|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: ned stu 25, 2012 4:33 pm Naslov
: |
|
|
| Private_Driver (napisa): | AGF4 morat ćete igrati 300% za pobjedu na njihovom terenu. . . .ako vam izvuku slućajno bod a imate osjećaj da vam na normalnom stolu u setu nebi osvojili 3 znam kako vam je |
hvala za info... ako svako od nas da 100% a ima nas 3, jel to dosta
zanimljiva je lokacija na kojoj igramo tekmu i upute kak doci do tam - 2,3 km od tam i tam skrenite lijevo i pazite da ne zavrsite na groblju  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pon stu 26, 2012 11:49 am Naslov
|
|
da probamo pogoditi rezultate 8. kola:
STK Zagreb – Sorry 4:6
Padobranci – Bridž klub Element 5:5
Amaciz III. – Dugave 6:4
RIZ veterani – Dr. Oetkern 8:2
Miroševec-Gornja Dubrava – Agronomski fakultet IV. 5:5 ili navijački 4:6
Bukovac II. – TIO 7:3
P.S. naravno Dren to radi puno bolje...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon stu 26, 2012 2:53 pm Naslov
|
|
Danas ne stignem.
slažem se pak s većinom bar što se tiće raspodjele bodova.
Osim Bukovca protiv TIA, tu bi stavio nerješeno _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon stu 26, 2012 3:36 pm Naslov
|
|
18ta liga, 18 stranica...
kolko toga je tvojih Dren? :-) _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
Pridružen/a: 06. 05. 2008. (19:51:49) Postovi: 366 Lokacija: Gajničanec
|
Postano: uto stu 27, 2012 12:09 am Naslov
|
|
Boris, prvi si rezultat prognozirao točno!
JABADABADUUUU!!!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto stu 27, 2012 8:43 am Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | 18ta liga, 18 stranica...
kolko toga je tvojih Dren? :-) |
ne previše. 18.ta liga ima dosta upisivača, srećom  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: uto stu 27, 2012 10:40 am Naslov
|
|
| Žugec (napisa): | Boris, prvi si rezultat prognozirao točno!
JABADABADUUUU!!!
 |
i ćorava koka nabode zrno...
večeras igramo s Miroševčanima... nadam se onoj navijačkoj prognozi
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: uto stu 27, 2012 11:18 am Naslov
|
|
i ćorava koka nabode zrno...
| Žugec (napisa): |
nije to baš tako - dobro poznavanje situacije i povjerenje u ekipu |
večeras igramo s Miroševčanima... nadam se onoj navijačkoj prognozi
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: uto stu 27, 2012 10:54 pm Naslov
|
|
Hvala Zugec,
dobili smo Mirosevcane 8:2
Boris 3
Alen 2
Daniel 2
par 1
najbolje veceras - saznao da Knezevic od 1960. godine nije prropustio SOKAZ tekmu... ako to nije za zlatnu plaketu, ne znam sto je...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto stu 27, 2012 11:38 pm Naslov
|
|
, gospodinu Kneževiću svaka čast . Bogme svaka čast i AGF 4, valja dobiti u gostima 8:2 pa da je bilo tko u pitanju , a kamo li tako iskusne igrače!
Čuo sam se s dečkima nakon tekme, Bridž klub Element je bio loš, čokljav i nezahvalan gost , te se zato padobrancima nisu pootvarali padobrani , i odnesoše im oni čokljavi Bridževci sva tri boda s Velesajma ... od kada su prešli u Ritmo i počeli trenirati, Bridževci su postali ko gradska čistoća , pometu sve oko sebe!
Prognoziram da bi i gospoda iz RIZ veterana mogla imati stanovitih problema s njima...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto stu 27, 2012 11:53 pm Naslov
|
|
Da Petre u pravu si.
Padobranci vs Briđ 3:7
Dečki su zasluženo pobjedili  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: sri stu 28, 2012 9:51 am Naslov
|
|
prvo , onda da bi
osjećam kako mi kroz kosti struji duuuboko poštovanje, jer nebi stavio lovu na vas. No, još jednom,[size=24] ČBD[/size], čestitam!  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: sri stu 28, 2012 10:05 am Naslov
|
|
hvala PP... mi smo inače ekipa koja u gostima prosipa bodove, no jučer nam se poklopilo... izgleda da su nas porazi očvrsnuli i motivirali da damo sve od sebe...
