11. liga jesen 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#61 Post Postao/la 55 »

Treba što prije uloviti slijedeću stranicu foruma :kava: ... otvoriš forum 11. lige, a ono piše "Greta pederu" točno pred očima :eek: ... a vidi ga kako je sada odigrao zadnju tekmu! :clint: ... GRETA IS BACK! :wd:
Martin

#62 Post Postao/la Martin »

eto.. i mi pomazemo textilcima da budu ispred zupe... jucerasnja tekma, skoro pa i nezanimljiva sa zadnjim raspletom 8:2 za nas (CB print&Podomont), tako da ima sanse da i ja na kraju ispadnem onaj koji ce placat... :top:
Martin

#63 Post Postao/la Martin »

wooohoo... rokamo i bolesni.. :) još jedna pobjeda u nizu, i želja za prvim mjestom je sve veća.. zadnja tri kola očekujemo u odličnoj formi, i sa pobjedama u nizu.. protivnici, pazite se.. :)
sinke72
Kontakt:

#64 Post Postao/la sinke72 »

Braaaavo Samoborci!!! :s: :lux: :cheer:
Ajmo sad sredit te preostale dedeke :mudri: :mudri: :D

Idemo po :prvak: :top: :amen:
japanac

#65 Post Postao/la japanac »

Eto,Tekstilci nastavili svoju žetvu bodova .Greta se definitivno vratio,Vjeko sigurna dvojka a iznenađenje (naravno ugodno)pobjeda Gvardiole , pobjeda koja je osigurala pobjedu u tekmi . Bilo neizvjesno do 3 :3 , a onda tekstilci ubacili u višu brzinu i rasturili protivnika :zubo: Može se i bez Štefa :lol:
Slijedeća dva kola kod kuće ,pobjediti i gledati rasplete ostalih utakmica .Baš je zanimljivo boriti se za treće mjesto .

:wd: u naletu !!!!
Brod

#66 Post Postao/la Brod »

Čestitam Textilci! :s:
Tri boda u gostima bez prvog igrača,svaka čast! :top:
Greta se zbudil iz mrtvih,a i Japanac hladan ko špricer u zadnjem meču! :s:
Sad samo hrabro do kraja,sve je u vašim rukama! :lux:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Gregor

#67 Post Postao/la Gregor »

Op, mala, op,
čiči mi na top,
pa da vidiš mala moja op,
kako dere top! :bonk:

Bravo Guardiola, bravo Vjeko! :trio:
vjekkk

#68 Post Postao/la vjekkk »

Svaka čast suigračima. Čvrsto do kraja :s: :s: :cheer: :cheer: . Greta trojkica (Petre, komentar molim!), a Žac kolko treba do pobjede...Protivnici iskusni i žilavi ali sreća na našoj strami. Bravo mi!! :top: :top: Štef, možeš ti i malo češće na put, ha? :zubo: :zubo:
wolf
Kontakt:

#69 Post Postao/la wolf »

:mudri: ..... :zubo:
55

#70 Post Postao/la 55 »

vjekkk je napisao/la:Svaka čast suigračima. Čvrsto do kraja :s: :s: :cheer: :cheer: . Greta trojkica (Petre, komentar molim!), a Žac kolko treba do pobjede...Protivnici iskusni i žilavi ali sreća na našoj strami. Bravo mi!! :top: :top: Štef, možeš ti i malo češće na put, ha? :zubo: :zubo:
Oooh da :s: :s: :s: ... tako se to radi! :top:
Greta ne da se vratio, Greta sada dere sve u šesnaest :tuctuc: , Vjekkk se veseli tome što Greta sve prebija: :vidiga: :tuctuc: , Guardiola je već iskusni adut iz rukava :rofl: :rofl: , a sada se onaj Štef :afro: nađe zahebavat i (ko fol) putovat negdje okolo :confused: ... sve se nešto mislim :misli: da je on skužio kako se Greta lijepo odmetnuo u ped... :no: , htjedoh reći kako se Greta lijepo odmorio i nakon toga počeo prebijati sve živo pa je i on pošao Gretinim putem :rofl: :rofl: ... Greta, legendo :s: :s: , sada imaš čak i slijedbenike svoga puta! :lol: :lol:
Izgleda da je ovdje onaj Vjeko jedini pošten čovjek :pivo: , on jedini ne podvije rep i ne bježi kada je najteže (Guardiolu ne računam, on je iskusnjara :mudri: ) :lol: :lol:
Drž'te gaće, dobri moji :wd: , valja slijedeće sezone čokljat s onim čokljavim Šibenčanima :rofl: :rofl: ... Ali ja mislim da će njih sve Greta nabit... prošao je Greta križni put ove sezone i podnio stoički svoju muku tešku :amen: , prije slijedeće sezone treba i Šibenčane poslati na Gretin put! :lol: :lol: :lol:
Gregor

