 2012 11:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):

Slijede nam jo tri meča i nadamo se bar 7 bodova. Neznam dali bu nam 7 bodova dosta za 3. mjesto. Od 4 sezone kaj sam u SOKAZ-u imam dva 4. mjesta.
FUJ Mad

zugec (napisa):
ovak nekaj... Laughing
mi smo z 9 bodova još uvijek bolji nego kaj ste vi sa 6 jer ste zgubili. Very Happy Very Happy Very Happy

Na proljeće idemo na pehar, a ova sezona kak završi. Za prolivenim mlijekom se ne plače (otkud mi ovo neznam ROFL )

zugec (napisa):

Very Happy moderno je... i taaaako ojropski Wink
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri stu 28, 2012 12:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žugec samo ti sanjaj, polaku bum te probudil na tekmi , onak nježno In love

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 24, 25, 26  Sljedeće
Stranica 18 / 26.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.