prvi meč Daniel puno aktivniji od Kneževića, drži ritam lijevo desno i tako do 0:1... slijedi Šerkinić protiv mene, inače Marinko ima 78 godina i primjenjujem taktiku dugačkih lopti što uglavnom pali kod starijih koji imaju materijale; nakon prilagodbe na crveni antispin (što nisam znao u vrijeme igre) otišlo je jednosmjerno na 0:2... Alen proti Huzanića dobiva lagano, dovoljno je reći da se Nenad ukočio od početka i prve dvije serve promašio; bilo je to već 0:3... Daniel se dobro držao protiv Marinka, no kod 2:2 u petom setu sreća, iskustvo i ostalo pomaže Šerkiniću da to dobije i smanji na 1:3... Alen protiv Branka igra kontrolirano i što je jako važno strpljivo, već je 1:4... Huzanić je opet u grču, gubi prvi set no onda se u drugom budi ulazi na poluvisoke i visoke, pogađa, što je najbolje počinje i na rezane odgovarati isto mjerom izjednačava, a onda se nakon toga ukočio i glatko izgubio 2 seta i to je 1:5... Alen započinje protiv Šerkinića i vodi u prvom setu, ima par prasica, Marinko kuka, no sve mu se vraća na kraju seta 8 i 10 poen dobiva naravno prasicama i kasnije i set, nakon toga klasika, Alen kad izgubi u fiksu koji je iznad 12 teško se vraća, počinje napadati na antispin, što znači potone i izgubi meč 2:5... Daniel protiv Nenada odigrava koliko treba drži lopticu u igri i već je 2:6, što znači prva pobjeda u gostima ove sezone... ostaje odigrati protiv Kneževića koji je bio skroz neraspoložen za igru, što je i kasnije rekao, pogotovo što mi sva trojica volimo držati lopticu u igri (o.a. osim ako netko ne izdrži zbog nekog razloga) što njemu očito ne odgovara, i to je 2:7... na kraju parovi gdje smo bolji i to je 2:8
"dečkima" iz Miroševca želim još puno SOKAZ prvenstava, a definitivno Nenad ima potencijala ako počne trenirati da bude puno bolji od igre potrebne za 18 ligu...
e da, nismo završili na groblju, iz prve smo pronašli put do dvorane - blaženi google street, išao sam Miroševečkom na PC-u i gledao gdje piše tabla Vatrogasci, tamo treba skrenuti
znam da će Dren donijeti puno bolji prikaz Padobranaca i BKE od sinoć, a ima nas više koji očekujemo to pročitati...
nisam napisao, no bodove smo osvajali samo kada dobijem minimalno 2 meča, sinoć su bila 3 i to prva trica ove sezone
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: sri stu 28, 2012 10:25 am Naslov
|
|
nebu ovak dugo, ali - 11;12;13;14 i 15 bodova!
baš smo se pošlihtali
šteta kaj bu nam 13. zbrisal...(možda )
kad sam več tu:
padobranci!!!
kad smo? utorak ili petak? (moji navijaju za utorak)
Zadnja promjena: Žugec; sri stu 28, 2012 10:31 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri stu 28, 2012 10:29 am Naslov
|
|
| Žugec (napisa): | nebu ovak dugo, ali - 11;12;13;14 i 15 bodova!
baš smo se pošlihtali
šteta kaj bu nam 13. zbrisal...
kad sam več tu:
padobranci!!!
kad smo? utorak ili petak? (moji navijaju za utorak) |
Evo sutra ti javim, ali najvjerojatnije utorak  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: sri stu 28, 2012 11:11 am Naslov
|
|
Opa, dakle ipak neko razjašnjenje poslije 8. kola.
Dakako, borba za prolaz jako gusta, čak 6 ekipa se može dokopat trećeg mjesta...Rizovci su odmakli, i teoretski mogu bit drugi samo ako izgube 2 i nerješe 1 a Amaciz dobije sve. Ima i drugih kombinacija al su još manje vjerojatne.
S druge strane 5 ekipa (TIO nepoznanica jer nisu odigrali još) koje se grčevito bore za ostanak. Za sad Oetkernovci gotovo sigurno ispadaju. Potom mi se čini da najviše vise Dugave i Zagreb. Derbi začelja će biti Dugave - Miroševec, tko izgubi najvjerojatnije ispada. Miroševac ima najlakši raspored i nekako mi se čini da će do zadnjeg kola (protiv nas) biti u puno povoljnijoj situaciji.
Tolko o ligi..naravno čestitke AGFu na visokoj pobjedi i Sorijevcima na provlačenju protiv Zagreba.
A sad report s naše tekme.