#71 Post Postao/la Gregor »

Tak je Pero, svi Šibenčani u Gretin logor. :tuctuc:
a tam ih čeka mali vražićak. :E:

Aj živili vi meni! :zivili:

Begam ja! :spring:
Martin

#72 Post Postao/la Martin »

ide vam ide.. dobro da niste tako od početka igrali... :P
da jeste, gdje bi vam bio kraj... hehe
samo sretno dalje, ali mi sad imamo tri ključne tekme... kud, deda I., i deda II. tak da budemo vidli kak bude sad...
Hvatljivi

#73 Post Postao/la Hvatljivi »

Bravo Textilci, opet putevima Tita i revolucije.
A šteta bi bila za takvu ekipu čamit dva put u istoj ligi, gruntam da se vidimo u nekoj s manje znamenki.

:w:
Maca Edinburgh

#74 Post Postao/la Maca Edinburgh »

Tak je Pero, svi Šibenčani u Gretin logor. :tuctuc:
a tam ih čeka mali vražićak. :E:

Aj živili vi meni! :zivili:

Begam ja! :spring:
samo ti begaj...tako ces i posli tekme s nama, ali zakljucat cemo jazbinu i morat ces nas slusat barem nekoliko sati i one nase "tovarske" pjesmuljke.... :rofl: :rofl: :rofl:
55: Ping bez pinga nije ping!
vjekkk

#75 Post Postao/la vjekkk »

Aha.... :o
wolf
Kontakt:

#76 Post Postao/la wolf »

wolf je napisao/la: ispred Župe i bar jednog dede :lux:
?
Nije još kraj ali dobro smo krenuli :lux: :lux: :lux: Martine , nemoj se pretrošit za blagdane :rofl: :rofl: :rofl: trebat će ti :rolleyes: :zubo:
Martin

#77 Post Postao/la Martin »

bez brige... nema šanse da se preforsiram za vrijeme blagdana...čak štoviše, nakon ove zločudne boleštine (upala plućica), izgubio sam malo kila, i dobio na brzini... :)
japanac

#78 Post Postao/la japanac »

Eto , tekstilci i dalje napreduju prema planu a protivnici se i dalje razračunavaju međusobno , također prema planu . Tekma u početku pomalo neizvjesna ali su dečki ponovo pokazali da su najbolji kada je bilo najpotrebnije , odlike jakih ekipa . Protivnicima svaka čast na prikazanoj igri , kak su tak nisko na tablici ostaje nam nepoznaninica , vjerojatno je i njima ova sezona počela loše i to ih je dotuklo .
Slijedeće kolo doma protiv HVIDR-e , od prije poznate ekipe , a možda predzadnje kolo rasčisti stvari pa nam zadnje kolo (konačno) na bu ništa odlučivalo . No , zadnjih sezona uvijek nam je zadnje kolo bilo ili ili pa treba pričekati sa slavljem .
Mreža :wd: sve veća i čvršća !
wolf
Kontakt:

#79 Post Postao/la wolf »

japanac je napisao/la: kak su tak nisko na tablici ostaje nam nepoznaninica , !
kak :confused:... lako , Pavliću je ovo tek druga tekma a osjetno im je najbolji igrač :ne zna:
Brod

#80 Post Postao/la Brod »

A kaj je to nepoznaninica??? :zubo:

Mislim,poznam ja jednu Ninicu... :E:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Odgovorite