Prvo, dosta teška tekma sama po sebi, treniramo često skupa i dobro se poznamo. Uz to, zbilja smo dobri s dečkima, i nije baš da na kraju tekme budeš najsretniji što si pobjedio prijateljsku ekipu (a s druge strane kad izgubiš od takve, puno si nesretniji nego kad izgubiš od neznanaca... paradoks?)
U svakom slučaju počeli su Dremel - Puhovski. jedan drugome prodaju serve, dosta se griješi no kako odmiče meč igraju sve bolje. Zadnjeg poena se nebi posramili ni igrači prve lige ali Puhovski konstantniji, manje griješi i iako je visio prvi set (Goco imao tri set lopte) ipak dobija za vodstvo Padobranaca 1:0.
Slijedeći meč Mikloška protiv mene. Ulazim iznimno koncentriran i igram super. Mikloška dobro parira ali ne funkcionira mu najjače oružje- forhend spin. Inače smo ravnopravni, primjenjujem hazard taktiku - dajem mu na forhend nek spina. Ako se uvježba izgubio sam, ako ga ne krene, iživcirat će se i dobit ću u tri seta. Što reći, taktika je upalila, Deda se napromašivao a kad je prestao ulazit dobro sam prelazio u ofanzivu i zbilja sam zadovoljan kako sam odigrao. 1:1
Palička - Čanadi, jasno ko dan, Č ne igra danas. Mrak na oči, odošmo pušit. Vratili se na kraj drugog seta, Č i dalje samo pimpla ostalo ne može pogodit skoro ni svoju stranu stola ali Palička to ne kažnjava. I tako slijedeća 3 seta. Palička dominantan, bolji, konkretniji. Č - Čokljav. Ali izgleda da je takva njegova igra uspavala Paličku i on i dalje ne kažnjava Čovu pasivu...a i kad dođe do 8 poena Palički se skrati ruka i nepotrebno griješi - što čini baš onu razliku od poen dva do seta. U načelu Č je dobro kontrolirao lopticu, samo mu ulaz nikako nije išao i pametno je odlučio ne forsirati. Stoga, jest, zaslužena pobjeda, al to je izgledalo jadno
Mikloška - Dremel, Goco primjenjuje moju taktiku, igra na sve ili ništa i to funkcionira. Deda još više griješi, apsolutno mu nije dan. Prelazi i on u Č mod i otprilike tako i dobija. Očite naznake da će to biti dosta neuobičajena tekma.
Puhovski - Čanadi, laganica. 0:8 bez muke, i Č odluči malo upucat taj svoj napad (priprema se za Miklošku). Ne ide baš, pa vadi set na Č-čokljavinu. Slijedeći isto tako, mislim da je bilo 7:1 prije "raspucavanja". Ne može mu Puhovski ništa. Al onda se Č počeo upucavat od početka trećeg seta (već znam: ajd jedan set ako izgubim imam ga u slijedećem, a upucat ću se spika) no onaj koji se upucao je bio Puhovski. 2:2, 8:6 za Puhovskog, raspucao se, Č igra Ćivić obranu i moli Boga. Očito da ga je čuo i uslišio molitve Pobjeda, ovaj put poklonjena (Puhovski ipak treba još malo SOKAZ iskustva i čvrstine u završnici) Č se provukao kroz iglene uši.
Palička - ja, opet Palička ulazi smireno, na svakoj je lopti, malo griješi i odlično barata softom. Imam puno problema sa softom, živciram se i gubim koncentraciju. I prva dva seta. Palička puno bolji. Bolje otvaram treći set, al kako već ide lošem k**** svaka dlaka smeta, počinje mi jako smetati to što me nešto žulja u desnoj tenisici. Izvadim komad gume (ono što koriste na umjetnoj travi) al ko da nisam. Još uvijek osjećam (kasnije sam doma skužio da sam dobio žulj. Što znaći da me to žuljalo cijeli meč protiv Mikloške a da nisam uopće obratio pažnju. eto šta ti je psiha, kad gubiš sve smeta, kad dobijaš ništa )
Palička primjećuje da sam totalno rastrojen i malo se opušta u trećem setu. Igra agresivnije da me dokrajči, no izbacuje par neforsiranih a onda i zapucava set. Četvrti set, očaj s obje strane, obojica živčani no Palička sve više jer ja sad uglavnom Č-čokljam, samo vraćam, on griješi i vodim dosta, 7:0. No vraća se u meč i gotovo izjednačuje, gdje opet šalje jednu u bunar za set
Meni neugodno. Igram zbilja loše na taj njegov soft i samo gurkam (jer ništa drugo ne uspjevam); Kad mi da dobru loptu - napadnem, al on vrati još goru pa uskoro i od toga odustajem. Najgori mogući scenarij za protivnika - vidi da je bolji al setovi izmiču. Tako je bilo i u petom. Opet neću reći nezasluženo jer Palička me jest trebao razbit al se opustio previše a potom i iživcirao i sam sebe pobjedio.
Vodimo, 2:4 je. Mikloška - Čanadi. Dva izrazita napadača kojima napad ne ide danas i obojica prelaze na davljenje Čokljanjem. Morat ćete zamišljat kakav je to bio meč, jer meni je neugodno uopće opisivat . I još u 5 setova Na kraju pobjedio strpljiviji. Večer koju obojica trebaju zaboravit. Definitivno.
Palička protiv Dremela, eh ne znam. Otišao sam sa Č-om zapalit jer mi je počupao živce i dok sam se vratio već 3-0 po rezultatu izgleda da je bilo gužvovito u setovima al Goco je jednostavno komentirao sa "ma bio je puno bolji" i eto tako i prenosim.
3:5, Puhovski protiv mene, trebamo pobjedu za 3 boda. Puhovski razigran, pravovremen, dobro se postavlja i bolji suparnik. No dižem ga na iskustvo. Prodam mu par servi, variram puno spin u igri i iako on očito kuži šta se događa s lopticom jednostavno fali prakse. Griješi za dlaku, al griješi. Pogotovo kad se lomi set. Opako sam visio svaki set, al on bi me sam riješio pritiska u ključnim poenima. I evo, neočekivano 3 boda (računali smo na čupanje jednog i to u parovima )
Parove Dremel i ja protiv Šurine i Puhovskog, nisu baš bili voljni pa smo i to dobili.
Sve u svemu jako napet meč sa indisponirane dvije vedete obje strane. Lošija igra nego možemo prikazati (uz jedini moj bljesak protiv Mikloške) i Čanadi i Palička i ja i osobito Deda - podbacili. Iskustvo je očito presudilo jer je Č možda najlošije igrao svoju standardnu igru al se brzo i dobro prebacio (iako je to izgledalo jako čokljavo i neuobičajeno ) i zbilja isčupao tricu (sve 3 u pet setova) uz moj preokret protiv Paličke - 4 partije koje su sve realno mogle otići na drugu stranu a sve smo ih mi dobili.
Čestitke momcima, poslije smo se lijepo i podružili uz pivce i popričali o životu and stuff
Siguran sam da idu dalje ove godine. Jednostavno, bolji su od onog što su prikazali sinoć. A i mi ćemo se potrudit im pomoć tako da dobijemo Amaciz slijedeće kolo  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri stu 28, 2012 11:25 am Naslov
|
|
Uf... Dreniranje očiju je završilo ... koliko sam shvatio skratila se svima ruka od važnosti meča pa ste na kraju igrali ko pi.ke , ali nema veze , čokljanje je najveća umjetnost pobjeđivanja mečeva
Sensei, sada ste i vi u odličnoj poziciji za prolaz!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri stu 28, 2012 11:34 am Naslov
|
|
Da Petre ispada da su ovaj put svi igrali ko P...e osim mene, komu je takva igra obično prednost
Neću reč da mi nije žao, žao mi je ko cucku, al jebiga idemo dalje u borbu.
Slijede nam jo tri meča i nadamo se bar 7 bodova. Neznam dali bu nam 7 bodova dosta za 3. mjesto. Od 4 sezone kaj sam u SOKAZ-u imam dva 4. mjesta.
FUJ
Na proljeće idemo na pehar, a ova sezona kak završi. Za prolivenim mlijekom se ne plače (otkud mi ovo neznam )
Pozdrav i još jednom čestitke Briđevcima i znajte da vas mrzim  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Žugec
|
Postano: sri stu 28, 2012 11:56 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): |
Slijede nam jo tri meča i nadamo se bar 7 bodova. Neznam dali bu nam 7 bodova dosta za 3. mjesto. Od 4 sezone kaj sam u SOKAZ-u imam dva 4. mjesta.
FUJ
| zugec (napisa): | ovak nekaj...
mi smo z 9 bodova još uvijek bolji nego kaj ste vi sa 6 jer ste zgubili.
|
Na proljeće idemo na pehar, a ova sezona kak završi. Za prolivenim mlijekom se ne plače (otkud mi ovo neznam )
|
| zugec (napisa): |
moderno je... i taaaako ojropski | |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri stu 28, 2012 12:06 pm Naslov
|
|
Žugec samo ti sanjaj, polaku bum te probudil na tekmi , onak nježno  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|